Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, enjoy είπε:

Κάθε αρχηβκαι δύσκολη... σημ επόμενη εγκυμοσύνη θα είσαι προετοιμασμένη!!

@VDald αγορι

@Evaki19  4/7 αγορι

@Dimi84     αγορι

@enjoy  8/7 αγορι

@iwanna24   

@marilia35 14/7 

@Polly1 24/7

@Martinaa

@Emmi@

@electra2021

@Μαρία Φ

@Elenaki30 4/8

@ΧΡΥΣΑΑΑ 4/8 

@Aria89 

@Vasso87 10/7  

πείτε μου λίγο στοιχεια μην ψάχνω 50σελιδες

Εγω 27/7 ! 
Φυλο ακομα! Ισως στην αυχενικη σε δυο βδομαδες! 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 7 λεπτά , Aria89 είπε:

Εγω 27/7 ! 

Με  το καλό να μας πεις τα ευχάριστα!! Να έχεις μια τέλεια Αυχενική!! Όπως είχαμε όλες μέχρι Τώρα!!!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Elenaki30 είπε:

Αίμα αιμα όχι... Για δύο μέρες περίπου ειχα λίγα καφέ και αυτό όταν ζοριζομουν πχ μετά τον εμετό.. Νιώθω όμως λίγα τραβήγματα που κ που και σαν ένα βάρος χαμηλά .. Δεν ξέρω άμα είναι φυσιολογικό αλλά τώρα από τον φόβο μου παρατηρώ το παραμικρο.

Κατα τ άλλα είμαι πεσμένη ψυχολογικά από χθες δεν νιώθω καλά από τις αναγουλες όλα μου φταίνε.. 

Ευτυχώς μου φέρνουν υπνηλία αυτά τα χάπια που παίρνω και κοιμάμαι την μισή μέρα και ξεχνιέμαι!!! 

Αυτό το βάρος πιστεύω όλες το νιώθουμε...είναι η μήτρα που μεγαλώσει, η κύστη και όλα μαζί γενικά εκεί μέσα...

Δύναμη κορίτσι μου...δύναμη...θα δεις που θα έρθουν καλύτερες μέρες...κοιμήσου να περνάει και αν σου αρέσουν οι σειρές ή τα βιβλία εδώ είμαι...

Είμαι μάστερ στο είδος:-P

πρίν από 32 λεπτά , Aria89 είπε:

Εγω 27/7 ! 

Ωχ μάλλον πάμε μαζί;

Και εγώ ΠΗΤ πρώτη είχα τότε...τελευταία όμως βγαίνει μεγαλύτερο...σήμερα βγήκε 5 μέρες μεγαλύτερο ...λογικά θα φανεί στην αυχενική...

2 ώρες πρίν, enjoy είπε:

@VDald αγορι

@Evaki19  4/7 αγορι

@Dimi84     αγορι

@enjoy  8/7 αγορι

@iwanna24   

@marilia35 14/7 

@Polly1 24/7

@Martinaa

@Emmi@

@electra2021

@Μαρία Φ

@Elenaki30 4/8

@ΧΡΥΣΑΑΑ 4/8 

@Aria89 27/7

@Vasso87 10/7  

Εγώ αγαπούλα θα σου πω την επόμενη βδομάδα...αν και λέω κόρη ...αλλά νταξει περιμένω και επιβεβαίωση. 

fH1Pp2.png

1 hour ago, enjoy είπε:

Με  το καλό να μας πεις τα ευχάριστα!! Να έχεις μια τέλεια Αυχενική!! Όπως είχαμε όλες μέχρι Τώρα!!!

Σε ευχαριστω παρα πολυυυ!!! 
εχω απιστευτο αγχος! Δεν περνανε οι μερες…. 

πρίν από 53 λεπτά , iwanna24 είπε:

Ωχ μάλλον πάμε μαζί;

Και εγώ ΠΗΤ πρώτη είχα τότε...τελευταία όμως βγαίνει μεγαλύτερο...σήμερα βγήκε 5 μέρες μεγαλύτερο ...λογικά θα φανεί στην αυχενική...

