Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , MK2012 είπε:

Θυμάμαι ακόμα την πρώτη φορά που πήγα για ωοληψια τον Μάρτιο του 2024. Είχα τρομερή αισιοδοξία και ένιωθα ανακούφιση που αποφάσισα να λύσω τις δυσκολίες που αντιμετωπίζαμε με εξωσωματική. Little did I know πως θα συνεχίζουμε ως σήμερα κ θα γυρνάμε σχεδόν στο μηδέν. Εν τω μεταξύ είναι τόση η πληροφόρηση που δε ξέρεις από που να ξεκινήσεις. Νόμιζα πως κάπως τα έχω δρομολογήσει.  Ο γιατρός που έχω ως τώρα μέχρι πρότινος ήταν σχετικά αισιόδοξος απλά δεν έπαιρνα τις απαντήσεις που ήθελα γιατί δε φαινόταν να τους απασχολεί η ποιότητα των εμβρύων και το σπερμα ή ο,τι άλλο μπορώ να αλλάξω κ να ψάξω. Είναι παράλογο να συνεχίζουμε το ίδιο πράγμα εφόσον δε δούλεψε μετά από τόσες ωοληψιες. Το δείγμα είναι επαρκές. 

Προφανως όπως κ εσυ περιέγραψες ενοχικά απέναντι στο σύζυγό μου και απέναντι στον ευατο μου που όλα αυτά τα χρόνια ήμουν η τρελή εργασιομανής καριερίστα και εθελοτυφλούσα μπροστά στο πρόβλημα. Έλεγα όταν θα έρθει η στιγμή να προσπαθήσουμε θα μπορέσουμε. Μια δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή , μια μόλις είχα αλλάξει δουλειά , μια περίμενα μια προαγωγή. Πλέον δεν έχει σημασία. Πλέον έχει αλλάξει όλη μου η κοσμοθεωρία τον τελευταίο χρόνο για το τι είναι σημαντικό κ τι όχι. Για αυτό είμαι ευγνώμων. 

Με το χέρι στην καρδιά δε μπορώ να πω αν βλέπω φως πια στην άκρη του τούνελ για εμένα.

Ουδέν κακό αμιγές καλού! Μπορεί αν δεν ασχολιοσουν με την δουλειά να μην είχατε χρήματα για να προχωρήσετε αν εμφανιζόταν τότε κάποιο θέμα . 

Μπορεί αν ξεκινούσες πιο νωρίς προσπάθειες να έμενες έγκυος εύκολα λόγο ηλικίας  αλλά λόγο κακής ποιότητας ωαρίων Κ κληρονομικότητας να γεννιόταν ένα παιδί με προβλήματα που δεν φαίνονται από τους κλασικούς υπερήχους Κ εξετάσεις Κ τώρα να ήσουν με ένα παιδί με πρόβληματα από τα 25 σου ....

Οπότε μην σκέφτεσε ενοχικά ότι έχει γίνει έγινε . Κάνε την προσπάθεια σου από εδώ Κ πέρα όσο πιο προσεκτικά μπορείς Κ μην απελπιζεσε όλα θα γίνουν δεν σου έχει αποκλείσει κανείς τίποτα 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Elenaki30 είπε:

Εμένα αργεί πολύ η αυχενική με το καλό.. λογικά σε κανένα μήνα αλλά είμαι 99% σίγουρη ότι είναι αγόρι...συνήθως αυτά είναι ευαίσθητα.. Η μαμά μου όσες αποβολές είχε ήταν αγόρια και της είχαν πει ετσι οι γιατροί.. 

Ενώ όταν ήταν έγκυος σε εμένα ολόκληρη μετακόμιση έκανε μόνη της και ούτε που κουνήθηκα :wink:

Άσχετο δεν ξέρω αν ανέφερες στον γιατρό σου το ιστορίκο της μαμας... τελικα σε τι οφειλοταν?? Οι αποβολες??? Θα πρέπει να το αναφέρεις γτ στα γυναικολογικά νομίζω και  το ιστορικό της μαμας μπορεί να έχει σημασία... νομίζω... γτ ο γιατρός μου ρώτησε το ιστορικό από το δικό μου το σόι και του άντρα... Για την εγκυμοσυνη αλλά εμείς έχουμε κυρίως ασθενειες που επηρεάζουν την υγεία του εμβρύου όχι την κύηση...

