Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

7 ώρες πρίν, Vasso87 είπε:

Εμάς στο μητέρα δεν μας άφησαν στην αυχε ικη. Μήπως εννοείς για την γέννα; Εγώ έκανα την τρίτη στο μητέρα την αυχενικη. Εγώ αν κ εμβολιασμενη ήθελαν κ ραπίντ αλλά δεν επιτρεπόταν να μπει μέσα στην αυχενικη.

Ναι,ακριβώς και μενα μου ζήτησαν ραπιντ! Ο γιατρός μας είπε αν κάνει ο άντρας μου μοριακό 48 ωρών μπορεί να μπει!! Θα δουμε!!Για την αυχενική μιλάω!! Για γεννα δε μιλήσαμε!!

3 ώρες πρίν, enjoy είπε:

Εγώ πλέον ζητάω βιβλία με.δραστηριοτητες .... απαγόρευσε ο σύζυγός τα παιχνίδια αχαχαχ....  Για παιχνίδια σχετικής ηλικίας θέλει πολύ ψάξιμο και παιδιά πολλά δεν αρέσουν στο παιδί τα βαριέται..  

Βρε κορίτσια,εμενα δε με ρωτάνε για να ζητήσω!! Μου παρουσιάζουν το λουτρινο!! Χαχαχα!!! Ναι, τα ψάχνω πολύ! Φυσικά και δεν αρέσουν όλα σε όλα τα παιδιά!! Πχ στη δικιά μου δεν αρέσουν με τίποτα τα παζλ!! Με τίποτα!!! Και της τα χω δώσει σε διάφορες φάσεις!!!!!

8 ώρες πρίν, iwanna24 είπε:

Εγω Χανιά θα την κάνω την εξέταση...δεν ξέρω ακριβώς πόσο είμαι ...μετράμε του υπερήχου ή με βάση την τελευταία περίοδο;

Βγαίνει λίγο μεγαλύτερο στον υπέρηχο...νομίζω είχαμε μαζί τελευταία περίοδο...20-10.

Εγώ είμαι ακόμα χειρότερη γιατί γκρινιάζω αλλά την παίρνω και εγώ παιχνίδια ρε συ...

Έλεος δηλαδή!

Αυτό που έχω σκεφτεί είναι να αρχίσω να μαζεύω κάποια και να βγάζω ένα ένα τη φορά...μα δεν χωράνε πια με τίποτα ...δηλαδή, είναι δυσλειτουργικο.

Νομίζω ότι μετράει το αποτέλεσμα του υπερηχου!! Εγώ τελευταία περίοδο 17/10 και πητ 24/7 από εφαρμογή δική μου,δεν ξερω αν θα αλλάξει αυτό στην αυχενική!! Κι εγώ της δίνω 3,4 παιχνίδια τη φορά γιατί αλλιώς γίνεται μπάχαλο!! Είναι 22 μηνων και τα πετάει όλα κάτω,δεν της αρέσει η τάξη,προσπαθώ να τα μαζεύουμε μαζί να μαθαίνει,της λέω να τα μαζέψει και απλά τα θέλει όλα στο πάτωμα!!  Είναι έτσι η φάση της η ηλικιακή ή είναι έτσι το παιδί μου;; Εντωμεταξύ Εγώ δεν την μπορώ την ακαταστασία την πολλή,μου προκαλεί σύγχυση!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Polly1 είπε:

Ναι,ακριβώς και μενα μου ζήτησαν ραπιντ! Ο γιατρός μας είπε αν κάνει ο άντρας μου μοριακό 48 ωρών μπορεί να μπει!! Θα δουμε!!Για την αυχενική μιλάω!! Για γεννα δε μιλήσαμε!!

Βρε κορίτσια,εμενα δε με ρωτάνε για να ζητήσω!! Μου παρουσιάζουν το λουτρινο!! Χαχαχα!!! Ναι, τα ψάχνω πολύ! Φυσικά και δεν αρέσουν όλα σε όλα τα παιδιά!! Πχ στη δικιά μου δεν αρέσουν με τίποτα τα παζλ!! Με τίποτα!!! Και της τα χω δώσει σε διάφορες φάσεις!!!!!

