Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

3 minutes ago, electra2021 said:

Εγώ είμαι στο γραφείο, έχω ξυπνήσει από τις 6.30 και κουτουλαω από τη νύστα. Χθες εγώ έκατσα μέχρι μετά τα μεσάνυχτα για να δω κομαντα και δράκοι, και επειδή ο μικρός μου είναι άρρωστος με ξυπνουσε μέσα στη νύχτα, πάνω μου κοιμήθηκε τελικά. Εννοείται βαρεμάρα και μιζέρια! Σήμερα το βράδυ θα ξέρω κι αν έχουμε καρδιακή λειτουργία, ως τότε μπρρρρ, I will let you know! 

Με το καλό!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 13 λεπτά , Evaki19 είπε:

Εγώ στην πρώτη μου εγκύμοσυνη αλλαξα 3 γιατρους και κατεληξα με τον τριτο. Δεν ειχα γιατρο στην Αθηνα αλλα στην πολη απο την οποια ειμαι οπου πηγαινα συχνα τοτε. Οποτε για αρχη πηγαμε σε εναν που ειναι πατερας ενος παλιου συμμαθητη του αντρα μου ο οποιος ηταν παρα πολυ ψυχρος σε σημειο να βγω απο το ιατρειο και να λεω τι βλακεια εχω κανει. Ο δευτερος ειναι ενας που μας τον συστησε η ξαδερφη του αντρα μου που την ειχε ξεγεννησει σε 2 παιδια. Εκει πηγα και περιμενα καθε φορα γυρω στις 2 ωρες αναμονη και δεν εβρισκα ποτε τον ιδιο στο τηλ αλλα γραμματεια και αν ημουν τυχερη με επαιρνε πισω η μαια!!! (Καλα ασχετο αλλα ευτυχως δεν εκατσα εκει γιατι ξεγεννησε και την αδερφη της ξαδερφης του αντρα μου με αναιτια καισαρικη και της ξεχασε και γαζα μεσα!!) Και τελικα καταληξαμε στον γιατρο που ξεγεννησε μια θεια του αντρα μου τον οποιο εχω και τωρα και δεν τον αλλαζω με τιποτα. Ο οποιος στο ραντεβου ηταν αμεσος επικοινωνιακος, δεν περιμενω ποτε στα ραντεβου και τον βρισκω παντα στο βιμπερ. Οποτε αν δε νιωθεις ανετα αλλαξε!!

Καλα βαριόμουν κι εγώ απειρα χτες τι ηταν αυτό! Μεχρι που σιδερωσα απο τη βαρεμαρα τοσο πολυ!!

@Evaki19 εμένα ο γιατρός που έχω τώρα είναι πολύ καλός σαν άνθρωπος θα έλεγα και τον βρίσκω πάντα στο τηλέφωνο.απλα ξεγενναει μόνο σε μία κλινική ενώ εγώ θέλω σε άλλη και ίσως θα ήθελα να με εξετάζει περισσότερη ώρα νομίζω ότι με ξεπεταει γρήγορα! Ίσως είναι και όλα στο μυαλό μου απλά εγώ θέλω έναν που να νιώθω ασφάλεια στον τοκετό οτιδήποτε και να συμβεί! αυτός νομίζω μου το παρέχει.ο άλλος που σκέφτομαι να πάω είμαι προκατειλημμένη γιατί έχει έναν θάνατο στο ιστορικό του στην Αγγλία και γι'αυτό φοβάμαι λίγο αν και εδώ λένε είναι πολύ καλός και μου τον έχουν συστήσει..και γι'αυτό είμαι μπερδεμένη

30 minutes ago, Xrisaaaaaa said:

