Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

1 hour ago, VDald είπε:

Κ εγώ ανησυχω κ το εχω την επομενη βδομαδα.. Πρεπει να το κανουμε ομως.. 

@marilia35 ειναι ενταξει δλδ οι εξετασεις σου; Δεν γνωριζω απο θυρεοειδη κ σακχαρο γι αυτο ρωταω. Ελπιζω πως ειναι καλες!

Μια χαρά ναι!για τον θυροειδη πίνω χάπι κ το σάκχαρο φαίνεται στην καμπύλη που κάνουμε οι έγκυες 5 μηνών με εξαίρεση κάποιες περιπτώσεις που κάνουν κ τον 3 μηνα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με το καλό σε όλα τα κορίτσια! Και καλή χρονιά!

εγω είμαι μόλις 7+4 και ήθελα να σας πω ότι έκανα Τρίτη δόση (είδα ότι το συζητάτε) την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν είχα καμία παρενέργεια. Και εγώ φοβόμουν αλλά δεν το διαπραγματευόταν ο γιατρός μου και ο σύζυγος..ο σύζυγος χειρότερος στο θέμα.. ήταν έτοιμος να με πάει σηκωτή στο εμβολιαστικο 

χτες πήγα στον γιατρό και με βρήκε οκ,ακούσαμε και καρδούλα όποτε μέχρι τώρα όλα καλά! 

• Μου αρέσει 7

πρίν από 4 λεπτά , Dream85 είπε:

εγω είμαι μόλις 7+4 και ήθελα να σας πω ότι έκανα Τρίτη δόση (είδα ότι το συζητάτε) την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν είχα καμία παρενέργεια. Και εγώ φοβόμουν αλλά δεν το διαπραγματευόταν ο γιατρός μου και ο σύζυγος..ο σύζυγος χειρότερος στο θέμα.. ήταν έτοιμος να με πάει σηκωτή στο εμβολιαστικο 

χτες πήγα στον γιατρό και με βρήκε οκ,ακούσαμε και καρδούλα όποτε μέχρι τώρα όλα καλά! 

Μπράβο και σε σένα κοπέλα μου και καλώς ήρθες στην ομαδουλα μας!! Εδώ λέμε τα νέα μας και παρηγορεί η μία την άλλη με αυτά που βιώνουμε..

• Μου αρέσει 2

13 minutes ago, Dream85 said:

Καλώς ήρθες! Εμείς είμαστε μαζί, κι εγώ 7+3 ημέρες. :)

• Μου αρέσει 1

@VDald           2/7 αγορι

@Evaki19       4/7 αγορι

@Dimi84        1/7 αγορι

@enjoy           8/7 αγορι

@iwanna24   

@marilia35   14/7 

@Polly1         24/7

@Martinaa

@Emmi@

@electra2021

@Μαρία Φ

@Elenaki30     4/8

@Xrisaaaaaa   4/8 

@Aria89         27/7

@Vasso87      10/7  

@Dream85

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, enjoy είπε:

@Evaki19       4/7 αγορι

@Dimi84        1/7 αγορι

@iwanna24   

@marilia35   14/7 

@Polly1         24/7

@Martinaa

@Emmi@

@electra2021

@Μαρία Φ

@Elenaki30     4/8

@ΧΡΥΣΑΑΑ     4/8 

@Aria89         27/7

@Vasso87      10/7  

@Dream85

Χαμουλης από αγοράκια!να δούμε ποια θα το σπάσει κ θα κάνει μπουμπου

πρίν από 12 λεπτά , enjoy είπε:

Έτσι!!!! Συ πήγες γ Αυχενική?? Αν όχι ποτέ έχεις??

Εγώ έχω σήμερα το απόγευμα θα ξέρουμε ακριβώς την Πητ κ τα λοιπά!λέω ότι περιμένω αγοράκι μόνο κ  μόνο γτ έχω τα ίδια συμπτώματα που είχα κ στον πρώτο υιό!όλοι μου λένε περιμένω κοριτσάκι!το λένε τύπου έχεις γιο άντε κ η κόρη τώρα!

πρίν από 5 λεπτά , marilia35 είπε:

Εγώ έχω σήμερα το απόγευμα θα ξέρουμε ακριβώς την Πητ κ τα λοιπά!λέω ότι περιμένω αγοράκι μόνο κ  μόνο γτ έχω τα ίδια συμπτώματα που είχα κ στον πρώτο υιό!όλοι μου λένε περιμένω κοριτσάκι!το λένε τύπου έχεις γιο άντε κ η κόρη τώρα!

