Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Antonia_ είπε:

Ο προηγούμενος γιατρός θεωρεί ότι είναι θέμα τύχης απλά ν πετύχουμε το καλό έμβρυο. Για προεμφυτετικο ρώτησα το νέο γιατρό αλλά θεωρεί πως δεν χρειάζεται. Βέβαια το σκέφτομαι κ θ το ξανασυζητησω μαζί του.

Στην πρώτη εμβρυομεταφορα έμεινα έγγυος ακούσαμε καρδιά κ μετά απέβαλα. Κ άλλη μια βιοχημική. Οπότε 2/4 εμφυτεύσεις

Κορίτσι μου εδώ θα διαφωνήσω λιγάκι,ναι συμφωνώ ότι είναι ΚΑΙ θέμα τύχης,αλλά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ο γιατρός και ο εμβρυολόγος.Και είμαι της άποψης ότι αν θέλει ο γιατρός σου θα τα κατεφερει!Γιατι υπάρχουν και κάποιοι που το κάνουν επίτηδες με απώτερο σκοπό το κέρδος εννοείται.Δεν θυμάμαι αν είπες πιο πάνω ότι θα πας και σε άλλον γιατρό,εγώ πάντως θα σου πρότεινα άμεσα να το κάνεις.Παρε δεύτερη γνώμη!Ειναι πραγματικά κρίμα να είχες 8βλαστοκυστες 5 ημερών και απλά κάποιες να χάθηκαν από την απειρια κάποιου γιατρού.Σκεψου άλλες γυναίκες κάνουν και ένα χρόνο και παραπάνω να μαζέψουν τόσα εμβρυακια.Θρομβοφιλια έχεις κάνει;

πρίν από 2 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Κορίτσι μου εδώ θα διαφωνήσω λιγάκι,ναι συμφωνώ ότι είναι ΚΑΙ θέμα τύχης,αλλά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ο γιατρός και ο εμβρυολόγος.Και είμαι της άποψης ότι αν θέλει ο γιατρός σου θα τα κατεφερει!Γιατι υπάρχουν και κάποιοι που το κάνουν επίτηδες με απώτερο σκοπό το κέρδος εννοείται.Δεν θυμάμαι αν είπες πιο πάνω ότι θα πας και σε άλλον γιατρό,εγώ πάντως θα σου πρότεινα άμεσα να το κάνεις.Παρε δεύτερη γνώμη!Ειναι πραγματικά κρίμα να είχες 8βλαστοκυστες 5 ημερών και απλά κάποιες να χάθηκαν από την απειρια κάποιου γιατρού.Σκεψου άλλες γυναίκες κάνουν και ένα χρόνο και παραπάνω να μαζέψουν τόσα εμβρυακια.Θρομβοφιλια έχεις κάνει;

Συγνώμη τώρα είδα ότι πήγες σε νέο γιατρό!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , VDald είπε:

Ωχ, ούτε σε αυτό είμαι καλή, χαχαχα. Για να δούμε. Στις πρώτες εξετάσεις μου είχα αιματοκρίτη 39. Και ήμουν (είμαι) και καπνίστρια. Το είμαι το βάζω σε παρένθεση γιατί δεν το έχω κόψει εντελώς δυστυχώς. Κάνω 2-3 πολύ ελαφριά τσιγάρα κ τα ψευτοκαπνίζω. Ξέρω πως καλό είναι να μην το κάνω καθόλου.

Όσο δε περί κατάθλιψης.. Ως γνωστόν, οι κρίσεις πανικού πολλές φορές οδηγούν σε κατάθλιψη. Κ εγώ είχα περάσει και από αυτήν στο παρελθόν και με την εγκυμοσύνη έκανε την επανεμφάνισή της. Ήμουν φρικαρισμένη για ενάμιση μήνα, τότε που είχα και τα πολύ έντονα συμπτώματα ναυτίας, εμετού κτλ. Είμαι καλύτερα και μπορώ να πω πως και η συνομιλία μου με εσάς με βοηθάει αρκετά στο να μην νοιώθω πως «κάτι κακό έχω». 
Με προβληματίζει και το θέμα της επιλόχειας κατάθλιψης αλλά αν είναι να το περάσω κ αυτό, ε θα το περάσω.. 
Ελπίζω το παιδί μου να πάρει την θετικότητα του πατέρα του και όχι τις δικές μου ευαισθησίες!! Μακάρι!! <3 

Κάνω και εγώ 2-3 τσιγαρακια. 

