Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

3 minutes ago, enjoy said:

Το πρωί ιδρώνουν ακομα και με κορμακι κοντομανικο αλλά το βράδυ κρυώνουν... θα τα χρεισιμοποιησεις όλα αν είναι ουδέτερου χρώματος η το ίδιο.φυλλο!! 

Καλά με σκέτο παμπερς θα είναι νεογέννητο και θα εχει ευαίσθητο δερματακι δεν θα μπορείς να το έχεις... Ένα κορμακι σίγουρα θα το φοράει και θα αλλάζεις κλασσικά καμία Καστοριά γτ θα χεζει το.ενα θα ξερνάει το.αλλο κλασσικά και αγαπημένα...

Πόποπο και άλλο μωρο απίστευτο...

ναι εγώ που γεννησα 29 ιουνιου την ειχα κυριως με κοντομάνικο ή αμανικό κορμάκι και μια μουσελινα απο πανω αν ηταν στο σαλονι που ειχα και το κλιματιστικό. Δεν θελει κατι αλλο. Και εξω στο καρότσι παλι ιδρώνουν αμεσως! Με το που βγεις απο το σπιτι το κεφαλι γινεται μουσκεμα. Αλλα ειναι ωραια φαση το καλοκαιρι ετσι που δεν θες πολλα κι εσύ εισαι με το φανελακι τσουπ κατεβαζεις θηλαζεις κυρια ουτε βαλε βγαλε μανικα ουτε μπλουζες με ανοιγματα τιποτα. Εγώ το ειχα καταχαρεί

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 38 λεπτά , iwanna24 είπε:

Και εγώ έτσι λέω...δεν με νοιάζει βέβαια...ούτε στο πρώτο με ένοιαζε καθόλου.

Θα μάθουμε σε μια εβδομάδα...Κυριακή, κοντη, γιορτή...

Εγώ έχω ένα προβληματισμό...

Επιστρέφω στη δουλειά Τρίτη...

Δουλεύω στην ειδική αγωγή (κέντρο αναπτυξιακό).

Τέλος πάντων, του κόσμου τα κρούσματα Χανιά...έχω λίγο άγχος...λογικό δεν είναι;

Βέβαια λογικό !συζητά τις απορίες σου με τον γιατρό σου 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 29 λεπτά , enjoy είπε:

Εγώ Ημουν 11+6 και με έβγαλε ο υπέρηχος 12+5

Ο πρωτος βγήκε καλοκαίρι και ο άλλος χειμώνα..  Έχω να πω το εξής... το καλοκαίρι ως νεογέννητο φοράει καλοκαίρινα το πρωί σκάει γτ έχει υπερβολική ζέστη Αλλά μετά το απόγευμα και βράδυ φοράει κανονικά μακρυμανικα κάλτσες κουβερτακι... οπότε όσες γεννησατε χειμώνα θα τα χρειαστείτε όλα ακόμα και τα πολύ χειμωνιάτικα θα τα ξεκινήσετε από Σεπτέμβρη... είναι νεογέννητο και ρυθμίσει ακόμα θερμοκρασία.. 

Εγώ φανταστείτε είχα χειμωνιάτικα πολλά και ας γέννησα Ιούνιο οπότε στο δεύτερο που ήρθε Ιανουάριο πήρα μονο ενα φορμακι έτσι για το καλό και τα νούμερα προσαρμόζονται τίποτα δεν έχω αγοράσει ακόμα από ρούχα και παπούτσια... α! Και για βάπτιση του πήρα ένα ρουχαλάκι!!! 

Μόνο πιπίλες γαλάτα μπιμπερό παμπερς... τετοια χρειαστηκα...

Ναι,δε λέω τις πρώτες πρώτες μέρες ούτε για το βράδυ!! Όταν γίνουν όμως 1,2 μηνων και με καύσωνα δε νομίζω να θέλουν κάτι άλλο! Τουλάχιστον της αδερφής μου έτσι έβγαλε το καλοκαιρι που γεννήθηκε μέσα Ιουνίου.  Αλλά σου φέρνουν τόσα πολλά και μεγαλώνουν τόσο γρήγορα που μένουν καινουργια!! Το πρώτο που γεννήθηκε χειμώνα δε μας φτανανε τα ρούχα,δε στεγνωναν με τίποτα, ήταν η πρώτη καραντίνα και περάσαμε πολύ ωραία!!!

