Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, electra2021 είπε:

Έλα, Ηράκλειο Κρήτης εδώ :-D. Είμαστε 3 κρητικές εδώ λοιπόν! Εγώ έχω γιατρό ένα οικογενειακο φίλο γι αυτό το λόγο ακριβώς, δεν το πολύ έψαξα, καλός είναι βέβαια αλλά ξέρω κι από εμπειρία φιλεναδων μου κι άλλους γιατρούς. Για δημόσιο ή ιδιωτικό πας; 

Εγώ ρε σεις μια χαρά είχα περάσει έγκυος το καλοκαίρι, και χωρίς κλιματιστικό. Όλη μέρα εγώ και η κοιλιά μου επιπλεαμε στη θάλασσα, βασικά νομίζω τα πιο πολλά και μεγάλα σε διάρκεια μπάνια έγκυος τα έκανα! Με ανακουφιζε πολύ η θάλασσα, μου έπαιρνε το βάρος. 

Αα τι ωραια!!! Κι αλλη Κρητικια!!! 
Σουπερ!

Ιδιωτικο θα παω. Αν ξερεις καποιον καλο πες μου ευχαριστως ! 

πρίν από 52 λεπτά , electra2021 είπε:

Έλα ρε, γιατί; την έχω χάσει αυτή την ιστορία. Ελπίζω αυτή τη φορά να μη χρειαστεί! 

Είχα λίγο κοντό τράχηλο...

Και γέννησα και αρχές καλοκαιριού...όποτε μετά μέχρι τα 40 και όλα τα σχετικά, καλό χειμώνα. 

fH1Pp2.png

πρίν από 56 λεπτά , Polly1 είπε:

Καλησπέρα!!! Πήγα γιατρό σήμερα!! Όλα καλά!! Κλείσαμε αυχενική για τις 13/1!! Την άλλη βδομάδα δηλαδή!! Ανυπομονώ!! 

Ουιιιι μαζί εχουμε...και εγώ 13 ❤️

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, VDald είπε:

Καλέεεε φτάσατε κιόλας στα ρούχα; Περιμένετε γιατί θα χρειαστούμε οδηγίες εμείς οι αρχάριες αλλά όχι ακόμη.
Εγώ δλδ ακόμη δεν μπορώ να σκεφτώ ρούχα κ δωμάτια - αφού ακόμη είμαι σαν σκ@τ@. Ειδικά σήμερα πολύ κακή μέρα, μπλιαξ. 
Σβήνουν οι ελπίδες μου πως μετά το 1ο 3μηνο θα ήμουν μια χαρά.. :-( 
Κοντευω να γινω ολοκληρη μια λεμοναδα με ανθρακικο αλλα οσες φορες ειπα πως δεν θα πιω, το στομαχι μου δεν καλυτερευει ρε κοριτσια.. 

Ισχύει ότι το ανθρακικό ανακουφίζει!αλλά αν έχει η λεμονάδα που πίνεις ζάχαρη καλύτερα να την αποφεύγεις σε αρκετή ποσότητα κ καθημερινή βαση!εγώ πίνω σόδα μου την πρότεινε ο γιατρός κ πίνω σπάνια σπραιτ λέει χαμηλή σε ζάχαρη αλλά εννοείτε πάλι έχει γιβαυτο παίζει σπανια

• Μου αρέσει 1

9 ώρες πρίν, marilia35 είπε:

Σ ευχαριστώ!έχω κ πικέ κ μουσελίνα κουβερτακια!σκεφτόμουν να πάρω ένα δύο κολανακια αυτά που είναι με κλειστά ποδαράκια που είναι σαν στρουμφάκια που λέω εγώ το αιρκοντίσιον φοβάμαι!του έβαζες κ αμανικα?

Αμανικα μου είπαν καλοκαίρι συγκαιονται μασχαλιτσες στα νεογνα από ζέστη και τα απέφυγα.. Δεν ξέρω αν ισχύει!!

