Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

Θεωρώ η ηλικία είναι πιο σημαντικός παράγοντας για την ποιότητα πάρα η ΑΜΗ, εγώ είμαι 41 με υψηλή ΑΜΗ αλλά λόγω ηλικίας έχω λίγα ποιοτικά ωάρια.

Επίσης όπως είπα πιστεύω παίζει σημαντικό ρόλο το πρωτόκολλο που ακολουθείς κ τον πιο σημαντικό το εμβρυολογικο!!

Όταν ξεκίνησα πήγα στο δημόσιο (επέμενε ο άντρας μου), οι γιατροι εκει κάνουν κ σε ιδιωτικά εξωσωματικες, έκανα 2 ωοληψίες κ οι βλαστοκυστες μου 4 απο 2 ωοληψιες αυτες εφτασαν σε βλαστοκυστη, ήταν όλες χαμηλής βαθμολογίας 2ΒΒ, πρώτη ετ αποτυχία, δεν εκανα αλλη. Αλλάζω κέντρο με άλλο πρωτόκολλο άλλο εμβρυολογικο κ φτάνω στις 11 άριστες βλαστοκύστες, 2 υγιείς απο τις 11 , η μία είναι τα διδυμα μου τώρα!! Θέλω να πω πως άλλος γιατρός διαφορετική αντιμετώπιση μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , iwanna24 είπε:

Καλώς μας ήρθες!!!

Με το καλό!

Δεν είμαι από εξωσωματική αλλά λόγω αποβολών ακολουθώ σχήμα με προγεστερόνη, οιστραδιόλη και αντιπηκτικες-σαλοσπιρ.

Οι ορμόνες συνήθως, κόβονται 12η βδομάδα, μετά την αυχενικη.

Οι αντιπηκτικες δεν κόβονται. Κάνεις σε όλη την εγκυμοσύνη και 40 μέρες μετά τη γέννα!

Μην έχεις άγχος...πέρασες τις κακές πρώτες βδομάδες...μόλις κάνεις και την αυχενική θα ηρεμήσεις εντελώς!

Σε ευχαριστω κοριτσι μου πολυ για την απαντηση! 
Μακαρι να ηρεμησω γιατι με ολα αυτα που περασα φοβαμαι μην ξυπνησω αποτομα απο το ονειρο. 

Α τις εκανες για τοσο πολυ ε; Πονανε οι ατιμες. Ειχες θρομφοβιλια; 
Αρα ισως τις συνεχισω κι γω ελπιζω να ξερει ο γιατρος εδω να μου πει. 

σε Ευχαριστω πολυ κ παλι! Οτι καλυτερο ευχομαι! 

πρίν από 10 λεπτά , marilia35 είπε:

Καλώς ήρθες κορίτσι μου με το καλό το μωράκι σας!εγώ έκανα εξωσωματική στο πρώτο μου παιδάκι που τώρα είναι 2 ετών!την προγεστερόνη την έκανα μέχρι κ δύο μέρες πριν γεννήσω έκανα μια προλουτεξ ένεση στην κοιλιά κάθε μέρα!κ ως το πρώτο τρίμηνο έβαζα κολπικα κ μια κρέμα προγεστερόνης!τα περισσότερα φάρμακα ήταν ως την αυχενική μόνο η προγεστερόνη πήγε ως τέλος!τώρα για τις αντιπηκτικες έκανα περίπου ως τον 4 μήνα!δν είχα θρομβοφιλια την έκανα στο πλαίσιο της εξωσωματικής που την δίνουν 

Σε ευχαριστω πολυ κοπελα μ! 
Κι γω κανω καθε μερα Προλουτεξ και παιρνω και κολπικα ουτροτζεσταν αλλα δεν ηξερα οτι ισως τις συνεχισω μεχρι τελος. Ο γιατρος στην Ελλαδα ειπε σιγουρα το πρωτο τριμηνο και οτι μετα θα με συμβουλεψει ο γιατρος που θα με αναλαβει εδω Γερμανια αλλα δυστυχως εδω δεν ξερουν τι τους γινεται. 
Για να δουμε… 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 6 λεπτά , Aria89 είπε:

Μακαρι να ηρεμησω γιατι με ολα αυτα που περασα φοβαμαι μην ξυπνησω αποτομα απο το ονειρο. 

