Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , Elenaki30 είπε:

Βρε κορίτσια μου έχει καμία αλλη αυτή την πίκρα στο στόμα; Δεν αντέχω άλλο.. Επέστρεψε πάλι.. Όχι ότι έφυγε και πότε.. 

Ότι και να φάω αλλάζει η γεύση του... Μου προκαλεί εμετό αυτό το συνεχόμενο και ούτε νερο δν μπορώ να πιω είναι σαν δηλητήριο... :cry:

Πως φεύγει;;;; 

Αχ πόσο σε καταλαβαίνω όλη μέρα αυτή την αηδία έχω!! Εγώ το έχω κόψει το νερό όλη μέρα πίνω γάλα και χυμό μπανάνα ανακάλυψα ότι μαρεσει αλλά σαν φρούτο ούτε να το φάω δεν θέλω τώρα...ότι ναναι δλδ! Εγώ έχω την μια αναγουλες και την άλλη καούρες ότι να ναι δλδ! Που θα πάει πιστεύω να περάσει σύντομα γιατί δεν μπορώ και εγώ άλλο

1 ώρα πρίν, VDald είπε:

..Και έφτασε η μέρα που έχω να αντιμετωπίσω ΚΑΙ αυτό. Πονόδοντος! 

Τι κάνουμε τώρα;; 

Εγω δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν τα πάω καθόλου Καλά με τους οδοντιάτρους! Έχω και εγώ ένα σπασμένο δόντι και το μόνο που εύχομαι είναι να Μν μου κάνει κάνα απόστημα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 5 λεπτά , electra2021 είπε:

Ακούσαμε καρδιά κορίτσια! Περάσαμε την πρώτη πίστα!!! Σας ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση!! 

Μπράβο κορίτσι!! Και σε σένα να πάνε όλα καλά!!!

@Evaki19 @marilia35 @enjoy κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας με βοηθήσατε αρκετά θα μπορούσα να πω! Θα ακούσω το ένστικτο μου και θα πράξω ανάλογα!!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 20 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Μπράβο κορίτσι!! Και σε σένα να πάνε όλα καλά!!!

@Evaki19 @marilia35 @enjoy κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας με βοηθήσατε αρκετά θα μπορούσα να πω! Θα ακούσω το ένστικτο μου και θα πράξω ανάλογα!!

Το καλύτερο το ένστικτο!πριν λίγο έκανα εμετό!βαρέθηκα!εσύ πώς είσαι?

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 31 λεπτά , electra2021 είπε:

Ακούσαμε καρδιά κορίτσια! Περάσαμε την πρώτη πίστα!!! Σας ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση!! 

Χαιρομαστε οσο δεν μπορεις να φανταστεις!!! Καθε "νικη" (δεν μου ερχεται η καταλληλη λεξη) καθε μιας Ειναι χαρα για ολες!!!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Για τον πονόδοντο αλάτι με νερό και γαργαλες. Μίλησε άμεσα με οδοντίατρο...περαστικά...

Δεν παλεύεται το δόντι.

Εγώ μόλις γύρισα...όλα καλά...μεγαλώσαμε.

Την άλλη βδομάδα, αυχενική...

• Μου αρέσει 8

fH1Pp2.png

8 ώρες πρίν, enjoy είπε:

Καλημερααα..  Όταν έχω τέτοιου είδους διλλήματα... πάω μια επίσκεψη στον νέο και μετα αποφασιζω... βεβαια δεν βγαζεις σωστή και δίκαια απόφαση με μια επίσκεψη... Αλλά και τι να κανείς?? Να κάνεις 2 επισκέψεις?? 3??? Δεν ξέρω... εμπιστεύομαι το ένστικτο μου εγώ και Άγιος ο Θεος!! Για να μην θες τον παλιό κάτι δεν σου αρέσει οπότε λέω να δοκιμάσεις και αλλού!! Αλλά να ξέρεις ιδίως γυναικολόγους δύσκολο να βρεις κάποιον να σε καλύπτει 100%... Ο ένας είναι καλός άνθρωπος ο άλλος καλός γιατρός ο άλλος καλός χειρουργός ο άλλος αυστηρός ο άλλος χαλαρός... δύσκολο να βρεις αυτόν που σε καλύπτει απόλυτα..  κάπου μπορείς να κάνεις εκπτώσεις... πχ στον χαρακτήρα ενός ανθρώπου αν είναι καλός γιατρός...  Καλή επιτυχία... 

Καλώς μας ήρθες @Aria89 με το καλό και Εσύ!!!

Εγώ όταν πρωτοπηγα στη γυναικολόγο μου πριν 14 χρόνια ήταν έρωτας με την πρωρη μάτια και γυναίκα κιόλας ε!? Ακόμα απ πιο δυσκολο θεωρώ πιστευω οτι όταν υπάρχει έστω και μια αμφιβολία ερωτιματικο η οτιδήποτε πρεπει να ακουνε το ένστικτο μας 

πρίν από 31 λεπτά , enjoy είπε:

Χαιρομαστε οσο δεν μπορεις να φανταστεις!!! Καθε "νικη" (δεν μου ερχεται η καταλληλη λεξη) καθε μιας Ειναι χαρα για ολες!!!

Πόσο τέλεια αααα νέα μπραβο

1 hour ago, electra2021 είπε:

Τέλεια νεαααα μπραβοοοοο αντε και την επόμενη πιστα 

πρίν από 34 λεπτά , iwanna24 είπε:

Για τον πονόδοντο αλάτι με νερό και γαργαλες. Μίλησε άμεσα με οδοντίατρο...περαστικά...

