Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Antonia_ είπε:

Ο προηγούμενος γιατρός θεωρεί ότι είναι θέμα τύχης απλά ν πετύχουμε το καλό έμβρυο. Για προεμφυτετικο ρώτησα το νέο γιατρό αλλά θεωρεί πως δεν χρειάζεται. Βέβαια το σκέφτομαι κ θ το ξανασυζητησω μαζί του.

Στην πρώτη εμβρυομεταφορα έμεινα έγγυος ακούσαμε καρδιά κ μετά απέβαλα. Κ άλλη μια βιοχημική. Οπότε 2/4 εμφυτεύσεις

Κορίτσι μου εδώ θα διαφωνήσω λιγάκι,ναι συμφωνώ ότι είναι ΚΑΙ θέμα τύχης,αλλά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ο γιατρός και ο εμβρυολόγος.Και είμαι της άποψης ότι αν θέλει ο γιατρός σου θα τα κατεφερει!Γιατι υπάρχουν και κάποιοι που το κάνουν επίτηδες με απώτερο σκοπό το κέρδος εννοείται.Δεν θυμάμαι αν είπες πιο πάνω ότι θα πας και σε άλλον γιατρό,εγώ πάντως θα σου πρότεινα άμεσα να το κάνεις.Παρε δεύτερη γνώμη!Ειναι πραγματικά κρίμα να είχες 8βλαστοκυστες 5 ημερών και απλά κάποιες να χάθηκαν από την απειρια κάποιου γιατρού.Σκεψου άλλες γυναίκες κάνουν και ένα χρόνο και παραπάνω να μαζέψουν τόσα εμβρυακια.Θρομβοφιλια έχεις κάνει;

πρίν από 2 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Κορίτσι μου εδώ θα διαφωνήσω λιγάκι,ναι συμφωνώ ότι είναι ΚΑΙ θέμα τύχης,αλλά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ο γιατρός και ο εμβρυολόγος.Και είμαι της άποψης ότι αν θέλει ο γιατρός σου θα τα κατεφερει!Γιατι υπάρχουν και κάποιοι που το κάνουν επίτηδες με απώτερο σκοπό το κέρδος εννοείται.Δεν θυμάμαι αν είπες πιο πάνω ότι θα πας και σε άλλον γιατρό,εγώ πάντως θα σου πρότεινα άμεσα να το κάνεις.Παρε δεύτερη γνώμη!Ειναι πραγματικά κρίμα να είχες 8βλαστοκυστες 5 ημερών και απλά κάποιες να χάθηκαν από την απειρια κάποιου γιατρού.Σκεψου άλλες γυναίκες κάνουν και ένα χρόνο και παραπάνω να μαζέψουν τόσα εμβρυακια.Θρομβοφιλια έχεις κάνει;

Συγνώμη τώρα είδα ότι πήγες σε νέο γιατρό!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

πρίν από 54 λεπτά , iwanna24 είπε:

Έλα βρε αγάπη μου και με εσκασες σκατό...έλεγα άντε να πάει αλλά δεν ήθελα να στο πω...ήμουν σίγουρη ρε συ...

Δεν έχεις αποκόλληση έτσι;

Ήμουν σίγουρη...μπορεί ακόμα και από τη μήτρα που ανοίγει που λένε...αχ κορίτσι μου όλα τέλεια ...μην φοβάσαι...έχω αποβάλει και ξέρω...δύο φορές...αν ξεκινήσει αποβολή τελείωσε. Δεν σταματάει δυστυχώς, με τίποτα!

Τόσο μεγάλη εβδομάδα δεν αποβάλλεις...

Ουφ, άντε αύριο παραμονή...όλα καλα ❤️❤️❤️

Είναι τρομακτικές οι αποβολές... Πάντα τις φοβόμουν ίσως λόγω ιστορικού από την μαμά μου που είχε 4...

Δεν μου είπε κάτι συγκεκριμένο ο γιατρός τι το προκάλεσε.. Είπε ίσως να είναι κ οι μέρες που θα μου ερχόταν περίοδος και γι αυτό να έγινε αυτό... Απλά ο πόνος με τρόμαξε πιο πολύ... Ήταν αρκετά δυνατός αλλά πιστεύω και εγώ άμα ήταν να γίνει αποβολή δεν θα σταματούσε.. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 48 λεπτά , Elenaki30 είπε:

Είναι τρομακτικές οι αποβολές... Πάντα τις φοβόμουν ίσως λόγω ιστορικού από την μαμά μου που είχε 4...

Δεν μου είπε κάτι συγκεκριμένο ο γιατρός τι το προκάλεσε.. Είπε ίσως να είναι κ οι μέρες που θα μου ερχόταν περίοδος και γι αυτό να έγινε αυτό... Απλά ο πόνος με τρόμαξε πιο πολύ... Ήταν αρκετά δυνατός αλλά πιστεύω και εγώ άμα ήταν να γίνει αποβολή δεν θα σταματούσε.. 