Εγώ αγαπούλα θα σου πω την επόμενη βδομάδα...αν και λέω κόρη ...αλλά νταξει περιμένω και επιβεβαίωση. 

Α τι ωραια!! Παρεουλα ! Αρα λογικα θα εισαι λιγο νωριτερα. 

κι εγω την αυχενικη περιμενω κ εχω πολυ αγχος! Ποτε εχεις το ραντεβου; 

• Μου αρέσει 1

11 ώρες πρίν, enjoy είπε:

@VDald αγορι

@Evaki19  4/7 αγορι

@Dimi84     αγορι

@enjoy  8/7 αγορι

@iwanna24   

@marilia35 14/7 

@Polly1 24/7

@Martinaa

@Emmi@

@electra2021

@Μαρία Φ

@Elenaki30 4/8

@ΧΡΥΣΑΑΑ 4/8 

@Aria89 27/7

@Vasso87 10/7  

1ιουλιου γενναω με το καλό 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

13 hours ago, enjoy said:

@VDald αγορι

@Evaki19  4/7 αγορι

@Dimi84     αγορι

@enjoy  8/7 αγορι

@iwanna24   

@marilia35 14/7 

@Polly1 24/7

@Martinaa

@Emmi@

@electra2021

@Μαρία Φ

@Elenaki30 4/8

@ΧΡΥΣΑΑΑ 4/8 

@Aria89 27/7

@Vasso87 10/7  

2/7 αγόρι (αν αλλάξει κάτι θα ενημερώσω) 

13 hours ago, Xrisaaaaaa said:

Πότε υποχώρησαν περίπου τα συμπτώματα? Αλλά κάθε οργανισμός είναι και διαφορετικός

Λοιπόν, το ότι μου βρομούσαν όλα και είχα όσφρηση λαγωνικού, υποχώρησαν στην 11 με 12η εβδομαδα περιπου. Εκει αρχισα και να μπορω να τρωω και να το ανεχομαι καπως καλυτερα το φαγητο (κατα βαση ετρωγα μακαρονια ή πατατες ή φιδε με κοτοπουλο και πολλή φετα).
Μαζί με αυτό καλυτέρευε μερα με την μερα και η ξινίλα και η γευση στο στομα. 
Ο εμετος σε μενα συνεχιζει καθε πρωι εως κ σημερα που ειμαι 14+3. 
Τα μεγαλα γευματα ειναι μεγαλο ΟΧΙ διοτι δεν μπορω να τα χωνεψω (εφαγα μια μερα ενα ολοκληρο κλαμπ κ το μετανοιωσα).
Επισης ειχα τρομερους πονους στην λεκανη κ τα ισχια μου τον 2ο μηνα αλλα κ αυτα εχουν υποχωρησει.
Κατουρημα συχνο, υπνος πολυς, βαρεμαρα κ μειωμενη αντοχη, αυτα τα εχω ακομη. 

Οντως ομως στην καθε μια ειναι εντελως διαφορετικο το ποτε και το αν και το ποσο. 

Αυτα κοριτσια μου

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 17 λεπτά , VDald είπε:

Λοιπόν, το ότι μου βρομούσαν όλα και είχα όσφρηση λαγωνικού, υποχώρησαν στην 11 με 12η εβδομαδα περιπου. Εκει αρχισα και να μπορω να τρωω και να το ανεχομαι καπως καλυτερα το φαγητο (κατα βαση ετρωγα μακαρονια ή πατατες ή φιδε με κοτοπουλο και πολλή φετα).
Τα μεγαλα γευματα ειναι μεγαλο ΟΧΙ διοτι δεν μπορω να τα χωνεψω (εφαγα μια μερα ενα ολοκληρο κλαμπ κ το μετανοιωσα).
Επισης ειχα τρομερους πονους στην λεκανη κ τα ισχια μου τον 2ο μηνα αλλα κ αυτα εχουν υποχωρησει.

Οντως ομως στην καθε μια ειναι εντελως διαφορετικο το ποτε και το αν και το ποσο. 

Αυτα κοριτσια μου

Καλημέρα κορίτσι μου!σήμερα το πρωί ξύπνησα κ γω με πόνο στα ισχια κ μουδιασμενη!υπέρηχο ποτέ με το καλό έχεις?

