Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

κακές εικονικά βλαστοκύστες που τελικά ήταν ποιοτικά εσωτερικά. Αυτές έδωσαν τελειώμηνες εγκυμοσύνες. Εάν όλα είναι τα υπόλοιπα είναι καλά, μια υγιής βλστοκύστη οποιασδήποτε βαθμολογίες θα δώσει εγκυμοσύνη και μωρό. 

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άσχετο θυμήθηκα τον παππου μου που πέθανε στη  πρώτη μου εγκυμοσύνη και κλαιωωω.... Ήταν η αδυναμία μου με.φιλοξενουσε συχνα τον πήγαινα στους γιατρούς..  Και όταν πέθανε εγώ ξάπλωνα στο σαλόνι του... ποπο μιλουσαμε για ωρες ασταματητα τον ταιζα ενω τα αλλα εγγονια βαριονταν να τπγ κανουν παρεα εγω το απολαμβανα μονο το χαμογελο του με πλυμμηριζε χαρα... 

Είναι.και αυτές οι ορμόνες βραδιάτικα... Πολύ στεναχωρεθηκα...

• Λυπημένη/-ος 4

1 hour ago, enjoy είπε:

Άσχετο θυμήθηκα τον παππου μου που πέθανε στη  πρώτη μου εγκυμοσύνη και κλαιωωω.... Ήταν η αδυναμία μου με.φιλοξενουσε συχνα τον πήγαινα στους γιατρούς..  Και όταν πέθανε εγώ ξάπλωνα στο σαλόνι του... ποπο μιλουσαμε για ωρες ασταματητα τον ταιζα ενω τα αλλα εγγονια βαριονταν να τπγ κανουν παρεα εγω το απολαμβανα μονο το χαμογελο του με πλυμμηριζε χαρα... 

Μη σκέφτεσαι τωρα τέτοια!! Πρέπει κάθε μέρα να σκεφτόμαστε ομορφα και θετικα πραγματα για να νιώθει όμορφα και το μωρό!! :x

• Ευχαριστώ 1

8 ώρες πρίν, enjoy είπε:

Κ εγώ χθες μετά την αυχενικη σκεφτόμουν την αδερφή μου που έχω χάσει, την δικιά της αυχενική που ήμουν μέσα..παρηγοριά είναι ότι θα έχουν ένα προστάτη αυτά τα μωρά μας, εγώ έτσι σκέφτομαι κ της λέω να μας προσεχει.. κρίμα που δεν μπορούμε να μοιραστούμε την χαρά μας με αυτούς τους ανθρώπους που έφυγαν.. αλλα σίγουρα δεν θέλουν να μας βλέπουν θλιμμένους... Καλημέρα εύχομαι σήμερα να είσαι καλύτερα!

• Λυπημένη/-ος 5

9 ώρες πρίν, marilia35 είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου,!αγοράκια κ εσύ!!Το πρώτο σου τι μήνα γεννήθηκε?εμένα ο πρώτος ήταν ήσυχος στην κοιλιά κ έλεγα θα είναι ήσυχο κ μετά αλλά έλα που καμία σχέση!

Σ ευχαριστώ γλυκιά μου!κ εσύ με το καλό!πάντως ωραία η αυχενική την ευχαριστιεμαι!είδα έχει κ την μύτη μου χαχαχα σαλονικιωτικη διότι είναι του μπαμπά μου που ήταν Σαλονικιός!ενώ στον πρώτο μου φαινόταν μικρούλα κ στρογγυλή σαν του μπαμπά του χαχαχα

Οκτώβρη του ‘19 γεννήθηκε! Ο δικός σου;
Και είναι τόσο καλό παιδί! Είναι ζωηρός όπως πολλά αγοράκια αλλα ακούει γενικά και ποτε δε μας ξενύχτησε απο την αρχή κοιμόταν παρα πολύ! Πλέον 13ωρες σερί τα βραδιά! Όπως και με το φαγητό δεν είχαμε ποτε πρόβλημα, τα τρώει όλα απο την αρχή! 
Μακαρι να είναι έτσι και το δεύτερο τώρα! 

Ακόμα μου φαίνεται τόσο περίεργο που θα έχω δύο αγόρια! 
Θα μας τα πάρουν οι νύφες! 
Μου λέει ο άντρας μου θα κάνουμε και τρίτο να βγει κορίτσι αλλα πάλι είμαι σίγουρη θα είναι αγόρι!

Ας μας πει η @enjoy την εμπειρία της με 2 αγόρια!