Από χρώμα το σπίτι μου παίζει σε  βεγκε αποχρώσεις έπιπλα και γκρι αποχρώσεις τοίχους... με άσπρες πινελιές σε κορνίζες πίνακες και διακοσμητικά... γκρρρ είμαι περίεργη μου αρέσουν οι μονοχρωμίες και ουδέτερα χρώματα.. και το παιδικό Δεν την γλύτωσε Δυστυχώς!!! Αν και η μάνα μου φώναζε...

Αλλο: μαζεύτηκαν πολλά έπιπλα στο σπίτι και με τόσα παιδιά αρχίζω και ασφυκτιω ήδη σήμερα σκεφτόμουν λύσεις για εξοικονόμηση χώρου και θα πεταχτούν ορισμένα μικροεπιπλα.. και παιδικα παιχνιδια παιζει να εχω ενα δωματιο θα πανε αποθηκη χωριο να περιμενουν τον αδελφό μου να μου κάνει ανίψια... Γενικά έχω μια μινιμαλ διάθεση... Και όταν αρχίζω και περιορίζομαι γτ αυξανομαστε και πληθαίνουμε εδώ μεσα περιορίζομαι δεν αρεζομαι... 93τμ με 2 υπνοδωμάτιο ενοίκιο.. .  με βολεύει άψογα δεν θέλω μεγαλύτερο ούτε μικρότερο.. θα ήθελα να έχουμε λιγότερα ρούχα Αχαχαχαχα όλο χαρίζω.. Δεν αγοράζω.. Και πάλι ξεφυτρώνουν από παντού.. με 4 άτομα είναι δύσκολα... Και δεν τα χαρίζω όλα γτ μου σκάσε και 3ο να είμαι προετοιμασμένη.. βεβαίως βεβαίως... 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα...πόσο θα ήθελα να πετάξω τα μισά παιχνίδια...εμάς πρώτο εγγόνι από του άντρα (τα παιχνίδια του αιώνα), οι γονείς μου είχαν να γίνουν παππούδες χρόνια (αλλά χιλιάδες παιχνίδια)...

Δεν αντέχω αλλα παιχνίδια ...

Από ρούχα έχω αλλά δεν ξέρω καν που...θα δω τι είναι και θα πράξω ανάλογα...

Γενικά, θα ήθελα να πετάξω το μισό σπίτι αλλά προσπαθώ να συγκρατηθω.

Για το μωρό θα χρειαστώ κάθισμα αμαξιού καινούργιο και καρεκλακι φαγητού...

Φαντάζομαι θα μου λένε όλοι τι να πάρουν...οι γονείς συνήθως κάνουν δώρο τη γέννα , δηλαδή γιατρό και κλινική. Οι φίλοι θα πάρουν ότι πω...καημένα δεύτερα παιδιά :-P

12 ώρες πρίν, marilia35 είπε:

Ισχύει ότι το ανθρακικό ανακουφίζει!αλλά αν έχει η λεμονάδα που πίνεις ζάχαρη καλύτερα να την αποφεύγεις σε αρκετή ποσότητα κ καθημερινή βαση!εγώ πίνω σόδα μου την πρότεινε ο γιατρός κ πίνω σπάνια σπραιτ λέει χαμηλή σε ζάχαρη αλλά εννοείτε πάλι έχει γιβαυτο παίζει σπανια

Εγώ ένα περίεργο πράγμα...ενώ πριν την εγκυμοσύνη πεθαίνω για αναψυκτικά, έγκυος τα μισώ...μου φέρνουν αναγουλα...η κόκα κόλα δε είναι η χειρότερη μου ..

Αλλά τρώω ρε παιδιά...τρώω όλη μέρα και τρώω και φαγητό όλη μέρα και γλυκά και αλμυρά και όλα ..πεινάω πάρα πολύ ..πριν την εγκυμοσύνη τρώω ένα γεύμα, άντε δύο...δεν είμαι του φαγητού ..τώρα φίλε πεινάω...γουργουριζει η κοιλιά μου όλη μέρα και αλήθεια νιώθω άδειο το στομάχι μου...ένα βράδυ κοιμήθηκα και είχα φάει ελαφρά και δεν κοιμήθηκα...ξυπνούσα και έτρωγα κρακερς, με πονούσε το στομάχι μου...είχα τάση για εμετό...πεινάω πολύ...δεν ξέρω αν φταίει κάποια έλλειψη βιταμίνης...

