Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Τότε θα σου πρότεινα να μη πάρεις τίποτα απλά λίγο υπομονή! Ούτε εγώ είμαι καλά! Τώρα με έπιασε ένας πονοκέφαλος και έχω μια πικριλα στο στόμα όλη μέρα, αηδία πραγματικά!!

Η αγαπημένη μου πικρίλα, έναν μήνα την έχω!!! Δεν παλεύεται!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κορίτσια!! @iwanna24 χρόνια σου πολλά!! Υπομονή, διαβάζω ότι ταλαιπωρειστε ακομη! Εγώ χθες ξυπνάω μ ενα αίσθημα πεινας,η τρώω τωρα ή πεθαίνω!! Σηκώθηκα 4 πάρα κι έτρωγα ανελέητα!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 22 λεπτά , marilia35 είπε:

Χτες είναι χα κ γω πονοκέφαλο έχω κ μπούκωμα γτωμε έχει πιάσει σαν αλλεργική ρινίτιδα φτέρνισμα μπούκωμα λίγο αίμα απ' την μύτη κάθε πρωί!πήρα Ντεπον με πέρασε δν γινόταν αν συνεχίσει πιες μην υποφέρεις 

Γιατί έχεις αίμα? Προσπαθώ να μην παίρνω γενικά τέτοια πολλά ούτε και πριν έπαιρνα! Γενικά και μένα η όλη κατάσταση με ρίχνει ψυχολογικά και όλη μέρα γκρινιάζω

2 ώρες πρίν, VDald είπε:

Καλημέρα κορίτσια. 

Πήγα για την αιματολογική dna κ μόλις γύρισα. Πολύ αίμα μου πήραν. Αποτελέσματα σε 2 βδομάδες. 

Κατά τα άλλα δεν ειμαι πολυ καλά. Χθες εκτός από τον πρωινό εμετό, έκανα κ το βράδυ κ το στομάχι μου είναι πάλι πολύ χάλια, όπως στις αρχές. Δεν ξέρω τι να κάνω. Να ζητήσω κάποια βοήθεια από τον γιατρό ή να κάνω απλώς υπομονή; 

Με ρίχνει πολύ αυτό το πράγμα. Κουράστηκα. 

Ελπίζω να είστε καλά. 

@iwanna24χρόνια σου πολλά με υγεία! 

Μόλις ρώτησα την φίλη μου κ είπε ότι είχε λίγο διάρροια!καλύτερα ρωτά τον γιατρό για κανένα χάπι τύπου μαλοξ η primperan

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , Polly1 είπε:

Καλημερα κορίτσια!! @iwanna24 χρόνια σου πολλά!! Υπομονή, διαβάζω ότι ταλαιπωρειστε ακομη! Εγώ χθες ξυπνάω μ ενα αίσθημα πεινας,η τρώω τωρα ή πεθαίνω!! Σηκώθηκα 4 πάρα κι έτρωγα ανελέητα!!

Πλάκα κάνεις? Εμένα ακόμα δεν με έχει πιάσει αυτή η πείνα! Θα με πιάσει μαζεμένη

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Γιατί έχεις αίμα? Προσπαθώ να μην παίρνω γενικά τέτοια πολλά ούτε και πριν έπαιρνα! Γενικά και μένα η όλη κατάσταση με ρίχνει ψυχολογικά και όλη μέρα γκρινιάζω

Λογικό να σε ρίχνει!είχα κ στον γιο μου λίγο αίμα!απ' τις ορμόνες 

πρίν από 3 λεπτά , marilia35 είπε:

Λογικό να σε ρίχνει!είχα κ στον γιο μου λίγο αίμα!απ' τις ορμόνες 

Εμένα τα ούλα μόνο καμία φορά ματώνουν και αυτά όχι κάθε μέρα!!

πρίν από 32 λεπτά , Elenaki30 είπε:

Η αγαπημένη μου πικρίλα, έναν μήνα την έχω!!! Δεν παλεύεται!!!

Όλα τα έχω και πικριλα και αναγουλα και καούρα τα πάντα όλα! Αρχίζει και δυσκοιλιότητα να με πιάνει που εγώ δεν είχα πρίν....

• Μου αρέσει 1

πρίν από 29 λεπτά , Polly1 είπε:

Δικιά μου είσαι. 

πρίν από 30 λεπτά , Polly1 είπε:

πρίν από 36 λεπτά , marilia35 είπε:

Άααα επίσης κορίτσια έχω ματώνουν πολύ τα ούλα μου κ μου είπε ο γιατρός να πάω οδοντίατρο!θα πάω σημερα

Και εγώ έχω αίμα στα ούλα. Έχω σκοπό αφού κλείσω τον τρίτο να πάω για καθαρισμό...αλλά να γίνω καλά γιατί θα ξερασω την οδοντίατρο

• Χαχα 2

fH1Pp2.png

Είχα διαβάσει σε κάτι παλιές συζητήσεις εδώ στο φόρουμ ότι για αναγούλες πρότειναν εκείνα τα βραχιολακια που φορούσαμε παλιά  στα ταξίδια για να μην αναγουλιαζουμε. 