@Evaki19 εμένα ο γιατρός που έχω τώρα είναι πολύ καλός σαν άνθρωπος θα έλεγα και τον βρίσκω πάντα στο τηλέφωνο.απλα ξεγενναει μόνο σε μία κλινική ενώ εγώ θέλω σε άλλη και ίσως θα ήθελα να με εξετάζει περισσότερη ώρα νομίζω ότι με ξεπεταει γρήγορα! Ίσως είναι και όλα στο μυαλό μου απλά εγώ θέλω έναν που να νιώθω ασφάλεια στον τοκετό οτιδήποτε και να συμβεί! αυτός νομίζω μου το παρέχει.ο άλλος που σκέφτομαι να πάω είμαι προκατειλημμένη γιατί έχει έναν θάνατο στο ιστορικό του στην Αγγλία και γι'αυτό φοβάμαι λίγο αν και εδώ λένε είναι πολύ καλός και μου τον έχουν συστήσει..και γι'αυτό είμαι μπερδεμένη

Αρα το προβλημα δεν ειναι ο γιατρος αλλα η κλινικη στην οποια ξεγενναει. Δεν μπορει να ερθει σε αυτήν που θελεις εσύ? Κοιτα κι εμενα οι επισκεψεις συντομες ειναι εκτος απο  τις μεγάλες δηλαδη την αυχενικη και τη β επιπεδου και το doppler (μου τις κανει ο ιδιος δεν παω αλλου). Δηλαδη θα με εξετασει 10 λεπτα θα μιλησουμε αλλα 10 αν εχω αποριες και γεια σας. Αν δεν εχεις καποιο θεμα δηλαδη δεν υπαρχει λογος και για παραπανω. Αλλα αν εχεις αποριες να καθεσαι να συζητας μην νιωθεις οτι πρεπει να φυγεις γρηγορα.

1 hour ago, enjoy είπε:

Καλημερααα..  Όταν έχω τέτοιου είδους διλλήματα... πάω μια επίσκεψη στον νέο και μετα αποφασιζω... βεβαια δεν βγαζεις σωστή και δίκαια απόφαση με μια επίσκεψη... Αλλά και τι να κανείς?? Να κάνεις 2 επισκέψεις?? 3??? Δεν ξέρω... εμπιστεύομαι το ένστικτο μου εγώ και Άγιος ο Θεος!! Για να μην θες τον παλιό κάτι δεν σου αρέσει οπότε λέω να δοκιμάσεις και αλλού!! Αλλά να ξέρεις ιδίως γυναικολόγους δύσκολο να βρεις κάποιον να σε καλύπτει 100%... Ο ένας είναι καλός άνθρωπος ο άλλος καλός γιατρός ο άλλος καλός χειρουργός ο άλλος αυστηρός ο άλλος χαλαρός... δύσκολο να βρεις αυτόν που σε καλύπτει απόλυτα..  κάπου μπορείς να κάνεις εκπτώσεις... πχ στον χαρακτήρα ενός ανθρώπου αν είναι καλός γιατρός...  Καλή επιτυχία... 

Καλώς μας ήρθες @Aria89 με το καλό και Εσύ!!!

Πόσο με καλύπτεις ρε αγαπημένο...

Πάντα έτσι πάει...κάτι μας βρωμάει...είναι και η εγκυμοσύνη που οι ορμόνες είναι σε μια φάση υστερίας και πάντα κάτι θα βρούμε να τους βρίσουμεεεε...

Καλημέρα καλεεεε ❤️

πρίν από 46 λεπτά , electra2021 είπε:

Εγώ είμαι στο γραφείο, έχω ξυπνήσει από τις 6.30 και κουτουλαω από τη νύστα. Χθες εγώ έκατσα μέχρι μετά τα μεσάνυχτα για να δω κομαντα και δράκοι, και επειδή ο μικρός μου είναι άρρωστος με ξυπνουσε μέσα στη νύχτα, πάνω μου κοιμήθηκε τελικά. Εννοείται βαρεμάρα και μιζέρια! Σήμερα το βράδυ θα ξέρω κι αν έχουμε καρδιακή λειτουργία, ως τότε μπρρρρ, I will let you know! 

Καλή επιτυχία...

Θα περιμένουμε...με σταυρωμένα δάχτυλα και πολλή θετική σκέψη...

Και εγώ έχω γιατρό καλέ...μετα από καιρό...χαιρομαιιιιιι...ελπίζω να είναι όλα καλά.