Συγγνώμη για τα κατεβατα και μπράβο στα θηρία που με διαβάζουν ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

fH1Pp2.png

11 ώρες πρίν, enjoy είπε:

Αμανικα μου είπαν καλοκαίρι συγκαιονται μασχαλιτσες στα νεογνα από ζέστη και τα απέφυγα.. Δεν ξέρω αν ισχύει!!

Από χρώμα το σπίτι μου παίζει σε  βεγκε αποχρώσεις έπιπλα και γκρι αποχρώσεις τοίχους... με άσπρες πινελιές σε κορνίζες πίνακες και διακοσμητικά... γκρρρ είμαι περίεργη μου αρέσουν οι μονοχρωμίες και ουδέτερα χρώματα.. και το παιδικό Δεν την γλύτωσε Δυστυχώς!!! Αν και η μάνα μου φώναζε...

Αλλο: μαζεύτηκαν πολλά έπιπλα στο σπίτι και με τόσα παιδιά αρχίζω και ασφυκτιω ήδη σήμερα σκεφτόμουν λύσεις για εξοικονόμηση χώρου και θα πεταχτούν ορισμένα μικροεπιπλα.. και παιδικα παιχνιδια παιζει να εχω ενα δωματιο θα πανε αποθηκη χωριο να περιμενουν τον αδελφό μου να μου κάνει ανίψια... Γενικά έχω μια μινιμαλ διάθεση... Και όταν αρχίζω και περιορίζομαι γτ αυξανομαστε και πληθαίνουμε εδώ μεσα περιορίζομαι δεν αρεζομαι... 93τμ με 2 υπνοδωμάτιο ενοίκιο.. .  με βολεύει άψογα δεν θέλω μεγαλύτερο ούτε μικρότερο.. θα ήθελα να έχουμε λιγότερα ρούχα Αχαχαχαχα όλο χαρίζω.. Δεν αγοράζω.. Και πάλι ξεφυτρώνουν από παντού.. με 4 άτομα είναι δύσκολα... Και δεν τα χαρίζω όλα γτ μου σκάσε και 3ο να είμαι προετοιμασμένη.. βεβαίως βεβαίως... 

Καλημερα και χρόνια πολλά!! Λατρεύω γκρι και λευκό!! Πετας και ροζ λεπτομέρειες και γίνεται πιο σουπερ!!Εγώ το χω γκρι και μπεζ!! Στο παιδικό έχω διαβάσει ότι πρέπει να αποφεύγουμε τα πολυ έντονα και παρδαλα!! Ηπιες αποχρώσεις!! Ηρεμούν!! Οπότε καλα έκανες και διατηρησες μονοχρωμια

13 ώρες πρίν, iwanna24 είπε:

Ουιιιι μαζί εχουμε...και εγώ 13 ❤️

Ααα πολύ ωραία!! Πού θα την κάνεις;; Πόσο εβδομάδων θα εισαι; Κορίτσια,στο μητερα αφήνουν τους άντρες να μπουν μέσα μόνο με μοριακό 

πρίν από 24 λεπτά , iwanna24 είπε:

Καλημέρα...πόσο θα ήθελα να πετάξω τα μισά παιχνίδια...εμάς πρώτο εγγόνι από του άντρα (τα παιχνίδια του αιώνα), οι γονείς μου είχαν να γίνουν παππούδες χρόνια (αλλά χιλιάδες παιχνίδια)...

Φαντάζομαι θα μου λένε όλοι τι να πάρουν...οι γονείς συνήθως κάνουν δώρο τη γέννα , δηλαδή γιατρό και κλινική. Οι φίλοι θα πάρουν ότι πω...καημένα δεύτερα παιδιά :-P

Εγώ ένα περίεργο πράγμα...ενώ πριν την εγκυμοσύνη πεθαίνω για αναψυκτικά, έγκυος τα μισώ...μου φέρνουν αναγουλα...η κόκα κόλα δε είναι η χειρότερη μου ..

