Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

On 6/1/2022 at 11:00 ΜΜ, Polly1 είπε:

Κορίτσια,κανετε κάθε μήνα εξετασεις; Κι αν ναι,ποιες;;

Ακόμα, έτυχε να κάνω μια φορά..  Τις αρχικές Αλλά από παλιότερες εγκυμοσύνες κάθε μήνα αίματολικες (γενική και βιοχημικό) και ούρα με έβαζε αν θυμάμαι  Καλά!!

15 ώρες πρίν, VDald είπε:

Καλημέρα κορίτσια. 

Πήγα για την αιματολογική dna κ μόλις γύρισα. Πολύ αίμα μου πήραν. Αποτελέσματα σε 2 βδομάδες. 

Βρε τα βαμπίρ!!! Νταντά... 

Καλά αποτελέσματα ψυχή μου!!

Που θα είναι σούπερ το διαισθάνομαι!!!

2 ώρες πρίν, iwanna24 είπε:

Τι να σου πω ρε αγάπη...πόσο νερό χρειάζεται;

Πριν την εγκυμοσύνη δεν έπινα ποτήρι ...ειλικρινά.

Ξερω Εγώ? Κατουραμε και Πολύ!! Πόσα λένε ότι πρεπει να πίνεις ένας ενήλικας 1.5/2λιτρα την ημέρα?? 

Εγώ πίνω αβέρτα να βλέπω τα ουρα μου διαυγή... με το που τα βλέπω να κιτρινιζουν παθαίνω σοκ!! 

Στην ξαδέλφη μου... θυμαμαι την είπε γιατρός ξυπνητήρι κάθε μια ώρα Και λίγο νερό επειδή δεν μπορούσε να πιει... καθόλου.. για οσες δεν πίνετε καθόλου!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

8 hours ago, enjoy said:

Ευχαριστώ για την εμψύχωση.... Δεν πήρα γιατρό... Είπα να σκέφτομαι θετικά και ότι γίνει!! 21 θα δω τι παίζει... παρακολουθώ για αίμα τζουκου.. παρακολουθώ μην χάνω αμνιακό υγρό..  με φαίνεται πως όχι... Αλλά αυτό είναι και δύσκολο να το αντιληφθείς 100%...  

Θα φανεί... Δεν αγχώνομαι που με χτύπησε... προβληματίζομαι που πονάω... σε εκείνο το σημείο... λέω τόσο δυνατά πια με χτύπησε?? Για την ακρίβεια προσγειώθηκε πάνω μου και άσκησε πίεση με το χεράκι του εκεί... Μπορεί να μου έκανε εσωτερική μελανιτσα και να πονάω... 

Θα φανεί στο χειροκρότημα... Δεν θέλω να σκέφτομαι άσχημα... ότι είναι να γίνει θα γίνει.... Όσο και να προσέχω μου ξέφυγε ο μπομπιρας.... έκανε απότομη κίνηση να σηκωθεί και έπεσε πάνω μου στο κρεβάτι... 

Τεσπα....

Εγώ κορίτσια βάση αυχενικής είμαι 14 πραγματικά δεν έχω αναγούλες εμετό καλά εδώ και βδομάδες δεν έχω... Ούτε αηδία... Ούτε με ενοχλούν οι μυρωδιές (πλέον ανέχομαι και την τοστιέρα δεν μου είναι ευχάριστη αλλά δεν ούτε και αναγουλιαστικη) 

Απλά δεν μπορώ να τρώω τα παντα γτ δεν πεπτονται... συνεχιζω να επιλεγω κρυα πιατα κυρίως σαλάτες και γαλακτοκομικα και ρυζι-πατατες φούρνου.. ξεκινησα και ομελετα μακαρονια ψαρι... τα μακαρονια δεν τα ξαναακουμπαω ειπαμε τουαλέτα κόντεψα να βάλω τα κλάματα (ίσως φταίει που από τη  λαιμαργία μου έφαγα 3 πιάτα σε μια μέρα!!!! Αχαχα δεν φταίω Εγώ!! Είχα καιρό να φάω και όλη μερα ετρωγα μακαρόνια αχαχαχα)