5 minutes ago, enjoy said:

Θέλω να ανακαίνιση το δωμάτιο δεν κρατιέμαι... Από χθες το σκέφτομαι..  Αλλά μετά το Πάσχα πρώτα ο Θεός!! Για να είμαι σίγουρη ότι όλα πάνε καλα

Κι εμεις θα κανουμε ανακαινιση ( ολο το σπιτι) και μου λεει ο αντρας μου λεω να την κανουμε πιο συντομα (απο απριλιο να την κανουμε μαρτιο ή και πιο νωρις) γιατι λεει μετα θα βαρυνω και δεν θα μπορω να βοηθαω!!! χαχαχαχα ναι ναι του λεω οτι θες ενταξει! Αλλα ανυπομονω παιδια να αλλαξει ολο το σπιτι γιατι ειναι του αντρα μου και το βρηκα ετοιμο στημενο και θελω να βαλω τις δικες μου πινελιες μεσα! 

Καλα οταν ημουν εγκυος 5 μηνων στο πρωτο βαψαμε μονοι μας το σπιτι και ημουν μαχιμη ετσι ανεβαινα σκαλες να βαφω γωνιες και δε συμμαζευεται οποτε του λεω τι αγχωνεσαι βρε θα βγω μπροστα εγώ!! χαχαχα

• Μου αρέσει 2

πρίν από 4 λεπτά , Evaki19 είπε:

ναι εγώ που γεννησα 29 ιουνιου την ειχα κυριως με κοντομάνικο ή αμανικό κορμάκι και μια μουσελινα απο πανω αν ηταν στο σαλονι που ειχα και το κλιματιστικό. Δεν θελει κατι αλλο. Και εξω στο καρότσι παλι ιδρώνουν αμεσως! Με το που βγεις απο το σπιτι το κεφαλι γινεται μουσκεμα. Αλλα ειναι ωραια φαση το καλοκαιρι ετσι που δεν θες πολλα κι εσύ εισαι με το φανελακι τσουπ κατεβαζεις θηλαζεις κυρια ουτε βαλε βγαλε μανικα ουτε μπλουζες με ανοιγματα τιποτα. Εγώ το ειχα καταχαρεί

Αυτό με προβληματίζει λίγο διότι έχω μια μανία με τα χοντρά ντυσίματα!να ρωτήσω τα μπουτακια ήταν έξω γυμνά?

πρίν από 35 λεπτά , Martinaa είπε:

Αυτό σκεφτόμουν προ με το αγόρι έχουμε όλα τα ρούχα δε θα έχουμε καθόλου έξοδα! 
Εγω ειδικά θα έχω καλοκαιρινά γιατί γέννησε η αδερφή μου πέρυσι τον Αύγουστο!

Αν ήταν κορίτσι θα έπαιρνα ένα σορό φουστανάκια και κοριτσίστικα!

εμεις κάναμε θέμα δεινόσαυρο φέτος (χωρίς να έχει κάποιο κόλλημα το παιδι) πέρυσι του είχα κάνει ζώα του δάσους! Με αλεπουδίτσα και τα σχετικά! 

Αν σου αρέσει το κουνελακι μπορείς να κανεις ίσως θέμα ζώα της φάρμας; Αν και δεν είμαι σίγουρη σε ποια κατηγορία πάει το κουνέλι δε τα πάω καλά με αυτά χαχα

Ωραία τέλεια με το καλό!εμένα ποτέ λέει παπάκι ποτέ αλεπού του αρέσει κ ο baby shark αλλά τον έχω τέτοια νεύρα τόσες φορές που τον ακούω που δν θέλω να τον βλέπω χαχαχαχα!εγώ θα χρειαστώ μερικα καλοκαιρινά ααα τίποτα από έξοδα δν το συζητάμε!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Evaki19 είπε:

Ναι ναι ο θηλασμός και το ντύσιμο του βρέφους είναι όνειρο το καλοκαίρι... γτ ακόμα δεν στηρίζεται κεφάλι και αν έχεις μόνο ένα κορμακι να βάλεις είναι προτιμότερο η ευκολότερο ακόμα και στις αλλαγές... σε αντίθεση με το χειμώνα βγάλε ετούτο και εκείνο και το άλλο για να αλλάξεις πανα... αχ θα έχουμε μωρούλια νέα θα τρελαθώ... Ανυπομονώ... να δω φάτσα και επειδή είμαι πάρα πολύ ανυπόμονη... Εγώ παιδιά ζω για την ημέρα που θα μιλήσουν εκεί κοντά στα 2μιση-3χρονων ψοφαω... γτ τα πρώτα χρόνια μόνο χαμόγελα και μαμα είναι μετά που λένε λογάκια και μιλάνε και είναι παρών τρελενομαι ενώ νεογεννητα είναι σαν κουκλάκια ούτε μιλάνε ούτε λαλανε... ζωηρουλια  τα θέλω να μιλάνε να τρέχουν να υπάρχει έντονη παρουσία παιδιών..  βέβαια αν πάνε 4-5 εκεί το χάος μιλάνε.ακαταπαυστα εκεί υπάρχει ένας μόνιμος πονοκέφαλος.... αχαχαχχ