Αλλά τρώω ρε παιδιά...τρώω όλη μέρα και τρώω και φαγητό όλη μέρα και γλυκά και αλμυρά και όλα ..πεινάω πάρα πολύ ..πριν την εγκυμοσύνη τρώω ένα γεύμα, άντε δύο...δεν είμαι του φαγητού ..τώρα φίλε πεινάω...γουργουριζει η κοιλιά μου όλη μέρα και αλήθεια νιώθω άδειο το στομάχι μου...ένα βράδυ κοιμήθηκα και είχα φάει ελαφρά και δεν κοιμήθηκα...ξυπνούσα και έτρωγα κρακερς, με πονούσε το στομάχι μου...είχα τάση για εμετό...πεινάω πολύ...δεν ξέρω αν φταίει κάποια έλλειψη βιταμίνης...

Σαν να το γραψα εγώ αυτο με τα παιχνίδια!!! Έχω άπειρα λουτρινα και φέρνουν κι άλλα! Τι να τους πω;; Θέλω μόνο στοχευμενα παιχνίδια για την κάθε ηλικία και μόνο αυτό δεν έχω καταφέρει!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 37 λεπτά , Polly1 είπε:

Καλημερα και χρόνια πολλά!! Λατρεύω γκρι και λευκό!! Πετας και ροζ λεπτομέρειες και γίνεται πιο σουπερ!!Εγώ το χω γκρι και μπεζ!! Στο παιδικό έχω διαβάσει ότι πρέπει να αποφεύγουμε τα πολυ έντονα και παρδαλα!! Ηπιες αποχρώσεις!! Ηρεμούν!! Οπότε καλα έκανες και διατηρησες μονοχρωμια

Ααα πολύ ωραία!! Πού θα την κάνεις;; Πόσο εβδομάδων θα εισαι; Κορίτσια,στο μητερα αφήνουν τους άντρες να μπουν μέσα μόνο με μοριακό 

Σαν να το γραψα εγώ αυτο με τα παιχνίδια!!! Έχω άπειρα λουτρινα και φέρνουν κι άλλα! Τι να τους πω;; Θέλω μόνο στοχευμενα παιχνίδια για την κάθε ηλικία και μόνο αυτό δεν έχω καταφέρει!!

Εγω Χανιά θα την κάνω την εξέταση...δεν ξέρω ακριβώς πόσο είμαι ...μετράμε του υπερήχου ή με βάση την τελευταία περίοδο;

Βγαίνει λίγο μεγαλύτερο στον υπέρηχο...νομίζω είχαμε μαζί τελευταία περίοδο...20-10.

Εγώ είμαι ακόμα χειρότερη γιατί γκρινιάζω αλλά την παίρνω και εγώ παιχνίδια ρε συ...

Έλεος δηλαδή!

Αυτό που έχω σκεφτεί είναι να αρχίσω να μαζεύω κάποια και να βγάζω ένα ένα τη φορά...μα δεν χωράνε πια με τίποτα ...δηλαδή, είναι δυσλειτουργικο.

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 44 λεπτά , iwanna24 είπε:

Ξέρεις τι έπαθα σήμερα?δν έφαγα το πρωί σπίτι πήγαμε βόλτα έξω γυρνούσαμε ήθελα τυρόπιτα βρήκαμε με κόπο κ μέχρι να κάτσω σε ένα παγκάκι είχα χλωμιασει με πονούσε η κοιλιά ζαλιχομουμ!κ γω δν γίνεται να είμαι νηστικια αλλά δν μπορώ να τρώω τις ποσότητες που έτρωγα παλιά!πχ τώρα έφαγα μισή τυρόπιτα ένα χυμό κ δν μπορώ να φάω ακόμα μεσημεριανό!φούσκωσα!