5 minutes ago, enjoy said:

Άσχετο δεν ξέρω αν ανέφερες στον γιατρό σου το ιστορίκο της μαμας... τελικα σε τι οφειλοταν?? Οι αποβολες??? Θα πρέπει να το αναφέρεις γτ στα γυναικολογικά νομίζω και  το ιστορικό της μαμας μπορεί να έχει σημασία... νομίζω... γτ ο γιατρός μου ρώτησε το ιστορικό από το δικό μου το σόι και του άντρα... Για την εγκυμοσυνη αλλά εμείς έχουμε κυρίως ασθενειες που επηρεάζουν την υγεία του εμβρύου όχι την κύηση...

Να ρωτήσω κάτι κορίτσια.. Όταν πρόκειται να γίνει καισαρική, στην κάνουν 2 βδομάδες νωρίτερα από την ΠΗΤ ή δεν είναι κανόνας;

πρίν από 12 λεπτά , VDald είπε:

Να ρωτήσω κάτι κορίτσια.. Όταν πρόκειται να γίνει καισαρική, στην κάνουν 2 βδομάδες νωρίτερα από την ΠΗΤ ή δεν είναι κανόνας;

Δεν είναι κανόνας...

Μια φίλη, περιμενε να έρθει η ώρα να γεννήσει (της έσπασαν τα νερά) και έπειτα έκανε καισαρική...ενώ από την αρχή ήξερε ότι θα έκανε καισαρική...αλλά περιμενε να έρθει η ώρα που θα γεννιόταν το μωρό από μόνο του...σε πρώτη κυηση, σε παίρνει να το κάνεις...σε δεύτερη, συνήθως, δύο εβδομάδες πριν την ΠΗΤ, με ότι απρόοπτα μπορεί να ενέχει αυτό.

Δηλαδή, μιας φίλης, εμφάνισε πολλά προβλήματα αναπνευστικά, επειδή απλά δεν ήταν έτοιμο και το έβγαλαν βίαια !

Δεν αναφέρομαι βέβαια, σε περιπτώσεις ανάγκης!

Πως καταφέρνω να γράφω κατεβατα πάντα;

Αυτααααααα :razz:

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

3 minutes ago, iwanna24 said:

Δεν είναι κανόνας...

Μια φίλη, περιμενε να έρθει η ώρα να γεννήσει (της έσπασαν τα νερά) και έπειτα έκανε καισαρική...ενώ από την αρχή ήξερε ότι θα έκανε καισαρική...αλλά περιμενε να έρθει η ώρα που θα γεννιόταν το μωρό από μόνο του...σε πρώτη κυηση, σε παίρνει να το κάνεις...σε δεύτερη, συνήθως, δύο εβδομάδες πριν την ΠΗΤ, με ότι απρόοπτα μπορεί να ενέχει αυτό.

Δηλαδή, μιας φίλης, εμφάνισε πολλά προβλήματα αναπνευστικά, επειδή απλά δεν ήταν έτοιμο και το έβγαλαν βίαια !

Δεν αναφέρομαι βέβαια, σε περιπτώσεις ανάγκης!

Πως καταφέρνω να γράφω κατεβατα πάντα;

Αυτααααααα :razz:

Σιγά το κατεβατό.. Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες!! Όχι τίποτα άλλο δλδ, αλλά αν γεννήσω πιο νωρίς και πάω Ιούνιο, εγώ δεν φεύγω από εδώ! Εσάς θέλω τώρα και δεν μου αρέσουν οι αλλαγές, αχαχχαχ!

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , VDald είπε:

Σιγά το κατεβατό.. Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες!! Όχι τίποτα άλλο δλδ, αλλά αν γεννήσω πιο νωρίς και πάω Ιούνιο, εγώ δεν φεύγω από εδώ! Εσάς θέλω τώρα και δεν μου αρέσουν οι αλλαγές, αχαχχαχ!

Που να πας καλέ:

Τελείωσε τώρα!

Δεν φεύγεις από εδώ.

Άκου εκεί...

Ντροπής πράγματα!

Είσαι η έναρξη μας και δεν σε αλλάζουμε ❤️

• Χαχα 2

fH1Pp2.png

4 minutes ago, iwanna24 said:

Που να πας καλέ:

Τελείωσε τώρα!

