Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

πρίν από 34 λεπτά , enjoy είπε:

Να προσέχεις....

Εγώ σκέφτομαι Μάιο και για αλλον λογο για να καλοκαιριάζει και να στεγνώνουν οι τοίχοι και να ξεβρωμισει το σπίτι.γρήγορα!!! Εγώ ενώ τον βοηθάω στο.βαψιμο στις εγκυμοσύνες ούτε καν.. θα παω να μεινω στην μαμα για 10μερες .. δεν θελω να μυριζω τα χρωματα αν και παιρνουμε οικολογικα και αοσμα και δεν ξερω τι Αλλά παλι μυριζουν και νομίζω δεν κάνει... Και θα γυρίσω μόνο.να πω πως θα διαμορφωθει το δωμάτιο με νέες προσθήκες επίπλων για τον Μεγάλο!!!

Μπουτάκια Ναι γυμνά κανένα σορτσάκι μπορείς να βάλεις άμα βγεις έξω έτσι για να είναι πιο ευπρεπή ντυμένο άμα δεν αρεζεσαι με.σκετο κορμακι.. Και να έχεις μια Πικέ κουβέρτα η μουσελινα πως το είπε το κορίτσι δεν ξέρω πώς λέγονται λινα?? Ανάλαφρα σκεπάσματακια για πρωι ότι έχεις... το βράδυ (μετα τις 8 το απογευμα μετα το μπανιο του) εγώ έβαζα φθινοπωρινά ρούχα ... Τώρα τι να σα πω εγώ έτσι έκανα...  Στο σπίτι είχαμε αιρκοντισιον και έξω είχε ψυχρά (Για νρογενννητο) που βγαίνουμε μέχρι αργά λόγω καλοκαιριού... τα εβαζα γτ είχε κρυα χερακια και ποδαρακια άμα βραδυαζε... και μόλις ξημέρωνε δωσε πάλι τσιτσιδωνομασταν...

Ισχύει θα το καταλαβαίνεις που θα ιδρώνει..  Και θα γκρινιάζει άμα βάλεις πολλά και έχει ζεστη

Σ ευχαριστώ!έχω κ πικέ κ μουσελίνα κουβερτακια!σκεφτόμουν να πάρω ένα δύο κολανακια αυτά που είναι με κλειστά ποδαράκια που είναι σαν στρουμφάκια που λέω εγώ το αιρκοντίσιον φοβάμαι!του έβαζες κ αμανικα?

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 7 λεπτά , marilia35 είπε:

Σ ευχαριστώ!έχω κ πικέ κ μουσελίνα κουβερτακια!σκεφτόμουν να πάρω ένα δύο κολανακια αυτά που είναι με κλειστά ποδαράκια που είναι σαν στρουμφάκια που λέω εγώ το αιρκοντίσιον φοβάμαι!του έβαζες κ αμανικα?

Παιδί μου, Ιούλιο γέννας....το κλιματιστικό πάντα στους 26 βαθμούς και όχι να χτυπάει το παιδί...θα δεις ότι θα ιδρώνει με πολύ ντύσιμο...θα γίνεται μούσκεμα...δεν αυτό ρυθμίζουν θερμοκρασία...

Το βλέπω στρουμφακι το καημένο :P

• Χαχα 1

fH1Pp2.png

18 ώρες πρίν, Elenaki30 είπε:

Κορίτσια σήμερα δεν σας προλαβαίνω!! Αχχχ τι ωραία που αρχίσατε να μιλάτε για τα μωράκια ...και εγώ ανυπομονώ να πάει πρώτα με το καλό η εγκυμοσύνη και μετά να αρχίσουμε να ετοιμάζουμε το δωμάτιο σιγά σιγά!! Αλήθεια εσείς τι χρώμα το έχετε βαμμένο? Να είναι ουδέτερο..εγώ σκεφτόμουν κάτι σε φυστίκι η σε γκρι ανοιχτό!! Δεν ξέρω!! Μετά το Πάσχα λέω να το βάψω ..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 35 λεπτά , iwanna24 είπε:

Παιδί μου, Ιούλιο γέννας....το κλιματιστικό πάντα στους 26 βαθμούς και όχι να χτυπάει το παιδί...θα δεις ότι θα ιδρώνει με πολύ ντύσιμο...θα γίνεται μούσκεμα...δεν αυτό ρυθμίζουν θερμοκρασία...