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Evaki19 είπε:

Εγώ που έχω κοριτσάκι το πρώτο εντάξει μου είχαν δώσει παρα πολλά ρούχα αλλά αγόρασα κι εγώ πολλα. Θες δεν θες εχεις τοσες επιλογες για κορίτσια που θα αγοράσεις και να έχεις! Οταν βγαινουμε ειμαι εγώ οπως να ναι και η μικρη στην πενα γιατι τωρα θελει να εχει και τσαντα και γυαλια και κορδελα δε βγαινει αλλιως εξω. Πολυ γελιο. Καλα οταν ηταν μωρο της εβαζα και κατι τεραστιους φιογκους στο κεφάλι εντάξει ολα τα λεφτά. Μια γλύκα ήταν και είναι.

Επίσης της ειχα κανει παρτυ καλοκαιρινο ( όταν εκλεισε χρόνο) εγώ στην παραλία και ηταν φανταστικό παιδιά. Θέμα δεν είχα συγκεκριμένο της ειχα κανει τουρτα με μια κορώνα και ειχαμε κρεμάσει μπαλόνια και μπάνερ χρυσά και ροζ. Βολεύει οταν ειναι καλοκαιρι η αληθεια είναι. Είναι τα κοριτσάκια αλλη φαση! Κ θελαμε πολυ κοριτσι εμεις και οταν μας ειπε αγορι ειχαμε ξενερωσει αλλα μετα ενταξει λεγαμε και αγορακι σουπερ γερο να ειναι. Και οταν πηγαμε τον επομενο μηνα μας λεει κοριτσι και ενιωσα οτι ηταν η πιο ευτυχισμενη μερα της ζωης μου (μεχρι τοτε ενταξει μην υπερβαλλω)!! χαχααχα Οποτε και τωρα δε με ενοιαζε και παλι κοριτσι να ειχα θα κατουριομουν απο τη χαρα μου!

Το καλοκαιρι είναι ωραίο όπως και να χει!! Αχ,αυτά τα  καλοκαιρινά πάρτι τα ξέρω καλά γιατί είμαι κι εγώ παιδί του καλοκαιριού!! Και ανυπομονώ τώρα!! Στην κόρη μου πάντα θα πέφτει απόκριες! Αλλά άλλη φάση το καλοκαιρι!! Στην Αθήνα θα το βγάλουμε το καλοκαιρι αλλά χαλάλι!! Το πολυ 1 βδομάδα να κάτσω μέσα!! Μετά βόλτες!! Αλλά ας φτάσουμε με το καλό ως εκεί!! Πολλή φόρα  πήρα!!

• Μου αρέσει 1

3 minutes ago, marilia35 said:

Αυτό με προβληματίζει λίγο διότι έχω μια μανία με τα χοντρά ντυσίματα!να ρωτήσω τα μπουτακια ήταν έξω γυμνά?

Πιο έξω πεθαίνεις!! Τις φορουσα βεβαια απο ενα σημειο και μετα καλτσακια γιατι ηταν κρυα τα πατουσακια της και παρατηρησα οτι ηταν πιο ηρεμη οταν φορουσε καλτσουλες. Θα το δεις και μονη σου οτι θα σου ιδρωνει οποτε και παραπανω να του βαλεις θα αρχισεις να αφαιρεις μετα γιατι θα το εχεις απλα ξαπλωμενο και θα ιδρωνει. 

πρίν από 2 λεπτά , Evaki19 είπε:

Πιο έξω πεθαίνεις!! Τις φορουσα βεβαια απο ενα σημειο και μετα καλτσακια γιατι ηταν κρυα τα πατουσακια της και παρατηρησα οτι ηταν πιο ηρεμη οταν φορουσε καλτσουλες. Θα το δεις και μονη σου οτι θα σου ιδρωνει οποτε και παραπανω να του βαλεις θα αρχισεις να αφαιρεις μετα γιατι θα το εχεις απλα ξαπλωμενο και θα ιδρωνει. 

