Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, iwanna24 είπε:

Αν δεν φας πχ είσαι καλά;

Το πρόβλημα είναι η δυσπεψία;

Όταν είχα λοιπόν δυσπεψία, ο γιατρός μου έγραψε αντιοξινα.

Ρώτησε τον. Κάνουν φοβερή δουλειά. Μέσα σε λίγες ώρες η δυσπεψία εξαφανίζεται...και όχι παροδικά...είναι φοβερά. 

Ρώτησε τον άμεσα. 

Τον ρώτησα τελικά σήμερα... Μου λέει ότι δεν κάνουν δουλειά κ δεν μου πρότεινε τπτ! Μου είπε αυτό που μου είχε πει κ παλιά.. Τροφές μόνο με άμυλο ίσα ίσα δύο μπουκιές ανά μια δυο ώρες..  

Πάει δεν θα στρώσω ποτέ :(:(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, enjoy είπε:

Ιωάννα χρόνια πολλά με υγεία και μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!

Κοριτσια γράψατε πολλά και δεν προλαβαίνω να διαβασωωω.... Κάτι για δυσκοιλιότητα διάβασα..  Εγώ τις προάλλες έφαγα μακαρόνια για πρώτη φορά και δεν μπορούσα να πάω τουαλέτα αλλάξτε επιλογές τροφών οπωσδήποτε!!! Όσον αφορά τα υποθέτω δεν ξέρω τι επιτρέπεται στην εγκυμοσύνη... Εγώ κάτι υποθέτα γλυκερινης που ειχα στο ψυγειο πηρα ενα διαβασα ειναι υδωρ με.γλυκερινη και ότι μετά το πρώτο 3μηνο επιτρέπονται και από τα να βγάλω αίμα έβαλα αυτό και ηρέμησα... μακαρόνια δεν ξανατρωω...

Στα υπόλοιπα θα απαντήσω μετά...

Εμένα ο μικρός με έδωσε μια με το χεράκι του προσγειώθηκε στην κοιλιά μου πόνεσα σφαδαξα το ατιμο ακριβώς στο μωράκι εύχομαι να μην έγινε μαλάκια.... αίμα δεν έχω άρα αποβολή όχι Αλλά στους αιφνίδιους θανάτους δεν υπάρχει πάντα αποβολή αυτόματη... Το αφήνω στο Θεό έχω υπερυχο 21 Ιανουαρίου!!

Αντίστοιχη εμπειρία??

Αγαπημένη στην πρώτη κυηση, μαθητής μου έπεσε με φορά στην κοιλιά...έχασα τον κόσμο. 

Όλα καλά...

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

fH1Pp2.png

1 hour ago, Elenaki30 είπε:

Τον ρώτησα τελικά σήμερα... Μου λέει ότι δεν κάνουν δουλειά κ δεν μου πρότεινε τπτ! Μου είπε αυτό που μου είχε πει κ παλιά.. Τροφές μόνο με άμυλο ίσα ίσα δύο μπουκιές ανά μια δυο ώρες..  

Πάει δεν θα στρώσω ποτέ :(:(

Εμένα την τρίτη που του είπα για την δυσπεψία και τον εμετό μου είπε υπομονή δύο εβδομάδες. Μετά ρυθμίζει ο πλακούντας τις ορμόνες ή κάπως έτσι και θα ηρεμήσεις.. οπότε ο στόχος μου έγινε για την 16 εβδομάδα πλέον...και εγώ έτσι νιώθω ότι θα με πάει ως το τέλος έτσι αλλά έχω κ μια ελπίδα!

πρίν από 8 λεπτά , Vasso87 είπε:

Εμένα την τρίτη που του είπα για την δυσπεψία και τον εμετό μου είπε υπομονή δύο εβδομάδες. Μετά ρυθμίζει ο πλακούντας τις ορμόνες ή κάπως έτσι και θα ηρεμήσεις.. οπότε ο στόχος μου έγινε για την 16 εβδομάδα πλέον...και εγώ έτσι νιώθω ότι θα με πάει ως το τέλος έτσι αλλά έχω κ μια ελπίδα!

