Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

Θεωρώ η ηλικία είναι πιο σημαντικός παράγοντας για την ποιότητα πάρα η ΑΜΗ, εγώ είμαι 41 με υψηλή ΑΜΗ αλλά λόγω ηλικίας έχω λίγα ποιοτικά ωάρια.

Επίσης όπως είπα πιστεύω παίζει σημαντικό ρόλο το πρωτόκολλο που ακολουθείς κ τον πιο σημαντικό το εμβρυολογικο!!

Όταν ξεκίνησα πήγα στο δημόσιο (επέμενε ο άντρας μου), οι γιατροι εκει κάνουν κ σε ιδιωτικά εξωσωματικες, έκανα 2 ωοληψίες κ οι βλαστοκυστες μου 4 απο 2 ωοληψιες αυτες εφτασαν σε βλαστοκυστη, ήταν όλες χαμηλής βαθμολογίας 2ΒΒ, πρώτη ετ αποτυχία, δεν εκανα αλλη. Αλλάζω κέντρο με άλλο πρωτόκολλο άλλο εμβρυολογικο κ φτάνω στις 11 άριστες βλαστοκύστες, 2 υγιείς απο τις 11 , η μία είναι τα διδυμα μου τώρα!! Θέλω να πω πως άλλος γιατρός διαφορετική αντιμετώπιση μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, VDald είπε:

Μάλλον για καισαρική θα το πάμε λόγω ιστορικού με κρίσεις πανικού..

Έκλεισα ραντεβου για την 3η δοση του εμβολιου στις 13/01!!

Πολύ καλά μια χαρά θα τα πάτε θα δεις!έτσι μια ξαδέρφη του συζύγου μου ήταν πολύ αγχωδης γενικά στην κύηση κ της είπε ο γυναικολόγος ότι δν γίνεται για φυσιολογικά έκανε καισαρική κ έχει έναν ωραιότατο μπεμπουλης!

Καλή ανοσία με το καλό το εμβόλιο!

πρίν από 44 λεπτά , iwanna24 είπε:

Καλημέρα!!!

Εγώ γέννησα ένα μήνα νωρίτερα...

35η βδομάδα ❤️

Μια και μιλαμε για κιλά...

Στην κόρη πήρα 25-30...

Τώρα ήδη 4-5...

Έχω θέμα:tongue:

Ωραιότατη σε βρίσκω είσαι κ αδυνατουλα!εγώ ξεκίνησα στο γιο μου 50 κιλά είχα πάρει 14 κιλά κ έχασα τα 3 στο τέλος από καούρες!τώρα έχω χάσει μισό κιλό αλλά κάτσε στο δεύτερο τρίμηνο ξεκινούν συνήθως!άααα εγώ το έριξα στο φαγητό μόλις έκοψα τον θηλασμό κ από 55 κιλά που ήμουν πήγα 60

Τα έχασες όμως τα κιλά της πρώτης κύησης?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , marilia35 είπε:

Πολύ καλά μια χαρά θα τα πάτε θα δεις!έτσι μια ξαδέρφη του συζύγου μου ήταν πολύ αγχωδης γενικά στην κύηση κ της είπε ο γυναικολόγος ότι δν γίνεται για φυσιολογικά έκανε καισαρική κ έχει έναν ωραιότατο μπεμπουλης!

Καλή ανοσία με το καλό το εμβόλιο!

Ωραιότατη σε βρίσκω είσαι κ αδυνατουλα!εγώ ξεκίνησα στο γιο μου 50 κιλά είχα πάρει 14 κιλά κ έχασα τα 3 στο τέλος από καούρες!τώρα έχω χάσει μισό κιλό αλλά κάτσε στο δεύτερο τρίμηνο ξεκινούν συνήθως!άααα εγώ το έριξα στο φαγητό μόλις έκοψα τον θηλασμό κ από 55 κιλά που ήμουν πήγα 60

Τα έχασες όμως τα κιλά της πρώτης κύησης?

Ουυυυ εννοείται...49 κιλά πήγα :-D

Γενικά, δεν τρώω...μόνο έγκυος πεθαίνω της πείνας.