Δεν παλεύεται το δόντι.

Εγώ μόλις γύρισα...όλα καλά...μεγαλώσαμε.

Την άλλη βδομάδα, αυχενική...

Με το καλό κορίτσι μου κ η αυχενική!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 45 λεπτά , marilia35 είπε:

Το καλύτερο το ένστικτο!πριν λίγο έκανα εμετό!βαρέθηκα!εσύ πώς είσαι?

Όλη μέρα αναγουλες και καούρες ότι και να φάω έχω μια αηδία στο στόμα! τώρα έκανα λίγο ρύζι να φάω και μου μυρίζει και αυτό ενώ πριν δεν μου μύριζε! Ευτυχώς δεν κάνω εμετό.. αλλά δεν μπορώ άλλο νομίζω θα μου μείνει συνέχεια αυτή η αηδία

Διαφημίσεις

1 hour ago, electra2021 said:

Woohoo!! Πάμε δυνατά!! 

Κορίτσια ευχαριστώ για τις συμβουλές περί δοντιού - θα πάω αύριο αν συνεχίσει να πονάει. 

Έκανα αλατόνερο, τα έπλυνα σχολαστικά κτλ κ ίδωμεν. Παίζει να είναι νεύρο διότι δεν φαίνεται να έχει χαλάσει κάτι. 

Υπομονή ρε κορίτσια με τις γεύσεις κ τις εμετίλες. Δοκιμάστε διάφορα μέχρι να δείτε τι σας βοηθά - τελευταία βρίσκω ανακούφιση με λεμονάδα Βίκος με ανθρακικό αλλά γουλιά γουλιά! 

Ψαχτείτε, κάντε δοκιμές. Μήλο επίσης ίσως βοηθήσει. 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 8 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Όλη μέρα αναγουλες και καούρες ότι και να φάω έχω μια αηδία στο στόμα! τώρα έκανα λίγο ρύζι να φάω και μου μυρίζει και αυτό ενώ πριν δεν μου μύριζε! Ευτυχώς δεν κάνω εμετό.. αλλά δεν μπορώ άλλο νομίζω θα μου μείνει συνέχεια αυτή η αηδία

Κ γω καούρες που κ που!θέλω να πιω κ κανένα χάπι απ' την άλλη κρατιέται!μόλις γεννήσεις θα φύγουν όλα!καλά κ από πριν αλλά μετά την γέννα εοαναρχεσαι!ως τότε βέβαια απελπιζομαστε

πρίν από 13 λεπτά , iwanna24 είπε:

Ποτε έχεις εσύ αγάπη;

Κάπου τώρα νομίζω ε;

Αύριο το βράδυ!θα σας στείλω τα νέα μου

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , marilia35 είπε:

Κ γω καούρες που κ που!θέλω να πιω κ κανένα χάπι απ' την άλλη κρατιέται!μόλις γεννήσεις θα φύγουν όλα!καλά κ από πριν αλλά μετά την γέννα εοαναρχεσαι!ως τότε βέβαια απελπιζομαστε

Αν πάει έτσι μέχρι τέλους καηκαμε! Μετά θα έρθει και καλοκαίρι και θα έχει και ζέστη!! Αχχ θεέ μου δεν θέλω να το σκέφτομαι! Εσύ τι πίνεις για ροφήματα? Εγώ δεν μπορώ καθόλου το νερό!!

πρίν από 7 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Αν πάει έτσι μέχρι τέλους καηκαμε! Μετά θα έρθει και καλοκαίρι και θα έχει και ζέστη!! Αχχ θεέ μου δεν θέλω να το σκέφτομαι! Εσύ τι πίνεις για ροφήματα? Εγώ δεν μπορώ καθόλου το νερό!!

Αχ έχω το ίδιο θέμα!κανένα νερό δν μου κάθεται αλλάζω όλο μάρκες!πίνω τσάι του βουνού κάποιες μέρες!όταν έχω φούσκωμα πίνω σόδα γτ μου είπε ο γιατρός να αποφεύγω αναψυκτικά γτ εχουν ζάχαρη η σόδα επιτρέπεται!κ προσπαθώ να τσιμπάω κάτι γτ με άδειο στομάχι είναι χειρότερα!το τελευταίο τρίμηνο έχει καούρες συνήθως!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , marilia35 είπε:

Αχ έχω το ίδιο θέμα!κανένα νερό δν μου κάθεται αλλάζω όλο μάρκες!πίνω τσάι του βουνού κάποιες μέρες!όταν έχω φούσκωμα πίνω σόδα γτ μου είπε ο γιατρός να αποφεύγω αναψυκτικά γτ εχουν ζάχαρη η σόδα επιτρέπεται!κ προσπαθώ να τσιμπάω κάτι γτ με άδειο στομάχι είναι χειρότερα!το τελευταίο τρίμηνο έχει καούρες συνήθως!

Εγω πίνω μόνο γάλα και χυμό μπανάνα τίποτα άλλο δεν μου κάθεται καλά! Και τσάι ήπια και αναψυκτικά και σόδες τίποτα δεν μου αρέσει!! Το ξέρω για τις καούρες εγώ και τώρα έχω καμία φορά! Και εγώ μόνο όταν τρώω είμαι καλά αλλά μόλις σταματήσω αρχίζει πάλι η αηδία..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...