16η;;;εγω ελπίζω μετά την 13η να αρχίσει να στρώνει... Καταλαβαααα

Κορίτσια μόλις γύρισα από τον γιατρό!! Το μωράκι μας μεγάλωσε κουνούσε χεράκια και ποδαράκια!! Είχε και λογξηκα μου είπε και εγώ έχω πολλές φορές!! Θα πάρω τηλ να κλείσω για αυχενική! τελικά πήγα σε άλλο γιατρό μου άρεσε αρκετά μπορώ να πω και θα μείνω σε αυτόν! Μου έδωσε κάτι χάπια και υπόθετα γι τις αναγουλες! Αν θέλετε να σας πω αλλά δε καταλαβαίνω τα γράμματα! Και για δυσκοιλιότητα μου είπε σιρόπι duphalac και υπόθετα γλυκερίνης..

• Μου αρέσει 10

Διαφημίσεις

πρίν από 43 λεπτά , Elenaki30 είπε:

16η;;;εγω ελπίζω μετά την 13η να αρχίσει να στρώνει... Καταλαβαααα

Κ εγώ αυτήν την ελπίδα-στοχο είχα αλλά δεν. Αν κ είμαι πολύ καλύτερα σε ενέργεια διάθεση. Αλλά ρεψιμο δυσπεψία φουλ κ εμετό... Εύχομαι να υποχωρήσουν σε εσένα νωρίτερα!

4 ώρες πρίν, enjoy είπε:

Ιωάννα χρόνια πολλά με υγεία και μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!

Κοριτσια γράψατε πολλά και δεν προλαβαίνω να διαβασωωω.... Κάτι για δυσκοιλιότητα διάβασα..  Εγώ τις προάλλες έφαγα μακαρόνια για πρώτη φορά και δεν μπορούσα να πάω τουαλέτα αλλάξτε επιλογές τροφών οπωσδήποτε!!! Όσον αφορά τα υποθέτω δεν ξέρω τι επιτρέπεται στην εγκυμοσύνη... Εγώ κάτι υποθέτα γλυκερινης που ειχα στο ψυγειο πηρα ενα διαβασα ειναι υδωρ με.γλυκερινη και ότι μετά το πρώτο 3μηνο επιτρέπονται και από τα να βγάλω αίμα έβαλα αυτό και ηρέμησα... μακαρόνια δεν ξανατρωω...

Στα υπόλοιπα θα απαντήσω μετά...

Εμένα ο μικρός με έδωσε μια με το χεράκι του προσγειώθηκε στην κοιλιά μου πόνεσα σφαδαξα το ατιμο ακριβώς στο μωράκι εύχομαι να μην έγινε μαλάκια.... αίμα δεν έχω άρα αποβολή όχι Αλλά στους αιφνίδιους θανάτους δεν υπάρχει πάντα αποβολή αυτόματη... Το αφήνω στο Θεό έχω υπερυχο 21 Ιανουαρίου!!

Αντίστοιχη εμπειρία??

Δε νομίζω να έγινε κάτι!! Γνωστή μου τράκαρε ενώ ήταν έγκυος πριν τον 3ο μηνα και έκανε αιματωμα στην κοιλιά,  έμεινε ξάπλα,πήρε και κάτι χάπια κι όλα καλά!! Μην ανησυχείς!! Πήρες τηλ τον γιατρό;; Παρ τον απλά να δου φύγει η ιδέα!!

• Ευχαριστώ 1

35 minutes ago, iwanna24 said:

Ρε κοπελες έχω και πόνους στα νεφρά... πάνω που ηρέμησα λίγο με το στομάχι με πεθαινουν τα νεφρά μου ξαφνικά...όλα πάνω μου;

Ίσως είναι αντανακλαστικός πόνος; Να είναι κοιλιακοί μυς ή λεκάνη που ανοίγει κ να νομίζεις πως ειναι νεφρά; αχ... Περαστικά... 

1 hour ago, Vasso87 said:

Αύριο μπαίνω 15η βδομάδα. Λέτε να ισχύει όντως το 16η; Μακάρι Θεέ μου, δεν αντέχω άλλο όλη μέρα ξάπλα! 

πρίν από 43 λεπτά , iwanna24 είπε:

Ρε κοπελες έχω και πόνους στα νεφρά... πάνω που ηρέμησα λίγο με το στομάχι με πεθαινουν τα νεφρά μου ξαφνικά...όλα πάνω μου;

Το είχα στην πρώτη εγκυμοσυνη και είναι φυσιολογικό! Δεν είναι νεφρά είναι το όλο σύστημα που αλλάζει και μεγαλώνει! 

• Μου αρέσει 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

Διαφημίσεις

On 1/5/2022 at 6:18 PM, Martinaa said:

Πως είχατε δει ότι είναι αγόρι και άλλαξε μετά;;; Δεν το έχω ξανακούσει αυτό!

