Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

@VDald           2/7 αγορι

@Evaki19       4/7 αγορι

@Dimi84        1/7 αγορι

@enjoy           8/7 αγορι

@iwanna24     

@marilia35    14/7 

@Polly1          24/7

@Martinaa     27/7 αγορι

@Emmi@

@electra2021

@Μαρία Φ

@Elenaki30     4/8

@Xrisaaaaaa   4/8 

@Aria89         27/7

@Vasso87      10/7 κοριτσι

@Dream85

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 minutes ago, enjoy said:

@Evaki19       4/7 αγορι

@Dimi84        1/7 αγορι

@enjoy           8/7 αγορι

@iwanna24     

@marilia35   14/7 

@Polly1         24/7

@Martinaa    27/7

@Emmi@

@electra2021

@Μαρία Φ

@Elenaki30     4/8

@Xrisaaaaaa   4/8 

@Aria89         27/7

@Dream85

Έλα το πρώτο κορίτσι επιτέλους!! 

13 minutes ago, Aria89 said:

Αα μαζι 27/7!

Κι γω το ιδιο, καμια διαθεση , φουσκωμα, δυσκιλοιοτητα, υπνηλια αλλα δυστυχως δεν καταφερνω να κοιμαμαι καλα. 

Βεβαια καθε μερα ψαχνω συμπτωματα γιατι φοβαμαι μη σταματησουν και δεν το παρω χαμπαρι. Εμετους δεν εχω κανει. 
Απο φαγητο μονο πρωινο και το απογευμα κανονικα. 

Ανυπομονω για την αυχενικη.

Δεν εχω ξεκινησει ακομα ασβεστιο και σιδηρο. Λετε να ειναι κακο αυτο; 
εσεις παιρνετε και μαγνησιο; 

Εγώ παίρνω φιλικό και σίδηρο γιατί έχω χαμηλό αιματοκρίτη. Α και salospir. Προς το παρόν δεν μου έχει γράψει κάτι επιπλέον. Μαγνήσιο θυμάμαι από την πρώτη το είχα πάρει πιο μετά 

πρίν από 10 λεπτά , Aria89 είπε:

Αα μαζι 27/7!

Κι γω το ιδιο, καμια διαθεση , φουσκωμα, δυσκιλοιοτητα, υπνηλια αλλα δυστυχως δεν καταφερνω να κοιμαμαι καλα. 

Βεβαια καθε μερα ψαχνω συμπτωματα γιατι φοβαμαι μη σταματησουν και δεν το παρω χαμπαρι. Εμετους δεν εχω κανει. 

Το σώμα έχει αποθήκη συνήθως... Μην αγχωνεσαι άλλες γυναίκες δεν παίρνουν καν...

Εγώ είμαι 13-14 δεν θυμάμαι... Και δν ξεκίνησα ακόμα γτ αργεί το ραντεβού μ και δεν μου έγραψε...

Επίσης συνηθως τα γράφουν προληπτικά για να μην αδειασουν αποθήκες και έχουν στο μέλλον πρόβλημα πχ με οστεοπόρωση η δόντια έτσι μου έχει εξηγήσει η γιατρός μου (ότι υπάρχουν έρευνες που όσες τα παίρνουν στην εγκυμοσύνη έχουν λιγότερες πιθανότητες να αναπτύξουν προβλήματα στο μελλον!! 

ΔΛΔ και να μην τα πάρεις ιδίως τώρα στις αρχές που το μωρο έχει ανάγκη μικρές ποσότητες καλύπτεται απο σενα σιγουρα!!

Επίσης η γιατρός μου τα γράφει μετά το πρώτο τρίμηνο που έχουν σταματήσει οι αναγούλες!!! Για να πιασουν τόπο...

πρίν από 12 λεπτά , Evaki19 είπε:

Έλα το πρώτο κορίτσι επιτέλους!! 

Εγώ παίρνω φιλικό και σίδηρο γιατί έχω χαμηλό αιματοκρίτη. Α και salospir. Προς το παρόν δεν μου έχει γράψει κάτι επιπλέον. Μαγνήσιο θυμάμαι από την πρώτη το είχα πάρει πιο μετά 

Ανα μπράβο άμα έχεις χαμηλό στο γράφουν νωρίτερα... Εγώ καλά τα πάω με τον αιματοκριτη συνήθως... 42-47 είναι για καλή μου τύχη!!

• Μου αρέσει 1

34 minutes ago, Aria89 said:

Αα μαζι 27/7!

Εγώ παίρνω και μαγνήσιο, μου το είπε ο γιατρός αλλά είναι από τα συμπληρώματα που έπαιρνα έτσι κι αλλιώς από πριν. 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Aria89 είπε:

Αα μαζι 27/7!