Όλα καλά.

Με μέτρο όλα είπαμε.

Δεν θα περάσεις επιλοχειο πιστεύω...το εκλογικευεις αρκετά , όποτε πιθανολογώ είναι δύσκολο...

Όλες λίγο πολύ, τα ίδια περνάμε καλή μου...η εγκυμοσύνη είναι μια περίοδος με άγχη...

Για μένα, χειρότερη χίλιες φορές οι εγκυμοσύνες παρα η φάση με το νεογέννητο...έστω το έχεις δίπλα σου...κάποιος το κρατάει μισή ώρα ..τώρα το έχεις μόνιμα πάνω σου και φέρεις όλη την ευθύνη...κάπως έτσι είναι για μένα τουλάχιστον!

Και εμένα με βοηθάτε πάρα πολύ...είστε η παρεούλα σε όλο αυτό το ταξίδι. 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 minute ago, iwanna24 said:

Κάνω και εγώ 2-3 τσιγαρακια. 

Όλα καλά.

Με μέτρο όλα είπαμε.

Δεν θα περάσεις επιλοχειο πιστεύω...το εκλογικευεις αρκετά , όποτε πιθανολογώ είναι δύσκολο...

Όλες λίγο πολύ, τα ίδια περνάμε καλή μου...η εγκυμοσύνη είναι μια περίοδος με άγχη...

Για μένα, χειρότερη χίλιες φορές οι εγκυμοσύνες παρα η φάση με το νεογέννητο...έστω το έχεις δίπλα σου...κάποιος το κρατάει μισή ώρα ..τώρα το έχεις μόνιμα πάνω σου και φέρεις όλη την ευθύνη...κάπως έτσι είναι για μένα τουλάχιστον!

Και εμένα με βοηθάτε πάρα πολύ...είστε η παρεούλα σε όλο αυτό το ταξίδι. 

Είσαι πολύ γλυκιά!! Σε φιλώ!!

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια εγώ έχω αίμα σήμερα...:cry:

Με έπιασε πριν έντονος πόνος στην κοιλια.. Κράμπες κ είχα αίμα.. Μίλησα με τον γιατρο μου κ μου είπε να παρω κάτι χάπια και θα δούμε.. 

Άμα συνεχιστεί θα πάω νοσοκομειο.. Αγχώθηκα πολύ.. Μπορεί να πηγαίνει προς αποβολή. 

• Λυπημένη/-ος 3

@Elenaki30 μπορεί και να μην είναι τίποτα απολύτως όμως και να χρειάζεσαι απλώς ξεκούραση και προσοχή.
Πόσων εβδομάδων είσαι; Μαγνήσιο παίρνεις; (αυτό λειτουργεί κατά των συσπάσεων).

Σου εύχομαι να μην είναι τίποτα και προσπάθησε να μην αγχώνεσαι.

πρίν από 38 λεπτά , iwanna24 είπε:

Χαχαχαχαχχα....

Κοίτα, παίζει να μην έχεις θέμα...εγώ στην κόρη μου δεν είχα ποτέ θέμα με σίδηρο ή οτιδήποτε. 

Μπορεί δηλαδή, να μην χρειάζεσαι...

Η εναλλακτική ε;

Ξέρω γω...διαλογισμός ; :P

Αν σε ανακουφίζει ορμα στο γάλα παιδί μου...τι να πω;

Ότι σε κάνει να νιώθεις καλά...γιο έχεις. 