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

πρίν από 28 λεπτά , iwanna24 είπε:

Ουυυυ εννοείται...49 κιλά πήγα :-D

Γενικά, δεν τρώω...μόνο έγκυος πεθαίνω της πείνας.

Σε βρίσκω υπέροχα!φάε τότε άφοβα χαχαχα!εγώ πεινάω αλλά δν μπορώ να φάω φουσκώνω κ με πονάει το στομάχι μου!ασεεεε!είχαμε τόσα ωραία γιορτινά φαγητά κ γω με το ζόρι!αύριο έχω καραβίδες στην κατάψυξη κ θα τις κάνω με μακαρόνια λιγκουίνι!αυτό θα το φάω δν γίνεται χαχαχα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , VDald είπε:

Κ εγώ έτσι ρε συ! Τα 50 τώρα με την εγκυμοσύνη τα έφτασα! 

Όλες μια από τα ίδια! Και Εντ μεταξύ δεν έχω και πολύ όρεξη να φάω που να είχα δλδ! Αλλά τρώω πολύ ψωμί γι'αυτό

• Μου αρέσει 1

Αχ ρε κορίτσια σήμερα χάλια είμαι...οι εμετοί. Νόμιζα έχω στρώσει...μου πέφτει η ψυχούλα πολύ...μου μυρίζουν όλα...όλα ..δεν έχω όρεξη για τίποτα!

Βαρύ πρώτο τρίμηνο...θέλω να μην ειμαι έτσι στη συνέχεια. 

Η μικρή μου με χαϊδεύει και με φροντίζει.

Έχει καμία θέμα με τη μέση;

Έχω πάλι νευροπονο εδώ και δύο μέρες...

Είχα και στην κόρη...έχω γενικά, θέμα με τη μέση αλλά στις εγκυμοσύνες με πεθαίνει. 

fH1Pp2.png

4 ώρες πρίν, iwanna24 είπε:

Αχ ρε κορίτσια σήμερα χάλια είμαι...οι εμετοί. Νόμιζα έχω στρώσει...μου πέφτει η ψυχούλα πολύ...μου μυρίζουν όλα...όλα ..δεν έχω όρεξη για τίποτα!

Βαρύ πρώτο τρίμηνο...θέλω να μην ειμαι έτσι στη συνέχεια. 

Η μικρή μου με χαϊδεύει και με φροντίζει.

Έχει καμία θέμα με τη μέση;

Έχω πάλι νευροπονο εδώ και δύο μέρες...

Είχα και στην κόρη...έχω γενικά, θέμα με τη μέση αλλά στις εγκυμοσύνες με πεθαίνει. 

12 και 3 είμαι Αλλά σύμφωνα με Αυχενική 13και3 (μια εβδομαδα μπροστα)... πλέον μαγειρευω χωρίς να μου έρχεται εμετός.. οι μυρωδιές δεν με ενοχλουν εκτός από τη  τοστιέρα ( μου μυρίζει το λιωμένο τυρι στο τοστ ί:wacko: όταν ψήνει ο σύζυγός να φαει)

Κατά τα άλλα τρώω ελαφρύα σαλάτες γιαουρτι.. ψωμί ιδιαίτερη αδυναμία.... από μαγειρευτά μόνο πράσσο Τελευταία εβδομάδα πιο πριν ρύζι με λεμόνι (γενικά δεν τρώω κρεας)... 

Εμένα ενώ η κατάσταση καλυτερευε, ενδιαμεσα σε κάποια εβδομάδα είχα πάρει πάλι την κατρακύλα.. Μήπως και εσένα αυτό σ συνεβει?? Θα φανεί...

Πιστεύω  κοντεύεις να απελευθερωθείς από το πρωτο τρίμηνο οποτε και θα ηρεμησεις είμαι σίγουρη...