Ούτε εγώ έχω ξεκινήσει Μν ανησυχείς μετά το πρώτο τρίμηνο δίνουν!! Ούτε και εγώ κάνω εμετό αλλά αναγουλες όλη μέρα δυσκοιλιότητα και εγώ φούσκωμα υπνηλία αλλά ευτυχώς μπορώ να πω τώρα κοιμάμαι στην αρχή ξυπνούσα 4 και δεν μπορούσα να κοιμηθώ τώρα και το μεσημέρι ρίχνω κάτι 2ωρα!! Μακάρι να κοιμάμαι έτσι σε όλη την διάρκεια αν και δεν νομίζω

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Aria89 είπε:

Αα μαζι 27/7!

Μην αγχώνεσαι για τα συμπτώματα!

Οπως και τώρα έτσι και στη πρώτη εγκυμοσύνη είχα μηδέν συμπτώματα! Ήταν λες και δεν ήμουν έγκυος και το μωρό μου ήταν υγιέστατο! 
Απλα πολλοι λένε ότι με τα συμπτώματα καταλαβαίνεις ότι πάει καλά η εγκυμοσύνη! Αλλά είναι θέμα οργανισμού! Ο γιατρός μου λέει ότι είμαι από τις τυχερές και να μην ανησυχώ!!

Κοριτσια γύρισα από το υπέρηχο! Την άλλη Τετάρτη έχουμε αυχενική! 
Αλλα ένα σοκ το έπαθα γιατί εκεί που την περασμένη βδομάδα δεν είχε τσουτσουνι το παιδί τώρα πετάχτηκε και δεν κρυβεται!!! 
Και το είχα σίγουρο ότι θα κάνω κορίτσι αυτή τη φορά το έβλεπα συνέχεια όνειρο!

Δηλαδή όχι μόνο συμπτώματα δεν εχω αλλά ούτε ένστικτο η μάνα :o

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 6

3 hours ago, enjoy said:

Το σώμα έχει αποθήκη συνήθως... Μην αγχωνεσαι άλλες γυναίκες δεν παίρνουν καν...

Εγώ είμαι 13-14 δεν θυμάμαι... Και δν ξεκίνησα ακόμα γτ αργεί το ραντεβού μ και δεν μου έγραψε...

Επίσης συνηθως τα γράφουν προληπτικά για να μην αδειασουν αποθήκες και έχουν στο μέλλον πρόβλημα πχ με οστεοπόρωση η δόντια έτσι μου έχει εξηγήσει η γιατρός μου (ότι υπάρχουν έρευνες που όσες τα παίρνουν στην εγκυμοσύνη έχουν λιγότερες πιθανότητες να αναπτύξουν προβλήματα στο μελλον!! 

ΔΛΔ και να μην τα πάρεις ιδίως τώρα στις αρχές που το μωρο έχει ανάγκη μικρές ποσότητες καλύπτεται απο σενα σιγουρα!!

Επίσης η γιατρός μου τα γράφει μετά το πρώτο τρίμηνο που έχουν σταματήσει οι αναγούλες!!! Για να πιασουν τόπο...

Ανα μπράβο άμα έχεις χαμηλό στο γράφουν νωρίτερα... Εγώ καλά τα πάω με τον αιματοκριτη συνήθως... 42-47 είναι για καλή μου τύχη!!

Καλά τυχερη εμένα είναι 31! Βέβαια στην καθημερινότητα δεν έχω κανένα πρόβλημα μόνο στα ταξίδια ζαλίζομαι πολύ εύκολα αλλά αυτό νομίζω συμβαίνει και άσχετα με το χαμηλό σίδηρο! 

3 ώρες πρίν, enjoy είπε:

Ουυυ τέλειος αιματοκρίτης ρε ...ετσι ήμουν στη μικρή μου...

Τώρα έπεσε πολύ απότομο από 42 σε 35.

Ξεκίνησα σίδηρο υποτίθεται αλλά δεν το πίνω. Μου Φέρνει αναγουλα και καούρα. 

2 ώρες πρίν, Martinaa είπε:

Οπως και τώρα έτσι και στη πρώτη εγκυμοσύνη είχα μηδέν συμπτώματα! Ήταν λες και δεν ήμουν έγκυος και το μωρό μου ήταν υγιέστατο! 
Απλα πολλοι λένε ότι με τα συμπτώματα καταλαβαίνεις ότι πάει καλά η εγκυμοσύνη! Αλλά είναι θέμα οργανισμού! Ο γιατρός μου λέει ότι είμαι από τις τυχερές και να μην ανησυχώ!!

Αλλα ένα σοκ το έπαθα γιατί εκεί που την περασμένη βδομάδα δεν είχε τσουτσουνι το παιδί τώρα πετάχτηκε και δεν κρυβεται!!! 

