Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Εγω πίνω μόνο γάλα και χυμό μπανάνα τίποτα άλλο δεν μου κάθεται καλά! Και τσάι ήπια και αναψυκτικά και σόδες τίποτα δεν μου αρέσει!! Το ξέρω για τις καούρες εγώ και τώρα έχω καμία φορά! Και εγώ μόνο όταν τρώω είμαι καλά αλλά μόλις σταματήσω αρχίζει πάλι η αηδία..

Καλό αυτό να πίνεις αυτά!εγώ με το γάλα έχω μαλώσει από 8 μηνών μωρό χαχαχα!πρέπει να τρώμε ότι μας τραβάει!εγώ έφαγα φακές σήμερα με πέθαναν!μόνο μακαρόνια μπορώ κ καμία πατάτα φουρνου

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 5 λεπτά , marilia35 είπε:

Καλό αυτό να πίνεις αυτά!εγώ με το γάλα έχω μαλώσει από 8 μηνών μωρό χαχαχα!πρέπει να τρώμε ότι μας τραβάει!εγώ έφαγα φακές σήμερα με πέθαναν!μόνο μακαρόνια μπορώ κ καμία πατάτα φουρνου

Και εγώ γάλα σκέτο έχω να πιω δεν θυμάμαι πόσα χρόνια! Από το σχολείο! Φαγητό κανονικό έχω να φάω και εγώ κάνα μήνα! Μόνο μακαρόνια ρύζι και πατάτες! Και για ενδιάμεσα ψωμι και κασέρι! Είναι πολύ πλούσιο το μενού μου.φυσικα σαλάτες και φρούτα ούτε να τα δω.παντως για το γάλα δοκίμασε το θα σε ανακουφίσει λίγο.και εγώ έτσι στην αρχή μόνο που το σκεφτόμουν μου έρχονταν αναγουλα και τώρα το μόνο που αναζητώ και πίνω σαν νεράκι

• Χαχα 1

πρίν από 6 λεπτά , VDald είπε:

Θα ηρεμήσουν αυτά, κορίτσια. Δεν εγγυώμαι στο 100% αλλά σίγουρα θα υπάρξει ύφεση. Έτσι ακριβώς ήμουν αλλά ήρθαν καλύτερες μέρες.. 

Πότε υποχώρησαν περίπου τα συμπτώματα? Αλλά κάθε οργανισμός είναι και διαφορετικός

πρίν από 33 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Και εγώ γάλα σκέτο έχω να πιω δεν θυμάμαι πόσα χρόνια! Από το σχολείο! Φαγητό κανονικό έχω να φάω και εγώ κάνα μήνα! Μόνο μακαρόνια ρύζι και πατάτες! Και για ενδιάμεσα ψωμι και κασέρι! Είναι πολύ πλούσιο το μενού μου.φυσικα σαλάτες και φρούτα ούτε να τα δω.παντως για το γάλα δοκίμασε το θα σε ανακουφίσει λίγο.και εγώ έτσι στην αρχή μόνο που το σκεφτόμουν μου έρχονταν αναγουλα και τώρα το μόνο που αναζητώ και πίνω σαν νεράκι

Το γάλα λένε κάνει πολύ καλό στις καούρες!από σαλάτες τρώω καρότο με λεμόνι!κ φρούτα σπάνια κανένα αχλάδι 

πρίν από 21 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Πότε υποχώρησαν περίπου τα συμπτώματα? Αλλά κάθε οργανισμός είναι και διαφορετικός

Στον γιο μου ως 5 μηνών είχα αναγουλες!δν υπάρχει στάνταρ!φίλες μου τους φύγαν στον 3 μήνα κ σε άλλες μέχρι την γέννα!

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Xrisaaaaaa είπε:

Αν πάει έτσι μέχρι τέλους καηκαμε! Μετά θα έρθει και καλοκαίρι και θα έχει και ζέστη!! Αχχ θεέ μου δεν θέλω να το σκέφτομαι! Εσύ τι πίνεις για ροφήματα? Εγώ δεν μπορώ καθόλου το νερό!!

Κάθε αρχηβκαι δύσκολη... σημ επόμενη εγκυμοσύνη θα είσαι προετοιμασμένη!!