Καλε ναι! Είναι πολύ συχνό αυτό! Εμάς δεν μας είχε πει 100% μας είχε πει 70% αγοράκι 30% κοριτσάκι αλλά να μην το δέσουμε κόμπο!

On 1/5/2022 at 4:20 PM, enjoy said:

Να προσέχεις....

Εγώ σκέφτομαι Μάιο και για αλλον λογο για να καλοκαιριάζει και να στεγνώνουν οι τοίχοι και να ξεβρωμισει το σπίτι.γρήγορα!!! Εγώ ενώ τον βοηθάω στο.βαψιμο στις εγκυμοσύνες ούτε καν.. θα παω να μεινω στην μαμα για 10μερες .. δεν θελω να μυριζω τα χρωματα αν και παιρνουμε οικολογικα και αοσμα και δεν ξερω τι Αλλά παλι μυριζουν και νομίζω δεν κάνει... Και θα γυρίσω μόνο.να πω πως θα διαμορφωθει το δωμάτιο με νέες προσθήκες επίπλων για τον Μεγάλο!!!

Ω ναι! Κι εγώ μόλις μπουν τα συνεργεία θα εξαφανιστώ θα πάω στο πατρικό μου μαζί με τη μπουμπού γιατί δεν γίνεται να είμαστε εδώ! 

Αλλά το πιο πριν τύπου τι μένει τι φεύγει δεν το γλιτώνω! 

Εμείς το είχαμε βάψει Μάρτιο όλο το σπίτι και στέγνωσε γρήγορα αλλά ιδανικά ναι είναι προς Μάιο! 

Κορίτσια λογικά δεν το έχει νιώσει καμία το μωράκι της ακόμα γιατί είμαι από τις πρώτες αλλά να σας πω ότι εγώ έχω αρχίσει και το νιώθω και κλωτσάει από τώρα ρε σεις! Δηλαδή είναι απίστευτο! Και πάει και καθεται κάτω αριστερά συνέχεια. Την κόρη μου την είχα νιώσει επίσης πολύ νωρίς σας φτερουγισμα! Με τον μπέμπη έχουμε περάσει κατευθείαν στην κλωτσιά που με κάνει να αναρωτιέμαι τι θα γίνεται αργότερα μέσα στην κοιλιά μου;; χαχχα τώρα που γράφω έχει πάει κ εχει κάτσει κάτω από τα πλευρά αριστερά και έχει πεταχτεί η κοιλιά μου προς τα έξω σε εκείνο το σημείο! 

Τώρα βέβαια που είναι το δεύτερο είναι και πιο εύκολο να τα καταλάβεις όλα αυτά! Στο πρώτο καλά μετά τον 5ο καταλάβαινα σε ποιο σημείο στην κοιλιά είναι! 

Εμείς έχουμε υπέρηχο την άλλη εβδομάδα 12/1! Ανυπομονώ!! 

• Μου αρέσει 2

@iwanna24κορίτσι μου πήγα οδοντίατρο!είχα ουλίτιδα μου έκανε καθαρισμό!μου είπε ότι φταίνε κ οι ορμόνες κ πρήζονται τα ούλα!ακόμα θα ματώνουν κ να επιμένω πάραυτα στο βούρτσισμα!κ να μην χρησιμοποιήσω κάποιο στοματικό διάλυμα!θα έλεγα ότι με πονάνε τώρα τα δόντια απ' τον καθαρισμό ως αύριο θα περάσει 

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, iwanna24 είπε:

Μήπως δεν πίνεις νερό όσο χρειάζεται??

πρίν από 11 λεπτά , enjoy είπε:

Μήπως δεν πίνεις νερό όσο χρειάζεται??

Τι να σου πω ρε αγάπη...πόσο νερό χρειάζεται;

Πριν την εγκυμοσύνη δεν έπινα ποτήρι ...ειλικρινά.

Τώρα επειδή μισώ και τα αναψυκτικά, με τραβάει πολύ το νερό...δηλαδή, θα πιω ποτήρια...τώρα πόσα...προσεχω επειδή ανακατευομαι να μην πιω πχ δύο ποτήρια μαζί ακόμα και αν το θέλω για να μην με πιάσει αναγουλα. 

πρίν από 59 λεπτά , Evaki19 είπε:

Καλε ναι! Είναι πολύ συχνό αυτό! Εμάς δεν μας είχε πει 100% μας είχε πει 70% αγοράκι 30% κοριτσάκι αλλά να μην το δέσουμε κόμπο!