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

πρίν από 7 λεπτά , Evaki19 είπε:

Αρα το προβλημα δεν ειναι ο γιατρος αλλα η κλινικη στην οποια ξεγενναει. Δεν μπορει να ερθει σε αυτήν που θελεις εσύ? Κοιτα κι εμενα οι επισκεψεις συντομες ειναι εκτος απο  τις μεγάλες δηλαδη την αυχενικη και τη β επιπεδου και το doppler (μου τις κανει ο ιδιος δεν παω αλλου). Δηλαδη θα με εξετασει 10 λεπτα θα μιλησουμε αλλα 10 αν εχω αποριες και γεια σας. Αν δεν εχεις καποιο θεμα δηλαδη δεν υπαρχει λογος και για παραπανω. Αλλα αν εχεις αποριες να καθεσαι να συζητας μην νιωθεις οτι πρεπει να φυγεις γρηγορα.

Ναι βασικά η κλινική είναι όχι δεν πάει αλλού επειδή λέει το team είναι εκεί! Αλλά μάλλον εκεί θα μείνω για σίγουρα πράγματα! Ναι και η νύφη μου που μου τον συνέστησε λέει ότι τώρα στην αρχή δεν έχει να δεί και πολλά παρά μόνο καρδούλα! Και ότι φίλες της που έχουν πάει είναι ευχαριστημένες! Ναι ότι τον ρωτάω με απαντάει δεν έχω προβλημα γενικά μαζί του πολύ το ψάχνω μου φαίνεται!!

Διαφημίσεις

21 minutes ago, Xrisaaaaaa said:

Ναι βασικά η κλινική είναι όχι δεν πάει αλλού επειδή λέει το team είναι εκεί! Αλλά μάλλον εκεί θα μείνω για σίγουρα πράγματα! Ναι και η νύφη μου που μου τον συνέστησε λέει ότι τώρα στην αρχή δεν έχει να δεί και πολλά παρά μόνο καρδούλα! Και ότι φίλες της που έχουν πάει είναι ευχαριστημένες! Ναι ότι τον ρωτάω με απαντάει δεν έχω προβλημα γενικά μαζί του πολύ το ψάχνω μου φαίνεται!!

Καλα κανεις και το ψαχνεις κι εγώ αν δεν ψαχνομουν θα εμενα σε λαθος (για μενα) γιατρό!! Αλλα και με τον τριτο δεν ημουν σιγουρη σιγουρη απο το πρωτο ραντεβου!! Στο δευτερο και μετα ενιωσα ασφαλεια. Ολα ειναι φυσιολογικα. Και μου αρεσει που λεει οτι η ομαδα του ειναι εκει! Σημαινει οτι τους εμπιστευεται! Θα εισαι σε καλα χερια σιγουρα!

πρίν από 51 λεπτά , Evaki19 είπε:

Καλα κανεις και το ψαχνεις κι εγώ αν δεν ψαχνομουν θα εμενα σε λαθος (για μενα) γιατρό!! Αλλα και με τον τριτο δεν ημουν σιγουρη σιγουρη απο το πρωτο ραντεβου!! Στο δευτερο και μετα ενιωσα ασφαλεια. Ολα ειναι φυσιολογικα. Και μου αρεσει που λεει οτι η ομαδα του ειναι εκει! Σημαινει οτι τους εμπιστευεται! Θα εισαι σε καλα χερια σιγουρα!

Νομίζω ότι ο γιατρός είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στην εγκυμοσύνη γι'αυτό και πρέπει να το ψάχνουμε αλλά και πάλι ποτέ δεν θα είμαστε σίγουρες γιατί η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική!! Οπότε το ρισκάρουμε και ο θεός βοηθός

πρίν από 17 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Νομίζω ότι ο γιατρός είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στην εγκυμοσύνη γι'αυτό και πρέπει να το ψάχνουμε αλλά και πάλι ποτέ δεν θα είμαστε σίγουρες γιατί η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική!! Οπότε το ρισκάρουμε και ο θεός βοηθός

