Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, electra2021 είπε:

Λυπάμαι πολύ... Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Εδώ θα εξομολογηθώ κάτι, το όνομα μου δεν είναι ηλεκτρα. Έτσι λέγανε την αγαπημένη γιαγιά μου, η οποία πέθανε πέρσι το Νοέμβριο, και λίγες μέρες μετά έμαθα ότι είμαι έγκυος. Πιστεύα μέσα μου ότι η γιαγιά μου θα ξαναζήσει με το νέο μου μωρό, και είχα αποφασίσει αν είναι κορίτσι να το βγάλω ηλεκτρα σαν κι αυτή. Τότε έφτιαξα το προφίλ μου εδω με αυτό το όνομα, και ήμουν στις μανουλες Ιουλίου 2021, αλλά δυστυχώς όπως ξέρετε τελικά παλινδρομησε. Τώρα ελπίζω ξανά, για ένα υγιές μωράκι αρχικά. Καλημέρα σε όλες! 

Όπως και να έχει είναι υπέροχο το όνομα!! Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά αυτήν την φορά, να εχεις κοριτσάκι και να το βγάλεις Ηλέκτρα!!Και φυσικά να πάρει τα χρόνια της γιαγιάς!90 και σπανίζει πλέον... :grin:

1 ώρα πρίν, iwanna24 είπε:

Καλημέρα πέρα ως πέρα...

Δεν θέλω τέτοια...

Πωωω πηξαμε στα πουλάκια...

Άντε να έρχονται και τα κοριτσάκια σιγά σιγά...πιστεύω οι λοιπές θα έχουμε κόρες ...έτσι για να είμαστε λίγο χωρισμένοι ισότιμα...

Εγώ αυτά τα πρωινά δεν αντέχω...ξυπνάω και δεν σηκώνομαι...τα κάνει όλα ο σύζυγος...ανακατευομαι, ξερναω, ζαλίζομαι....μετά τις 3-4 το μεσημέρι νιώθω καλύτερα.

Εμένα σήμερα ήταν το πρώτο μου πρωί που σηκώθηκα 8 η ώρα και έκανα εμετό!Ένιωσα περήφανη έγκυος  γιατί ήξερα πάντα πως όλες το πρωί κάνουν.. :-P

Από το απόγευμα και μετά ξεκινάει συνήθως το δικό μ μαρτύριο... Τα πρωινά είμαι καλά σχετικά!! Οι 3 φορές την ημέρα είναι πια στάνταρ.. 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 10 λεπτά , Elenaki30 είπε:

Όπως και να έχει είναι υπέροχο το όνομα!! Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά αυτήν την φορά, να εχεις κοριτσάκι και να το βγάλεις Ηλέκτρα!!Και φυσικά να πάρει τα χρόνια της γιαγιάς!90 και σπανίζει πλέον... :grin:

Εμένα σήμερα ήταν το πρώτο μου πρωί που σηκώθηκα 8 η ώρα και έκανα εμετό!Ένιωσα περήφανη έγκυος  γιατί ήξερα πάντα πως όλες το πρωί κάνουν.. :-P

Από το απόγευμα και μετά ξεκινάει συνήθως το δικό μ μαρτύριο... Τα πρωινά είμαι καλά σχετικά!! Οι 3 φορές την ημέρα είναι πια στάνταρ.. 

Αχ γλυκουλα μου...ήμουν έτσι μέχρι πριν λίγες μέρες...όχι πως τώρα είμαι τέλεια...

Είμαι και τόσο κουρασμένη...όλη μέρα μπορώ να πεθάνω στον ύπνο...αλλά έχω μια μικρούλα που θέλει μανούλα...

Ευτυχώς , ο σύζυγος είναι σούπερ μπαμπάς.

Μαγειρεύει, καθαρίζει, προσέχει τη μικρή ...