@VDald αγορι

@Evaki19  4/7 αγορι

@Dimi84     αγορι

@enjoy  8/7 αγορι

@iwanna24   

@marilia35 14/7 

@Polly1 24/7

@Martinaa

@Emmi@

@electra2021

@Μαρία Φ

@Elenaki30 4/8

@ΧΡΥΣΑΑΑ 4/8 

@Aria89 27/7

@Vasso87 10/7  

πείτε μου λίγο στοιχεια μην ψάχνω 50σελιδες

• Μου αρέσει 3

πρίν από 23 λεπτά , enjoy είπε:

1. @Μαρία Φ

2. @Evaki19  4/7 

3. @Dimi84     αγορι

4. @enjoy 14/7 αγορι

5. @iwanna24  

6. @marilia35 14/7 

7. @Polly1 24/7

8. @Martinaa

9. @Emmi@

10. @electra2021

11. @Μαρία Φ

12. @Elenaki30

13. @ΧΡΥΣΑΑΑ

14. @Aria89

15.

16.

Εγώ 4/8 Πητ.. φύλο δεν ξέρω ακόμα

πρίν από 30 λεπτά , marilia35 είπε:

Το γάλα λένε κάνει πολύ καλό στις καούρες!από σαλάτες τρώω καρότο με λεμόνι!κ φρούτα σπάνια κανένα αχλάδι 

Στον γιο μου ως 5 μηνών είχα αναγουλες!δν υπάρχει στάνταρ!φίλες μου τους φύγαν στον 3 μήνα κ σε άλλες μέχρι την γέννα!

Ναι εμένα με βοήθησε το γάλα! Πίνω 1 λίτρο την ημέρα..όσο δεν ήπια στην ζωή μου θα το πιω τώρα! Φρούτα κανένα μήλο αυτά..

πρίν από 10 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Εγώ 4/8 Πητ.. φύλο δεν ξέρω ακόμα

Ναι εμένα με βοήθησε το γάλα! Πίνω 1 λίτρο την ημέρα..όσο δεν ήπια στην ζωή μου θα το πιω τώρα! Φρούτα κανένα μήλο αυτά..

Κ το μήλο καλό ειδικά απ' το ψυγείο κ πράσινο μήλο είναι ιδανικό για καούρες!περνάει για δέκα λεπτά χαχαχα!τι να κάνουμε!στην πρώτη κυηση ένα μήνα πριν γεννήσω ήπια κάποια μαλοξ γτ αλλιώς εν.μπορουσα να κοιμηθω

• Μου αρέσει 1

πρίν από 54 λεπτά , enjoy είπε:

@Evaki19  4/7 

@Dimi84     αγορι

@enjoy  8/7 αγορι

@iwanna24   

@marilia35 14/7 

@Polly1 24/7

@Martinaa

@Emmi@

@electra2021

@Μαρία Φ

@Elenaki30

@ΧΡΥΣΑΑΑ 4/8 

@Aria89

Δεν ξέρω ακόμα για Πητ, 18 του μήνα έχω αυχενική πρώτα ο Θεός..ίσως έχω πληροφορίες τότε :)

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 57 λεπτά , enjoy είπε:

@Evaki19  4/7 

@Dimi84     αγορι

@enjoy  8/7 αγορι

@iwanna24   

@marilia35 14/7 

@Polly1 24/7

@Martinaa

@Emmi@

@electra2021

@Μαρία Φ

@Elenaki30

@ΧΡΥΣΑΑΑ 4/8 

@Aria89

Και εμένα 4/8!! 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, enjoy είπε:

@VDald αγορι

@Evaki19  4/7 αγορι

@Dimi84     αγορι

@enjoy  8/7 αγορι

@iwanna24   

@marilia35 14/7 

@Polly1 24/7

@Martinaa

@Emmi@

@electra2021

@Μαρία Φ

@Elenaki30 4/8

@ΧΡΥΣΑΑΑ 4/8 

@Aria89

10/7 κ αύριο αυχενική!!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 6 λεπτά , Elenaki30 είπε:

Όσον αφορά την αιμορραγία;; 

Ναι!! Ξαναείχες συσπάσεις η αίμα??

πρίν από 5 λεπτά , Vasso87 είπε:

10/7 κ αύριο αυχενική!!

Με το καλό σούπερ θετικά αποτελέσματα!!!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 4 λεπτά , enjoy είπε:

Ναι!! Ξαναείχες συσπάσεις η αίμα??

Αίμα αιμα όχι... Για δύο μέρες περίπου ειχα λίγα καφέ και αυτό όταν ζοριζομουν πχ μετά τον εμετό.. Νιώθω όμως λίγα τραβήγματα που κ που και σαν ένα βάρος χαμηλά .. Δεν ξέρω άμα είναι φυσιολογικό αλλά τώρα από τον φόβο μου παρατηρώ το παραμικρο.

Κατα τ άλλα είμαι πεσμένη ψυχολογικά από χθες δεν νιώθω καλά από τις αναγουλες όλα μου φταίνε.. 

Ευτυχώς μου φέρνουν υπνηλία αυτά τα χάπια που παίρνω και κοιμάμαι την μισή μέρα και ξεχνιέμαι!!! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...