Μία χαρά θα είναι το μπεμπακι, αφού δεν είδες και τίποτα. Νομίζω πονάμε πολύ περισσότερο στην περιοχή της μήτρας αυτή την περίοδο, εδώ εγώ φτερνιζομαι και με πιάνει πόνος σε όλη την κάτω κοιλιά. Δυσκοιλιοτητα αναμενόμενο, με έχει πιάσει κι εμένα, εγώ ξεκινήσει το duphalac μιας και δεν μπορώ να φάω τα πάντα για να κάνω τη σωστή διατροφή που πρέπει. 

• Ευχαριστώ 1

On 5/1/2022 at 11:21 ΠΜ, Polly1 είπε:

Καλημερα κορίτσια!!!Διαβάζω τα νέα σας!! Τι ωραια που μαθαίνουμε το φύλο σιγά σιγά!! Εγώ σήμερα έχω γιατρό επιτελους μετα ένα μήνα!! Και στο πρώτο μου παιδί που είχαμε φτιάξει πινακακι πάνω και κάτω υπήρχαν αγόρια και λέγαμε ή που θα έχω κι εγώ αγορι να συμπληρωθεί η τριάδα να κάνουν παρέα ή που θα είναι κορίτσι και θα έχει τους 2 σωματοφυλακες!! Ανυπομονώ κι εγώ να μάθω!! Δεν ξέρω πότε έχω αυχενική.Εσεις την κάνατε 12+/13+ εβδομάδων; Σήμερα είμαι 11+3

Εγώ την έκανα 11και 6 

πρίν από 7 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου εγώ έκλεισα για 14/1 και θα είμαι 11+3! Λέτε να είναι νωρίς? Όσες κάνατε πόσο ήσασταν?

Είναι αρκετά οριακό κοριτσάκι μου...αν δηλαδή, δεν βγαίνει λίγο μεγαλύτερο θα δυσκολευτεί στις μετρήσεις...

Υποτίθεται ότι είναι από 11η μέχρι 13η αλλά όλες το κάνουν αφού κλείσουν την 12η...

Βέβαια, για να σου έκλεισε το ραντεβού, φαντάζομαι θα ξέρει...εμάς μας λέει εκείνος ποτέ κάνουμε αυχενικη, β επιπέδου, ντοπλερ κτλ.

Καλημέρα ❤️

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου εγώ έκλεισα για 14/1 και θα είμαι 11+3! Λέτε να είναι νωρίς? Όσες κάνατε πόσο ήσασταν?

Είσαι μέσα στα πλαισια που μπορείς να την κανεις νομίζω 

• Ευχαριστώ 1

Κορίτσια να ρωτησω και κάτι άλλο?το cilroton για τις ναυτίες το έχει πάρει καμία? Μου το έδωσε ο γιατρός αλλά στις οδηγίες λέει ότι δεν είναι γνωστό αν είναι επιβλαβείς κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης? Τι να κάνω να το πάρω?

πρίν από 15 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Κορίτσια να ρωτησω και κάτι άλλο?το cilroton για τις ναυτίες το έχει πάρει καμία? Μου το έδωσε ο γιατρός αλλά στις οδηγίες λέει ότι δεν είναι γνωστό αν είναι επιβλαβείς κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης? Τι να κάνω να το πάρω?