Αν δεν τον είχα δεν θα άντεχα λεπτό πιστεύω ...

fH1Pp2.png

Καλημέρα κορίτσια!! Εγώ είμαι απο τις τυχερές που στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν είχα κανένα απολύτως σύμπτωμα!! Ω ναι! Τίποτα όμως. Οντως μπορει να παιζει ρολο και η ηλικια (ημουν 27) τώρα στη δεύτερη είχα 2 εβδομάδες ανακατωσούρες και ναυτία απο το πρωι μέχρι το βραδυ χωρις εμετους ομως ή να μου κόβεται η ορεξη. Οπότε παλι τυχερη με λες. Τωρα δεν εχω καμια ενόχληση μέχρι και καφέ πίνω ξανα που δεν τον αγγιζα για 2 μήνες. Πιστεύω κορίτσια μολις φυγει το πρωτο τριμηνα θα σας περασουν τα συμπτωματα! Κ θα ειστε μαχιμες!! Εγώ σημερα περπατησα πρωτη φορα μετα απο καιρο και δεν κουράστηκα! Και ποσο το χαρηκα δεν λεγεται. Θα βγαινω καθε μερα για περπατημα μια ωριτσα εχω σκουριάσει και θα το βρω μπροστά μου!!

5 ώρες πρίν, Martinaa είπε:

Οκτώβρη του ‘19 γεννήθηκε! Ο δικός σου;
Και είναι τόσο καλό παιδί! Είναι ζωηρός όπως πολλά αγοράκια αλλα ακούει γενικά και ποτε δε μας ξενύχτησε απο την αρχή κοιμόταν παρα πολύ! Πλέον 13ωρες σερί τα βραδιά! Όπως και με το φαγητό δεν είχαμε ποτε πρόβλημα, τα τρώει όλα απο την αρχή! 
Μακαρι να είναι έτσι και το δεύτερο τώρα! 

Ακόμα μου φαίνεται τόσο περίεργο που θα έχω δύο αγόρια! 
Θα μας τα πάρουν οι νύφες! 
Μου λέει ο άντρας μου θα κάνουμε και τρίτο να βγει κορίτσι αλλα πάλι είμαι σίγουρη θα είναι αγόρι!

Ας μας πει η @enjoy την εμπειρία της με 2 αγόρια!

Χαχαχαχαχα κ γω είπα δν έχω κορίτσια θα έχω τις νύφες!εγώ λέω θα τρέχουμε λιγότερο γτ οι γυναίκες θέλουν τις μαμάδες τους!εμένα ο σύζυγός θέλει κ τρίτο παιδί αλλά είπα έκλεισα δνπορω καθόλου την περίοδο της κύησης!

3 μήνες έχουν τα παιδάκια μας διάφορα!Ιανουάριο του 20!άρα θέλουμε κ δύο καλοκαιρινά ρουχαλακια για νεογέννητο!εμένα δν κοιμόταν ειδικά στα δόντια κ ούτε τρώει χαχαχα!τρώει τα πάντα από γεύσεις ακόμα κ μπρόκολο ,φρικασέ όταν θες αλλά δν τρωεει ποσότητες!δν είναι φαγανος 

Κορίτσια να σας πω έναν άσχετο προβληματισμό μου!θα κάνω μεταξύ μας πάρτυ γενεθλίων στον μικρό μου αλλά θέλω να αγοράσω όλα τα κομφορ!να το χαρούμε!προς το.παρον ο μικρός μου δν έχει κόλλημα με spiderman κτλπ!θα του κάνω τούρτα κορμό δέντρου με μια αλεπού η κουνελάκι κ σκίουρο!τώρα θέμα σε πιάτα κτλπ  έχει ζωάκια του δάσους που ταιριάζει απόλυτα!αλλά βρήκα κ ένα άλλο θέμα που είναι τέλειο πιάτα σε σχήμα λαγουδάκι κ ωραία χρώματα παστέλ!αλλά όχι ιδανικό με την τούρτα!ποιο να διαλέξω?ελπίζω να μην με κοροιδευεται για την απορία μου χαχαχαχα

• Μου αρέσει 1

Κοριτσια,στο πρώτο 34+ και δεν είχα κανένα συμπτωμα,οπότε μάλλον είναι θέμα οργανισμού ή μάλλον συγκεκριμένης κύησης,αφού η κάθε κύηση μπορεί να είναι διαφορετική στην ίδια γυναίκα. Τώρα σ αυτο που είμαι 36 ένιωσα για 2,3 βδομαδες ήπιες ανακατωσουρες,οπότε πάλι τίποτα!