Να αποφεύγεις βαριά γεύματα ιδίως τηγανητά, να αποφεύγεις να τρως πριν κοιμηθείς προσπάθησε τουλάχιστον ένα 4ωρο πριν τον βραδυνο σ υπνο να είναι το τελευταίο γεύμα και μόνο καμία μπουκιτσα σνακ για να αποφύγεις την πείνα και την αναγούλα... Εγώ τρώω 6το απόγευμα τελευταίο γεύμα και από ότι βλέπεις 2και33 νύχτα ακόμα δεν έχω κοιμηθεί.. Επίσης, να φοράς σουτιέν που να μην πιέζει το στομάχι σου(εγώ επειδή είμαι μονίμως σπίτι δεν φοράω καθόλου άμα φορέσω στο 10λεπτο έρχεται ο εμετός ούτε καν αναγούλα..  έξω αναγκαστικά (ειμαι τυχερη που δεν δουλεύω) επίσης φοράω μόνο φόρμες έξω που δεν σφίγγουν και σπίτι μόνο κολάν εγκυμοσύνης που που έχουν ξεμείνει γτ τα παντελόνια μου προκαλούν δυσφορία πίεση και εμετό... τι άλλο??? Πότε νερό μετά το φαγητό άπαξ και πιω αγκαλιάζω την τουαλέτα.. Γενικά η αηδία μου έχει φύγει οι μυρωδιές δεν  με ενοχλούν αναγούλες δεν έχω... Αλλά ίσως φταίει που κάνω όλα αυτά που ξέρω ότι μου προκαλούν αναγούλα... αν δεν τα έκανα μπορεί και εγώ να έκανα συνέχεια εμετό... πχ βαριά ούτε ομελέτα δεν μπορώ να φάω αγκαλιάζω την τουαλέτα ούτε ψάρι.. Μόνο σαλάτες και γαλακτοκομικα που είναι κρύα... Από ζεστά σου είπα μόνο ρύζι και πράσο δεν θυμάμαι αν έφαγα και τίποτα άλλο?? Μακαρόνια θέλω σαν τρελη Αλλά μου προκαλούν αναγούλα τα βγάζω..  οπότε τα έκοψα κάνα 2 φορες που τα έφαγα....

Από 107 κιλα πήγα 95... 

Τι άλλο να σε πω να σε βοηθήσω μωρέ?? Περπάτημα κάνει καλό πεπτεις το φαγητό..

Α η ζέστη στο σπίτι με ενοχλεί έχουμε 23-24 βαθμούς ανοίγω πόρτες συνέχεια γτ η ζέστη μου προκαλεί εμετό και δυσφορία.. 

Όταν προσέχω είμαι καλά... Και ιδίως προχθές θυμάμαι τηγάνια μπιφτέκια για την οικογένεια  και δεν ένοιωθα καν την μυρωδιά σαν να μην η μουν έγκυος... αααα άλλο τιπ: μαγειρευω με ανοιχτή μπαλκονόπορτα και κλειστή πόρτα κουζίνας... φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά αχαχα άμα έχω κλειστή μπαλκονόπορτα δεν μπορώ να πω οτι δεν περνάω δύσκολα ο συνδυασμός ζέστη με μυρωδιές δεν είναι ο πιο ευχάριστος Αλλά εμετό δεν κάνω καμία ενόχληση να νιώσω δυσφορία δεν ξέρω πώς να το πω.

Από μέση στις αρχές πονούσα χωρίς να κάνω τίποτα έχω και εγώ οσφυαλγία και ισχυαλγια  Αλλά προς το παρόν κοιμούνται ευτυχώς.. Μπορεί να έκανες απότομη κίνηση η λόγω καιρού η να σήκωσες τπτ βαρύ... Η να περπατήσεις πάρα πολύ και το πολύ περπάτημα πέραν του συνηθισμένου δλδ Μπορεί να προκαλέσει νευροπονο... Ακόμα και η αλλαγή κρεβατιού και μια λάθος στάση ύπνου (από ότι θυμάμαι είχες πάει αθηνα)... Αλλά μπορεί και από το πουθενά ότι λάχει εμείς οι βλάχοι... περαστικό να Είναι!!

