Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , MK2012 είπε:

Θυμάμαι ακόμα την πρώτη φορά που πήγα για ωοληψια τον Μάρτιο του 2024. Είχα τρομερή αισιοδοξία και ένιωθα ανακούφιση που αποφάσισα να λύσω τις δυσκολίες που αντιμετωπίζαμε με εξωσωματική. Little did I know πως θα συνεχίζουμε ως σήμερα κ θα γυρνάμε σχεδόν στο μηδέν. Εν τω μεταξύ είναι τόση η πληροφόρηση που δε ξέρεις από που να ξεκινήσεις. Νόμιζα πως κάπως τα έχω δρομολογήσει.  Ο γιατρός που έχω ως τώρα μέχρι πρότινος ήταν σχετικά αισιόδοξος απλά δεν έπαιρνα τις απαντήσεις που ήθελα γιατί δε φαινόταν να τους απασχολεί η ποιότητα των εμβρύων και το σπερμα ή ο,τι άλλο μπορώ να αλλάξω κ να ψάξω. Είναι παράλογο να συνεχίζουμε το ίδιο πράγμα εφόσον δε δούλεψε μετά από τόσες ωοληψιες. Το δείγμα είναι επαρκές. 

Προφανως όπως κ εσυ περιέγραψες ενοχικά απέναντι στο σύζυγό μου και απέναντι στον ευατο μου που όλα αυτά τα χρόνια ήμουν η τρελή εργασιομανής καριερίστα και εθελοτυφλούσα μπροστά στο πρόβλημα. Έλεγα όταν θα έρθει η στιγμή να προσπαθήσουμε θα μπορέσουμε. Μια δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή , μια μόλις είχα αλλάξει δουλειά , μια περίμενα μια προαγωγή. Πλέον δεν έχει σημασία. Πλέον έχει αλλάξει όλη μου η κοσμοθεωρία τον τελευταίο χρόνο για το τι είναι σημαντικό κ τι όχι. Για αυτό είμαι ευγνώμων. 

Με το χέρι στην καρδιά δε μπορώ να πω αν βλέπω φως πια στην άκρη του τούνελ για εμένα.

Ουδέν κακό αμιγές καλού! Μπορεί αν δεν ασχολιοσουν με την δουλειά να μην είχατε χρήματα για να προχωρήσετε αν εμφανιζόταν τότε κάποιο θέμα . 

Μπορεί αν ξεκινούσες πιο νωρίς προσπάθειες να έμενες έγκυος εύκολα λόγο ηλικίας  αλλά λόγο κακής ποιότητας ωαρίων Κ κληρονομικότητας να γεννιόταν ένα παιδί με προβλήματα που δεν φαίνονται από τους κλασικούς υπερήχους Κ εξετάσεις Κ τώρα να ήσουν με ένα παιδί με πρόβληματα από τα 25 σου ....

Οπότε μην σκέφτεσε ενοχικά ότι έχει γίνει έγινε . Κάνε την προσπάθεια σου από εδώ Κ πέρα όσο πιο προσεκτικά μπορείς Κ μην απελπιζεσε όλα θα γίνουν δεν σου έχει αποκλείσει κανείς τίποτα 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

πρίν από 41 λεπτά , iwanna24 είπε:

Τώρα φεύγουμε από το πατρικό...επιστρέφουμε στη βάση μας...μια μικρή κατάθλιψη την έχω...αλλά θα ζήσω. 

Μν ανησυχείς οι περισσότερες έτσι είμαστε! Εγώ ακόμα είμαι μπερδεμένη γιατί δεν ξέρω σε ποιον γιατρό να πάω! Σε αυτόν που είμαι η να αλλάξω?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια!! Εμένα σίδηρο και d3μου είπε μετά την Αυχενική! Στην πρώτη εγκυμοσυνη μου έδινε και μενα υγρό σίδηρο και μου μαυριζαν τα δόντια! Κι ας τα έπλενα αμέσως μετά!! Του είπα να τα αλλάξει,δεν ειχα και φοβερο πρόβλημα με αιματοκρίτη κλπ,αλλά μου χε πει κι εμένα ότι ο υγρός είναι ο καλύτερος! Μπορείτε να μου γράψετε τη μάρκα του; θυμάμαι μόνο ότι ήταν σ  ένα κόκκινο κουτί συσκευασία των 10

πρίν από 33 λεπτά , Polly1 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Εμένα σίδηρο και d3μου είπε μετά την Αυχενική! Στην πρώτη εγκυμοσυνη μου έδινε και μενα υγρό σίδηρο και μου μαυριζαν τα δόντια! Κι ας τα έπλενα αμέσως μετά!! Του είπα να τα αλλάξει,δεν ειχα και φοβερο πρόβλημα με αιματοκρίτη κλπ,αλλά μου χε πει κι εμένα ότι ο υγρός είναι ο καλύτερος! Μπορείτε να μου γράψετε τη μάρκα του; θυμάμαι μόνο ότι ήταν σ  ένα κόκκινο κουτί συσκευασία των 10

