Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , little miracle είπε:

συμφωνω απολυτως σε ολα. γι αυτο πλεον λεω υγεια και τιποτα αλλο. τι ηλικια εχεις εσυ κοπελα μου; εχεις καλα εμβρυακια;

Το καλοκαίρι θα κλείσω τα 42. Τα έμβρυα είναι από τα 39 μου. Είχα 8 βλαστοκυστες. Είχα βάλει τότε τις 2. Εμφυτευτηκαν αλλά το δεύτερο δεν προχώρησε, δεν ήταν υγιές. Αυτά που έχουν μείνει, είναι δύο 4ΑΑ (αυτες θα βάλω τώρα), μια 4ΒΑ και 3ΒΒ 5ης μέρας. Κι έχω κι άλλες δύο 6ης μέρας, η μία 5ΑΑ και η άλλη 5ΒΒ.

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

πρίν από 41 λεπτά , VDald είπε:

Καλημέρα! Ναι, αυτήν. 430 μου είπαν. 

Τον γλυκούλη.. Εξήγησέ του πως είναι φυσιολογικό. Δεν ξέρω βέβαια και την ηλικία του.. Ή βάλε δυνατά κανένα παιδικό ώστε να μην σε ακούσει αν δεν κρατηθείς.

Αυτό κάνουμε όταν είναι.κ.ο σύζυγός εδώ του βάζει δυνατά παιδικά!όταν είμαστε μόνοι είναι η ουρά μου έρχεται μαζί μου κ για την ανάγκη μου που κάνω αλλιώς κλαιει

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 34 λεπτά , VDald είπε:

Όχι, όχι. Και από αυτό έχουμε. Και τι ΔΕΝ έχουμε!! 

@enjoy όντως!

Εγώ μόνο εμετό δεν κάνω κατά τα άλλα όλα τα έχω και δυσκοιλιότητα που δεν είχα και όλα ουφφφφ...

3 minutes ago, Xrisaaaaaa said:

Εγώ μόνο εμετό δεν κάνω κατά τα άλλα όλα τα έχω και δυσκοιλιότητα που δεν είχα και όλα ουφφφφ...

Τα υπόθετα που σου είπαμε θα σε σώσουν. 
Ουφ μα τι ουφ!! 

πρίν από 29 λεπτά , VDald είπε:

Ουφ μα τι ουφ!! 

Θα ρωτήσω και τον γιατρό γιατί τίποτα δεν έχω πάρει μέχρι στιγμής γενικά δεν παίρνω χάπια

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Polly1 είπε:

Καλημερα!!! Την DNA θα κανεις;; Έχεις μάθει κοστος; 

Καλημερα κορίτσια!! Τι κανετε; Καλή Πρωτοχρονιά να έχουμε και καλή χρονιά!! Με υγεία και με το καλό τα μωρά μας!

@Elenaki30 πώς εισαι σήμερα,κοπέλα μου; 

@enjoy δεν ξεκινάς να γράφεις πινακάκι με το φύλο των μωρών,έχετε ξεκινήσει πολλές να ξέρετε! Εσύ τα γράφεις ωραια!! Εγώ μάλλον θα το μάθω τελευταία γιατί θέλω να κάνω πάρτι αποκάλυψης!! Χαχαχα!! Αν και δε με βλέπω να αντέχω να μην ξέρω!!!

Τελειοοοο ήθελα κ γω στα γενέθλια του μικρού μου τον Ιανουάριο αλλά σιγά μην εντεξω!είδα κάπου εκτός από γλυκά έκαναν τούρτα κ μέσα στην κρέμα της τούρτας είχε μπλε η ροζ χρώμα !ωραίο κ αυτό!κ ήθελα στην τούρτα γενεθλίων του γιου μου να το κάνω έχω εγώ γενέθλια 27 Ιανουαρίου κ ο γιος μου 28!αλλά που να αντέξω χαχαχαχα

πρίν από 16 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Θα ρωτήσω και τον γιατρό γιατί τίποτα δεν έχω πάρει μέχρι στιγμής γενικά δεν παίρνω χάπια

Εμένα σε δυσκοιλιότητα στην πρώτη κυηση μου είχε δώσει σιρόπι dufalac!έκανε δουλειά!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , marilia35 είπε:

Τελειοοοο ήθελα κ γω στα γενέθλια του μικρού μου τον Ιανουάριο αλλά σιγά μην εντεξω!είδα κάπου εκτός από γλυκά έκαναν τούρτα κ μέσα στην κρέμα της τούρτας είχε μπλε η ροζ χρώμα !ωραίο κ αυτό!κ ήθελα στην τούρτα γενεθλίων του γιου μου να το κάνω έχω εγώ γενέθλια 27 Ιανουαρίου κ ο γιος μου 28!αλλά που να αντέξω χαχαχαχα

Εμένα σε δυσκοιλιότητα στην πρώτη κυηση μου είχε δώσει σιρόπι dufalac!έκανε δουλειά!