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε σήμερα?? Να σας ρωτήσω κάτι αν συμβαίνει και εσάς η μόνο σε εμένα συμβαίνουν όλα τα κουλά? Είναι κάποιες φορές όχι κάθε μέρα που όταν τρώω η ακόμα και όταν καταπίνω σάλιο δεν μπορώ και μου στέκεται στο λαιμό νομίζω θα πνιγώ! Ακόμα και χτες που έτρωγα ρύζι κάνα 2 φορές δεν μπορούσα να καταπιω!!να είναι από τις αναγουλες η μήπως είναι ψυχολογικό που με αηδιάζουν όλα?

7 ώρες πρίν, enjoy είπε:

12 και 3 είμαι Αλλά σύμφωνα με Αυχενική 13και3 (μια εβδομαδα μπροστα)... πλέον μαγειρευω χωρίς να μου έρχεται εμετός.. οι μυρωδιές δεν με ενοχλουν εκτός από τη  τοστιέρα ( μου μυρίζει το λιωμένο τυρι στο τοστ ί:wacko: όταν ψήνει ο σύζυγός να φαει)

Κατά τα άλλα τρώω ελαφρύα σαλάτες γιαουρτι.. ψωμί ιδιαίτερη αδυναμία.... από μαγειρευτά μόνο πράσσο Τελευταία εβδομάδα πιο πριν ρύζι με λεμόνι (γενικά δεν τρώω κρεας)... 

Εμένα ενώ η κατάσταση καλυτερευε, ενδιαμεσα σε κάποια εβδομάδα είχα πάρει πάλι την κατρακύλα.. Μήπως και εσένα αυτό σ συνεβει?? Θα φανεί...

Πιστεύω  κοντεύεις να απελευθερωθείς από το πρωτο τρίμηνο οποτε και θα ηρεμησεις είμαι σίγουρη...

Να αποφεύγεις βαριά γεύματα ιδίως τηγανητά, να αποφεύγεις να τρως πριν κοιμηθείς προσπάθησε τουλάχιστον ένα 4ωρο πριν τον βραδυνο σ υπνο να είναι το τελευταίο γεύμα και μόνο καμία μπουκιτσα σνακ για να αποφύγεις την πείνα και την αναγούλα... Εγώ τρώω 6το απόγευμα τελευταίο γεύμα και από ότι βλέπεις 2και33 νύχτα ακόμα δεν έχω κοιμηθεί.. Επίσης, να φοράς σουτιέν που να μην πιέζει το στομάχι σου(εγώ επειδή είμαι μονίμως σπίτι δεν φοράω καθόλου άμα φορέσω στο 10λεπτο έρχεται ο εμετός ούτε καν αναγούλα..  έξω αναγκαστικά (ειμαι τυχερη που δεν δουλεύω) επίσης φοράω μόνο φόρμες έξω που δεν σφίγγουν και σπίτι μόνο κολάν εγκυμοσύνης που που έχουν ξεμείνει γτ τα παντελόνια μου προκαλούν δυσφορία πίεση και εμετό... τι άλλο??? Πότε νερό μετά το φαγητό άπαξ και πιω αγκαλιάζω την τουαλέτα.. Γενικά η αηδία μου έχει φύγει οι μυρωδιές δεν  με ενοχλούν αναγούλες δεν έχω... Αλλά ίσως φταίει που κάνω όλα αυτά που ξέρω ότι μου προκαλούν αναγούλα... αν δεν τα έκανα μπορεί και εγώ να έκανα συνέχεια εμετό... πχ βαριά ούτε ομελέτα δεν μπορώ να φάω αγκαλιάζω την τουαλέτα ούτε ψάρι.. Μόνο σαλάτες και γαλακτοκομικα που είναι κρύα... Από ζεστά σου είπα μόνο ρύζι και πράσο δεν θυμάμαι αν έφαγα και τίποτα άλλο?? Μακαρόνια θέλω σαν τρελη Αλλά μου προκαλούν αναγούλα τα βγάζω..  οπότε τα έκοψα κάνα 2 φορες που τα έφαγα....

Από 107 κιλα πήγα 95... 

Α η ζέστη στο σπίτι με ενοχλεί έχουμε 23-24 βαθμούς ανοίγω πόρτες συνέχεια γτ η ζέστη μου προκαλεί εμετό και δυσφορία.. 