Δεν ξέρω ακόμα! Είναι νωρίς για το φύλο! Γιατί στα αγόρια θες να πίνεις γάλα?

πρίν από 18 λεπτά , Elenaki30 είπε:

Με έπιασε πριν έντονος πόνος στην κοιλια.. Κράμπες κ είχα αίμα.. Μίλησα με τον γιατρο μου κ μου είπε να παρω κάτι χάπια και θα δούμε.. 

Άμα συνεχιστεί θα πάω νοσοκομειο.. Αγχώθηκα πολύ.. Μπορεί να πηγαίνει προς αποβολή. 

Ελπίζουμε πως όχι! Μακάρι να πάνε όλα καλά...

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, VDald είπε:

Κατάλαβα.. Δεν ξέρω, ίσως επειδή είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη με έχει ρίξει τόσο πολύ.. Είμαι και από μόνη μου φοβική με κάθε είδους ψυχοσωματικό σύμπτωμα και έχω μαζευτεί πολύ. 
Αναμένω με αγωνία να δω πως με τον ερχομό του 2ου τριμήνου αλλάζουν όλα αυτά και ομορφαίνουμε και βρίσκουμε ξανά την ενέργεια και την ευεξία μας. Το Σάββατο ολοκληρώνω την 13η μου εβδομάδα.. Για να δούμε.. 

Το στήθος σας ρε κορίτσια πονάει νον-στοπ όπως και το δικό μου;  

Οι θηλές μου είναι υπερβολικά ευαίσθητες ούτε να θηλάζα αν με πιάσουν τα μικρά κατά εκεί (σκαρφαλώνουν πάνω μου με χτυπάνε καταλάθος με ζουπανε να σκαρφαλωσουν) τσιριζω καμία φορά... μιλάμε για πόνο... Αλλά άμα δεν με πειράζουν δεν με ενοχλούν...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , VDald είπε:

@Elenaki30 μπορεί και να μην είναι τίποτα απολύτως όμως και να χρειάζεσαι απλώς ξεκούραση και προσοχή.
Πόσων εβδομάδων είσαι; Μαγνήσιο παίρνεις; (αυτό λειτουργεί κατά των συσπάσεων).

Σου εύχομαι να μην είναι τίποτα και προσπάθησε να μην αγχώνεσαι.

Σήμερα μπαίνω στην 10η βδομάδα... Με αγχώνουν πιο πολύ οι κράμπες στην κοιλιά πάρα το αίμα... Πονάει πολύ όταν με πιάνει.. 

1 hour ago, Lilly28 είπε:

@enjoy συγχαρητήρια ομορφιά μου..3ο ή μάλλον 4ο τσουτσουνι στην οικογένεια!!!!εγώ πάντως όταν βλέπω οικογένειες με μόνο αγόρια σκέφτομαι σίδερο..πουκαμισα που το απεχθάνομαι χαχαχα....εσυ όμως θα τα καταφέρεις...Δυναμη για όλους είσαι 

Κ σε όλες τις μανούλες καλή χρονιά!!!

Εγώ σκέφτομαι 3 νύφες....!!!!!!!

Ούτε στο χειρότερο εχθρό μου... Αχαχαχαχα όσο καλή πεθερά και να είσαι δεν ταιριάζουν ολωνων τα χνώτα... οπότε όσο τα χαρώ τώρα μετά πάνε τα πουλάκια μου.... 

Είμαι και άτομο δεν τα θέλω μαμακιδες... οπότε και εγώ θα κρατάω τις αποστάσεις μου και σκατουλες...

Με τα κορίτσια είναι αλλιώς σαν φιλενάδες...

• Χαχα 1

3 minutes ago, Elenaki30 said:

Σήμερα μπαίνω στην 10η βδομάδα... Με αγχώνουν πιο πολύ οι κράμπες στην κοιλιά πάρα το αίμα... Πονάει πολύ όταν με πιάνει.. 