Δεν φεύγεις από εδώ.

Άκου εκεί...

Ντροπής πράγματα!

Είσαι η έναρξη μας και δεν σε αλλάζουμε ❤️

❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, enjoy είπε:

Το είχα αναφέρει τον γυναικολόγο μου και είχε πει δεν παίζει ρόλο... Το είπα και χθες στο νοσοκομείο και μου είπε ότι έπρεπε να το ψάξω.. Αντε βγάλε άκρη!!! 

Είχε έλλειψη προγεστερονης απλά εκείνα τα χρονια μέχρι να στο βρούνε τρέχα γύρευε..ειχε 3 συνεχόμενες αποβολές.. Μετά έκανε ενεσεις και μπόρεσε να το κρατήσει..

3 ώρες πρίν, Polly1 είπε:

Για να δούμε!!! Στα αγοράκια λένε είναι πιο εύκολο να το δουν!! Εμάς μας το άλλαξαν σε υπέρηχο μετά την Αυχενική, αλλά τελικά ήταν ο τι είπαν στην αυχενική αρχικά!! Μερικές το μαθαίνουν Β επιπέδου!! Δε θέλω να μου συμβεί κάτι τέτοιο!! Χαχαχα!!! 4/1 ποσών εβδομάδων θα είσαι τωρα;;

Θα είμαι 12 και 1 μέρα!κ γω να πω την αλήθεια περίμενα να μου πει μια βδομάδα μετά 13 δηλ

πρίν από 20 λεπτά , Elenaki30 είπε:

Το είχα αναφέρει τον γυναικολόγο μου και είχε πει δεν παίζει ρόλο... Το είπα και χθες στο νοσοκομείο και μου είπε ότι έπρεπε να το ψάξω.. Αντε βγάλε άκρη!!! 

Είχε έλλειψη προγεστερονης απλά εκείνα τα χρονια μέχρι να στο βρούνε τρέχα γύρευε..ειχε 3 συνεχόμενες αποβολές.. Μετά έκανε ενεσεις και μπόρεσε να το κρατήσει..

Κ η μαμά μου το είχε πάθει αυτό από έλλειψη προγεστερόνης κ δούλευε όρθια κ ενώ είχε αίμα δν είχε πει τίποτε κ συνέχιζε να κάνει ότι έκανε!τότε υπήρχε άγνοια κ ιατρικά αλλά κ από τις γυναίκες!μην φοβάσαι θα δεις όλα θα πάνε μια χαρά!

• Μου αρέσει 1

Εγώ από έλλειψη προγεστερόνης έχασα το πρώτο. 

Μετά μπουκωθηκα στην κόρη...

Σε αυτή την κύηση δεν έχω έλλειψη.

Δεν έχουμε πάντα σε όλες τις κυήσεις έλλειψη...μπορεί δηλαδή, να έχεις σε τρεις απανωτά και μετά να γεννήσεις άλλα τρία και να είσαι φουλ!

Για αυτό και η μαμά σου μετά έκανε κανονικά παιδάκια...δεν είναι στάνταρ.

Σε αυτή την κύηση είχα έλλειψη οιστραδιόλης.

Ημαρτον...ο οργανισμός μου κοιμάται όρθιος...

Το μόνο καλό, είναι ότι όλες αυτές οι ορμόνες, από την 12η βδομάδα και έπειτα, δημιουργούνται πλέον από τον πλακούντα ...όποτε δεν υπάρχει καμία έλλειψη...το θέμα είναι το πρώτο τρίμηνο.

Πάλι κατεβατο...δεν ξαναμιλαω μέχρι του χρόνου :razz:

• Χαχα 3

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

Στον προγεννητικό έλεγχο σας βάλανε εξετάσεις και για προγεστερονη και το ξέρατε; γιατί εμένα δεν μου έβαλε... Καλά μπορεί και να μην εχω και να έτυχε τώρα κάτι άλλο... 

πρίν από 25 λεπτά , Elenaki30 είπε:

Στον προγεννητικό έλεγχο σας βάλανε εξετάσεις και για προγεστερονη και το ξέρατε; γιατί εμένα δεν μου έβαλε... Καλά μπορεί και να μην εχω και να έτυχε τώρα κάτι άλλο... 

