Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 22 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις ετ σε φυσικό κύκλο την επόμενη φορά που θα έχεις (μάλλον) δύο βλαστοκύστες και να πάρεις ή και να μην πάρεις το ωάριο σου. Εννοώ ετ σε φυσικό κύκλο γιατί έχεις καλό ενδομήτριο. 

Η αλήθεια είναι πως το 24% δεν είναι και κανένα τραγικό νούμερο για να θεωρηθεί προβληματικό. Συνήθως πάνω από 30% ξεκινούν τα σοβαρότερα προβλήματα. Και στην ουσία οι 8 βλαστοκύστες το αποδεικνύουν δλδ δεν ξέρω πόσο σου πήρε να τις μαζέψεις αλλά είναι ένα καλό νούμερο και περιμένουμε να δούμε εγκυμοσύνη. Έχετε κάνει καρυοτυπο ζεύγους; Εσύ έχεις κάνει μικροβιωμα ή υστεροσκοπηση; Έχεις ελέγξει το περιβάλλον της μήτρας; Εγώ προσωπικά μετά από 2 αποβολές θα πήγαινα σε προεμφυτευτικό είτε του άρεσε είτε δεν του άρεσε του γιατρού, δεν θα τον ρώταγα ιδιαίτερα να είμαι ειλικρινής. 
      2 αποβολές και 2 μη εμφυτεύσεις δεν πιστεύω και τόσο πολύ στην τύχη να είμαι ειλικρινής. 

Γιατί είναι 5% οι καλές μορφές. Είναι λογικό. 5% μορφολογία είναι εντός φυσιολογικών ορίων. 

Μια ωοληψια έκανα κ μάζεψα τις 8 . Είχα δώσει 12 ωράρια. Έκανα υστεροσκοπηση κ έβγαλα κ ένα μικρό πολυποδακι. Μικροβιωμα δεν έχω ελέγξει όχι. Καρυότυπο έχουμε κάνει ναι.

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , iwanna24 είπε:

Δεν θα έχεις τίποτα...

Ένα να ξέρεις, είναι τίποτα...μόνο στο μυαλό σου. Αν αγχώνεσαι, μην το κόψεις.

Συνέχισε το...για ένα ουτρο πραμα δεν παθαίνεις είτε το πάρεις είτε όχι ❤️

Και εγώ έτσι λέω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Xrisaaaaaa said:

Κορίτσια με το ζόρι κρατιέμαι να Μν κοιμηθώ! εσείς αντέχετε???

Τι λες τώρα. Νυστάζω από τις 10! Περιμένω υπομονετικά να φύγουν οι καλεσμένοι. Και σαν να μην έφταναν τα καφέ υγρά, που νομίζω σταμάτησαν τώρα, σε κάποια φάση ένιωσα μια έντονη σουβλια χαμηλά, στον τράχηλο νομίζω, παρολίγο να τσιριξω. Προσπαθώ να μην αγχωθω, que sera sera! Καλή χρονιά σε όλες, με υγεία, αγάπη, τελειομηνες εγκυμοσύνες και υγιή ευτυχισμένα μωράκια! 

• Μου αρέσει 2

Καλή χρονιά σε όλες!

Να χαιρόμαστε τα παιδιά μας όσες εχουμε ήδη και με το καλό τα μικρά μας σπορακια!!!

Να είναι μια υπέροχη χρονιά για όλες...

ΥΓ ... εννοείται κέρδισα το φλουρί...όπως το κέρδισα και το 2018, έγκυος στο θαύμα μου...

Πολλή αγάπη από εμένα ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 3

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

17 ώρες πρίν, VDald είπε:

Να ρωτήσω κάτι κορίτσια.. Όταν πρόκειται να γίνει καισαρική, στην κάνουν 2 βδομάδες νωρίτερα από την ΠΗΤ ή δεν είναι κανόνας;

Δεν έχω ιδέα!! Αλλά όσες προγαμματισμενες καισαρικες έχω ακουστά όλες ήταν 38 εβδομάδων άρα μάλλον τις προτιμούν οι γιατροί! Εγώ ξέρω για προγραμματισμένο φυσιολογικό τοκετό ότι προτιμούν σίγουρα την 38εβδομαδα... που το μωρο έχει καλή ανάπτυξη και είναι σχετικά μικρούλι και με τις συσπάσεις που προκαλουν είναι πιο εύκολο να γεννήσουν Αλλά δεν πετυχαίνει πάντα... 

14 ώρες πρίν, Xrisaaaaaa είπε:

Και μένα δεν μου έβαλε.μου έδωσε βέβαια προληπτικά γιατί είχα μια βιοχημική αλλά σήμερα θα πάρω το τελευταίο και φοβάμαι μην δω τίποτα αίμα μέχρι στιγμής δεν έχω τίποτα..