πρίν από 15 λεπτά , marilia35 είπε:

Χαχαχαχαχα κ γω είπα δν έχω κορίτσια θα έχω τις νύφες!εγώ λέω θα τρέχουμε λιγότερο γτ οι γυναίκες θέλουν τις μαμάδες τους!εμένα ο σύζυγός θέλει κ τρίτο παιδί αλλά είπα έκλεισα δνπορω καθόλου την περίοδο της κύησης!

3 μήνες έχουν τα παιδάκια μας διάφορα!Ιανουάριο του 20!άρα θέλουμε κ δύο καλοκαιρινά ρουχαλακια για νεογέννητο!εμένα δν κοιμόταν ειδικά στα δόντια κ ούτε τρώει χαχαχα!τρώει τα πάντα από γεύσεις ακόμα κ μπρόκολο ,φρικασέ όταν θες αλλά δν τρωεει ποσότητες!δν είναι φαγανος 

Κορίτσια να σας πω έναν άσχετο προβληματισμό μου!θα κάνω μεταξύ μας πάρτυ γενεθλίων στον μικρό μου αλλά θέλω να αγοράσω όλα τα κομφορ!να το χαρούμε!προς το.παρον ο μικρός μου δν έχει κόλλημα με spiderman κτλπ!θα του κάνω τούρτα κορμό δέντρου με μια αλεπού η κουνελάκι κ σκίουρο!τώρα θέμα σε πιάτα κτλπ  έχει ζωάκια του δάσους που ταιριάζει απόλυτα!αλλά βρήκα κ ένα άλλο θέμα που είναι τέλειο πιάτα σε σχήμα λαγουδάκι κ ωραία χρώματα παστέλ!αλλά όχι ιδανικό με την τούρτα!ποιο να διαλέξω?ελπίζω να μην με κοροιδευεται για την απορία μου χαχαχαχα

Ωραίες ιδέες και οι 2 πράγματι!! Κι εγώ τρελαίνομαι για πάρτι!! Λοιπόν,εγώ θα επέλεγα το 1ο θέμα με τον κορμό,μου κάνει πιο χειμωνιάτικο,ενώ τα παστέλ πιο άνοιξη και Πάσχα!!Έχω βρει ήδη τουρτα για το κοριτσάκι μου τέλη Φεβρουαρίου!! Χαχαχ!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 36 λεπτά , marilia35 είπε:

Προτιμώ και εγώ τον κορμό...

Δεν σε κοροϊδεύουμε βέβαια...

Εγώ γέννησα καλοκαίρι και έχω τα πάντα...αν είναι δε κορίτσι, αγορές μηδέν...αλλιώς πάλι έχω πολλά...και ροζ θα του βάλω...κλαιν

πρίν από 23 λεπτά , Polly1 είπε:

Κοριτσια,στο πρώτο 34+ και δεν είχα κανένα συμπτωμα,οπότε μάλλον είναι θέμα οργανισμού ή μάλλον συγκεκριμένης κύησης,αφού η κάθε κύηση μπορεί να είναι διαφορετική στην ίδια γυναίκα. Τώρα σ αυτο που είμαι 36 ένιωσα για 2,3 βδομαδες ήπιες ανακατωσουρες,οπότε πάλι τίποτα!

Ωραίες ιδέες και οι 2 πράγματι!! Κι εγώ τρελαίνομαι για πάρτι!! Λοιπόν,εγώ θα επέλεγα το 1ο θέμα με τον κορμό,μου κάνει πιο χειμωνιάτικο,ενώ τα παστέλ πιο άνοιξη και Πάσχα!!Έχω βρει ήδη τουρτα για το κοριτσάκι μου τέλη Φεβρουαρίου!! Χαχαχ!!

Εγώ στο πρώτο ρε συ δεν είχα τιιιιιποτα..

Ούτε μισή αναγουλα...ούτε μισηηηηηηηηη...