Εγω αυτο που λες το είδα όνειρο!! Ότι μέσα η τουρτα ήταν ροζ!! 27 Ιανουαρίου είναι καλά να το δεις! Εγώ αυχενική έχω γύρω στις 15 και δεν είναι και πάντα σίγουρο αυτό που θα σου πουν τότε!! Οπότε για Φεβρουάριο το κόβω!!

πρίν από 26 λεπτά , Polly1 είπε:

Εγω αυτο που λες το είδα όνειρο!! Ότι μέσα η τουρτα ήταν ροζ!! 27 Ιανουαρίου είναι καλά να το δεις! Εγώ αυχενική έχω γύρω στις 15 και δεν είναι και πάντα σίγουρο αυτό που θα σου πουν τότε!! Οπότε για Φεβρουάριο το κόβω!!

Χαχαχα αλήθεια?για να δούμε θα βγει το όνειρο προφητικό!εγώ αυχενική έχω 4 Ιανουαρίου!στον γιο μου αμέσως μου το είπε μου λέει 99 τοις εκατό αγόρι!ήμουν 12 εβδομάδων κ 2 ημερων

1 hour ago, VDald είπε:

Ουφ μα τι ουφ!! 

Αυτά τα υπόθετα τα είχα βάλει μια μέρα πριν γεννήσω με καισαρική δν μου κάναν κλυσμα ενώ συνήθως κάνουν κλυσμα!εγώ να είμαι ειλικρινής δν τα θέλω χαχαχαχα!από μικρή είχα θέμα ενώ ότι άλλο φάρμακο θες το πίνω σαν υφές!

2 ώρες πρίν, marilia35 είπε:

Σήμερα κορίτσι μου κ γω έχω αναγουλα κρατιέται καπως!γτ αν πάω μπάνιο για εμετό ο μικρός μου φοβάται κ είμαστε μόνοι!

Και εμείς μόνοι τα 2 ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ (ευτυχώς έχουν όρεξη για παιχνιδια) και εγώ ο σύζυγός θα ερθει απόγευμα... 

2 ώρες πρίν, Elenaki30 είπε:

Καλημέραααα και από εμένα!! Σήμερα όλα καλά προς το παρόν πήρα και το χαπάκι μου και άρχισα να ηρεμώ... Δεν ξέρω πως ήσασταν όσες από εσάς παίρνετε τα utrogestan αλλά μιλάμε για φουλ χαλάρωση και μουδιασμα... :razz:

Να έχουμε όλοι  μια υπέροχη χρονια με πολλή αγάπη, τύχη και φυσικά ΥΓΕΊΑ! :wub:

Όσον αφορά τους πονοκεφάλους ( εκτός εγκυμοσύνης) μόνο με μεσουλιντ περνανε δυστυχώς.. Οι έντονοι.. Είναι δυνατό χάπι αλλά θαυματουργό.. Αν κ τελευταία το έχουν χαλασει κ αυτό.. 

Νομίζω προκαλούν και ζάλη αν θυμάμαι καλά αστάθεια υπνηλία 

2 ώρες πρίν, Elenaki30 είπε:

Καλημέραααα και από εμένα!! Σήμερα όλα καλά προς το παρόν πήρα και το χαπάκι μου και άρχισα να ηρεμώ... Δεν ξέρω πως ήσασταν όσες από εσάς παίρνετε τα utrogestan αλλά μιλάμε για φουλ χαλάρωση και μουδιασμα... :razz:

Να έχουμε όλοι  μια υπέροχη χρονια με πολλή αγάπη, τύχη και φυσικά ΥΓΕΊΑ! :wub:

Όσον αφορά τους πονοκεφάλους ( εκτός εγκυμοσύνης) μόνο με μεσουλιντ περνανε δυστυχώς.. Οι έντονοι.. Είναι δυνατό χάπι αλλά θαυματουργό.. Αν κ τελευταία το έχουν χαλασει κ αυτό.. 

Αυτό κάνουμε όταν είναι.κ.ο σύζυγός εδώ του βάζει δυνατά παιδικά!όταν είμαστε μόνοι είναι η ουρά μου έρχεται μαζί μου κ για την ανάγκη μου που κάνω αλλιώς κλαιει

Καθαρίζω τις ρόδες από καρότσι και τον βάζω εκεί έξω από την τουαλέτα να έχει οπτική επαφή και κάνω την δουλειά μου και μπάνιο κάνω έτσι η αν δεν έχω προλάβει να το καθαρίσω κουβαλάω το καθισματακι φαγητού..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , enjoy είπε:

Και εμείς μόνοι τα 2 ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ (ευτυχώς έχουν όρεξη για παιχνιδια) και εγώ ο σύζυγός θα ερθει απόγευμα... 