Νομίζω ότι μετράει το αποτέλεσμα του υπερηχου!! Εγώ τελευταία περίοδο 17/10 και πητ 24/7 από εφαρμογή δική μου,δεν ξερω αν θα αλλάξει αυτό στην αυχενική!! Κι εγώ της δίνω 3,4 παιχνίδια τη φορά γιατί αλλιώς γίνεται μπάχαλο!! Είναι 22 μηνων και τα πετάει όλα κάτω,δεν της αρέσει η τάξη,προσπαθώ να τα μαζεύουμε μαζί να μαθαίνει,της λέω να τα μαζέψει και απλά τα θέλει όλα στο πάτωμα!!  Είναι έτσι η φάση της η ηλικιακή ή είναι έτσι το παιδί μου;; Εντωμεταξύ Εγώ δεν την μπορώ την ακαταστασία την πολλή,μου προκαλεί σύγχυση!!!

Κ μένα έτσι κάνει έχω έναν σάκο με παιχνίδια δν τα πλησιάζει καν κ αν βρεθούν πολλά παιχνίδια μαζί τα πετάει όλα κάτω!ο δικός μου δν θέλει με τίποτα το παιχνίδι πυραμίδα με τους κρίκους που τους βάζεις με αύξουσα σειρά!τους βάζει όπως θέλει αυτός χαχαχαχα γενικά είναι αντιδραστικός!

Από εξετάσεις κάνω κάθε μήνα αιματοκρίτη σάκχαρο ουρία κρεατινίνη γενική ούρων θυροειδή κ κάθε δίμηνο αντισώματα!

• Μου αρέσει 1

9 ώρες πρίν, Polly1 είπε:

Κορίτσια,κανετε κάθε μήνα εξετασεις; Κι αν ναι,ποιες;;

10 ώρες πρίν, Polly1 είπε:

Μακάρι να τον αφήσουν. Εμένα και ο γιατρός κ στο τηλ που πήρα μου το ξεκοψαν:sad:

πρίν από 27 λεπτά , Vasso87 είπε:

Μακάρι να τον αφήσουν. Εμένα και ο γιατρός κ στο τηλ που πήρα μου το ξεκοψαν:sad:

Εμάς μας είπε ο γιατρός ότι στον παφιλη που θα κάνουμε την αυχενική πρώτα ο Θεός θα τον αφήσουν και έχουμε χαρεί πολύ...μακάρι να τους αφήνουν να μπαίνουν, είναι μεγάλος υπέρηχος...

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. 

Πήγα για την αιματολογική dna κ μόλις γύρισα. Πολύ αίμα μου πήραν. Αποτελέσματα σε 2 βδομάδες. 

Κατά τα άλλα δεν ειμαι πολυ καλά. Χθες εκτός από τον πρωινό εμετό, έκανα κ το βράδυ κ το στομάχι μου είναι πάλι πολύ χάλια, όπως στις αρχές. Δεν ξέρω τι να κάνω. Να ζητήσω κάποια βοήθεια από τον γιατρό ή να κάνω απλώς υπομονή; 

Με ρίχνει πολύ αυτό το πράγμα. Κουράστηκα. 

Ελπίζω να είστε καλά. 

@iwanna24χρόνια σου πολλά με υγεία! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , VDald είπε:

Καλημέρα κορίτσια. 

Πήγα για την αιματολογική dna κ μόλις γύρισα. Πολύ αίμα μου πήραν. Αποτελέσματα σε 2 βδομάδες. 

Κατά τα άλλα δεν ειμαι πολυ καλά. Χθες εκτός από τον πρωινό εμετό, έκανα κ το βράδυ κ το στομάχι μου είναι πάλι πολύ χάλια, όπως στις αρχές. Δεν ξέρω τι να κάνω. Να ζητήσω κάποια βοήθεια από τον γιατρό ή να κάνω απλώς υπομονή; 

Με ρίχνει πολύ αυτό το πράγμα. Κουράστηκα. 

Ελπίζω να είστε καλά. 

@iwanna24χρόνια σου πολλά με υγεία! 

Κορίτσι μου καλά αποτελέσματα με το καλό!να πεις στον γιατρό ναι μπορεί να σου επιτρέψει κ κάποιο φάρμακο που δν πειράζει στην κύηση η να σου δώσει κάποια συμβουλή!εγώ υπέφερα από καούρες στο πρώτο παιδί στο τέλος κ είχα πιεί μαλοξ δν άντεχα κ έκανε λίγο δουλειά!

@iwanna24κορίτσι μου χρόνια πολλά ότι επιθυμείς κ με το καλό κ το μωράκι σας!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, marilia35 said:

Κορίτσι μου καλά αποτελέσματα με το καλό!να πεις στον γιατρό ναι μπορεί να σου επιτρέψει κ κάποιο φάρμακο που δν πειράζει στην κύηση η να σου δώσει κάποια συμβουλή!εγώ υπέφερα από καούρες στο πρώτο παιδί στο τέλος κ είχα πιεί μαλοξ δν άντεχα κ έκανε λίγο δουλειά!

