Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Antonia_ είπε:

Ο προηγούμενος γιατρός θεωρεί ότι είναι θέμα τύχης απλά ν πετύχουμε το καλό έμβρυο. Για προεμφυτετικο ρώτησα το νέο γιατρό αλλά θεωρεί πως δεν χρειάζεται. Βέβαια το σκέφτομαι κ θ το ξανασυζητησω μαζί του.

Στην πρώτη εμβρυομεταφορα έμεινα έγγυος ακούσαμε καρδιά κ μετά απέβαλα. Κ άλλη μια βιοχημική. Οπότε 2/4 εμφυτεύσεις

Κορίτσι μου εδώ θα διαφωνήσω λιγάκι,ναι συμφωνώ ότι είναι ΚΑΙ θέμα τύχης,αλλά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ο γιατρός και ο εμβρυολόγος.Και είμαι της άποψης ότι αν θέλει ο γιατρός σου θα τα κατεφερει!Γιατι υπάρχουν και κάποιοι που το κάνουν επίτηδες με απώτερο σκοπό το κέρδος εννοείται.Δεν θυμάμαι αν είπες πιο πάνω ότι θα πας και σε άλλον γιατρό,εγώ πάντως θα σου πρότεινα άμεσα να το κάνεις.Παρε δεύτερη γνώμη!Ειναι πραγματικά κρίμα να είχες 8βλαστοκυστες 5 ημερών και απλά κάποιες να χάθηκαν από την απειρια κάποιου γιατρού.Σκεψου άλλες γυναίκες κάνουν και ένα χρόνο και παραπάνω να μαζέψουν τόσα εμβρυακια.Θρομβοφιλια έχεις κάνει;

πρίν από 2 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Κορίτσι μου εδώ θα διαφωνήσω λιγάκι,ναι συμφωνώ ότι είναι ΚΑΙ θέμα τύχης,αλλά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ο γιατρός και ο εμβρυολόγος.Και είμαι της άποψης ότι αν θέλει ο γιατρός σου θα τα κατεφερει!Γιατι υπάρχουν και κάποιοι που το κάνουν επίτηδες με απώτερο σκοπό το κέρδος εννοείται.Δεν θυμάμαι αν είπες πιο πάνω ότι θα πας και σε άλλον γιατρό,εγώ πάντως θα σου πρότεινα άμεσα να το κάνεις.Παρε δεύτερη γνώμη!Ειναι πραγματικά κρίμα να είχες 8βλαστοκυστες 5 ημερών και απλά κάποιες να χάθηκαν από την απειρια κάποιου γιατρού.Σκεψου άλλες γυναίκες κάνουν και ένα χρόνο και παραπάνω να μαζέψουν τόσα εμβρυακια.Θρομβοφιλια έχεις κάνει;

Συγνώμη τώρα είδα ότι πήγες σε νέο γιατρό!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

Ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια για τις συμβουλές σας και τα υπέροχα αυτά λόγια!!! 

Δεν κουράζομαι καθόλου αυτές τις μέρες ούτε δουλεύω.. Ίσα ίσα σπίτι ξάπλα είμαι γτ έχω και τους εμετούς και δν πηγαίνω πουθενά.. Δεν ξέρω γιατί με έπιασε έτσι... 

Είναι σίγουρα από τον κόλπο γιατί ήταν σαν περίοδος και οι πονοι και το αίμα... Με πιασανε  δύο τρεις φορές ανά δεκάλεπτο οι κράμπες οι έντονες λέω πάει... Καλώς ήρθες αποβολή.. Αγχώθηκα εκείνη την ώρα η αλήθεια είναι.. Είναι και το πρώτο δεν έχω ξανά ζήσει κάτι παρόμοιο.. 

Τώρα είμαι ξαπλωμένη δεν έχω πια πόνους ίσα ίσα κάτι μικρές ενοχλήσεις δεν κουνιέμαι καθόλου.. Και πριν που πήγα τουαλέτα είχα καφέ όχι αίμα... Θα δω πως θα πάει.. Έχω πάρει πόσους γιατρούς για να πάω για έναν υπέρηχο και όλοι λείπουν.. Πέτυχα και τέτοιες μέρες.. 

Τώρα θα δω άμα συνεχίσει θα πάω νοσοκομείο απλά το αποφευγω λόγω κορονοιου φοβάμαι λίγο.. Είμαι και ανεμβολιαστη.. 

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

16 minutes ago, Elenaki30 said:

Ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια για τις συμβουλές σας και τα υπέροχα αυτά λόγια!!! 