• Μου αρέσει 1

2 minutes ago, marilia35 said:

Καλημέρα κορίτσι μου!σήμερα το πρωί ξύπνησα κ γω με πόνο στα ισχια κ μουδιασμενη!υπέρηχο ποτέ με το καλό έχεις?

Το επόμενο ραντεβου μου θα το κλεισω εφοσον πρωτα εχω τα αποτελεσματα απο την αιματολογικη DNA που θα κανω στις 7/01. Οποτε υπομονή εως τοτε.

Αν εχεις κατι ζεστο, βαζε το στα ισχια κ την μεση σου (ειτε κατι ηλεκτρικο ειτε θερμοφορα).

Καλημερα!

• Μου αρέσει 1

24 minutes ago, VDald said:

Αυτα κοριτσια μου

Κι εγώ ακριβώς τα ίδια έχω όρεξη να φάω αυτή την περίοδο! Ευτυχώς πολλές αναγούλες και εμετούς δεν έχω ούτε είχα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη, απλά δεν έχω όρεξη να φάω τα περισσότερα πράγματα. Για χόρτα δεν το συζητάμε, ή βαριά φαγητα. Πατάτες τηγανητές και φέτα το αγαπημένο μου. Εγώ όμως δεν μπορώ να κοιμηθώ, και στην πρώτη εγκυμοσύνη το είχα, χάλια ο ύπνος μου, παρόλο που νυστάζω πολύ. Ξυπνάω και μέσα στη νύχτα. Και το πρωί στο γραφείο παραγωγικοτητα μηδέν! 

• Μου αρέσει 1

11 ώρες πρίν, Aria89 είπε:

Σε ευχαριστω παρα πολυυυ!!! 
εχω απιστευτο αγχος! Δεν περνανε οι μερες…. 

Α τι ωραια!! Παρεουλα ! Αρα λογικα θα εισαι λιγο νωριτερα. 

κι εγω την αυχενικη περιμενω κ εχω πολυ αγχος! Ποτε εχεις το ραντεβου; 

Αυχενική έχω στις 13-1 ❤️

Καλημέρα πέρα ως πέρα!!!

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

7 minutes ago, electra2021 said:

Κι εγώ ακριβώς τα ίδια έχω όρεξη να φάω αυτή την περίοδο! Ευτυχώς πολλές αναγούλες και εμετούς δεν έχω ούτε είχα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη, απλά δεν έχω όρεξη να φάω τα περισσότερα πράγματα. Για χόρτα δεν το συζητάμε, ή βαριά φαγητα. Πατάτες τηγανητές και φέτα το αγαπημένο μου. Εγώ όμως δεν μπορώ να κοιμηθώ, και στην πρώτη εγκυμοσύνη το είχα, χάλια ο ύπνος μου, παρόλο που νυστάζω πολύ. Ξυπνάω και μέσα στη νύχτα. Και το πρωί στο γραφείο παραγωγικοτητα μηδέν! 

Περί εργασίας, θεωρώ πως καμία γυναίκα δεν θα έπρεπε να εργάζεται (έστω εκτός σπιτιού) όσο είναι έγκυος. Αλλά τι λειτουργεί σωστά σε αυτό το κράτος (και σε άλλα δλδ); 
Έχεις δοκιμάσει χαλαρωτική μουσική; Χαμομήλι ή κάποιο άλλο αφέψημα; 
Κ εγω ξυπναω διοτι δεν βολευομαι πια αλλα με ξαναπαιρνει ο υπνος.. 

Κουραγιο Ηλεκτρα με το τελειο ονομα! 

• Μου αρέσει 1

@electra2021

Με βοηθάει πάρα πολύ να βάζω ένα μαξιλάρι ανάμεσα από τα πόδια μου...

Δεν πίνω πολλά υγρά πριν τον ύπνο, γιατί ξυπνάω συνεχώς για τουαλέτα και τέλος προσπαθώ να κοιμηθώ λίγο αργά, να είμαι κουρασμένη, γιατί αν τύχει και κοιμηθώ νωρίς ξυπνάω ανελέητα ...