Εγώ πίνω υγρό κόκκινο κουτί που λες λέγεται omalin κ έχει 10 φιαλίδια!τώρα θα το ξεκινήσω κ γω στην αυχενική δύο την ημέρα σίγουρα γτ έχει πέσει πολύ ο αιματοκρίτης μου!υπάρχει κ ένα άλλο υγρό σίδηρο το viofer αλλά νομίζω είναι πορτοκαλί το κουτι

• Ευχαριστώ 1

Καλημέρα κορίτσια!!!! Καλή εβδομάδα και καλή χρόνια εύχομαι να έχουμε!!!! 
Με πολύ υγεία και με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας❤️

Προς το παρόν παίρνω μόνο φυλλικό οξύ και ασπιρίνη. Μετά την αυχενική φαντάζομαι και σίδηρο. Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη επειδή δεν άντεχα τον υγρό σίδηρο μου το άλλαξε σε χάπια και μετά ήμουν μια χαρά! 
Δεν το ήξερα ότι ο υγρός έχει καλύτερη απορρόφηση 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

14 ώρες πρίν, Xrisaaaaaa είπε:

Μν ανησυχείς οι περισσότερες έτσι είμαστε! Εγώ ακόμα είμαι μπερδεμένη γιατί δεν ξέρω σε ποιον γιατρό να πάω! Σε αυτόν που είμαι η να αλλάξω?

Καλημερααα..  Όταν έχω τέτοιου είδους διλλήματα... πάω μια επίσκεψη στον νέο και μετα αποφασιζω... βεβαια δεν βγαζεις σωστή και δίκαια απόφαση με μια επίσκεψη... Αλλά και τι να κανείς?? Να κάνεις 2 επισκέψεις?? 3??? Δεν ξέρω... εμπιστεύομαι το ένστικτο μου εγώ και Άγιος ο Θεος!! Για να μην θες τον παλιό κάτι δεν σου αρέσει οπότε λέω να δοκιμάσεις και αλλού!! Αλλά να ξέρεις ιδίως γυναικολόγους δύσκολο να βρεις κάποιον να σε καλύπτει 100%... Ο ένας είναι καλός άνθρωπος ο άλλος καλός γιατρός ο άλλος καλός χειρουργός ο άλλος αυστηρός ο άλλος χαλαρός... δύσκολο να βρεις αυτόν που σε καλύπτει απόλυτα..  κάπου μπορείς να κάνεις εκπτώσεις... πχ στον χαρακτήρα ενός ανθρώπου αν είναι καλός γιατρός...  Καλή επιτυχία... 

Καλώς μας ήρθες @Aria89 με το καλό και Εσύ!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 2

19 hours ago, marilia35 said:

Το ίδιο ακριβώς έχω πάθει κ γω στην πρώτη κυηση κ τώρα!μου δίνει το omalin κ δν μου το αλλάζει!ίσως αν σε βοηθουσε κ δν σε αναγουλιαζω περισσότερο να το βάζεις σε χυμό πορτοκαλι!καλή χρονιά με υγεία κ με το καλό το μωράκι σας 

Καλημέρα! Ναι ναι μου το ειπε κι αυτός αυτό. Το δοκιμασα μια φορα με χυμο ετοιμο δεν εστιψα ισως ηταν καλυτερα δεν το θυμαμαι! Ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια, καλή βδομάδα. 
Έχω πολλή δουλειά και βαριέμαι.. 

Συμφωνώ περί ενστίκτου σε συνδυασμό με λογική σκέψη. Επίσης, καλό είναι να ζητάμε από τον γιατρό αυτό που θέλουμε, πχ παραπάνω συζήτηση. 

• Μου αρέσει 2

12 hours ago, Polly1 said:

Viofer ειναι αυτό που παιρνω εγώ

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Και μένα με έπιασε ένα ψυχοπλακωμα από χθες... Δεν ξέρω τι μου συμβαίνει?? Βαριέμαι?? Έχω ψυχολογικά??? Μήπως είναι οι μέρες περιόδου?? Αυτό δεν το τσέκαρα... μάλλον αυτό θα είναι και θα τρελάθηκαν οι ορμόνες μου πάω να τσεκάρω στο προγραμμα

πρίν από 19 λεπτά , enjoy είπε:

Καλημερααα..  Όταν έχω τέτοιου είδους διλλήματα... πάω μια επίσκεψη στον νέο και μετα αποφασιζω... βεβαια δεν βγαζεις σωστή και δίκαια απόφαση με μια επίσκεψη... Αλλά και τι να κανείς?? Να κάνεις 2 επισκέψεις?? 3??? Δεν ξέρω... εμπιστεύομαι το ένστικτο μου εγώ και Άγιος ο Θεος!! Για να μην θες τον παλιό κάτι δεν σου αρέσει οπότε λέω να δοκιμάσεις και αλλού!! Αλλά να ξέρεις ιδίως γυναικολόγους δύσκολο να βρεις κάποιον να σε καλύπτει 100%... Ο ένας είναι καλός άνθρωπος ο άλλος καλός γιατρός ο άλλος καλός χειρουργός ο άλλος αυστηρός ο άλλος χαλαρός... δύσκολο να βρεις αυτόν που σε καλύπτει απόλυτα..  κάπου μπορείς να κάνεις εκπτώσεις... πχ στον χαρακτήρα ενός ανθρώπου αν είναι καλός γιατρός...  Καλή επιτυχία... 