Δεν κουράζομαι καθόλου αυτές τις μέρες ούτε δουλεύω.. Ίσα ίσα σπίτι ξάπλα είμαι γτ έχω και τους εμετούς και δν πηγαίνω πουθενά.. Δεν ξέρω γιατί με έπιασε έτσι... 

Είναι σίγουρα από τον κόλπο γιατί ήταν σαν περίοδος και οι πονοι και το αίμα... Με πιασανε  δύο τρεις φορές ανά δεκάλεπτο οι κράμπες οι έντονες λέω πάει... Καλώς ήρθες αποβολή.. Αγχώθηκα εκείνη την ώρα η αλήθεια είναι.. Είναι και το πρώτο δεν έχω ξανά ζήσει κάτι παρόμοιο.. 

Τώρα είμαι ξαπλωμένη δεν έχω πια πόνους ίσα ίσα κάτι μικρές ενοχλήσεις δεν κουνιέμαι καθόλου.. Και πριν που πήγα τουαλέτα είχα καφέ όχι αίμα... Θα δω πως θα πάει.. Έχω πάρει πόσους γιατρούς για να πάω για έναν υπέρηχο και όλοι λείπουν.. Πέτυχα και τέτοιες μέρες.. 

Τώρα θα δω άμα συνεχίσει θα πάω νοσοκομείο απλά το αποφευγω λόγω κορονοιου φοβάμαι λίγο.. Είμαι και ανεμβολιαστη.. 

Το πιθανότερο είναι να έπαθες μια μικρή αποκολληση. Αφού σταμάτησε λογικα δεν θα έχεις θέμα, πήγαινε στο γιατρό από εβδομάδα να το δείτε και περιμένουμε νέα σου! 

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!

Τι ωραία νέα βλέπω; Έχουν γίνει και οι αυχενικες :)

εγώ εχω κλείσει 18 Ιανουαρίου πρώτα ο Θεός.

@Elenaki30 κορίτσι μου μην αγχώνεσαι...το πιθανότερο όπως λένε και τα κορίτσια είναι καμία αποκολλησουλα, αφού σταμάτησε κιόλας το αίμα είναι τέλεια!! Απλά μην σηκωθείς καθόλου, μέχρι να μιλήσεις με τον γιατρό..εάν παίρνεις ουτροτζεσταν συμβουλεψου τον γιατρό σου μήπως αυξήσετε την δόση για ένα διάστημα μέχρι να σε δει έστω...όλα θα είναι καλά!! Είμαστε ακριβώς και στην ίδια εβδομάδα, μην μου αγχώνεσαι :)

πρίν από 7 λεπτά , Emmi@ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!

Τι ωραία νέα βλέπω; Έχουν γίνει και οι αυχενικες :)

εγώ εχω κλείσει 18 Ιανουαρίου πρώτα ο Θεός.

@Elenaki30 κορίτσι μου μην αγχώνεσαι...το πιθανότερο όπως λένε και τα κορίτσια είναι καμία αποκολλησουλα, αφού σταμάτησε κιόλας το αίμα είναι τέλεια!! Απλά μην σηκωθείς καθόλου, μέχρι να μιλήσεις με τον γιατρό..εάν παίρνεις ουτροτζεσταν συμβουλεψου τον γιατρό σου μήπως αυξήσετε την δόση για ένα διάστημα μέχρι να σε δει έστω...όλα θα είναι καλά!! Είμαστε ακριβώς και στην ίδια εβδομάδα, μην μου αγχώνεσαι :)

Τώρα δεν είμαι τόσο αγχωμένη αφού δεν πονάω κιόλας... Θα δούμε πως θα πάει... Μου είπε να τα παίρνω αυτά 3 φορές την ημέρα και θα δούμε από βδομάδα ξανά γιατί πέτυχα γιορτές! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Elenaki30 είπε:

Τώρα δεν είμαι τόσο αγχωμένη αφού δεν πονάω κιόλας... Θα δούμε πως θα πάει... Μου είπε να τα παίρνω αυτά 3 φορές την ημέρα και θα δούμε από βδομάδα ξανά γιατί πέτυχα γιορτές! 