Τώρα πως έκατσε έτσι;

Και είμαι και εγώ μικρή...30 χρόνων...όποτε συμφωνώ ότι  καμία σχέση η ηλικία !!!

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

πρίν από 22 λεπτά , Polly1 είπε:

Έχεις απόλυτο δίκιο!σ ευχαριστώ για την απάντηση!τα έχω άχτι θα τα πάρω Πάσχα να μου φύγει το μεράκι με το κουνελάκι χαχαχα!με το καλό εσύ τι θέμα?καλά εγώ ήθελα κοριτσάκι γιατι τρελαίνομαι για το ροζ!τα μισά μου ρούχα είναι ροζ!αγαπώ ροζ νεράιδες κ γκλιτερ χαχαχαα!

πρίν από 3 λεπτά , iwanna24 είπε:

Εγώ γέννησα καλοκαίρι και έχω τα πάντα...αν είναι δε κορίτσι, αγορές μηδέν...αλλιώς πάλι έχω πολλά...και ροζ θα του βάλω...κλαιν

Τώρα πως έκατσε έτσι;

Και είμαι και εγώ μικρή...30 χρόνων...όποτε συμφωνώ ότι  καμία σχέση η ηλικία !!!

Σ ευχαριστώ πολύ με ξεμπερδευεται!εγώ αν είχα τώρα κορίτσι θα αγόραζα τα πάντα απ' την αρχή χαχαχαχσαχα!εγώ λέω έχεις πάλι κοριτσάκι για να δουμε

πρίν από 13 λεπτά , marilia35 είπε:

Έχεις απόλυτο δίκιο!σ ευχαριστώ για την απάντηση!τα έχω άχτι θα τα πάρω Πάσχα να μου φύγει το μεράκι με το κουνελάκι χαχαχα!με το καλό εσύ τι θέμα?καλά εγώ ήθελα κοριτσάκι γιατι τρελαίνομαι για το ροζ!τα μισά μου ρούχα είναι ροζ!αγαπώ ροζ νεράιδες κ γκλιτερ χαχαχαα!

Σ ευχαριστώ πολύ με ξεμπερδευεται!εγώ αν είχα τώρα κορίτσι θα αγόραζα τα πάντα απ' την αρχή χαχαχαχσαχα!εγώ λέω έχεις πάλι κοριτσάκι για να δουμε

Και εγώ έτσι λέω...δεν με νοιάζει βέβαια...ούτε στο πρώτο με ένοιαζε καθόλου.

Θα μάθουμε σε μια εβδομάδα...Κυριακή, κοντη, γιορτή...

Εγώ έχω ένα προβληματισμό...

Επιστρέφω στη δουλειά Τρίτη...

Δουλεύω στην ειδική αγωγή (κέντρο αναπτυξιακό).

Τέλος πάντων, του κόσμου τα κρούσματα Χανιά...έχω λίγο άγχος...λογικό δεν είναι;

fH1Pp2.png

6 ώρες πρίν, Martinaa είπε:

Οκτώβρη του ‘19 γεννήθηκε! Ο δικός σου;
Και είναι τόσο καλό παιδί! Είναι ζωηρός όπως πολλά αγοράκια αλλα ακούει γενικά και ποτε δε μας ξενύχτησε απο την αρχή κοιμόταν παρα πολύ! Πλέον 13ωρες σερί τα βραδιά! Όπως και με το φαγητό δεν είχαμε ποτε πρόβλημα, τα τρώει όλα απο την αρχή! 
Μακαρι να είναι έτσι και το δεύτερο τώρα! 

Ακόμα μου φαίνεται τόσο περίεργο που θα έχω δύο αγόρια! 
Θα μας τα πάρουν οι νύφες! 
Μου λέει ο άντρας μου θα κάνουμε και τρίτο να βγει κορίτσι αλλα πάλι είμαι σίγουρη θα είναι αγόρι!

Ας μας πει η @enjoy την εμπειρία της με 2 αγόρια!