Τι πήρες για να ανεβάσεις την προγεστερόνη? Ultrogesten? Και εγώ παίρνω από την αρχή μέχρι και σήμερα τελευταία μέρα!! Είναι αρκετό? Φοβάμαι! Γιατί είχα και εγώ μια βιοχημική αλλά δεν ξέρω αν ήταν από αυτό! Δεν με είχε βάλει να κάνω για προγεστερόνη ούτε και τώρα στον προγενετικο!!θα φανεί ελπίζω να μην δω τίποτα αίμα δεν θα το αντέξω

Στην αρχη προγεστερονη παραγει πως το λένε δεν θυμάμαι (ωχρο σωμςτειο???) Αλλά μόλις σχηματιστεί ο πλακούντας στο μωρο παράγει ο πλακουντας για αυτο συνηθως μονο στο πρωτο 3μηνο το παιρνουμε η αν μας ερθει στο 2ο η 3ο τριμήνο πάλι λίγο αίμα λόγω κάποιας αποκόλλησης (αν κάνουμε.γενικη συνηθως) παίρνουμε για μικρό διάστημα τύπου 3-10μερες...

10 ώρες πρίν, electra2021 είπε:

Τι λες τώρα. Νυστάζω από τις 10! Περιμένω υπομονετικά να φύγουν οι καλεσμένοι. Και σαν να μην έφταναν τα καφέ υγρά, που νομίζω σταμάτησαν τώρα, σε κάποια φάση ένιωσα μια έντονη σουβλια χαμηλά, στον τράχηλο νομίζω, παρολίγο να τσιριξω. Προσπαθώ να μην αγχωθω, que sera sera! Καλή χρονιά σε όλες, με υγεία, αγάπη, τελειομηνες εγκυμοσύνες και υγιή ευτυχισμένα μωράκια! 

Παθουσα και εγώ μια σουβλια χθες εφιάλτης!!

Καλημεραααα 

Καλή χρονιά με υγεία 

Με το καλό τα μωράκια μας.... 

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα!!! Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλες!!! Εύχομαι το 2022 να είναι μια καλύτερη χρονιά με περισσότερη υγεία φυσικά!!! :-o

Είμαι η μόνη που κοιμήθηκε 4 μισή το πρωί;;; :cool:

• Μου αρέσει 3

Καλημέρα κορίτσια!!! Χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία!!! Ας ελπίσουμε αυτή η χρονιά να είναι καλύτερη από την περσινή!! Αλλά για μας σίγουρα θα είναι αφού θα έχουμε τα μωράκια μας!!

• Μου αρέσει 1

Καλή χρονιά κορίτσια!! Υγεία, υγεία, υγεία και τύχη να έχουμε, να τελειώσει επιτέλους η πανδημία να μπορούμε να πάμε μια βόλτα άφοβα, να γεννήσουμε με το καλό και χωρίς απρόοπτα και να έχουμε δύναμη για τα δύσκολα της ζωής..

Εγώ χθες περίμενα μέχρι να σταματήσουν τα χαζοβεγγαλικά γιατί το σκυλάκι μου είναι κροτοφοβικό οπότε και την είχα συνέχεια αγκαλιά μέχρι να σταματήσουν -  κ μετά φυσικά κοιμήθηκα :D 
Μπήκα στην 14η σήμερα αλλά ο πρωινός εμετός καλά κρατεί (αφού σκέφτομαι μήπως είναι ψυχολογικό). Έχω κάνει και μια κοιλάρα λες κ είμαι 5 μηνών αλλά προφανώς είναι φούσκωμα συν οι υδατάνθρακες που έχω καταναλώσει 3 μήνες τώρα. Θα πέσει διατροφή μετά την γέννα που θα πάει σύννεφο.

@enjoy έτσι έχω ακούσει κ εγώ περί καισαρικής. Ποιος ξέρει; Όλα ένα μυστήριο πια..

@iwanna24 πάντα τυχερή εύχομαι! Σε εμάς το κέρδισε το μωρό (ναι, το αγέννητο, χαχαχα)

Περί προγεστερόνης.. κ μένα μου είχε γράψει στην 1η επίσκεψη, εντελώς προληπτικά αλλά την σταμάτησα λίγες μέρες μετά διότι δεν την άντεχα!

Σας φιλώ όλες.

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια!καλή χρονιά με υγεία ευτυχία κ τα όνειρα σας να πραγματοποιηθούν!

@VDaldκ γω κορίτσι μου χτες έκανα έναν εμετό που είχα μέρες!στον γιο μου ως τον 5 είχα αναγουλες!οπότε πιστεύω θα τραβήξει αφού δν έφυγαν ως τώρα

Κορίτσια κ γω 38 βδομάδα γέννησα!όταν είναι προγραμματισμένο τότε γέννας!θυμάμαι είχα πει στον γιατρό μου αντέχω κι άλλο αν είναι να το αφήσουμε κ μου είχε πει όχι όχι με τίποτα τώρα θα γίνει!δν είχα ρωτήσει παραπανω

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

3 minutes ago, marilia35 said:

Καλημέρα κορίτσια!καλή χρονιά με υγεία ευτυχία κ τα όνειρα σας να πραγματοποιηθούν!