Το βλέπω στρουμφακι το καημένο :P

Χαχαχαχα χαλαραααα!έχω κ παιδίατρο σε ένα μήνα θα τον ρωτήσω να με βάλει σε σειρά χαχαχαχαχα

πρίν από 17 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Κορίτσια σήμερα δεν σας προλαβαίνω!! Αχχχ τι ωραία που αρχίσατε να μιλάτε για τα μωράκια ...και εγώ ανυπομονώ να πάει πρώτα με το καλό η εγκυμοσύνη και μετά να αρχίσουμε να ετοιμάζουμε το δωμάτιο σιγά σιγά!! Αλήθεια εσείς τι χρώμα το έχετε βαμμένο? Να είναι ουδέτερο..εγώ σκεφτόμουν κάτι σε φυστίκι η σε γκρι ανοιχτό!! Δεν ξέρω!! Μετά το Πάσχα λέω να το βάψω ..

Στο πρώτο επειδή ήξερα το φύλο το έχω ένα μπλε με έναν τοίχο τόσο ελαφρό πράσινο σχεδόν ασπρίζε το έλεγε aloe vera!το άλλο παιδικό το έβαψα φυστίκι με ρίγες κρεμ κ έλεγα ότι κ να είναι καλό είναι κ έτσι θα μείνει!μπες να δεις αποχρώσεις της εταιρείας benjiamin moore έχει απίστευτη ποικιλία με ωραία ονόματα πχ στο δωμάτιο μου έχω το levander mist κ στο παιδικό chocolate mint!αλλά λόγω κόστους μπορείς την απόχρωση αυτή να την ζητήσεις στο χρωματοπωλειο κ την βγάζουν σε άλλη μαρκα

• Μου αρέσει 1

Καλέεεε φτάσατε κιόλας στα ρούχα; Περιμένετε γιατί θα χρειαστούμε οδηγίες εμείς οι αρχάριες αλλά όχι ακόμη.
Εγώ δλδ ακόμη δεν μπορώ να σκεφτώ ρούχα κ δωμάτια - αφού ακόμη είμαι σαν σκ@τ@. Ειδικά σήμερα πολύ κακή μέρα, μπλιαξ. 
Σβήνουν οι ελπίδες μου πως μετά το 1ο 3μηνο θα ήμουν μια χαρά.. :-( 
Κοντευω να γινω ολοκληρη μια λεμοναδα με ανθρακικο αλλα οσες φορες ειπα πως δεν θα πιω, το στομαχι μου δεν καλυτερευει ρε κοριτσια.. 

• Λυπημένη/-ος 2

Διαφημίσεις

1 hour ago, iwanna24 είπε:

Είναι ανάλογα την τοποθεσία...εμείς Κρήτη που γέννησα μάλιστα 3 Ιουνίου, δεν της έβαλα ποτέ κουβέρτα ή ζακέτα...μόνιμα με πάνα και το βράδυ απλα ένα κοντομανικο κορμάκι...τα γνωστά.

Και έτσι συνεχίσαμε μέχρι τέλη Οκτώβρη!

Εγώ γενικά, όπως ντύνομαι ντύνω και την κόρη μου από τοτε που γεννήθηκε. 

Αν ζεσταίνομαι , τη ντύνω ελαφρά...

Πωωω θα φάμε πολύ καλοκαίρι στη μαπα ρε γαμωτο...δεν θέλω καθόλου...τον Ιούνιο ήταν ιδανικά...

Καλά έχει να πέσει περπάτημα μετά με το καρότσι...σκέφτομαι να πάρω ένα που μπαίνει στο καρότσι, ώστε να ανεβαίνει η κόρη και να κάθεται όρθια...η κόρη μου ακόμα κάθεται καρότσι καλέ...βαριέται φοβερά ...

Και μικρή περάσαμε κανάλι με το πόδι της και δεν την πιέζω να περπατάει. 

Καλε κι γω Κρητη θα ειμαι! 
Προς το παρον ειμαι Γερμανια αλλα θα κατεβουμε Ηρακλειο μετα το Πασχα και ευχομαι πρωτα ο Θεος να γεννησω εκει. 
Τωρα χτιζουμε το σπιτι μας. 