Ότι θέλετε!!! Το πρώτο είναι ζωηρό αλλά καλοκαρδο. Το 2ο ήσυχο Αλλά πονηρό το κόβω θα φανεί. Ζηλεύουν ποτέ ποτέ και άλλες φορές κάνουν σαν τρελοί ο ένας για τον άλλον... καλα μην μαλωσω εναν απο τους 2 διαμαρτυρεται ο άλλος ίδιως ο μεγαλος είναι τόσο προστατευτικός όλο αγκαλιές τον παίρνει... με τα παιχνίδια υπηρχε μεγάλο θέμα..  ότι παίρνει ο μεγαλος το θέλει ο μικρός και μαλώνουν αχαχαχ και να του το δώσει ο μεγαλος και να πάρει άλλο, ο μικρός θελει το επομενο που πήρε αλλά η μαμά μαλώνει γτ δεν γινεται να τα δινουμε ολα στο μωρο... κακια συνηθεια!! ουτε ο μεγαλος να κανει παντα υποχωρησεις... να μαθει και το μικρο να αρεζεται σε οτι εχει.. οι πρωτοι μηνες ηταν γεματοι ζηλεια.. απο τον 7 που μπουσουλησε γίνανε οι καλύτεροι φίλοι... γτ πλέον η μαμά δεν εχει αγκαλιτσα το μωρο και ο μεγαλος περιόρισε κατά 80% Τις ζηλειες..  Δεν θηλάζω κιόλας και βοήθησε και αυτό.. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 54 λεπτά , marilia35 είπε:

Αυτό σκεφτόμουν προ με το αγόρι έχουμε όλα τα ρούχα δε θα έχουμε καθόλου έξοδα! 
Εγω ειδικά θα έχω καλοκαιρινά γιατί γέννησε η αδερφή μου πέρυσι τον Αύγουστο!

Αν ήταν κορίτσι θα έπαιρνα ένα σορό φουστανάκια και κοριτσίστικα!

εμεις κάναμε θέμα δεινόσαυρο φέτος (χωρίς να έχει κάποιο κόλλημα το παιδι) πέρυσι του είχα κάνει ζώα του δάσους! Με αλεπουδίτσα και τα σχετικά! 

Αν σου αρέσει το κουνελακι μπορείς να κανεις ίσως θέμα ζώα της φάρμας; Αν και δεν είμαι σίγουρη σε ποια κατηγορία πάει το κουνέλι δε τα πάω καλά με αυτά χαχα

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Polly1 είπε:

Δεν ξέρω πότε έχω αυχενική.Εσεις την κάνατε 12+/13+ εβδομάδων; Σήμερα είμαι 11+3

Εγώ Ημουν 11+6 και με έβγαλε ο υπέρηχος 12+5

Ο πρωτος βγήκε καλοκαίρι και ο άλλος χειμώνα..  Έχω να πω το εξής... το καλοκαίρι ως νεογέννητο φοράει καλοκαίρινα το πρωί σκάει γτ έχει υπερβολική ζέστη Αλλά μετά το απόγευμα και βράδυ φοράει κανονικά μακρυμανικα κάλτσες κουβερτακι... οπότε όσες γεννησατε χειμώνα θα τα χρειαστείτε όλα ακόμα και τα πολύ χειμωνιάτικα θα τα ξεκινήσετε από Σεπτέμβρη... είναι νεογέννητο και ρυθμίσει ακόμα θερμοκρασία.. 

Εγώ φανταστείτε είχα χειμωνιάτικα πολλά και ας γέννησα Ιούνιο οπότε στο δεύτερο που ήρθε Ιανουάριο πήρα μονο ενα φορμακι έτσι για το καλό και τα νούμερα προσαρμόζονται τίποτα δεν έχω αγοράσει ακόμα από ρούχα και παπούτσια... α! Και για βάπτιση του πήρα ένα ρουχαλάκι!!! 

Μόνο πιπίλες γαλάτα μπιμπερό παμπερς... τετοια χρειαστηκα...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 39 λεπτά , iwanna24 είπε:

Τώρα πως έκατσε έτσι;

Εγω πάλι γέννησα χειμώνα,δεν ξερω φυλο αλλά θα κάνω και πάλι τις λιγότερες αγορές!! Και σιγά,καλοκαίρι,θα ναι,με την πανα θα τη βγάζουν,θα πάρω ζιπουνακια να υπάρχουν και μετά από ρουχα ο τι μου φέρουν!! 