Έχει δοκιμάσει καμία;; κάνουν καλό στην εγκυμοσύνη γενικότερα;; 

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , iwanna24 είπε:

Δικιά μου είσαι. 

Και εγώ έχω αίμα στα ούλα. Έχω σκοπό αφού κλείσω τον τρίτο να πάω για καθαρισμό...αλλά να γίνω καλά γιατί θα ξερασω την οδοντίατρο

Ναι με ρώτησε κ ο οδοντίατρος για τον τρίτο μήνα του λέω χτες έκανα αυχενική μου λέει μια χαρά!ο γιατρός μου είπε άμεσα να πάω να μην το αφήσω!ματώνουν κ στα καλά καθούμενα καταλαβαίνω γεύση αίμα κ όταν τα βουρτσιζω χαμός όπως τα νιώθω τα ούλα πρησμένα!χρησιμοποιώ μια οδοντόκρεμα της frezyderm για εγκύους!θα ρωτήσω αν επιτρέπεται κ στοματικό διάλυμα 

• Μου αρέσει 1

Αχ κορίτσια, αχ..

Σας ευχαριστώ κ πάλι για τις απαντήσεις. 

Οι ρινοραγίες κ τα μπουκώματα είναι λόγω εγκυμοσύνης, όπως επίσης κ τα ματωμένα ούλα. Όλα τα κάνουν οι ορμόνες! 

Οπότε όλες σκατούλες βλέπω.. Ωραία.. 

Ναι, θα ρωτήσω για πριμπεραν κτλ. Και υπομονή.. Βάλε μπόλικη κυρ Στέφανε.. 

14 minutes ago, Elenaki30 said:

Είχα διαβάσει σε κάτι παλιές συζητήσεις εδώ στο φόρουμ ότι για αναγούλες πρότειναν εκείνα τα βραχιολακια που φορούσαμε παλιά  στα ταξίδια για να μην αναγουλιαζουμε. 

Τα έχω εγώ. Ίσως ψιλό βοηθάνε, δεν είμαι σίγουρη αλλά αξίζει μια δοκιμή. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , Elenaki30 είπε:

Τα έχω δοκιμάσει...πραμα...

Εμένα δεν μου έκαναν απολύτως τίποτα. 

πρίν από 9 λεπτά , VDald είπε:

Αχ κορίτσια, αχ..

Σας ευχαριστώ κ πάλι για τις απαντήσεις. 

Οι ρινοραγίες κ τα μπουκώματα είναι λόγω εγκυμοσύνης, όπως επίσης κ τα ματωμένα ούλα. Όλα τα κάνουν οι ορμόνες! 

Οπότε όλες σκατούλες βλέπω.. Ωραία.. 

Ναι, θα ρωτήσω για πριμπεραν κτλ. Και υπομονή.. Βάλε μπόλικη κυρ Στέφανε.. 

Τα έχω εγώ. Ίσως ψιλό βοηθάνε, δεν είμαι σίγουρη αλλά αξίζει μια δοκιμή. 

Αχ βρε καρδούλα μου σε καταλαβαίνω...

Το να σου λένε υπομονή δεν βοηθάει...

Ζητα από τον γιατρό χάπια και πάρτα.

Δεν γίνεται να είσαι μόνιμα έτσι ...κρίμα είναι...

Εγώ σε καταλαβαίνω...σου πέφτει και η ψυχολογία και όλα...

Απλά να θυμάσαι ότι όλες λίγο πολυ, είμαστε κάπως έτσι. 

• Ευχαριστώ 1

fH1Pp2.png

πρίν από 42 λεπτά , Elenaki30 είπε:

Και εγώ το είχα διαβάσει και είχα ρωτήσει σε ένα φαρμακείο αλλά δεν είχε και μετά δεν ξαναεψαξα! Αν ξέρει καμία κοπέλα αν υπάρχει ας μας ενημερώσει..

38 minutes ago, Xrisaaaaaa said:

Και εγώ το είχα διαβάσει και είχα ρωτήσει σε ένα φαρμακείο αλλά δεν είχε και μετά δεν ξαναεψαξα! Αν ξέρει καμία κοπέλα αν υπάρχει ας μας ενημερώσει..

Κορίτσια το έγραψα παραπάνω αλλά μέσα στην ζαλουρα μου ξέχασα να επισημάνω πως αναφερόμουν στα βραχιολάκια. 

Βοηθάνε κάπως θα έλεγα. Αξίζουν μια δοκιμή μιας κ δεν έχουν κ κανένα φοβερό κόστος (10€ περίπου) 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...