Όλα καλά θα πάνε! Αφού σταμάτησε και το αίμα! Καλά λένε τα κορίτσια μάλλον καμία αποκόλληση θα είναι! Απλά εσύ να είσαι ξαπλωμένη και να μην κάνεις τίποτα!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , Elenaki30 είπε:

Και εγώ όταν είχα καφέ, στην αρχή ξεκούραση και 3 ουτροτζεσταν την ημέρα..η ξάπλα κάνει θαύματα! Όλα καλά είναι :)

Αχ βρε κορίτσια μου...σας κάνουν από τώρα τερτιπια τα σκατουλικα... Λενιώ, όλα θα πάνε καλά...άραξε εκεί και θα σταματήσουν και τα καφέ...ίσως αλλάζεις μήνα. 

Αν δεν νιώθεις καλά, πήγαινε νοσοκομείο για υπέρηχο. 

fH1Pp2.png

1 ώρα πρίν, iwanna24 είπε:

Αχ βρε κορίτσια μου...σας κάνουν από τώρα τερτιπια τα σκατουλικα... Λενιώ, όλα θα πάνε καλά...άραξε εκεί και θα σταματήσουν και τα καφέ...ίσως αλλάζεις μήνα. 

Αν δεν νιώθεις καλά, πήγαινε νοσοκομείο για υπέρηχο. 

Πρίν λίγο γύρισα από το νοσοκομείο... Ευτυχώς δν είχε καθόλου κόσμο και τελείωσα πάρα πολύ γρήγορα.. 

Όλα καλά το μωρό είναι στην θέση του και η καρδιά χτυπάει κανονικά... :grin:

Τώρα από εκεί και πέρα μου είπε ο γιατρός άμα ξανά πονέσω πολύ η δω πολύ αίμα να ξανά πάω.. Συνεχίζω φυσικά τα χάπια και βλέπουμε.. 

• Μου αρέσει 11

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Elenaki30 είπε:

Πρίν λίγο γύρισα από το νοσοκομείο... Ευτυχώς δν είχε καθόλου κόσμο και τελείωσα πάρα πολύ γρήγορα.. 

Τώρα από εκεί και πέρα μου είπε ο γιατρός άμα ξανά πονέσω πολύ η δω πολύ αίμα να ξανά πάω.. Συνεχίζω φυσικά τα χάπια και βλέπουμε.. 

Μπράβο σου!! Τέλεια νέα.. τουλάχιστον θα περάσεις ωραία τις γιορτές απλά να προσέχεις...

1 hour ago, Elenaki30 είπε:

Αχ μπράβο!! Καλά έκανες και πήγες!! Να σου φύγει η έννοια!! Καλή ξεκούραση τωρα!!! Μην ανησυχείς,πάει πέρασε!! Ξάπλα και θετική σκέψη!!! 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Elenaki30 είπε:

Έλα βρε αγάπη μου και με εσκασες σκατό...έλεγα άντε να πάει αλλά δεν ήθελα να στο πω...ήμουν σίγουρη ρε συ...

Δεν έχεις αποκόλληση έτσι;

Ήμουν σίγουρη...μπορεί ακόμα και από τη μήτρα που ανοίγει που λένε...αχ κορίτσι μου όλα τέλεια ...μην φοβάσαι...έχω αποβάλει και ξέρω...δύο φορές...αν ξεκινήσει αποβολή τελείωσε. Δεν σταματάει δυστυχώς, με τίποτα!

Τόσο μεγάλη εβδομάδα δεν αποβάλλεις...

Ουφ, άντε αύριο παραμονή...όλα καλα ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

On 12/29/2021 at 10:34 AM, VDald said:

Συγχαρητήρια :)

Έκλεισα ραντεβού για NIPT στις 7 Ιανουαρίου. Αν κ τα αποτελέσματα της αυχενικής ήταν μια χαρά, είπα να την κάνω να είμαστε ακόμη πιο σίγουροι. 

Αυτή την εξέταση δεν την ξέρω αλλά απ ότι διάβασα την κάνεις μετά τα 35 αν δεν κάνω λάθος! Ότι είναι εφικτό να γινει από εξετάσεις κ εγω θα το έκανα πάντως!! 

• Μου αρέσει 1

24 minutes ago, Evaki19 said:

Αυτή την εξέταση δεν την ξέρω αλλά απ ότι διάβασα την κάνεις μετά τα 35 αν δεν κάνω λάθος! Ότι είναι εφικτό να γινει από εξετάσεις κ εγω θα το έκανα πάντως!! 

Είναι μη επεμβατική και γίνεται με αιμοληψία. 

Ναι, συμφωνώ! 

2 hours ago, Elenaki30 said:

Τέλεια!! Όλα καλά! 

@electra2021κ σε σένα όλα καλά θα είναι! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...