πρίν από 29 λεπτά , iwanna24 είπε:

Και εγώ έτσι λέω...δεν με νοιάζει βέβαια...ούτε στο πρώτο με ένοιαζε καθόλου.

Θα μάθουμε σε μια εβδομάδα...Κυριακή, κοντη, γιορτή...

Εγώ έχω ένα προβληματισμό...

Επιστρέφω στη δουλειά Τρίτη...

Δουλεύω στην ειδική αγωγή (κέντρο αναπτυξιακό).

Τέλος πάντων, του κόσμου τα κρούσματα Χανιά...έχω λίγο άγχος...λογικό δεν είναι;

Πολύ λογικό! Δεν παίζει να δου γράψει ο γιατρός αδεια; Κι εγω σε φροντιστήριο από Δευτέρα! Δε γράφεται άδεια σε μας ,ευτυχώς έχουμε την τηλεκπαιδευση όμως!

πρίν από 4 λεπτά , Polly1 είπε:

Εγω πάλι γέννησα χειμώνα,δεν ξερω φυλο αλλά θα κάνω και πάλι τις λιγότερες αγορές!! Και σιγά,καλοκαίρι,θα ναι,με την πανα θα τη βγάζουν,θα πάρω ζιπουνακια να υπάρχουν και μετά από ρουχα ο τι μου φέρουν!! 

Το πρωί ιδρώνουν ακομα και με κορμακι κοντομανικο αλλά το βράδυ κρυώνουν... θα τα χρεισιμοποιησεις όλα αν είναι ουδέτερου χρώματος η το ίδιο.φυλλο!! 

Καλά με σκέτο παμπερς θα είναι νεογέννητο και θα εχει ευαίσθητο δερματακι δεν θα μπορείς να το έχεις... Ένα κορμακι σίγουρα θα το φοράει και θα αλλάζεις κλασσικά καμία Καστοριά γτ θα χεζει το.ενα θα ξερνάει το.αλλο κλασσικά και αγαπημένα...

Πόποπο και άλλο μωρο απίστευτο...

Εγώ που έχω κοριτσάκι το πρώτο εντάξει μου είχαν δώσει παρα πολλά ρούχα αλλά αγόρασα κι εγώ πολλα. Θες δεν θες εχεις τοσες επιλογες για κορίτσια που θα αγοράσεις και να έχεις! Οταν βγαινουμε ειμαι εγώ οπως να ναι και η μικρη στην πενα γιατι τωρα θελει να εχει και τσαντα και γυαλια και κορδελα δε βγαινει αλλιως εξω. Πολυ γελιο. Καλα οταν ηταν μωρο της εβαζα και κατι τεραστιους φιογκους στο κεφάλι εντάξει ολα τα λεφτά. Μια γλύκα ήταν και είναι.

Επίσης της ειχα κανει παρτυ καλοκαιρινο ( όταν εκλεισε χρόνο) εγώ στην παραλία και ηταν φανταστικό παιδιά. Θέμα δεν είχα συγκεκριμένο της ειχα κανει τουρτα με μια κορώνα και ειχαμε κρεμάσει μπαλόνια και μπάνερ χρυσά και ροζ. Βολεύει οταν ειναι καλοκαιρι η αληθεια είναι. Είναι τα κοριτσάκια αλλη φαση! Κ θελαμε πολυ κοριτσι εμεις και οταν μας ειπε αγορι ειχαμε ξενερωσει αλλα μετα ενταξει λεγαμε και αγορακι σουπερ γερο να ειναι. Και οταν πηγαμε τον επομενο μηνα μας λεει κοριτσι και ενιωσα οτι ηταν η πιο ευτυχισμενη μερα της ζωης μου (μεχρι τοτε ενταξει μην υπερβαλλω)!! χαχααχα Οποτε και τωρα δε με ενοιαζε και παλι κοριτσι να ειχα θα κατουριομουν απο τη χαρα μου!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...