Όταν προσέχω είμαι καλά... Και ιδίως προχθές θυμάμαι τηγάνια μπιφτέκια για την οικογένεια  και δεν ένοιωθα καν την μυρωδιά σαν να μην η μουν έγκυος... αααα άλλο τιπ: μαγειρευω με ανοιχτή μπαλκονόπορτα και κλειστή πόρτα κουζίνας... φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά αχαχα άμα έχω κλειστή μπαλκονόπορτα δεν μπορώ να πω οτι δεν περνάω δύσκολα ο συνδυασμός ζέστη με μυρωδιές δεν είναι ο πιο ευχάριστος Αλλά εμετό δεν κάνω καμία ενόχληση να νιώσω δυσφορία δεν ξέρω πώς να το πω.

Από μέση στις αρχές πονούσα χωρίς να κάνω τίποτα έχω και εγώ οσφυαλγία και ισχυαλγια  Αλλά προς το παρόν κοιμούνται ευτυχώς.. Μπορεί να έκανες απότομη κίνηση η λόγω καιρού η να σήκωσες τπτ βαρύ... Η να περπατήσεις πάρα πολύ και το πολύ περπάτημα πέραν του συνηθισμένου δλδ Μπορεί να προκαλέσει νευροπονο... Ακόμα και η αλλαγή κρεβατιού και μια λάθος στάση ύπνου (από ότι θυμάμαι είχες πάει αθηνα)... Αλλά μπορεί και από το πουθενά ότι λάχει εμείς οι βλάχοι... περαστικό να Είναι!!

Καλημέρα μου κορίτσι μου κ σε όλες!εμένα μου φέρνει αναγουλα η μυρωδιά απ' τα τσισα στο παμπερς του μικρού μου!κ αλλάζουμε ακόμα πολλά παμπερς μες στη μέρα!σκέφτηκα να βάλω μάσκα αλλά πολλές φορές θέλει να μου την τραβάει οπότε δν είναι εύκολο!σήμερα πάλι ξύπνησα με πονάει το στομάχι!μάλλον μεσημέρι θα φάω τοστ δν κατεβαίνει κάτι άλλο 

πρίν από 21 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε σήμερα?? Να σας ρωτήσω κάτι αν συμβαίνει και εσάς η μόνο σε εμένα συμβαίνουν όλα τα κουλά? Είναι κάποιες φορές όχι κάθε μέρα που όταν τρώω η ακόμα και όταν καταπίνω σάλιο δεν μπορώ και μου στέκεται στο λαιμό νομίζω θα πνιγώ! Ακόμα και χτες που έτρωγα ρύζι κάνα 2 φορές δεν μπορούσα να καταπιω!!να είναι από τις αναγουλες η μήπως είναι ψυχολογικό που με αηδιάζουν όλα?

Καλημέρα κοριτσι μου!Δν μου έχει τύχει!έχω πολλά σάλια που καταπίνω κ αναγουλιαζω!μήπως σου συμβαίνει απ' την αηδία!θα σου πουν κ αλλά κοριτσια

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , marilia35 είπε:

Καλημέρα μου κορίτσι μου κ σε όλες!εμένα μου φέρνει αναγουλα η μυρωδιά απ' τα τσισα στο παμπερς του μικρού μου!κ αλλάζουμε ακόμα πολλά παμπερς μες στη μέρα!σκέφτηκα να βάλω μάσκα αλλά πολλές φορές θέλει να μου την τραβάει οπότε δν είναι εύκολο!σήμερα πάλι ξύπνησα με πονάει το στομάχι!μάλλον μεσημέρι θα φάω τοστ δν κατεβαίνει κάτι άλλο 

Καλημέρα κοριτσι μου!Δν μου έχει τύχει!έχω πολλά σάλια που καταπίνω κ αναγουλιαζω!μήπως σου συμβαίνει απ' την αηδία!θα σου πουν κ αλλά κοριτσια

Και εγώ έτσι νομίζω γιατί πριν δεν το είχα!!