πρίν από 46 λεπτά , Polly1 είπε:

Κ γω τέτοια παιχνιδάκια αγοράζω κ ζητάω οδό γίνεται όταν σε ρωτούν!τα ξύλινα είναι καλά του έχω πάρει κ ψαρεύει έχει με μαγνήτη καλάμι κ.πιανει διάφορα!κ αυτό με τα σχήματα κ τις τρυπουλες!κ τώρα παίζει με ενσηνωσεις με οχήματα κ λαχανικά!ααα ωραίο είναι κ ξύλινα φρουτακια κ μαχαίρι κ τα κόβουν!

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Polly1 είπε:

Εμάς στο μητέρα δεν μας άφησαν στην αυχε ικη. Μήπως εννοείς για την γέννα; Εγώ έκανα την τρίτη στο μητέρα την αυχενικη. Εγώ αν κ εμβολιασμενη ήθελαν κ ραπίντ αλλά δεν επιτρεπόταν να μπει μέσα στην αυχενικη.

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, iwanna24 είπε:

Εγω Χανιά θα την κάνω την εξέταση...δεν ξέρω ακριβώς πόσο είμαι ...μετράμε του υπερήχου ή με βάση την τελευταία περίοδο;

Βγαίνει λίγο μεγαλύτερο στον υπέρηχο...νομίζω είχαμε μαζί τελευταία περίοδο...20-10.

Εγώ είμαι ακόμα χειρότερη γιατί γκρινιάζω αλλά την παίρνω και εγώ παιχνίδια ρε συ...

Έλεος δηλαδή!

Αυτό που έχω σκεφτεί είναι να αρχίσω να μαζεύω κάποια και να βγάζω ένα ένα τη φορά...μα δεν χωράνε πια με τίποτα ...δηλαδή, είναι δυσλειτουργικο.

Κι εμεις έχουμε το ίδιο πρόβλημα με τα παιχνίδια! Είναι ο πρώτος και εχει μαζέψει παρα πολλά όπως και ρούχα και κάθε 6μηνο σχεδόν τα περισσότερα που δε χρησιμοποιεί τα δίνω σε ορφανοτροφείο που τα έχουν ανάγκη τα παιδάκια ❤️

Εγώ έχω αυχενική 12/1, θα την κάνω στο ιατρείο του γιατρού μου μου είπε ότι θα έρθει εκεί η εμβρυολογος αλλά δεν κατάλαβα γιατί.. την περασμένη φορά την είχαμε κάνει στο Λητώ

• Μου αρέσει 1

4 hours ago, iwanna24 said:

Ταυτίζομαι απόλυτα. Πολλά από αυτά που φανταζόμουν ότι θα συμβούν όταν γίνω μαμά έχουν καταλήξει μεγάλο fail, ένα από αυτά είναι τα παιχνίδια. Προσπαθώ να προωθήσω ένα αντικαταναλωτικο πνεύμα, αλλά είναι φοβερα δύσκολο. Ως ένα σημείο, το αποδέχομαι γιατί δεν γίνεται να μην έχει παιχνίδια προφανώς, δεν θα μεγαλώσει εκτός κοινωνίας, αλλά αυτή την υπερβολή δεν την μπορώ. Χάνουν και την αξία τους τα παιχνίδια έτσι, δεν τους δίνει πια πολύ σημασία, και δεν θέλω να συνδυάσει την αγάπη μας με υλικά αγαθά. Αλλά τέλος πάντων, θα δούμε... 

Κι εγώ τα ίδια, τρώω όλη μέρα αλλά από λίγο. Κυρίως κράκερ, ψωμιά, καμια σούπα. Αν μείνω νηστικη πολύ ώρα, την ακούω. Το βράδυ όμως μπορεί να μην φάω τίποτα πέρα από 2-3 κράκερ. 

6 ώρες πρίν, Polly1 είπε:

Εγώ πλέον ζητάω βιβλία με.δραστηριοτητες .... απαγόρευσε ο σύζυγός τα παιχνίδια αχαχαχ....  Για παιχνίδια σχετικής ηλικίας θέλει πολύ ψάξιμο και παιδιά πολλά δεν αρέσουν στο παιδί τα βαριέται..  

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...