Με το καλό αγάπη ένα υγιές εμβρυακι..  Και φύλο ότι επιθυμειτε να σας έρθει!!

• Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, marilia35 είπε:

Χαμουλης από αγοράκια!να δούμε ποια θα το σπάσει κ θα κάνει μπουμπου

Κορίτσια έκανα την αυχενικη σήμερα!! Όλα μια χαρά περιμένω αποτελέσματα από την αίματος κ το veracity! Εγώ έχω κορίτσι!! Το είδα κ μόνη θα μπορούσα να πω! Λόγω δυσπεψιας και εμετού μου είπε να περιμένω άλλες δύο εβδομάδες για να ξεκινήσω σίδηρο κ ασβέστιο! Α! Επίσης ήταν πολύ ευχαριστημένος που έχω όλα αυτά γιατί δείχνουν λέει ότι πηγαίνουν όλα καλά!

• Μου αρέσει 7

Διαφημίσεις

9 minutes ago, Vasso87 said:

Κορίτσια έκανα την αυχενικη σήμερα!! Όλα μια χαρά περιμένω αποτελέσματα από την αίματος κ το veracity! Εγώ έχω κορίτσι!! Το είδα κ μόνη θα μπορούσα να πω! Λόγω δυσπεψιας και εμετού μου είπε να περιμένω άλλες δύο εβδομάδες για να ξεκινήσω σίδηρο κ ασβέστιο! Α! Επίσης ήταν πολύ ευχαριστημένος που έχω όλα αυτά γιατί δείχνουν λέει ότι πηγαίνουν όλα καλά!

Μπράβο σου και με το καλό να έρθει το κοριτσάκι σου!! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 13 λεπτά , Vasso87 είπε:

Μπράβο τέλεια κορίτσι μου!με το καλό λοιπόν το κοριτσάκι σας!τέλεια θα μπει η μπουμπου στο πινακι

• Ευχαριστώ 1

3 ώρες πρίν, enjoy είπε:

@Evaki19       4/7 αγορι

@Dimi84        1/7 αγορι

@iwanna24   

@marilia35   14/7 

@Polly1         24/7

@Martinaa

@Emmi@

@electra2021

@Μαρία Φ

@Elenaki30     4/8

@Xrisaaaaaa   4/8 

@Aria89         27/7

@Vasso87      10/7  

@Dream85

Γεια σας κορίτσια μου!!!

Εγώ πητ βάση τελευταίας περιόδου έχω 27/7 ! 

Το απόγευμα έχω γιατρό και ανυπομονώ! Λογικά θα κλείσω και αυχενική για την επόμενη βδομάδα!

Πως είστε από διάθεση;
Εγώ δεν έχω όρεξη για τίποτα νιώθω τέτοια κόπωση λες και είμαι στον 9ο… 

πρίν από 33 λεπτά , Martinaa είπε:

Γεια σας κορίτσια μου!!!

Το απόγευμα έχω γιατρό και ανυπομονώ! Λογικά θα κλείσω και αυχενική για την επόμενη βδομάδα!

Πως είστε από διάθεση;

Και εγώ κάπως έτσι νιώθω,από τις αναγουλες είμαι συνέχεια πεσμένη και όλη μέρα γκρινιάζω!! Υπομονή θα περάσει...

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Martinaa είπε:

Γεια σας κορίτσια μου!!!

Πως είστε από διάθεση;

Αα μαζι 27/7!

Κι γω το ιδιο, καμια διαθεση , φουσκωμα, δυσκιλοιοτητα, υπνηλια αλλα δυστυχως δεν καταφερνω να κοιμαμαι καλα. 

Βεβαια καθε μερα ψαχνω συμπτωματα γιατι φοβαμαι μη σταματησουν και δεν το παρω χαμπαρι. Εμετους δεν εχω κανει. 
Απο φαγητο μονο πρωινο και το απογευμα κανονικα. 

Ανυπομονω για την αυχενικη.

Δεν εχω ξεκινησει ακομα ασβεστιο και σιδηρο. Λετε να ειναι κακο αυτο; 
εσεις παιρνετε και μαγνησιο; 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...