Το έχω πιει προ κύησης πολύ καλό!για να στο έδωσε υποθέτω ότι ξέρει ο ντοκ!πριν δύο βδομάδες ήταν σε έλλειψη!αν αποφασίσεις να το πάρεις ρωτά το αν υπάρχει τωρα

πρίν από 3 λεπτά , marilia35 είπε:

Το έχω πιει προ κύησης πολύ καλό!για να στο έδωσε υποθέτω ότι ξέρει ο ντοκ!πριν δύο βδομάδες ήταν σε έλλειψη!αν αποφασίσεις να το πάρεις ρωτά το αν υπάρχει τωρα

Ναι το αγόρασα και είναι και φθηνό απλά διάβασα τις οδηγίες γιαυτο ρωτάω

πρίν από 52 λεπτά , iwanna24 είπε:

Είναι αρκετά οριακό κοριτσάκι μου...αν δηλαδή, δεν βγαίνει λίγο μεγαλύτερο θα δυσκολευτεί στις μετρήσεις...

Υποτίθεται ότι είναι από 11η μέχρι 13η αλλά όλες το κάνουν αφού κλείσουν την 12η...

Βέβαια, για να σου έκλεισε το ραντεβού, φαντάζομαι θα ξέρει...εμάς μας λέει εκείνος ποτέ κάνουμε αυχενικη, β επιπέδου, ντοπλερ κτλ.

Καλημέρα ❤️

Εγώ το έκλεισα ημερομηνία δεν μου είπε ο γιατρός πότε απλά να πάρω και να κλείσω.τα κορίτσια στο ιατρείο μου είπαν μέχρι και 12 μπορώ.Μην πάω μόνο τζάμπα φοβάμαι

πρίν από 25 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Ναι το αγόρασα και είναι και φθηνό απλά διάβασα τις οδηγίες γιαυτο ρωτάω

Εγώ το έκλεισα ημερομηνία δεν μου είπε ο γιατρός πότε απλά να πάρω και να κλείσω.τα κορίτσια στο ιατρείο μου είπαν μέχρι και 12 μπορώ.Μην πάω μόνο τζάμπα φοβάμαι

Γιατί δεν μιλας με τον γιατρό σου. Εμένα επειδή το έκανα στο ιατρείο της με δικό της προγεννετιστη το κανόνισε εκείνη και με έβαλε νωρίς γιατί μετά το διαθέσιμο ήταν αρκετά ποιο μετά και αν κάτι βλέπαμε να είχαμε χρόνο να ενεργήσουμε

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , Dimi84 είπε:

Γιατί δεν μιλας με τον γιατρό σου. Εμένα επειδή το έκανα στο ιατρείο της με δικό της προγεννετιστη το κανόνισε εκείνη και με έβαλε νωρίς γιατί μετά το διαθέσιμο ήταν αρκετά ποιο μετά και αν κάτι βλέπαμε να είχαμε χρόνο να ενεργήσουμε

Ναι θα τον πάρω την Δευτέρα να τον πω πότε το έκλεισα

πρίν από 9 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Ναι θα τον πάρω την Δευτέρα να τον πω πότε το έκλεισα

Και ξεχασα να πω ότι όταν πηγα μου είπε οριακά είμαστε αλλά τα είδε όλα ξεκάθαρα και ήταν σουπερ ολα

• Μου αρέσει 1

12 hours ago, marilia35 said:

@iwanna24κορίτσι μου πήγα οδοντίατρο!είχα ουλίτιδα μου έκανε καθαρισμό!μου είπε ότι φταίνε κ οι ορμόνες κ πρήζονται τα ούλα!ακόμα θα ματώνουν κ να επιμένω πάραυτα στο βούρτσισμα!κ να μην χρησιμοποιήσω κάποιο στοματικό διάλυμα!θα έλεγα ότι με πονάνε τώρα τα δόντια απ' τον καθαρισμό ως αύριο θα περάσει 

αυτό θα σου ελεγα κι εγώ οτι ειναι ουλιτιδα! Αλλα διαβασα ολα τα μηνυματα και το ξεχασα μετα. Εγώ εχω ουλιτιδα ψιλομονιμα αλλα το παρακολουθω δηλαδη με καθαρισμο καθε εξαμηνο κρατιεται σε καλη κατασταση δηλαδη πλεον δεν ματωνω οταν βουρτσιζω τα δοντια. Αλλα ειδικα στην εγκυμοσυνη οτι εχεις επιβαρυνεται! Οποτε ναι καλα εκανες και πηγες και με σωστο βουρτσισμα θα φτιαξει δεν θελει κατι αλλο .