Όχι κορίτσι μου...δεν σταματάει.

Πέσε να κοιμηθείς...όλα πάνε μια χαρά!!!

Εδώ θα είμαστε να τα λέμε...σε λίγους μήνες θα τα έχουμε αγκαλιά...

Καλό βράδυ ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

Καλημέρα με ευχές για Υγεία, Τύχη κ Αγάπη. Να είναι μια καλύτερη χρονιά για όλους μας και να βάζουμε κ εμείς το χεράκι μας ώστε να συμβεί αυτό.
Με το καλό να γεννήσουμε υγιή παιδάκια και να τα μεγαλώσουμε αξιοπρεπώς. 

Από τον πρωινό εμετό, φιλάκ.. (αφήστε το καλύτερα, θα σιχαίνεστε, χαχαχα), hugs!!

• Μου αρέσει 5
  • Χαχα 2

πρίν από 26 λεπτά , VDald είπε:

Καλημέρα με ευχές για Υγεία, Τύχη κ Αγάπη. Να είναι μια καλύτερη χρονιά για όλους μας και να βάζουμε κ εμείς το χεράκι μας ώστε να συμβεί αυτό.
Με το καλό να γεννήσουμε υγιή παιδάκια και να τα μεγαλώσουμε αξιοπρεπώς. 

Από τον πρωινό εμετό, φιλάκ.. (αφήστε το καλύτερα, θα σιχαίνεστε, χαχαχα), hugs!!

Σήμερα κορίτσι μου κ γω έχω αναγουλα κρατιέται καπως!γτ αν πάω μπάνιο για εμετό ο μικρός μου φοβάται κ είμαστε μόνοι!

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, VDald είπε:

Είναι μη επεμβατική και γίνεται με αιμοληψία.

Καλημερα!!! Την DNA θα κανεις;; Έχεις μάθει κοστος; 

Καλημερα κορίτσια!! Τι κανετε; Καλή Πρωτοχρονιά να έχουμε και καλή χρονιά!! Με υγεία και με το καλό τα μωρά μας!

@Elenaki30 πώς εισαι σήμερα,κοπέλα μου; 

@enjoy δεν ξεκινάς να γράφεις πινακάκι με το φύλο των μωρών,έχετε ξεκινήσει πολλές να ξέρετε! Εσύ τα γράφεις ωραια!! Εγώ μάλλον θα το μάθω τελευταία γιατί θέλω να κάνω πάρτι αποκάλυψης!! Χαχαχα!! Αν και δε με βλέπω να αντέχω να μην ξέρω!!!

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα κορίτσια να έχουμε μια υγιή και ευτυχισμένη χρονιά!!! Του χρόνου τέτοια μέρα να είμαστε όλες με τα σπορακια μας!!! Καλά να περάσετε και φάτε όσο μπορείτε.... φιλακιαααα

• Μου αρέσει 2

11 minutes ago, Polly1 said:

Καλημερα!!! Την DNA θα κανεις;; Έχεις μάθει κοστος; 

Καλημερα κορίτσια!! Τι κανετε; Καλή Πρωτοχρονιά να έχουμε και καλή χρονιά!! Με υγεία και με το καλό τα μωρά μας!

@Elenaki30 πώς εισαι σήμερα,κοπέλα μου; 

@enjoy δεν ξεκινάς να γράφεις πινακάκι με το φύλο των μωρών,έχετε ξεκινήσει πολλές να ξέρετε! Εσύ τα γράφεις ωραια!! Εγώ μάλλον θα το μάθω τελευταία γιατί θέλω να κάνω πάρτι αποκάλυψης!! Χαχαχα!! Αν και δε με βλέπω να αντέχω να μην ξέρω!!!

Καλημέρα! Ναι, αυτήν. 430 μου είπαν. 

14 minutes ago, marilia35 said:

Σήμερα κορίτσι μου κ γω έχω αναγουλα κρατιέται καπως!γτ αν πάω μπάνιο για εμετό ο μικρός μου φοβάται κ είμαστε μόνοι!

Τον γλυκούλη.. Εξήγησέ του πως είναι φυσιολογικό. Δεν ξέρω βέβαια και την ηλικία του.. Ή βάλε δυνατά κανένα παιδικό ώστε να μην σε ακούσει αν δεν κρατηθείς.

16 ώρες πρίν, VDald είπε:

Έχετε υπόψιν σας και τα υπόθετα γλυκερίνης για τις περιπτώσεις δυσκοιλιότητας. Ακίνδυνα από ό,τι ξέρω. :)

Με αυτά ζω πολλές φορές γτ μάρτυρω από πόνο πέρυσι τα ανακάλυψα μου τα πρότεινε η μαία μετά τον 2ο τοκετό.. είναι πραγματικά ότι καλύτερο έχει ανακαλυφθεί αχαχααχ μακάρι να υπήρχε και κάτι για τον πονοκέφαλο τόσο δραστικό γτ έχω και ημικρανίες που ότι και να πάρω είναι σαν καραμελιτσες δράση μηδέν (εκτός εγκυμοσυνης).