Κι γω κανω καθε μερα Προλουτεξ και παιρνω και κολπικα ουτροτζεσταν αλλα δεν ηξερα οτι ισως τις συνεχισω μεχρι τελος. Ο γιατρος στην Ελλαδα ειπε σιγουρα το πρωτο τριμηνο και οτι μετα θα με συμβουλεψει ο γιατρος που θα με αναλαβει εδω Γερμανια αλλα δυστυχως εδω δεν ξερουν τι τους γινεται. 
Για να δουμε… 

Είναι κ θέμα γιατρών!ο δικός μου εξωσωματιστης δίνει πόνο πολλά φάρμακα κ για καιρό!μπορείς να πάρεις ένα τηλέφωνο εδώ στον εξωσωματικο σου κ να ρωτήσεις για την προλουτεξ!τώρα για τις αντιπηκτικες  αν δν έχεις θρομβοφιλια η θέματα πηκτικοτητας μπορεί να μην τις χρειάζεσαι ως τέλος!

• Ευχαριστώ 1

5 minutes ago, Aria89 said:

Για να δουμε… 

Η αλήθεια είναι ότι δίνουν άλλες οδηγίες ανά περίπτωση, οπότε ίσως αξίζει να κάνεις μια βολτίτσα πάλι στην Ελλάδα μετά το πρώτο τρίμηνο αν δεν βγάλεις άκρη στη Γερμανία. Εγώ παίρνω 2 ultrogestan την ημέρα και αντιπηκτικες inohep προληπτικά γιατί είχα πρόσφατα μια παλινδρομη. Πονάνε οι άτιμες και εγώ δεν μπορώ και να τις κάνω μόνη μου γιατί έχω θέμα με τις βελόνες. Τις κάνει ο άντρας μου, αρχικά στην κοιλιά αλλά πονούσα πολύ και μελάνιαζα, οπότε αλλάξαμε τοποθεσία! Τώρα τις κάνουμε στον κωλο, καμια σχέση, πονάει λιγότερο και δεν μελανιαζω, επίσης ψυχολογικά μου κάθεται καλύτερα. Αν βολεύει να στις κάνει ο άντρας σου δοκίμασε το! 

Εγώ κορίτσια αύριο πάω για να ακούσω καρδιά, μπαίνω στην 7η εβδομάδα και έχω κακή διάθεση, φοβάμαι τα κακά νέα. Αλλά ότι γίνει... 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Γεια χαρά! 

@Aria89 καλωσόρισες και εύχομαι όλα να πάνε καλά!

Όλες εδώ είμαστε στην υπομονή και όλες αγωνιούμε. 

Διάβασα τα νέα σας κορίτσια. Κ εγώ σταθερά το γνωστό εμετοπρωινό συν τον πονοκέφαλο που επέστρεψε :/ 

Το παλεύω χωρίς ντεπον κ όσο αντέξω! Έχει κ ωραία μέρα αλλά δεν μου αρέσει να τριγυρνάω μόνη μου οπότε πάλι μέσα! 

Αυτό με το πνίξιμο με το σάλιο το παθαίνω στον ύπνο μου τώρα στην εγκυμοσύνη κ δεν έχω καταλάβει το γιατί. Μάλλον λόγω αυξημένης σιελόρροιας. Αυτό θα μας έλειπε, να πάμε κ απο το ίδιο μας το σάλιο! 

3 minutes ago, electra2021 said:

Η αλήθεια είναι ότι δίνουν άλλες οδηγίες ανά περίπτωση, οπότε ίσως αξίζει να κάνεις μια βολτίτσα πάλι στην Ελλάδα μετά το πρώτο τρίμηνο αν δεν βγάλεις άκρη στη Γερμανία. Εγώ παίρνω 2 ultrogestan την ημέρα και αντιπηκτικες inohep προληπτικά γιατί είχα πρόσφατα μια παλινδρομη. Πονάνε οι άτιμες και εγώ δεν μπορώ και να τις κάνω μόνη μου γιατί έχω θέμα με τις βελόνες. Τις κάνει ο άντρας μου, αρχικά στην κοιλιά αλλά πονούσα πολύ και μελάνιαζα, οπότε αλλάξαμε τοποθεσία! Τώρα τις κάνουμε στον κωλο, καμια σχέση, πονάει λιγότερο και δεν μελανιαζω, επίσης ψυχολογικά μου κάθεται καλύτερα. Αν βολεύει να στις κάνει ο άντρας σου δοκίμασε το! 