Το σημαντικό είναι μόλις βλέπεις τον γιατρό σου να νιώθεις ασφάλεια!εγώ με τον δικό μου μπορεί να αλλάξουμε σε ραντεβού κ δύο κουβέντες με κρατάει λίγο όταν όλα ειναι καλά εννοώ δν θα κάτσει ώρα να ασχοληθεί εδώ ποδαράκια εδώ χεράκια κτλπ κοιτάει αυτά που θέλει να δει!δν με ενοχλεί καθόλου!γτ ως τώρα κάνει σωστές διαγνώσεις εκεί πάντα περιμένω στη γωνία κ ως τώρα που έχει δείξει ότι πάντα πάντα έχει δικιο κ προλαμβάνει καταστάσεις!μην στεναχωριέσαι για την κλινική εκτός κόστους κ πια αν είναι τόσο χάλια!αν τον εμπιστεύεσαι σαν γιατρό συνέχισε!

πρίν από 51 λεπτά , marilia35 είπε:

Το σημαντικό είναι μόλις βλέπεις τον γιατρό σου να νιώθεις ασφάλεια!εγώ με τον δικό μου μπορεί να αλλάξουμε σε ραντεβού κ δύο κουβέντες με κρατάει λίγο όταν όλα ειναι καλά εννοώ δν θα κάτσει ώρα να ασχοληθεί εδώ ποδαράκια εδώ χεράκια κτλπ κοιτάει αυτά που θέλει να δει!δν με ενοχλεί καθόλου!γτ ως τώρα κάνει σωστές διαγνώσεις εκεί πάντα περιμένω στη γωνία κ ως τώρα που έχει δείξει ότι πάντα πάντα έχει δικιο κ προλαμβάνει καταστάσεις!μην στεναχωριέσαι για την κλινική εκτός κόστους κ πια αν είναι τόσο χάλια!αν τον εμπιστεύεσαι σαν γιατρό συνέχισε!

Όχι στο διαβαλκανικό είναι! Είναι ένα από τα καλύτερα! Έχεις δίκιο νομίζω γιατί χωρίς αυτόν δεν θα είχα καταφέρει να μείνω έγκυος!! Οπότε δεν το πολυσκεφτομαι γιατί στο τέλος θα τρελαθώ

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, electra2021 είπε:

Περιμένουμε νέα σου αν και όλα θα είναι καλά 

6 ώρες πρίν, Xrisaaaaaa είπε:

Δεν υπάρχει γιατρός να μην έχει κάτι αρνητικό στο ιστορικό του... Η που δεν μαθεύτηκε η που δεν έχει τόση πελατεία και δεν έτυχε... όποιος δουλεύει λένε κάνει και λάθη... Στην ιατρική συμβαινουν και τα δύσκολα περιστατικά... άμα πάνε όλοι σε αυτόν Ε δεν θα του τύχουν μόνο οι εύκολες περιπτώσεις!!! Βέβαια συμβαίνει και λάθη λόγω λόγω μαλακας Αλλά και αυτά μέσα στην δουλειά είναι... όποιος δουλεύει χρόνια κάτι θα τύχει.... αν έχει όνομα ο τύπος σίγουρα θα πηγαίνουν και δύσκολα περιστατικά σε αυτόν οπότε λογικό να ένα δύσκολο να έχει άσχημη κατάληξη.... Μέσα στο νοσοκομειο που ειχα τον γιο μου μας λειτουργούσαν διάφοροι γιατροί και μια μέρα ένας έκανε πατάτα σε ένα παιδάκι έβαλε ένα κοντό καλώδιο γτ δεν είχε μακρύ... Και το παιδί ξαναμπήκε σε χειρουργείο... Ενώ εμάς μας έκανε ένα χειρουργείο που μας ρωτούσαν οι γιατροί μα ποιος σας ανέλαβε??? Και εγώ έλεγα τα καλύτερα για αυτόν και η άλλη μανούλα τα χειρότερα.... Επίσης η μεαυτικη στην Κατερίνης που νομίζω έκλεισε τωρα.. Εγώ γέννησα με μια που στα χέρια της πέθανε ετοιμογεννη από αιμορραγία γτ δεν διεκομησθει έγκαιρα στην Θεσσαλονίκη... ενώ εγώ έχω να λέω για αυτήν την γυναίκα ότι τέτοια γέννα στην ζωή μου δεν πρόκειται να ξαναζήσω την διάλεγα και τώρα να έρθει επί πληρωμής (αν ειχα)!!! Και άλλη ιστορία έχω ζήσει... Αλλά δεν θυμάμαι όλοι οι γιατροί κάτι κάνουν ... Ακόμα και εμείς στην δουλειά μας κάτι λάθος έχουμε κανεί!!! Το θέμα είναι να μην είσαι η τυχερη!! Ε κάποια θα είναι η τυχερη!! Αν οχι εσυ τοτς εγω η η αλλη... Δεν γινεται αλλιώς...