• Μου αρέσει 1

Καλησπερα σας κοριτσια! 

Ειμαι καινουρια στο φορουμ αν και το διαβαζω δυο χρονια. Μετα απο 4 εξωσωματικες επιτελους εγινε το θαυμα και σημερα ειμαι 10 και 4. 
Η εξωσωματικη εγινε Ελλαδα αλλα γυρισαμε Γερμανια οπου μενουμε και εδω τα πραγματα με τους γιατρους ειναι περιεργα. Εχω ραντεβου σε 10 μερες και αυχενικη στις 20 του μηνα. Εχω απιστευτο αγχος.
Να ρωτησω αν καποια αλλη κοπελα μετα απο εξωσωματικη ξερει: τα φαραμακα (προγεστερονη, αντιπηκτικες, κλπ) μεχρι ποτε τα συνεχισατε; 

Καλη χρονια σε ολες!!! Με υγεια και με το καλο να κρατησουμε τα μωρακια μας στην αγκαλια μας φετος!!!

• Μου αρέσει 5

πρίν από 4 λεπτά , Aria89 είπε:

Καλησπερα σας κοριτσια! 

Ειμαι καινουρια στο φορουμ αν και το διαβαζω δυο χρονια. Μετα απο 4 εξωσωματικες επιτελους εγινε το θαυμα και σημερα ειμαι 10 και 4. 
Η εξωσωματικη εγινε Ελλαδα αλλα γυρισαμε Γερμανια οπου μενουμε και εδω τα πραγματα με τους γιατρους ειναι περιεργα. Εχω ραντεβου σε 10 μερες και αυχενικη στις 20 του μηνα. Εχω απιστευτο αγχος.
Να ρωτησω αν καποια αλλη κοπελα μετα απο εξωσωματικη ξερει: τα φαραμακα (προγεστερονη, αντιπηκτικες, κλπ) μεχρι ποτε τα συνεχισατε; 

Καλη χρονια σε ολες!!! Με υγεια και με το καλο να κρατησουμε τα μωρακια μας στην αγκαλια μας φετος!!!

Καλώς μας ήρθες!!!

Με το καλό!

Δεν είμαι από εξωσωματική αλλά λόγω αποβολών ακολουθώ σχήμα με προγεστερόνη, οιστραδιόλη και αντιπηκτικες-σαλοσπιρ.

Οι ορμόνες συνήθως, κόβονται 12η βδομάδα, μετά την αυχενικη.

Οι αντιπηκτικες δεν κόβονται. Κάνεις σε όλη την εγκυμοσύνη και 40 μέρες μετά τη γέννα!

Μην έχεις άγχος...πέρασες τις κακές πρώτες βδομάδες...μόλις κάνεις και την αυχενική θα ηρεμήσεις εντελώς!

• Μου αρέσει 2

fH1Pp2.png

πρίν από 4 λεπτά , Aria89 είπε:

Καλησπερα σας κοριτσια! 

Καλώς ήρθες κορίτσι μου με το καλό το μωράκι σας!εγώ έκανα εξωσωματική στο πρώτο μου παιδάκι που τώρα είναι 2 ετών!την προγεστερόνη την έκανα μέχρι κ δύο μέρες πριν γεννήσω έκανα μια προλουτεξ ένεση στην κοιλιά κάθε μέρα!κ ως το πρώτο τρίμηνο έβαζα κολπικα κ μια κρέμα προγεστερόνης!τα περισσότερα φάρμακα ήταν ως την αυχενική μόνο η προγεστερόνη πήγε ως τέλος!τώρα για τις αντιπηκτικες έκανα περίπου ως τον 4 μήνα!δν είχα θρομβοφιλια την έκανα στο πλαίσιο της εξωσωματικής που την δίνουν 

• Μου αρέσει 1

11 ώρες πρίν, enjoy είπε:

Από 107 κιλα πήγα 95... 

Εγώ έχω το κακο ότι δεν μπορώ να συγκρατηθω...δηλαδή, θα φάω κάτι ακόμα και αν με πειράξει...τόσο κοιλιοδουλη.

• Χαχα 1

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...