Με το καλοοοο το δεύτερο αγοράκι ❤️❤️❤️

• Ευχαριστώ 1

fH1Pp2.png

2 ώρες πρίν, Martinaa είπε:

Έξαλλη είμαι με αυτές που δεν έχουν συμπτώματα :razz: και πως έχει τύχει οι γύρω μου να περνούσαν τέλεια εγκυμοσυνη από την αρχή??? 

Αλλα λέω στον εαυτό μου ότι για να σε ταλαιπωρεί τώρα θα είναι ήσυχο παιδάκι... Και παρηγοριεμαι!! 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 3

Διαφημίσεις

πρίν από 25 λεπτά , Elenaki30 είπε:

Έξαλλη είμαι με αυτές που δεν έχουν συμπτώματα :razz: και πως έχει τύχει οι γύρω μου να περνούσαν τέλεια εγκυμοσυνη από την αρχή??? 

Αλλα λέω στον εαυτό μου ότι για να σε ταλαιπωρεί τώρα θα είναι ήσυχο παιδάκι... Και παρηγοριεμαι!! 

Χαχαχα Μακάρι!!

πρίν από 29 λεπτά , Elenaki30 είπε:

Κούνια που σε κουναγε ...

πρίν από 29 λεπτά , marilia35 είπε:

Κορίτσια γυρίσαμε!πολύ καλή η αυχενική η μετρήσεις κ.περιμενουμε αγοράκι!Πητ έχω 19/7!με το καλό σε όλες σας!

Με το καλό καληηηηη μου...ταίρι μουυυυ...το δεύτερο αγοράκι να είναι γερό και τυχερό!!!

• Χαχα 1

fH1Pp2.png

πρίν από 37 λεπτά , marilia35 είπε:

Κορίτσια γυρίσαμε!πολύ καλή η αυχενική η μετρήσεις κ.περιμενουμε αγοράκι!Πητ έχω 19/7!με το καλό σε όλες σας!

Δεύτερο αγοράκι κι εσυ!!!! Με το καλό ❤️

πρίν από 38 λεπτά , Elenaki30 είπε:

Εμένα πάντως στο αγοράκι μου και καλή εγκυμοσύνη και πολύ βολικό παιδακι έχει βγει δε μας κούρασε καθόλου!!!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 26 λεπτά , Martinaa είπε:

Δεύτερο αγοράκι κι εσυ!!!! Με το καλό ❤️

Εμένα πάντως στο αγοράκι μου και καλή εγκυμοσύνη και πολύ βολικό παιδακι έχει βγει δε μας κούρασε καθόλου!!!!!

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου,!αγοράκια κ εσύ!!Το πρώτο σου τι μήνα γεννήθηκε?εμένα ο πρώτος ήταν ήσυχος στην κοιλιά κ έλεγα θα είναι ήσυχο κ μετά αλλά έλα που καμία σχέση!

πρίν από 35 λεπτά , iwanna24 είπε:

Κούνια που σε κουναγε ...

Με το καλό καληηηηη μου...ταίρι μουυυυ...το δεύτερο αγοράκι να είναι γερό και τυχερό!!!

Σ ευχαριστώ γλυκιά μου!κ εσύ με το καλό!πάντως ωραία η αυχενική την ευχαριστιεμαι!είδα έχει κ την μύτη μου χαχαχα σαλονικιωτικη διότι είναι του μπαμπά μου που ήταν Σαλονικιός!ενώ στον πρώτο μου φαινόταν μικρούλα κ στρογγυλή σαν του μπαμπά του χαχαχα

• Χαχα 1

1 hour ago, Elenaki30 είπε:

Σε νοιώθω η πρώτη μου εγκυμοσύνη ήταν όνειρο μόνο.κοιλια είχα τίποτα άλλο νέα τότε 28-29 Τώρα πιο μεγάλη 33-34 ίσως επηρεάζει.. ενω η 3η εγκυμοσύνη κύλησε με εμετούς που δεν είχα σε καμία... Και κατανοώ και συμπονω πλέον όσες περνάνε την φάση δύσκολα... οι εμετοι ειναι ακοντρολαριστοι δεν το θες απλα βγαινουν ολα... δεν συγκρατείται με τίποτα η ρουκέτα... Δεν θυμάμαι σε ποια εβδομάδα είσαι Αλλά λίγη υπομονή και θα βελτιωθεί η κατάσταση σίγουρα...

@Evaki19       4/7 αγορι

@Dimi84        1/7 αγορι

@enjoy           8/7 αγορι

@iwanna24     

@marilia35    19/7 αγορι

@Polly1          24/7

@Martinaa     27/7 αγορι

@Emmi@

@electra2021

@Μαρία Φ

@Elenaki30     4/8

@Xrisaaaaaa   4/8 

@Aria89         27/7

@Dream85

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...