Καλό αυτό που έχουν ορεξουλα!εμένα ξύπνησε 8 τώρα κοιμήθηκε 12-1 κακό αυτό δν θα κοιμάται μεσημέρι κ τώρα φτιάχνω καρμπονάρα να φάμε!εμένα με εκνεύρισε ο σύζυγος τώρα θυμήθηκε τέλος του χρόνου να πάει να πάρει καινούργιο υπολογιστή εδώ κ ένα μήνα τον είχε ο άνθρωπος λ περίμενε!κ με πήρε τηλ ήθελε κάτι κωδικούς!δν είπα τίποτε πεθαίνω της πει ας θα πέσω κάτω!κ θέλουμε ψώνια δν έχω τίποτε!έχω κάτι νευρα

Καλή όρεξη!!! Και εγώ θέλω καρμπονάρα... εδώ και 3 μέρες Αλλά κάνεις δεν πάει να αγοράσει τα υλικά αχαχαχ... και σήμερα θέλουμε σούπερ για Πρωτοχρονια Αλλά μας προέκυψε και εμάς υποχρεώση και βγήκε εκτός πόλης... αμελησαμε και δώρο για τον μεγάλο... εντάξει μωρέ συμβαίνουν και αυτά... Υγεία να Έχουμε!!!

Σε νοιώθω όμως... θα ήθελα ένα ρεπό το απόγευμα... αχαχα

Εμείς τρώμε μια και πάμε για ύπνο στις 2... Μόλις ξυπνήσω ελπίζω να τον δω.. Και εγώ... που εννοείται δεν θα έχει γυρίσει... εμάς είναι χειρότερο εγώ τον παρακίνησα να φύγει Αχαχαχαχα οπότε δεν μπορώ να γκρινιαξωωω αχαχαχχα.... 

Διαφημίσεις

Χαχαχα αλήθεια?για να δούμε θα βγει το όνειρο προφητικό!εγώ αυχενική έχω 4 Ιανουαρίου!στον γιο μου αμέσως μου το είπε μου λέει 99 τοις εκατό αγόρι!ήμουν 12 εβδομάδων κ 2 ημερων

Αυτά τα υπόθετα τα είχα βάλει μια μέρα πριν γεννήσω με καισαρική δν μου κάναν κλυσμα ενώ συνήθως κάνουν κλυσμα!εγώ να είμαι ειλικρινής δν τα θέλω χαχαχαχα!από μικρή είχα θέμα ενώ ότι άλλο φάρμακο θες το πίνω σαν υφές!

Για να δούμε!!! Στα αγοράκια λένε είναι πιο εύκολο να το δουν!! Εμάς μας το άλλαξαν σε υπέρηχο μετά την Αυχενική, αλλά τελικά ήταν ο τι είπαν στην αυχενική αρχικά!! Μερικές το μαθαίνουν Β επιπέδου!! Δε θέλω να μου συμβεί κάτι τέτοιο!! Χαχαχα!!! 4/1 ποσών εβδομάδων θα είσαι τωρα;;

• Μου αρέσει 1

Και εγώ 4/1εχω την αυχενική κ είμαι 12ε κ 5 ημερών.. εγώ κορίτσια έχω συνηθίσει τόσο να μην νιώθω καλά που όταν είμαι καλύτερα έχω φόβο ότι κάτι κακό συνέβη... Στο μητέρα μου είπαν για την veracity 390€.

Εμένα αργεί πολύ η αυχενική με το καλό.. λογικά σε κανένα μήνα αλλά είμαι 99% σίγουρη ότι είναι αγόρι...συνήθως αυτά είναι ευαίσθητα.. Η μαμά μου όσες αποβολές είχε ήταν αγόρια και της είχαν πει ετσι οι γιατροί.. 

Ενώ όταν ήταν έγκυος σε εμένα ολόκληρη μετακόμιση έκανε μόνη της και ούτε που κουνήθηκα :wink:

1 hour ago, Vasso87 said:

Και εγώ 4/1εχω την αυχενική κ είμαι 12ε κ 5 ημερών.. εγώ κορίτσια έχω συνηθίσει τόσο να μην νιώθω καλά που όταν είμαι καλύτερα έχω φόβο ότι κάτι κακό συνέβη... Στο μητέρα μου είπαν για την veracity 390€.

Φαντάσου πού φτάσαμε, ε; Χαχα, υπομονή και σε σένα κορίτσι. Ίσως όσο μας παιδεύουν τώρα, τόσο ήσυχα να είναι όταν γεννηθούν :)

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Vasso87 είπε:

Και εμείς το παθαίνουμε.ειναι φυσιολογικό... Αφού δεν ξέρουμε.τι κάνει εκεί μέσα... μα ούτε μια κλειδαρότρυπα δεν έχει ντροπή... αχαχαχαα

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...