Αχ και πάλι αχ!σ ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

2 minutes ago, Polly1 said:

Το καλοκαιρι είναι ωραίο όπως και να χει!! Αχ,αυτά τα  καλοκαιρινά πάρτι τα ξέρω καλά γιατί είμαι κι εγώ παιδί του καλοκαιριού!! Και ανυπομονώ τώρα!! Στην κόρη μου πάντα θα πέφτει απόκριες! Αλλά άλλη φάση το καλοκαιρι!! Στην Αθήνα θα το βγάλουμε το καλοκαιρι αλλά χαλάλι!! Το πολυ 1 βδομάδα να κάτσω μέσα!! Μετά βόλτες!! Αλλά ας φτάσουμε με το καλό ως εκεί!! Πολλή φόρα  πήρα!!

Ναι κι εγώ αυτό ακριβως περιμένω! Γιατι στην κορη μου αυτό εκανα τη χαρηκα δηλαδη. Ολο βολτες με το καροτσακι, καφέ ψώνια κοιμοταν ξυπνουσε θηλαζε μετα παλι υπνο. Ηταν πολυ ευκολο στην αρχή μετα αρχισαν τα οργανα!! Δηλαδη μπορει να ημουν εξω απο τις 12 μεχρι τις 7 το απογευμα συναντουσα τις φιλες μου. Αχ αλλες εποχες χωρις κοβιντ. Κλαψ

2 minutes ago, marilia35 said:

Αχ και πάλι αχ!σ ευχαριστώ!

Εδώ θα είμαστε θα τα λεμε και τότε!! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , Evaki19 είπε:

Κι εμεις θα κανουμε ανακαινιση ( ολο το σπιτι) και μου λεει ο αντρας μου λεω να την κανουμε πιο συντομα (απο απριλιο να την κανουμε μαρτιο ή και πιο νωρις) γιατι λεει μετα θα βαρυνω και δεν θα μπορω να βοηθαω!!! χαχαχαχα ναι ναι του λεω οτι θες ενταξει! Αλλα ανυπομονω παιδια να αλλαξει ολο το σπιτι γιατι ειναι του αντρα μου και το βρηκα ετοιμο στημενο και θελω να βαλω τις δικες μου πινελιες μεσα! 

Καλα οταν ημουν εγκυος 5 μηνων στο πρωτο βαψαμε μονοι μας το σπιτι και ημουν μαχιμη ετσι ανεβαινα σκαλες να βαφω γωνιες και δε συμμαζευεται οποτε του λεω τι αγχωνεσαι βρε θα βγω μπροστα εγώ!! χαχαχα

Να προσέχεις....

Εγώ σκέφτομαι Μάιο και για αλλον λογο για να καλοκαιριάζει και να στεγνώνουν οι τοίχοι και να ξεβρωμισει το σπίτι.γρήγορα!!! Εγώ ενώ τον βοηθάω στο.βαψιμο στις εγκυμοσύνες ούτε καν.. θα παω να μεινω στην μαμα για 10μερες .. δεν θελω να μυριζω τα χρωματα αν και παιρνουμε οικολογικα και αοσμα και δεν ξερω τι Αλλά παλι μυριζουν και νομίζω δεν κάνει... Και θα γυρίσω μόνο.να πω πως θα διαμορφωθει το δωμάτιο με νέες προσθήκες επίπλων για τον Μεγάλο!!!

πρίν από 22 λεπτά , marilia35 είπε:

Ωραία τέλεια με το καλό!εμένα ποτέ λέει παπάκι ποτέ αλεπού του αρέσει κ ο baby shark αλλά τον έχω τέτοια νεύρα τόσες φορές που τον ακούω που δν θέλω να τον βλέπω χαχαχαχα!εγώ θα χρειαστώ μερικα καλοκαιρινά ααα τίποτα από έξοδα δν το συζητάμε!

Μπουτάκια Ναι γυμνά κανένα σορτσάκι μπορείς να βάλεις άμα βγεις έξω έτσι για να είναι πιο ευπρεπή ντυμένο άμα δεν αρεζεσαι με.σκετο κορμακι.. Και να έχεις μια Πικέ κουβέρτα η μουσελινα πως το είπε το κορίτσι δεν ξέρω πώς λέγονται λινα?? Ανάλαφρα σκεπάσματακια για πρωι ότι έχεις... το βράδυ (μετα τις 8 το απογευμα μετα το μπανιο του) εγώ έβαζα φθινοπωρινά ρούχα ... Τώρα τι να σα πω εγώ έτσι έκανα...  Στο σπίτι είχαμε αιρκοντισιον και έξω είχε ψυχρά (Για νρογενννητο) που βγαίνουμε μέχρι αργά λόγω καλοκαιριού... τα εβαζα γτ είχε κρυα χερακια και ποδαρακια άμα βραδυαζε... και μόλις ξημέρωνε δωσε πάλι τσιτσιδωνομασταν...