Δεν εχω καν γιατρο οταν με το καλο κατεβουμε, εσυ εχεις να προτεινεις καποιον αν επιτρεπεται; 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 27 λεπτά , marilia35 είπε:

Χαχαχαχα χαλαραααα!έχω κ παιδίατρο σε ένα μήνα θα τον ρωτήσω να με βάλει σε σειρά χαχαχαχαχα

Στο πρώτο επειδή ήξερα το φύλο το έχω ένα μπλε με έναν τοίχο τόσο ελαφρό πράσινο σχεδόν ασπρίζε το έλεγε aloe vera!το άλλο παιδικό το έβαψα φυστίκι με ρίγες κρεμ κ έλεγα ότι κ να είναι καλό είναι κ έτσι θα μείνει!μπες να δεις αποχρώσεις της εταιρείας benjiamin moore έχει απίστευτη ποικιλία με ωραία ονόματα πχ στο δωμάτιο μου έχω το levander mist κ στο παιδικό chocolate mint!αλλά λόγω κόστους μπορείς την απόχρωση αυτή να την ζητήσεις στο χρωματοπωλειο κ την βγάζουν σε άλλη μαρκα

Ωωωω τέλεια θα μπω να δω

• Μου αρέσει 2

πρίν από 10 λεπτά , Aria89 είπε:

Καλε κι γω Κρητη θα ειμαι! 
Προς το παρον ειμαι Γερμανια αλλα θα κατεβουμε Ηρακλειο μετα το Πασχα και ευχομαι πρωτα ο Θεος να γεννησω εκει. 
Τωρα χτιζουμε το σπιτι μας. 

Δεν εχω καν γιατρο οταν με το καλο κατεβουμε, εσυ εχεις να προτεινεις καποιον αν επιτρεπεται; 

Έλα βρε...και έλεγα δεν μπορεί να μην έχω μια κρητικια!

Λοιπόν, εγώ είμαι Χανιά...δεν έχω ιδέα από Ηράκλειο...

Πώς και θα έρθετε μόνιμα από Γερμανία;

Πώς είναι εκεί;

πρίν από 2 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Ωωωω τέλεια θα μπω να δω

Αχ τι ωραία που συζητάτε τέτοια θέματα...λίγο να ξεφεύγουμε από το άγχος και την κακομοιριά μας.

Λοιπόν, εμείς μένουμε ενοίκιο και πρώτα ο Θεός σε κάνα χρόνο θα φύγουμε.

Το δωμάτιο το παιδικό είναι ολίγον ροζ...

Και εντελώς της κόρης μου...εγώ έφτιαξα παιδικό δωμάτιο αφού η μικρή έγινε 16 μηνών...πριν την είχαμε μαζί...

fH1Pp2.png

πρίν από 45 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Φυστικι το έχω εγώ!! Εκτός από ωραιο χρώμα είναι και χρώμα που ηρεμεί τα παιδιά!!!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Evaki19 είπε:

Εγώ που έχω κοριτσάκι το πρώτο εντάξει μου είχαν δώσει παρα πολλά ρούχα αλλά αγόρασα κι εγώ πολλα. Θες δεν θες εχεις τοσες επιλογες για κορίτσια που θα αγοράσεις και να έχεις! Οταν βγαινουμε ειμαι εγώ οπως να ναι και η μικρη στην πενα γιατι τωρα θελει να εχει και τσαντα και γυαλια και κορδελα δε βγαινει αλλιως εξω. Πολυ γελιο. Καλα οταν ηταν μωρο της εβαζα και κατι τεραστιους φιογκους στο κεφάλι εντάξει ολα τα λεφτά. Μια γλύκα ήταν και είναι.

Επίσης της ειχα κανει παρτυ καλοκαιρινο ( όταν εκλεισε χρόνο) εγώ στην παραλία και ηταν φανταστικό παιδιά. Θέμα δεν είχα συγκεκριμένο της ειχα κανει τουρτα με μια κορώνα και ειχαμε κρεμάσει μπαλόνια και μπάνερ χρυσά και ροζ. Βολεύει οταν ειναι καλοκαιρι η αληθεια είναι. Είναι τα κοριτσάκια αλλη φαση! Κ θελαμε πολυ κοριτσι εμεις και οταν μας ειπε αγορι ειχαμε ξενερωσει αλλα μετα ενταξει λεγαμε και αγορακι σουπερ γερο να ειναι. Και οταν πηγαμε τον επομενο μηνα μας λεει κοριτσι και ενιωσα οτι ηταν η πιο ευτυχισμενη μερα της ζωης μου (μεχρι τοτε ενταξει μην υπερβαλλω)!! χαχααχα Οποτε και τωρα δε με ενοιαζε και παλι κοριτσι να ειχα θα κατουριομουν απο τη χαρα μου!