Καλώς μας ήρθες @Aria89 με το καλό και Εσύ!!!

Έτσι είναι δύσκολο να τα βρεις όλα σε έναν! Βασικά ο παλιός είναι καλός και σαν γιατρός και σαν άνθρωπος απλά είναι μόνο σε μια κλινική και εγώ θέλω αλλού! Αλλά μάλλον αυτό δεν είναι κτίριο! Θα πάω στον καινούργιο αλλά μάλλον θα μείνω στον παλιό! Σαν ταύρος δύσκολα αλλάζω...

Και όμως μέρες περιόδου θα ήταν άμα δεν η μουν φουθκα!! Οκ τώρα τουλάχιστον που βρήκα τι έχω μπορώ να το αντιμετωπίσω... χθες τι μπάνιο έκανα τι σασμο έβαλα τι βόλτα βγήκα δεν ήξερα τι μου έφταιγε... Τελικά αρμονικό είναι..  οκ ούτε στην εγκυμοσύνη δεν μας αφήνουν οι μέρες περιόδου!! Ουφφφφ... υπομονή...

• Λυπημένη/-ος 1

15 hours ago, Xrisaaaaaa said:

Εγώ στην πρώτη μου εγκύμοσυνη αλλαξα 3 γιατρους και κατεληξα με τον τριτο. Δεν ειχα γιατρο στην Αθηνα αλλα στην πολη απο την οποια ειμαι οπου πηγαινα συχνα τοτε. Οποτε για αρχη πηγαμε σε εναν που ειναι πατερας ενος παλιου συμμαθητη του αντρα μου ο οποιος ηταν παρα πολυ ψυχρος σε σημειο να βγω απο το ιατρειο και να λεω τι βλακεια εχω κανει. Ο δευτερος ειναι ενας που μας τον συστησε η ξαδερφη του αντρα μου που την ειχε ξεγεννησει σε 2 παιδια. Εκει πηγα και περιμενα καθε φορα γυρω στις 2 ωρες αναμονη και δεν εβρισκα ποτε τον ιδιο στο τηλ αλλα γραμματεια και αν ημουν τυχερη με επαιρνε πισω η μαια!!! (Καλα ασχετο αλλα ευτυχως δεν εκατσα εκει γιατι ξεγεννησε και την αδερφη της ξαδερφης του αντρα μου με αναιτια καισαρικη και της ξεχασε και γαζα μεσα!!) Και τελικα καταληξαμε στον γιατρο που ξεγεννησε μια θεια του αντρα μου τον οποιο εχω και τωρα και δεν τον αλλαζω με τιποτα. Ο οποιος στο ραντεβου ηταν αμεσος επικοινωνιακος, δεν περιμενω ποτε στα ραντεβου και τον βρισκω παντα στο βιμπερ. Οποτε αν δε νιωθεις ανετα αλλαξε!!

6 minutes ago, enjoy said:

Και μένα με έπιασε ένα ψυχοπλακωμα από χθες... Δεν ξέρω τι μου συμβαίνει?? Βαριέμαι?? Έχω ψυχολογικά??? Μήπως είναι οι μέρες περιόδου?? Αυτό δεν το τσέκαρα... μάλλον αυτό θα είναι και θα τρελάθηκαν οι ορμόνες μου πάω να τσεκάρω στο προγραμμα

Καλα βαριόμουν κι εγώ απειρα χτες τι ηταν αυτό! Μεχρι που σιδερωσα απο τη βαρεμαρα τοσο πολυ!!

Εγώ είμαι στο γραφείο, έχω ξυπνήσει από τις 6.30 και κουτουλαω από τη νύστα. Χθες εγώ έκατσα μέχρι μετά τα μεσάνυχτα για να δω κομαντα και δράκοι, και επειδή ο μικρός μου είναι άρρωστος με ξυπνουσε μέσα στη νύχτα, πάνω μου κοιμήθηκε τελικά. Εννοείται βαρεμάρα και μιζέρια! Σήμερα το βράδυ θα ξέρω κι αν έχουμε καρδιακή λειτουργία, ως τότε μπρρρρ, I will let you know! 

• Μου αρέσει 4
  • Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...