Ω ναι! Κι εγώ μόλις μπουν τα συνεργεία θα εξαφανιστώ θα πάω στο πατρικό μου μαζί με τη μπουμπού γιατί δεν γίνεται να είμαστε εδώ! 

Αλλά το πιο πριν τύπου τι μένει τι φεύγει δεν το γλιτώνω! 

Εμείς το είχαμε βάψει Μάρτιο όλο το σπίτι και στέγνωσε γρήγορα αλλά ιδανικά ναι είναι προς Μάιο! 

Κορίτσια λογικά δεν το έχει νιώσει καμία το μωράκι της ακόμα γιατί είμαι από τις πρώτες αλλά να σας πω ότι εγώ έχω αρχίσει και το νιώθω και κλωτσάει από τώρα ρε σεις! Δηλαδή είναι απίστευτο! Και πάει και καθεται κάτω αριστερά συνέχεια. Την κόρη μου την είχα νιώσει επίσης πολύ νωρίς σας φτερουγισμα! Με τον μπέμπη έχουμε περάσει κατευθείαν στην κλωτσιά που με κάνει να αναρωτιέμαι τι θα γίνεται αργότερα μέσα στην κοιλιά μου;; χαχχα τώρα που γράφω έχει πάει κ εχει κάτσει κάτω από τα πλευρά αριστερά και έχει πεταχτεί η κοιλιά μου προς τα έξω σε εκείνο το σημείο! 

Τώρα βέβαια που είναι το δεύτερο είναι και πιο εύκολο να τα καταλάβεις όλα αυτά! Στο πρώτο καλά μετά τον 5ο καταλάβαινα σε ποιο σημείο στην κοιλιά είναι! 

Εμείς έχουμε υπέρηχο την άλλη εβδομάδα 12/1! Ανυπομονώ!! 

Και το σκεφτόμουν αυτό...την κόρη την ένιωσα αρκετά νωρίς...14-15η βδομάδα ξεκινσαυ να νιώθω κάτι. 

Τώρα ελπίζω να νιώσω πάλι νωρίς...ανυπομονώ . 

Προς το παρόν νιώθω έντονα τα έντερα μου :razz:

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

Ευχαριστώ για την εμψύχωση.... Δεν πήρα γιατρό... Είπα να σκέφτομαι θετικά και ότι γίνει!! 21 θα δω τι παίζει... παρακολουθώ για αίμα τζουκου.. παρακολουθώ μην χάνω αμνιακό υγρό..  με φαίνεται πως όχι... Αλλά αυτό είναι και δύσκολο να το αντιληφθείς 100%...  

Θα φανεί... Δεν αγχώνομαι που με χτύπησε... προβληματίζομαι που πονάω... σε εκείνο το σημείο... λέω τόσο δυνατά πια με χτύπησε?? Για την ακρίβεια προσγειώθηκε πάνω μου και άσκησε πίεση με το χεράκι του εκεί... Μπορεί να μου έκανε εσωτερική μελανιτσα και να πονάω... 

Θα φανεί στο χειροκρότημα... Δεν θέλω να σκέφτομαι άσχημα... ότι είναι να γίνει θα γίνει.... Όσο και να προσέχω μου ξέφυγε ο μπομπιρας.... έκανε απότομη κίνηση να σηκωθεί και έπεσε πάνω μου στο κρεβάτι... 

Τεσπα....

Εγώ κορίτσια βάση αυχενικής είμαι 14 πραγματικά δεν έχω αναγούλες εμετό καλά εδώ και βδομάδες δεν έχω... Ούτε αηδία... Ούτε με ενοχλούν οι μυρωδιές (πλέον ανέχομαι και την τοστιέρα δεν μου είναι ευχάριστη αλλά δεν ούτε και αναγουλιαστικη) 

Απλά δεν μπορώ να τρώω τα παντα γτ δεν πεπτονται... συνεχιζω να επιλεγω κρυα πιατα κυρίως σαλάτες και γαλακτοκομικα και ρυζι-πατατες φούρνου.. ξεκινησα και ομελετα μακαρονια ψαρι... τα μακαρονια δεν τα ξαναακουμπαω ειπαμε τουαλέτα κόντεψα να βάλω τα κλάματα (ίσως φταίει που από τη  λαιμαργία μου έφαγα 3 πιάτα σε μια μέρα!!!! Αχαχα δεν φταίω Εγώ!! Είχα καιρό να φάω και όλη μερα ετρωγα μακαρόνια αχαχαχα)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...