Πως είχατε δει ότι είναι αγόρι και άλλαξε μετά;;; Δεν το έχω ξανακούσει αυτό!

1 hour ago, Xrisaaaaaa είπε:

Κι εγώ στο γιο μου το έχω ένα πρασινακι της ελιάς με έπιπλα απόχρωσης φυσικού ξύλου και μουσταρδί κουρτίνα! 

Αλλα τώρα αγοράσαμε σπίτι και θα μετακομίσουμε γύρω στον Ιούνιο που θα είναι έτοιμο! Και εκεί θα έχουμε να διακοσμήσουμε διαφορετικά δωμάτια και για κάθε παιδακι μας! 

Αφήστε το έχω πολύ άγχος γιατί θα εδώ μετακόμιση και γεννά σχεδόν μαζί!!!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 27 λεπτά , iwanna24 είπε:

Έλα βρε...και έλεγα δεν μπορεί να μην έχω μια κρητικια!

Λοιπόν, εγώ είμαι Χανιά...δεν έχω ιδέα από Ηράκλειο...

Πώς και θα έρθετε μόνιμα από Γερμανία;

Πώς είναι εκεί;

Αχ τι ωραία που συζητάτε τέτοια θέματα...λίγο να ξεφεύγουμε από το άγχος και την κακομοιριά μας.

Λοιπόν, εμείς μένουμε ενοίκιο και πρώτα ο Θεός σε κάνα χρόνο θα φύγουμε.

Το δωμάτιο το παιδικό είναι ολίγον ροζ...

Και εντελώς της κόρης μου...εγώ έφτιαξα παιδικό δωμάτιο αφού η μικρή έγινε 16 μηνών...πριν την είχαμε μαζί...

Εχουμε κουραστει εδω, ειμαστε ηδη 6 χρονια. Και με την πανδημια και τα lockdown συνηδειτοποιησαμε οτι θελουμε να επιστρεψουμε στον τοπο μας, με τις οικογενειες μας. Εδω ειναι πολυ καλα επαγγελματικα αλλα απο ζωη τιποτα ιδιαιτερο. Μονο καποια ταξιδια που καναμε προ Covid τριγυρω αξιζαν! 

Α τελεια τα Χανια! Εμεις ειμαστε απο Ηρακλειο αλλα λατρευουμε Χανια. 

Με το καλο λοιπον σε ολες μας! 

• Μου αρέσει 3

2 ώρες πρίν, iwanna24 είπε:

Είναι ανάλογα την τοποθεσία...εμείς Κρήτη που γέννησα μάλιστα 3 Ιουνίου, δεν της έβαλα ποτέ κουβέρτα ή ζακέτα...μόνιμα με πάνα και το βράδυ απλα ένα κοντομανικο κορμάκι...τα γνωστά.

Και έτσι συνεχίσαμε μέχρι τέλη Οκτώβρη!

Εγώ γενικά, όπως ντύνομαι ντύνω και την κόρη μου από τοτε που γεννήθηκε. 

Αν ζεσταίνομαι , τη ντύνω ελαφρά...

Πωωω θα φάμε πολύ καλοκαίρι στη μαπα ρε γαμωτο...δεν θέλω καθόλου...τον Ιούνιο ήταν ιδανικά...

Καλά έχει να πέσει περπάτημα μετά με το καρότσι...σκέφτομαι να πάρω ένα που μπαίνει στο καρότσι, ώστε να ανεβαίνει η κόρη και να κάθεται όρθια...η κόρη μου ακόμα κάθεται καρότσι καλέ...βαριέται φοβερά ...

Και μικρή περάσαμε κανάλι με το πόδι της και δεν την πιέζω να περπατάειπερπατάε

Το ωραίες κουβέντες αυτές κορίτσια. Εγώ παλι δεν έχω ουτε σαλιαρα όλα από την αρχή δεν είχα σκοπό για άλλο βλέπετε 

29 minutes ago, Aria89 said:

Εχουμε κουραστει εδω, ειμαστε ηδη 6 χρονια. Και με την πανδημια και τα lockdown συνηδειτοποιησαμε οτι θελουμε να επιστρεψουμε στον τοπο μας, με τις οικογενειες μας. Εδω ειναι πολυ καλα επαγγελματικα αλλα απο ζωη τιποτα ιδιαιτερο. Μονο καποια ταξιδια που καναμε προ Covid τριγυρω αξιζαν! 