Εγώ κορίτσια αύριο πάω για να ακούσω καρδιά, μπαίνω στην 7η εβδομάδα και έχω κακή διάθεση, φοβάμαι τα κακά νέα. Αλλά ότι γίνει... 

Όλα καλά θα είναι πιστεύω :)

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 11 λεπτά , electra2021 είπε:

Όλα θα πάνε καλά !!!

Θα ακούσεις τακ τακ μια τρελή καρδούλα και θα πάρεις ανάσα!

Είμαι σίγουρη!

πρίν από 21 λεπτά , Aria89 είπε:

Για να δουμε… 

Εγώ έχω θρομβοφιλια...όποτε δεν παίρνω αγωγή προληπτικά.

Θα συνεχίσω μέχρι τέλους...και εμένα η κοιλιά είναι παντού με μελανιές και κάποιες φορές δυσκολεύομαι να τρυπήσω το δέρμα...τις κανω μόνη μου τις ενέσεις όμως..

Και νιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια...τις κάνω και όπου θέλω, χωρίς να έχω άγχος να είναι κάποιος εδώ...έτσι και αλλιώς ο σύζυγος ούτε να κοιτάζει δεν θέλει ...πουυυυυυυ να τις κάνει κιόλας :razz:

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , electra2021 είπε:

Ολα θα πανε τελεια! Θα δεις! Θα ακουσεις καρδουλα και θα χαλαρωσεις!!! Λιγη υπομονη ακομα. Σε καταλαβαινω που φοβασαι αλλα ολα θα ειναι μια χαρα! 

σε ευχαριστω για την απαντηση! 

πρίν από 13 λεπτά , VDald είπε:

Γεια χαρά! 

@Aria89 καλωσόρισες και εύχομαι όλα να πάνε καλά!

Όλες εδώ είμαστε στην υπομονή και όλες αγωνιούμε. 

Διάβασα τα νέα σας κορίτσια. Κ εγώ σταθερά το γνωστό εμετοπρωινό συν τον πονοκέφαλο που επέστρεψε :/ 

Το παλεύω χωρίς ντεπον κ όσο αντέξω! Έχει κ ωραία μέρα αλλά δεν μου αρέσει να τριγυρνάω μόνη μου οπότε πάλι μέσα! 

Αυτό με το πνίξιμο με το σάλιο το παθαίνω στον ύπνο μου τώρα στην εγκυμοσύνη κ δεν έχω καταλάβει το γιατί. Μάλλον λόγω αυξημένης σιελόρροιας. Αυτό θα μας έλειπε, να πάμε κ απο το ίδιο μας το σάλιο! 

Όλα καλά θα είναι πιστεύω :)

Δεν είπαμε περπάτημα δεσποινίς;

Για σήκω σε παρακαλώ...άντε να περπατήσεις να περάσει το στομάχι , να πάρεις ήλιο ❤️

πρίν από 24 λεπτά , Aria89 είπε:

Για να δουμε… 

Στο εξωτερικό, έχω μάθει από φιλες, είναι ότι αν ναι...καμία επαφή με Ελλάδα.

Αν μπορείς, να επικοινωνήσεις με τους γιατρούς εδώ. 

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε; έχω να μπω 2 μέρες να σας διαβάσω δεν σας προλαβαίνω! Χρόνια πολλά και καλή χρονιά με πολλά και υγιή μωρά!! 

Λοιπόν εγώ Ειχα γεννήσει στις 40 εβδομάδες ακριβώς με καισαρική (όχι προγραμματισμένη) και τώρα θα ήθελα να πάω φυσιολογικό. Θα το δούμε όμως! 

Εμβόλιο 3η δόση μου είπε μετά τον 5ο μήνα και βλέπουμε (για τις θρομβωσεις). Ευτυχώς στο γραφείο με έβγαλαν τηλεργασια και δεν θα πηγαίνω γιατί έχουμε και κρούσματα. 