11 hours ago, iwanna24 said:

Τι να σου πω ρε αγάπη...πόσο νερό χρειάζεται;

Πριν την εγκυμοσύνη δεν έπινα ποτήρι ...ειλικρινά.

Τώρα επειδή μισώ και τα αναψυκτικά, με τραβάει πολύ το νερό...δηλαδή, θα πιω ποτήρια...τώρα πόσα...προσεχω επειδή ανακατευομαι να μην πιω πχ δύο ποτήρια μαζί ακόμα και αν το θέλω για να μην με πιάσει αναγουλα. 

Και το σκεφτόμουν αυτό...την κόρη την ένιωσα αρκετά νωρίς...14-15η βδομάδα ξεκινσαυ να νιώθω κάτι. 

Τώρα ελπίζω να νιώσω πάλι νωρίς...ανυπομονώ . 

Προς το παρόν νιώθω έντονα τα έντερα μου :razz:

Αχ καλα το έντερο ειναι αλλη ιστορια απο μονο του! Κι εγω το νιωθω συνέχεια!! Και η κορη μου βαζει το αυτι στην κοιλια και ακουει το εντερο και μου λεει νινι νινι!! Ναι λεω το νινι ειναι!! Χαχαχα

2 hours ago, Xrisaaaaaa said:

Εγώ ημουν 12+2 αλλα απο την 11η εβδομαδα μπορεις να κανεις απλά μπορει να μη δεις καθαρα το φυλο και να το δεις στον επομενο υπερηχο

• Χαχα 1

πρίν από 53 λεπτά , Evaki19 είπε:

αυτό θα σου ελεγα κι εγώ οτι ειναι ουλιτιδα! Αλλα διαβασα ολα τα μηνυματα και το ξεχασα μετα. Εγώ εχω ουλιτιδα ψιλομονιμα αλλα το παρακολουθω δηλαδη με καθαρισμο καθε εξαμηνο κρατιεται σε καλη κατασταση δηλαδη πλεον δεν ματωνω οταν βουρτσιζω τα δοντια. Αλλα ειδικα στην εγκυμοσυνη οτι εχεις επιβαρυνεται! Οποτε ναι καλα εκανες και πηγες και με σωστο βουρτσισμα θα φτιαξει δεν θελει κατι αλλο .

Αχ καλα το έντερο ειναι αλλη ιστορια απο μονο του! Κι εγω το νιωθω συνέχεια!! Και η κορη μου βαζει το αυτι στην κοιλια και ακουει το εντερο και μου λεει νινι νινι!! Ναι λεω το νινι ειναι!! Χαχαχα

Εγώ ημουν 12+2 αλλα απο την 11η εβδομαδα μπορεις να κανεις απλά μπορει να μη δεις καθαρα το φυλο και να το δεις στον επομενο υπερηχο

Σ ευχαριστώ!ψιλό αγχώθηκα λέω μην χάσω κανένα δόντι τα έχω όλα χαχαχα αλλά οπως λες με καλό βούρτσισμα έτσι είπε κ ο ντοκ χτες κ να ματώνουν ναην φοβάμαι να συνεχιζω

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , marilia35 είπε:

Σ ευχαριστώ!ψιλό αγχώθηκα λέω μην χάσω κανένα δόντι τα έχω όλα χαχαχα αλλά οπως λες με καλό βούρτσισμα έτσι είπε κ ο ντοκ χτες κ να ματώνουν ναην φοβάμαι να συνεχιζω

Εμένα στο βούρτσισμα ματώνουν φίλη μου...

Θα πάω άμεσα...σημερα είμαι καλύτερα μετά από καιρό...λες να έγινε κάνα θαύμα;

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...