@VDaldκ γω κορίτσι μου χτες έκανα έναν εμετό που είχα μέρες!στον γιο μου ως τον 5 είχα αναγουλες!οπότε πιστεύω θα τραβήξει αφού δν έφυγαν ως τώρα

Κορίτσια κ γω 38 βδομάδα γέννησα!όταν είναι προγραμματισμένο τότε γέννας!θυμάμαι είχα πει στον γιατρό μου αντέχω κι άλλο αν είναι να το αφήσουμε κ μου είχε πει όχι όχι με τίποτα τώρα θα γίνει!δν είχα ρωτήσει παραπανω

Αα Παναγία μου.. Δλδ η ΠΗΤ μας μετράει 40 αλλά παίζει να γεννήσουμε όλες νωρίτερα; Καλέεεε δεν θα είναι Καρκίνος, θα είναι Δίδυμος;;; Από το κακό στο χειρότερο :P :D 

• Χαχα 2

πρίν από 13 λεπτά , VDald είπε:

Αα Παναγία μου.. Δλδ η ΠΗΤ μας μετράει 40 αλλά παίζει να γεννήσουμε όλες νωρίτερα; Καλέεεε δεν θα είναι Καρκίνος, θα είναι Δίδυμος;;; Από το κακό στο χειρότερο :P :D 

Χαχαχαχαχα εμένα Μ αρέσουν πολύ οι δίδυμοι!μπορεί να γεννήσεις φυσιολογικά!αν για κάποιο λόγο πας σίγουρα καισαρική κ το ξέρεις ναι θα γεννήσεις πιο πριν!

• Μου αρέσει 1

11 minutes ago, marilia35 said:

Χαχαχαχαχα εμένα Μ αρέσουν πολύ οι δίδυμοι!μπορεί να γεννήσεις φυσιολογικά!αν για κάποιο λόγο πας σίγουρα καισαρική κ το ξέρεις ναι θα γεννήσεις πιο πριν!

Μάλλον για καισαρική θα το πάμε λόγω ιστορικού με κρίσεις πανικού..

Έκλεισα ραντεβου για την 3η δοση του εμβολιου στις 13/01!!

πρίν από 50 λεπτά , VDald είπε:

Καλή χρονιά κορίτσια!! Υγεία, υγεία, υγεία και τύχη να έχουμε, να τελειώσει επιτέλους η πανδημία να μπορούμε να πάμε μια βόλτα άφοβα, να γεννήσουμε με το καλό και χωρίς απρόοπτα και να έχουμε δύναμη για τα δύσκολα της ζωής..

Εγώ χθες περίμενα μέχρι να σταματήσουν τα χαζοβεγγαλικά γιατί το σκυλάκι μου είναι κροτοφοβικό οπότε και την είχα συνέχεια αγκαλιά μέχρι να σταματήσουν -  κ μετά φυσικά κοιμήθηκα :D 
Μπήκα στην 14η σήμερα αλλά ο πρωινός εμετός καλά κρατεί (αφού σκέφτομαι μήπως είναι ψυχολογικό). Έχω κάνει και μια κοιλάρα λες κ είμαι 5 μηνών αλλά προφανώς είναι φούσκωμα συν οι υδατάνθρακες που έχω καταναλώσει 3 μήνες τώρα. Θα πέσει διατροφή μετά την γέννα που θα πάει σύννεφο.

@enjoy έτσι έχω ακούσει κ εγώ περί καισαρικής. Ποιος ξέρει; Όλα ένα μυστήριο πια..

@iwanna24 πάντα τυχερή εύχομαι! Σε εμάς το κέρδισε το μωρό (ναι, το αγέννητο, χαχαχα)

Περί προγεστερόνης.. κ μένα μου είχε γράψει στην 1η επίσκεψη, εντελώς προληπτικά αλλά την σταμάτησα λίγες μέρες μετά διότι δεν την άντεχα!

Σας φιλώ όλες.

@VDald και εγώ το τι ψωμί έχω καταναλώσει όσο δεν έχω φάει στην ζωή μου! Αυτό σκέφτομαι και εγώ με το που γεννήσω με το καλό το τι δίαιτα θα πέσει...θα πάει σύννεφο... χαχαχα!! Αλλά τώρα να σου πω δεν με πολύ νοιάζει μόνο να είναι γερό το μωράκι!!!

• Χαχα 1

2 ώρες πρίν, VDald είπε:

Μπορεί να είσαι μια χαρά μωρέ και να αλλάξεις γνώμη... Εγώ γέννησα 40και5 και 40και2!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...