Εγώ έχω άλλο θέμα. Δεν μπορώ το σίδηρο που πίνω με τίποτα ρε παιδιά. Είναι σε υγρή μορφή και με ανακατεύει απίστευτα για μια ώρα μετά αφού το πιω. Και δεν μου το αλλάζει γιατί μου λέει ότι είναι το καλύτερο. Μπλιαχ. Τι να κάνω το πίνω. 

• Μου αρέσει 1

17 minutes ago, Evaki19 said:

Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε; έχω να μπω 2 μέρες να σας διαβάσω δεν σας προλαβαίνω! Χρόνια πολλά και καλή χρονιά με πολλά και υγιή μωρά!! 

Λοιπόν εγώ Ειχα γεννήσει στις 40 εβδομάδες ακριβώς με καισαρική (όχι προγραμματισμένη) και τώρα θα ήθελα να πάω φυσιολογικό. Θα το δούμε όμως! 

Εμβόλιο 3η δόση μου είπε μετά τον 5ο μήνα και βλέπουμε (για τις θρομβωσεις). Ευτυχώς στο γραφείο με έβγαλαν τηλεργασια και δεν θα πηγαίνω γιατί έχουμε και κρούσματα. 

Εγώ έχω άλλο θέμα. Δεν μπορώ το σίδηρο που πίνω με τίποτα ρε παιδιά. Είναι σε υγρή μορφή και με ανακατεύει απίστευτα για μια ώρα μετά αφού το πιω. Και δεν μου το αλλάζει γιατί μου λέει ότι είναι το καλύτερο. Μπλιαχ. Τι να κάνω το πίνω. 

Έχεις δοκιμάσει να το ανακατέψεις με φυσικό χυμό πορτοκάλι; εγώ έτσι έκανα, άσε που ο σίδηρος θέλει βιταμίνη c για να απορροφηθεί. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 38 λεπτά , Evaki19 είπε:

Το ίδιο ακριβώς έχω πάθει κ γω στην πρώτη κυηση κ τώρα!μου δίνει το omalin κ δν μου το αλλάζει!ίσως αν σε βοηθουσε κ δν σε αναγουλιαζω περισσότερο να το βάζεις σε χυμό πορτοκαλι!καλή χρονιά με υγεία κ με το καλό το μωράκι σας 

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, electra2021 είπε:

Να Μν αγχώνεσαι καθόλου όλα καλά θα πάνε!! Και εγώ Παρασκευή έχω ραντεβού και μέχρι τότε θα με φάει το άγχος!!

• Μου αρέσει 1

2 hours ago, iwanna24 said:

Δεν είπαμε περπάτημα δεσποινίς;

Για σήκω σε παρακαλώ...άντε να περπατήσεις να περάσει το στομάχι , να πάρεις ήλιο ❤️

Στο εξωτερικό, έχω μάθει από φιλες, είναι ότι αν ναι...καμία επαφή με Ελλάδα.

Αν μπορείς, να επικοινωνήσεις με τους γιατρούς εδώ. 

Πήγα! Κ χθες κ σήμερα πήγα το σκυλάκι μου βόλτα κ κάθισα κ λίγο στον ήλιο. Όχι κ πολύ γιατί είμαι κ βαμπίρ, χαχαχαχα :P

• Χαχα 2

πρίν από 24 λεπτά , VDald είπε:

Πήγα! Κ χθες κ σήμερα πήγα το σκυλάκι μου βόλτα κ κάθισα κ λίγο στον ήλιο. Όχι κ πολύ γιατί είμαι κ βαμπίρ, χαχαχαχα :P

Ουυυυυ το έριξες έξω...για μαζέψου!!!

• Χαχα 1

fH1Pp2.png

πρίν από 27 λεπτά , VDald είπε:

Χαχαχαχα μια τα ίδια κ γω βαμπίρ!εμείς απ' την Παρασκευή δν έχουμε βγει!τώρα θα πάμε μια βόλτα με το αμάξι!λέω να πάρουμε κ μια βασιλόπιτα δν κόψαμε!

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...