@iwanna24κορίτσι μου χρόνια πολλά ότι επιθυμείς κ με το καλό κ το μωράκι σας!

Σε ευχαριστώ πολύ. 

Ο γιατρός μου είπε για κάτι υποθετα Vertirosan. Μπήκα να διαβάσω κ είδα από άλλα φόρουμ να λένε κακά πράγματα, πως έγιναν χειρότερα κ τέτοια. 

Αν γνωρίζει κάποια για αυτά τα υπόθετα ας μου πει παρακαλώ! 

Καλημέρα και ευχαριστώ για τις ευχές...

@VDald δυστυχώς, από χτες το βράδυ είμαι και εγώ ξανά εντελώς χάλια...είναι τίποτα ανάδρομος ο Ερμής καλέ;

Για τα υπόθετα δεν ξέρω χαρά μου... αλλά θα τα δοκίμαζα..

Από χάλια θα γίνεις λίγο πιο χάλια;

Ααααν όμως πιάσουν;

Δοκίμασε λίγα...

fH1Pp2.png

πρίν από 14 λεπτά , iwanna24 είπε:

@VDald δυστυχώς, από χτες το βράδυ είμαι και εγώ ξανά εντελώς χάλια...είναι τίποτα ανάδρομος ο Ερμής καλέ;

Ααααν όμως πιάσουν;

Δοκίμασε λίγα...

Χρόνια σου πολλά κορίτσι ότι επιθυμείς! Και με το καλό το μωράκι σου..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

15 minutes ago, iwanna24 said:

Ααααν όμως πιάσουν;

Δοκίμασε λίγα...

Το θέμα είναι πως έγιναν πολύ χάλια κάποιες, δλδ τάσεις λιποθυμίας κ διάρροιες μέχρι να βγάζουν αίμα. Ένα τέτοιο μου λείπει τώρα να βαρέσω κ μια κρισάρα πανικού. 

πρίν από 33 λεπτά , VDald είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ. 

Ο γιατρός μου είπε για κάτι υποθετα Vertirosan. Μπήκα να διαβάσω κ είδα από άλλα φόρουμ να λένε κακά πράγματα, πως έγιναν χειρότερα κ τέτοια. 

Αν γνωρίζει κάποια για αυτά τα υπόθετα ας μου πει παρακαλώ! 

Αυτά τα επερνε μια φίλη μου κ λέει σώθηκε με αυτά!εγώ δν τα θέλω καθόλου τα υπόθετα!

πρίν από 13 λεπτά , VDald είπε:

Το θέμα είναι πως έγιναν πολύ χάλια κάποιες, δλδ τάσεις λιποθυμίας κ διάρροιες μέχρι να βγάζουν αίμα. Ένα τέτοιο μου λείπει τώρα να βαρέσω κ μια κρισάρα πανικού. 

Τότε θα σου πρότεινα να μη πάρεις τίποτα απλά λίγο υπομονή! Ούτε εγώ είμαι καλά! Τώρα με έπιασε ένας πονοκέφαλος και έχω μια πικριλα στο στόμα όλη μέρα, αηδία πραγματικά!!

πρίν από 29 λεπτά , iwanna24 είπε:

Ααααν όμως πιάσουν;

Δοκίμασε λίγα...

Χρόνια σου πολλά!!! :rolleyes:

Και εγώ ακόμη χάλια είμαι πάντως... Και χθες όπως λέτε κ εσείς ότι και αν έτρωγα με πείραζε.. Έχει αρχίσει να με πονάει κιόλας το στομάχι μου.. Μέχρι αργά το βράδυ τράβηξε όλο αυτό.. 

Σε ποια βδομάδα είστε εσείς;; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Τότε θα σου πρότεινα να μη πάρεις τίποτα απλά λίγο υπομονή! Ούτε εγώ είμαι καλά! Τώρα με έπιασε ένας πονοκέφαλος και έχω μια πικριλα στο στόμα όλη μέρα, αηδία πραγματικά!!

Χτες είναι χα κ γω πονοκέφαλο έχω κ μπούκωμα γτωμε έχει πιάσει σαν αλλεργική ρινίτιδα φτέρνισμα μπούκωμα λίγο αίμα απ' την μύτη κάθε πρωί!πήρα Ντεπον με πέρασε δν γινόταν αν συνεχίσει πιες μην υποφέρεις 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...