πρίν από 18 λεπτά , Evaki19 είπε:

Ισχύει θα το καταλαβαίνεις που θα ιδρώνει..  Και θα γκρινιάζει άμα βάλεις πολλά και έχει ζεστη

Είναι ανάλογα την τοποθεσία...εμείς Κρήτη που γέννησα μάλιστα 3 Ιουνίου, δεν της έβαλα ποτέ κουβέρτα ή ζακέτα...μόνιμα με πάνα και το βράδυ απλα ένα κοντομανικο κορμάκι...τα γνωστά.

Και έτσι συνεχίσαμε μέχρι τέλη Οκτώβρη!

Εγώ γενικά, όπως ντύνομαι ντύνω και την κόρη μου από τοτε που γεννήθηκε. 

Αν ζεσταίνομαι , τη ντύνω ελαφρά...

Πωωω θα φάμε πολύ καλοκαίρι στη μαπα ρε γαμωτο...δεν θέλω καθόλου...τον Ιούνιο ήταν ιδανικά...

Καλά έχει να πέσει περπάτημα μετά με το καρότσι...σκέφτομαι να πάρω ένα που μπαίνει στο καρότσι, ώστε να ανεβαίνει η κόρη και να κάθεται όρθια...η κόρη μου ακόμα κάθεται καρότσι καλέ...βαριέται φοβερά ...

Και μικρή περάσαμε κανάλι με το πόδι της και δεν την πιέζω να περπατάει. 

fH1Pp2.png

πρίν από 5 λεπτά , iwanna24 είπε:

Είναι ανάλογα την τοποθεσία...εμείς Κρήτη που γέννησα μάλιστα 3 Ιουνίου, δεν της έβαλα ποτέ κουβέρτα ή ζακέτα...μόνιμα με πάνα και το βράδυ απλα ένα κοντομανικο κορμάκι...τα γνωστά.

Και έτσι συνεχίσαμε μέχρι τέλη Οκτώβρη!

Μάλλον είναι ανάλογα την λοξά της μαμας Αχαχαχ μπορεί να βγήκα εγώ η κρυουλιαρα που είμαι Δηλαδή...

Για κάποιες από εμάς που θα είναι τα πρώτα μωράκια ετοιμαστείτε εσείς οι "παλιές"!! Θα σας βομβαρδιζουμε με ερωτήσεις από τι πιπίλα πρέπει να πάρει μέχρι τι ρούχο πρέπει να φοράει :P 

είναι όλα τόσο άγνωστα για εμένα γιατί παρόλο που είμαι 30 και έχουν γεννήσει γνωστές μου και συγγενείς μου δεν έχω αλλάξει ούτε πάνα :wacko:

• Μου αρέσει 2

πρίν από 2 λεπτά , Elenaki30 είπε:

Για κάποιες από εμάς που θα είναι τα πρώτα μωράκια ετοιμαστείτε εσείς οι "παλιές"!! Θα σας βομβαρδιζουμε με ερωτήσεις από τι πιπίλα πρέπει να πάρει μέχρι τι ρούχο πρέπει να φοράει :P 

είναι όλα τόσο άγνωστα για εμένα γιατί παρόλο που είμαι 30 και έχουν γεννήσει γνωστές μου και συγγενείς μου δεν έχω αλλάξει ούτε πάνα :wacko:

Χαχαχα. Γλυκιαααα μου...όσα παιδιά και να κάνει κάποια πιστεύω, είναι όλα μοναδικά...

Εγώ δεν τα θυμάμαι κιόλας...πάνε 3.5 χρόνια που το είχα μωράκι ...

Καμία φορά τη βλέπω και τη θαυμάζω...

Χτες πάλι μου έλεγε , δεν πειράζει αν είναι αγόρι, θα το αγαπώ έτσι και αλλιώς (όλο αλλάζει άποψη για το φύλο θέλει να είναι το σπορι).

πρίν από 4 λεπτά , enjoy είπε:

Μάλλον είναι ανάλογα την λοξά της μαμας Αχαχαχ μπορεί να βγήκα εγώ η κρυουλιαρα που είμαι Δηλαδή...

Σίγουρα ρε...

Εμένα όλοι μου έλεγαν να το ντύσω βαριά αλλά ουδέποτε...

Σκάω εγώ το καλοκαίρι .. τι έχω να περάσω...τι έχω να περάσω...Ιούλιο καύσωνα στην Κρήτη , συν 30 κιλά, μια κοιλιά να, να κοιτάω το ταβάνι και να κατουραω κάθε δέκα λεπτά...

Φίλε δεν κάνω άλλο...κλείσαμε.

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...