Καλή δύναμη...στην κόρη μου ήμουν βαμπίρ. 

• Μου αρέσει 2

fH1Pp2.png

Κορίτσια βγήκαν οι αιματολογικές μου!αιματοκρίτης 34 ούτως η άλλως θα ξεκινήσω σίδηρο αμάν αμάν!κ ο θυροειδής έπεσε αρκετά οπότε μια μέρα μου είπε η γιατρός δν θα πίνω το χάπι!σάκχαρο 90 αλλά κ στον γιο είχα θεματακια όχι στο νηστείας αλλά στην επόμενη μετρηση

• Μου αρέσει 1

22 minutes ago, VDald said:

Περί εργασίας, θεωρώ πως καμία γυναίκα δεν θα έπρεπε να εργάζεται (έστω εκτός σπιτιού) όσο είναι έγκυος. Αλλά τι λειτουργεί σωστά σε αυτό το κράτος (και σε άλλα δλδ); 
Έχεις δοκιμάσει χαλαρωτική μουσική; Χαμομήλι ή κάποιο άλλο αφέψημα; 
Κ εγω ξυπναω διοτι δεν βολευομαι πια αλλα με ξαναπαιρνει ο υπνος.. 

Κουραγιο Ηλεκτρα με το τελειο ονομα! 

Κι εγώ δεν θα ήθελα να δουλεύω, καταστρωνω σχέδιο τώρα πότε θα ανακοινώσω την εγκυμοσύνη στην προϊσταμένη μαζί με αίτημα για τηλεργασια! Έχω δοκιμάσει διάφορα, αλλά μπα... Είμαι τσιτωμενη! 

5 minutes ago, iwanna24 said:

@electra2021

Με βοηθάει πάρα πολύ να βάζω ένα μαξιλάρι ανάμεσα από τα πόδια μου...

Δεν πίνω πολλά υγρά πριν τον ύπνο, γιατί ξυπνάω συνεχώς για τουαλέτα και τέλος προσπαθώ να κοιμηθώ λίγο αργά, να είμαι κουρασμένη, γιατί αν τύχει και κοιμηθώ νωρίς ξυπνάω ανελέητα ...

Καλή δύναμη...στην κόρη μου ήμουν βαμπίρ. 

Μαξιλάρι αγκαλιά εννοείται, και πριν την εγκυμοσύνη για να στηρίζει την κοιλιά που κρέμεται και με ενοχλεί, χαχα! Επίσης αποφεύγω υγρά πριν τον ύπνο, δε βοηθάει πάντα όμως. 

Μωρέ ας πάνε όλα καλά και δε με νοιάζει τίποτα! 

Πάω για τρίτη δόση εμβολίου τώρα και ανησυχώ λιγάκι, αλλά τελικά κι εμένα ο γιατρός μου είπε να την κάνω τώρα. 

• Μου αρέσει 1

14 minutes ago, electra2021 said:

Κι εγώ δεν θα ήθελα να δουλεύω, καταστρωνω σχέδιο τώρα πότε θα ανακοινώσω την εγκυμοσύνη στην προϊσταμένη μαζί με αίτημα για τηλεργασια! Έχω δοκιμάσει διάφορα, αλλά μπα... Είμαι τσιτωμενη! 

Μαξιλάρι αγκαλιά εννοείται, και πριν την εγκυμοσύνη για να στηρίζει την κοιλιά που κρέμεται και με ενοχλεί, χαχα! Επίσης αποφεύγω υγρά πριν τον ύπνο, δε βοηθάει πάντα όμως. 

Μωρέ ας πάνε όλα καλά και δε με νοιάζει τίποτα! 

Πάω για τρίτη δόση εμβολίου τώρα και ανησυχώ λιγάκι, αλλά τελικά κι εμένα ο γιατρός μου είπε να την κάνω τώρα. 

Κ εγώ ανησυχω κ το εχω την επομενη βδομαδα.. Πρεπει να το κανουμε ομως.. 

@marilia35 ειναι ενταξει δλδ οι εξετασεις σου; Δεν γνωριζω απο θυρεοειδη κ σακχαρο γι αυτο ρωταω. Ελπιζω πως ειναι καλες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...