Καλημερςααααααα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , enjoy είπε:

Με αυτά ζω πολλές φορές γτ μάρτυρω από πόνο πέρυσι τα ανακάλυψα μου τα πρότεινε η μαία μετά τον 2ο τοκετό.. είναι πραγματικά ότι καλύτερο έχει ανακαλυφθεί αχαχααχ μακάρι να υπήρχε και κάτι για τον πονοκέφαλο τόσο δραστικό γτ έχω και ημικρανίες που ότι και να πάρω είναι σαν καραμελιτσες δράση μηδέν (εκτός εγκυμοσυνης).

Καλημερςααααααα

Αχχχ και εγώ νόμιζα μόνο εγώ έχω πονοκέφαλο...

Διαφημίσεις

15 ώρες πρίν, electra2021 είπε:

Κι εγώ καφέ υγρά βλέπω σήμερα btw! 

Καφέ υγρά είναι αίμα παλιο ανακατεμένο με τα υγρα που δεν είχε βγει και βρήκε διέξοδο τώρα είναι ακίνδυνο γτ είναι παλιό και δεν ασχολείται καν η γυναικολόγος μου.  κόκκινο θέλει παρακολούθηση γτ είναι φρέσκο..  Και οι αιτίες είναι χιλιάδες και δύσκολα φαίνονται στο υπερυχο στις αρχές της κύησης..  Μπορεί να είναι απλό αγγείο ευαίσθητο σε λάθος σημείο Δηλαδή να το ακουμπαει ο σακος και να το σπάει.. Χωρίς να.εχει καμία σχέση δλδ το αίμα με το μωρο.. Μπορεί και πολλά άλλα πιο δυσαρεστα Αλλά αντιμετωπισιμα εμείς σκεφτόμαστε θετικά!! Το καφε ειναι παλιο που δεν βγηκε και βρηκε έξοδό τωρα ειναο μη ανησυχητικο..

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα πέρα ως πέρα...

Και εγώ ακόμα δεν έχω σηκωθεί από το κρεβάτι...έχω μέχρι τις 12 φουλ αναγουλες...

Τρώω κρεβάτι και μετά σηκώνομαι...

Άντε σήμερα θα φάμε πάρα πολύ!!!

Έχω να δω το μπιζέλι μου πολύ καιρό και σκέφτομαι άραγε πως να είναι...

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

14 ώρες πρίν, Elenaki30 είπε:

Πρίν λίγο γύρισα από το νοσοκομείο... Ευτυχώς δν είχε καθόλου κόσμο και τελείωσα πάρα πολύ γρήγορα.. 

Όλα καλά το μωρό είναι στην θέση του και η καρδιά χτυπάει κανονικά... :grin:

Τώρα από εκεί και πέρα μου είπε ο γιατρός άμα ξανά πονέσω πολύ η δω πολύ αίμα να ξανά πάω.. Συνεχίζω φυσικά τα χάπια και βλέπουμε.. 

Κοριτσάρα καλά έκανες να σ φύγει το άγχος..  Πολύ ευχάριστα νέα!!! Καλή χρονιά με υγεία και χωρίς περιπέτειες εύχομαι... εμένα μου ερχόταν αίμα κόκκινο ανα μια 2 μέρες ποτέ ποτέ καφέ..  ενδιάμεσα χαιρόμουν που δεν είχα μετά παλι έκλαιγα..  Μέχρι που έκανα ένεση προγεστερόνη και δεν ξαναείδα... γτ το λέω?? Θέλω να πω και άμα σ ξανάρθει που το απευχομαι να ξέρεις συμβαίνει..  ηρεμία και είναι κάτι που αντιμετωπίζεται... ξάπλα ξάπλα ξάπλα λόγω συστάσεων...  

• Μου αρέσει 1

Καλημέραααα και από εμένα!! Σήμερα όλα καλά προς το παρόν πήρα και το χαπάκι μου και άρχισα να ηρεμώ... Δεν ξέρω πως ήσασταν όσες από εσάς παίρνετε τα utrogestan αλλά μιλάμε για φουλ χαλάρωση και μουδιασμα... :razz:

Να έχουμε όλοι  μια υπέροχη χρονια με πολλή αγάπη, τύχη και φυσικά ΥΓΕΊΑ! :wub:

Όσον αφορά τους πονοκεφάλους ( εκτός εγκυμοσύνης) μόνο με μεσουλιντ περνανε δυστυχώς.. Οι έντονοι.. Είναι δυνατό χάπι αλλά θαυματουργό.. Αν κ τελευταία το έχουν χαλασει κ αυτό.. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...