Α τελεια τα Χανια! Εμεις ειμαστε απο Ηρακλειο αλλα λατρευουμε Χανια. 

Με το καλο λοιπον σε ολες μας! 

Έλα, Ηράκλειο Κρήτης εδώ :-D. Είμαστε 3 κρητικές εδώ λοιπόν! Εγώ έχω γιατρό ένα οικογενειακο φίλο γι αυτό το λόγο ακριβώς, δεν το πολύ έψαξα, καλός είναι βέβαια αλλά ξέρω κι από εμπειρία φιλεναδων μου κι άλλους γιατρούς. Για δημόσιο ή ιδιωτικό πας; 

Εγώ ρε σεις μια χαρά είχα περάσει έγκυος το καλοκαίρι, και χωρίς κλιματιστικό. Όλη μέρα εγώ και η κοιλιά μου επιπλεαμε στη θάλασσα, βασικά νομίζω τα πιο πολλά και μεγάλα σε διάρκεια μπάνια έγκυος τα έκανα! Με ανακουφιζε πολύ η θάλασσα, μου έπαιρνε το βάρος. 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, VDald είπε:

Καλέεεε φτάσατε κιόλας στα ρούχα; Περιμένετε γιατί θα χρειαστούμε οδηγίες εμείς οι αρχάριες αλλά όχι ακόμη.
Εγώ δλδ ακόμη δεν μπορώ να σκεφτώ ρούχα κ δωμάτια - αφού ακόμη είμαι σαν σκ@τ@. Ειδικά σήμερα πολύ κακή μέρα, μπλιαξ. 
Σβήνουν οι ελπίδες μου πως μετά το 1ο 3μηνο θα ήμουν μια χαρά.. :-( 
Κοντευω να γινω ολοκληρη μια λεμοναδα με ανθρακικο αλλα οσες φορες ειπα πως δεν θα πιω, το στομαχι μου δεν καλυτερευει ρε κοριτσια.. 

Εσύ λεμονάδα εγώ γάλα λέω να πάρω καμιά κατσίκα γιατί δεν με προλαβαίνω

1 hour ago, Martinaa είπε:

Πως είχατε δει ότι είναι αγόρι και άλλαξε μετά;;; Δεν το έχω ξανακούσει αυτό!

Κι εγώ στο γιο μου το έχω ένα πρασινακι της ελιάς με έπιπλα απόχρωσης φυσικού ξύλου και μουσταρδί κουρτίνα! 

Αλλα τώρα αγοράσαμε σπίτι και θα μετακομίσουμε γύρω στον Ιούνιο που θα είναι έτοιμο! Και εκεί θα έχουμε να διακοσμήσουμε διαφορετικά δωμάτια και για κάθε παιδακι μας! 

Αφήστε το έχω πολύ άγχος γιατί θα εδώ μετακόμιση και γεννά σχεδόν μαζί!!!

Κουράγιο!! Εγώ πλέον ούτε σκούπα δεν μπορώ να βάλω κουράζομαι με το ζόρι ένα σίδερο και ένα φαγητό!! Εσύ με την κοιλιά στο στόμα κουράστηκα και μόνο που το σκέφτομαι..

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, electra2021 είπε:

Έλα, Ηράκλειο Κρήτης εδώ :-D. Είμαστε 3 κρητικές εδώ λοιπόν! Εγώ έχω γιατρό ένα οικογενειακο φίλο γι αυτό το λόγο ακριβώς, δεν το πολύ έψαξα, καλός είναι βέβαια αλλά ξέρω κι από εμπειρία φιλεναδων μου κι άλλους γιατρούς. Για δημόσιο ή ιδιωτικό πας; 

Εγώ ρε σεις μια χαρά είχα περάσει έγκυος το καλοκαίρι, και χωρίς κλιματιστικό. Όλη μέρα εγώ και η κοιλιά μου επιπλεαμε στη θάλασσα, βασικά νομίζω τα πιο πολλά και μεγάλα σε διάρκεια μπάνια έγκυος τα έκανα! Με ανακουφιζε πολύ η θάλασσα, μου έπαιρνε το βάρος. 

Εγώ ήμουν στο κρεβάτι...όποτε θάλασσα γιοκ.

• Λυπημένη/-ος 1

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...