Διαφημίσεις

9 hours ago, enjoy said:

Λυπάμαι πολύ... Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Εδώ θα εξομολογηθώ κάτι, το όνομα μου δεν είναι ηλεκτρα. Έτσι λέγανε την αγαπημένη γιαγιά μου, η οποία πέθανε πέρσι το Νοέμβριο, και λίγες μέρες μετά έμαθα ότι είμαι έγκυος. Πιστεύα μέσα μου ότι η γιαγιά μου θα ξαναζήσει με το νέο μου μωρό, και είχα αποφασίσει αν είναι κορίτσι να το βγάλω ηλεκτρα σαν κι αυτή. Τότε έφτιαξα το προφίλ μου εδω με αυτό το όνομα, και ήμουν στις μανουλες Ιουλίου 2021, αλλά δυστυχώς όπως ξέρετε τελικά παλινδρομησε. Τώρα ελπίζω ξανά, για ένα υγιές μωράκι αρχικά. Καλημέρα σε όλες! 

• Μου αρέσει 2
  • Λυπημένη/-ος 1

8 minutes ago, electra2021 said:

Λυπάμαι πολύ... Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Εδώ θα εξομολογηθώ κάτι, το όνομα μου δεν είναι ηλεκτρα. Έτσι λέγανε την αγαπημένη γιαγιά μου, η οποία πέθανε πέρσι το Νοέμβριο, και λίγες μέρες μετά έμαθα ότι είμαι έγκυος. Πιστεύα μέσα μου ότι η γιαγιά μου θα ξαναζήσει με το νέο μου μωρό, και είχα αποφασίσει αν είναι κορίτσι να το βγάλω ηλεκτρα σαν κι αυτή. Τότε έφτιαξα το προφίλ μου εδω με αυτό το όνομα, και ήμουν στις μανουλες Ιουλίου 2021, αλλά δυστυχώς όπως ξέρετε τελικά παλινδρομησε. Τώρα ελπίζω ξανά, για ένα υγιές μωράκι αρχικά. Καλημέρα σε όλες! 

Καλημέρα. 

Ωχ.. Μάλλον εγώ φταίω για την στεναχώρια σου μιας κ εγώ αναφέρθηκα στο όνομα της γιαγιάς σου. Δεν το ήξερα, με συγχωρείς! 

Είναι βέβαια ο κύκλος της ζωής αυτός και μακάρι να φεύγουν μόνο παππούδες κ γιαγιάδες κ όχι νέοι και παιδιά. 

Πόσες αγορομάνες πια μαζευτήκαμε;;; Λέτε να κάνουμε ομάδα ποδοσφαίρου;; 

Και μόλις διαπίστωσα πως η @enjoyήταν αυτή που μελαγχόλησε. Σας έχει κάνει κ εσάς τούβλα η εγκυμοσύνη; Πφφφ... Άντε γελάστε λιγάκι! 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

4 minutes ago, VDald said:

Καλημέρα. 

Ωχ.. Μάλλον εγώ φταίω για την στεναχώρια σου μιας κ εγώ αναφέρθηκα στο όνομα της γιαγιάς σου. Δεν το ήξερα, με συγχωρείς! 

Είναι βέβαια ο κύκλος της ζωής αυτός και μακάρι να φεύγουν μόνο παππούδες κ γιαγιάδες κ όχι νέοι και παιδιά. 

Πόσες αγορομάνες πια μαζευτήκαμε;;; Λέτε να κάνουμε ομάδα ποδοσφαίρου;; 

Όχι καλέ, τι λες... Καθόλου! Δεν στεναχωριεμαι πια, ίσα ίσα είμαι αρκετά συμφιλιωμενη με τον κύκλο της ζωής. Όπως λες, ήταν 90+ χρόνων, μακάρι να τη φτάσουμε! 

• Μου αρέσει 1

3 minutes ago, electra2021 said:

Όχι καλέ, τι λες... Καθόλου! Δεν στεναχωριεμαι πια, ίσα ίσα είμαι αρκετά συμφιλιωμενη με τον κύκλο της ζωής. Όπως λες, ήταν 90+ χρόνων, μακάρι να τη φτάσουμε! 

Έτσι! 

Έχω κάνει edit στο προηγούμενο σχόλιό μου (μουντζωσε με ανετα) 

• Χαχα 1

Καλημέρα πέρα ως πέρα...

Δεν θέλω τέτοια...

Πωωω πηξαμε στα πουλάκια...

Άντε να έρχονται και τα κοριτσάκια σιγά σιγά...πιστεύω οι λοιπές θα έχουμε κόρες ...έτσι για να είμαστε λίγο χωρισμένοι ισότιμα...

Εγώ αυτά τα πρωινά δεν αντέχω...ξυπνάω και δεν σηκώνομαι...τα κάνει όλα ο σύζυγος...ανακατευομαι, ξερναω, ζαλίζομαι....μετά τις 3-4 το μεσημέρι νιώθω καλύτερα.