Δεν σε λέω να πας σε αυτόν... Απλά ότι συμβαίνουν και αυτά μέσα στην ζωή..  ίσα ίσα εγώ σε επώνυμους με όνομα δεν πάω... Από την πολύ πελατεία κοιμούνται όρθιοι λόγω χρόνου κάνουν πιο πολλές πατάτες.. (όπως είπαμε λογικο- δεν γίνεται να αναλάβεις 100ραντεβου και να ανταποκριθεί το ίδιο με τον άλλον που ανέλαβε 20ραντεβου και έχει πολυτέλεια χρόνου... μα και αυτός με 20 ραντεβού μόλις φτάσει τα 100 λόγω απειρίας και χρονου θα κάνει και αυτός πατάτα... εμας μας πετυχαινει καθε μερα το φαγητο?? Και την πιο τελεια μαγειρισσα να βαλειε θα το κάψει το φαγητό.. Αυτό δεν αναιρεί ότι είναι η πιο τελεια μαγείρισσα θα σ κάνει ένα λουκούμι φαγητό θα τρίβεις τα μάτια σου... Η άπειρη μπορεί να μην το κάψει Αλλά θα τρως ανοστα (οχι απαραιτητα) η τα ιδια φαγητα μέχρι να μάθει και να πειραματιστει...  

Εγώ είμαι υπέρ των γιατρών και των λαθών τους... Δεν γεννηθήκαμε να τα ξέρουμε όλα...

5 ώρες πρίν, Evaki19 είπε:

Και εμείς 10και10 και αν υπάρχει θέμα έχω κάτσει και 40 και 1μιση ώρα... μα πόσο να σε κρατήσει πάνω από 20λεπτα??? Είναι υπεραρκετά... Μόνο στις αρχές εγκυμοσύνης με κρατούσε παραπάνω γτ είχα ανα σωρό απορίες... Παλιά... Πότε δεν λέει η γιατρός μου τελειώσαμε... πάντα τελειώνει και περιμένει να πω και τώρα φεύγω γιατρέ Τελειώσαμε??

6 ώρες πρίν, electra2021 είπε:

Εννοείται θα ακούσεις!!!! Ηχογράφησε την να Την χορτάσεις!!!

πρίν από 58 λεπτά , VDald είπε:

..Και έφτασε η μέρα που έχω να αντιμετωπίσω ΚΑΙ αυτό. Πονόδοντος! 

Τι κάνουμε τώρα;; 

Νομίζω επιτρέπεται να επισκεφτείς οδοντίατρο... Αλλά απαγορεύονται κάποια πράγματα θα σ πει (αν θυμάμαι καλά ένεση απαγορεύεται για να μουδιασεις και να κάνει την δουλειά του αλλά έχει εναλλακτικές για εγκυες) επιτρέπεται και επιβάλλεται να μας βλέπει οδοντίατρος σε εγκυμοσύνη..  Εγώ δεν πήγα ποτέ γτ δεν με.ενδιαφερουν τα δόντια εκτός αν πονάνε... Αλλά συνιστώ προληπτική εξέταση σε όλες όσες θέλουν να έχουν  υγιή δοντάκια!!! 