Και μένα δεν μου έβαλε.μου έδωσε βέβαια προληπτικά γιατί είχα μια βιοχημική αλλά σήμερα θα πάρω το τελευταίο και φοβάμαι μην δω τίποτα αίμα μέχρι στιγμής δεν έχω τίποτα..

1 hour ago, iwanna24 είπε:

Εγώ από έλλειψη προγεστερόνης έχασα το πρώτο. 

Μετά μπουκωθηκα στην κόρη...

Σε αυτή την κύηση δεν έχω έλλειψη.

Δεν έχουμε πάντα σε όλες τις κυήσεις έλλειψη...μπορεί δηλαδή, να έχεις σε τρεις απανωτά και μετά να γεννήσεις άλλα τρία και να είσαι φουλ!

Για αυτό και η μαμά σου μετά έκανε κανονικά παιδάκια...δεν είναι στάνταρ.

Σε αυτή την κύηση είχα έλλειψη οιστραδιόλης.

Ημαρτον...ο οργανισμός μου κοιμάται όρθιος...

Το μόνο καλό, είναι ότι όλες αυτές οι ορμόνες, από την 12η βδομάδα και έπειτα, δημιουργούνται πλέον από τον πλακούντα ...όποτε δεν υπάρχει καμία έλλειψη...το θέμα είναι το πρώτο τρίμηνο.

Πάλι κατεβατο...δεν ξαναμιλαω μέχρι του χρόνου :razz:

Τι πήρες για να ανεβάσεις την προγεστερόνη? Ultrogesten? Και εγώ παίρνω από την αρχή μέχρι και σήμερα τελευταία μέρα!! Είναι αρκετό? Φοβάμαι! Γιατί είχα και εγώ μια βιοχημική αλλά δεν ξέρω αν ήταν από αυτό! Δεν με είχε βάλει να κάνω για προγεστερόνη ούτε και τώρα στον προγενετικο!!θα φανεί ελπίζω να μην δω τίποτα αίμα δεν θα το αντέξω

πρίν από 26 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Και μένα δεν μου έβαλε.μου έδωσε βέβαια προληπτικά γιατί είχα μια βιοχημική αλλά σήμερα θα πάρω το τελευταίο και φοβάμαι μην δω τίποτα αίμα μέχρι στιγμής δεν έχω τίποτα..

Τι πήρες για να ανεβάσεις την προγεστερόνη? Ultrogesten? Και εγώ παίρνω από την αρχή μέχρι και σήμερα τελευταία μέρα!! Είναι αρκετό? Φοβάμαι! Γιατί είχα και εγώ μια βιοχημική αλλά δεν ξέρω αν ήταν από αυτό! Δεν με είχε βάλει να κάνω για προγεστερόνη ούτε και τώρα στον προγενετικο!!θα φανεί ελπίζω να μην δω τίποτα αίμα δεν θα το αντέξω

Τι βδομάδα είσαι;

Υπάρχει εξέταση ειδική ναι...

Εγώ την έκανα σε κάθε κύηση μετά την πρώτη αποβολή. 

Ουτροτζεσταν πίνω ναι...

Τρία τη μέρα!

fH1Pp2.png

πρίν από 6 λεπτά , iwanna24 είπε:

Τι βδομάδα είσαι;

Υπάρχει εξέταση ειδική ναι...

Εγώ την έκανα σε κάθε κύηση μετά την πρώτη αποβολή. 

Ουτροτζεσταν πίνω ναι...

Τρία τη μέρα!

Στην 10 μπήκα χτες! Εμένα δεν μου έβαλε να κάνω.. μόνο παίρνω 1 την μέρα κολπικό.. τώρα θα πάω σε άλλο γιατρό την άλλη εβδομάδα και θα τον ρωτήσω..

πρίν από 6 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Στην 10 μπήκα χτες! Εμένα δεν μου έβαλε να κάνω.. μόνο παίρνω 1 την μέρα κολπικό.. τώρα θα πάω σε άλλο γιατρό την άλλη εβδομάδα και θα τον ρωτήσω..

Δεν θα έχεις τίποτα...

Ένα να ξέρεις, είναι τίποτα...μόνο στο μυαλό σου. Αν αγχώνεσαι, μην το κόψεις.

Συνέχισε το...για ένα ουτρο πραμα δεν παθαίνεις είτε το πάρεις είτε όχι ❤️

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...