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

2 minutes ago, iwanna24 said:

Καλημέρα πέρα ως πέρα...

Δεν θέλω τέτοια...

Πωωω πηξαμε στα πουλάκια...

Άντε να έρχονται και τα κοριτσάκια σιγά σιγά...πιστεύω οι λοιπές θα έχουμε κόρες ...έτσι για να είμαστε λίγο χωρισμένοι ισότιμα...

Εγώ αυτά τα πρωινά δεν αντέχω...ξυπνάω και δεν σηκώνομαι...τα κάνει όλα ο σύζυγος...ανακατευομαι, ξερναω, ζαλίζομαι....μετά τις 3-4 το μεσημέρι νιώθω καλύτερα.

Καλημέρα κορίτσι.
Σου συμπαρίσταμαι (με πιανει πονοκέφαλος από το ζόρι του εμετού). 
Μ' αρεσει που λενε πως στο κοριτσι κανεις εμετους :P Ψευτεεςςςςς παντου, χαχαχαχαα

• Χαχα 1

πρίν από 15 λεπτά , VDald είπε:

Καλημέρα κορίτσι.
Μ' αρεσει που λενε πως στο κοριτσι κανεις εμετους :P Ψευτεεςςςςς παντου, χαχαχαχαα

Και εγώ είχα όλα τα συμπτώματα Για κορίτσι είχα βρει και όνομα χαχαχαχαχα 

• Χαχα 2

11 ώρες πρίν, enjoy είπε:

Σε νοιώθω η πρώτη μου εγκυμοσύνη ήταν όνειρο μόνο.κοιλια είχα τίποτα άλλο νέα τότε 28-29 Τώρα πιο μεγάλη 33-34 ίσως επηρεάζει.. ενω η 3η εγκυμοσύνη κύλησε με εμετούς που δεν είχα σε καμία... Και κατανοώ και συμπονω πλέον όσες περνάνε την φάση δύσκολα... οι εμετοι ειναι ακοντρολαριστοι δεν το θες απλα βγαινουν ολα... δεν συγκρατείται με τίποτα η ρουκέτα... Δεν θυμάμαι σε ποια εβδομάδα είσαι Αλλά λίγη υπομονή και θα βελτιωθεί η κατάσταση σίγουρα...

@VDald           2/7 αγορι

@Evaki19       4/7 αγορι

@Dimi84        1/7 αγορι

@enjoy           8/7 αγορι

@iwanna24     

@marilia35    19/7 αγορι

@Polly1          24/7

@Martinaa     27/7 αγορι

@Emmi@

@electra2021

@Μαρία Φ

@Elenaki30     4/8

@Xrisaaaaaa   4/8 

@Aria89         27/7

@Vasso87      10/7 κοριτσι

@Dream85

Καλημερα κορίτσια!!!Διαβάζω τα νέα σας!! Τι ωραια που μαθαίνουμε το φύλο σιγά σιγά!! Εγώ σήμερα έχω γιατρό επιτελους μετα ένα μήνα!! Και στο πρώτο μου παιδί που είχαμε φτιάξει πινακακι πάνω και κάτω υπήρχαν αγόρια και λέγαμε ή που θα έχω κι εγώ αγορι να συμπληρωθεί η τριάδα να κάνουν παρέα ή που θα είναι κορίτσι και θα έχει τους 2 σωματοφυλακες!! Ανυπομονώ κι εγώ να μάθω!! Δεν ξέρω πότε έχω αυχενική.Εσεις την κάνατε 12+/13+ εβδομάδων; Σήμερα είμαι 11+3

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, VDald είπε:

Καλημέρα κορίτσι.

Και εγώ έχω και πονοκέφαλο...άστα. 

Σηκώνομαι σιγά σιγά ...σέρνομαι...ο σύζυγος κάνει καφέ...πίνω λίγο καφέ...κάνω ξέρεις τα δικά μας...και λίγο σιωνω...βέβαια, μετά τις 12.30 αυτά ... Μετά πάλι πέφτω λίγο και γύρω στις 4 είμαι άλλος άνθρωπος...κάνω δουλειές...ουυυυυ είμαι Σούπερμαν...σπάνια πλέον να είμαι χάλια και το απόγευμα ...

Πολύ σημαντικό γιατί έστω λέω, έχω το απόγευμα μου...

Αϊ να δούμε ρε παιδιά...

12 και 1 με βάση ΤΕΠ έχω αυχενική...με βάση τον υπέρηχο είναι λίγο μεγαλύτερο το έμβρυο!

Και είναι και κολπικός υπέρηχος ...αντε πάλι...:-?

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...