Επίσης Χρύσα εγώ για το Διαβαλκανικό δεν έχω ακούσει τα καλύτερα... Η δικιά μου είναι στο Γεννεσις.. Ούτε εκεί έχω ακούσει αρνητικά.. Αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα για μια κλινική κάτω στην νέα παραλία δεν θυμάμαι πως λέγεται.. επειδή έτυχε!! Δεν έκανα και στατιστική!!! Ειμαι υπέρ να πας σε ένα γιατρό που θα εμπιστευεσαι και σε μια κλινική που θα θες γτ θα σκάσεις ένα σωρό λεφτά!!! Το τι καταληξη θα έχει κάθε επιλογή σου θα το ξερεις εφόσον γεννήσεις δεν μπορείς να το καταλάβεις νωρίτερα δυστυχώς.. εγω προτιμώ για οικονομικούς λόγους δημόσιο και για Ασφάλεια εννοείται!!! (Αλλά είπαμε μετά από 2 γέννες αν είχα λεφτά επειδή είχα φυσιολογικούς τπκετους χωρίς απροοπτα θα πήγαινα άνετα ιδιωτικά να έχω την δωματιαρα μου.. Και την γιατρό μου να μου δίνει το μωρο που την λατρεύω είναι ψυχαρά!!!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Xrisaaaaaa είπε:

Όχι στο διαβαλκανικό είναι! Είναι ένα από τα καλύτερα! Έχεις δίκιο νομίζω γιατί χωρίς αυτόν δεν θα είχα καταφέρει να μείνω έγκυος!! Οπότε δεν το πολυσκεφτομαι γιατί στο τέλος θα τρελαθώ

Θα πάνε όλα υπέροχα!μην σε προβληματίζει με τον κατάλληλο γιατρό θα δεις θα έχεις μια υπέροχη γέννα κ πορεία της κύησης!

1 hour ago, VDald είπε:

..Και έφτασε η μέρα που έχω να αντιμετωπίσω ΚΑΙ αυτό. Πονόδοντος! 

Τι κάνουμε τώρα;; 

Με είχε πιάσει στον γιο μου ο φρονιμητης είχα ρωτήσει τον γυναικολόγο μου μου είχε πει το σφράγισμα επιτρέπεται!τελικά ήταν νευροπονος απ' τις ορμόνες κ καθαρισμό ο οδοντίατρος δν ήθελε να μου κάνει μου λέει άστο όταν γεννήσεις!μπορείς να ρωτήσεις τον γυναικολόγο σου κ να πας οδοντίατρο αν.δεις ότι συνεχίζει!

• Μου αρέσει 1

Βρε κορίτσια μου έχει καμία αλλη αυτή την πίκρα στο στόμα; Δεν αντέχω άλλο.. Επέστρεψε πάλι.. Όχι ότι έφυγε και πότε.. 

Ότι και να φάω αλλάζει η γεύση του... Μου προκαλεί εμετό αυτό το συνεχόμενο και ούτε νερο δν μπορώ να πιω είναι σαν δηλητήριο... :cry:

Πως φεύγει;;;; 

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 18 λεπτά , Elenaki30 είπε:

Βρε κορίτσια μου έχει καμία αλλη αυτή την πίκρα στο στόμα; Δεν αντέχω άλλο.. Επέστρεψε πάλι.. Όχι ότι έφυγε και πότε.. 

Ότι και να φάω αλλάζει η γεύση του... Μου προκαλεί εμετό αυτό το συνεχόμενο και ούτε νερο δν μπορώ να πιω είναι σαν δηλητήριο... :cry:

Πως φεύγει;;;; 

Εμένα η άσχημη γεύση φεύγει προσωρινά με τσίχλα δυόσμου η καραμέλα βουτύρου. Δυστυχώς μόνιμο κάτι δεν έχω βρει.. αύριο έχω την αυχενική κ θα ρωτήσω και τι θα γίνει με την δυσπεψία και τον εμετό αν υπάρχει κάτι δεν αντέχω άλλο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...