Σίγουρα θα πονάει.. :( Ελπίζω με τα χάπια να νοιώσεις καλύτερα και όσο μπορείς ξάπλα(;;;;) Ίσως βοηθάει. Θα περιμένουμε νέα σου!

πρίν από 52 λεπτά , Elenaki30 είπε:

Βρουστ απο εδω που παει για αποβολη...

Λοιπόν άκου: μαγνήσιο και εγώ θα πρότεινα κακο δεν κάνει καλό κάνει αν σου πει ο γιατρός. Εγώ πήρα και σήμερα που θα έβγαινα έξω γτ πονούσα και εγώ ελαφρια και είχα μια δουλειά και έπρεπε να βγω και το πήρα να αποφύγω τις συσπάσεις.. 

Ένοιωθα περίεργα... 

Πέρα από αυτό στο δεύτερο γιο μου είχα αίμα όλο το πρώτο τρίμηνο θέλει ψυχραιμία και ΑΚΙΝΗΣΙΑ για μένα (ιδίως αν έχεις συσπασεις) ακόμα και ο γιατρός άμα σου πει μετρημένα πράγματα για μένα η ακινησία είναι η σωτηρία... εμένα μου είπε ξεκούραση Αλλά εγώ επειδή μόλις σηκωνομουν μου ερχόταν αίμα..  Μόνο τουαλέτα πήγαινα και μπάνιο ανα 2-3μερες (Που εγώ κάνω τουλάχιστον 2 μπάνια την ημερα)..  

Και ειμαι της άποψης να μην κουνηθεί ούτε πρωτοχρονιά ούτε καν να φας σε τραπέζι Αλλά να παραγγείλετε και να φας στο κρεβάτι..  

Μπορεί να σ φαίνομαι αυστηρή... Αλλά για μενα πρέπει να κάνεις ότι μπορείς και ο Θεος ξέρει..  Καλύτερα μερικούς μήνες στο κρεβάτι πάρα μια αποβολή καλύτερα πρωτοχρονιά στο κρεβάτι πάρα στο νοσοκομειο στα λέω χύμα για να μπορείς να τα ζυγισεις.. Εγώ φώναξα μαμα και μου έφερνε φαγητό στο κρεβάτι... Και επαναλαμβάνω η γιατρός μου είπε ξεκούραση όχι ακινησία... Αλλά είχε στο μυαλό της ότι θα αποβαλλω και να μην αγχώνομαι ότι και να γίνει μου είπε είναι 50%-50% και όταν πήγαν όλα καλά δεν το πίστευε... 

Και μόλις γίνεις καλύτερα θα σηκώνεσαι σιγά σιγά και όλα καλα θα πάνε... οι γιατροί δεν συνηστουν ακινησία γτ συνηθίζει το σώμα και μετά όταν σηκώνεσαι είναι πιο ευαίσθητο Αλλά θα σηκωθείς σιγά σιγά όλο το 2ο τρίμηνο και το 3ο θα είσαι σουπερ μην φοβηθείς και μένα έλεγε όχι ακινησία να μην συνηθίσει το σώμα και γίνεις επιρρεπής έχω να σου πω ότι 3ο τρίμηνο μόνο για σκάψιμο που δεν πήγα και πάλι δεν γεννούσε με.τπτ 40και2 και με χίλια ζόρια δεν είχα συσπάσεις με τίποτα... Αυτό το μωρο που το είχε καταδικασμενο...

Αν έχεις συσπάσεις οπωσδήποτε ακινησία..  σου προτείνω... μιλάμε ακινησία όχι βόλτες στο σπίτι να παω και λίγο σαλόνι να δω τι παίζει η τηλεόραση και λίγο κουζίνα να πάρω τίποτα να τσιμπολογισω κρεβάτι ξάπλα ούτε καθιστή ούτε αλλάζω πλευρό κάθε 3και λίγο ξάπλα και βιβλίο διάβασμα η κινητό η βάλε τηλεοραση στο δωμάτιο σου εκεί θα κοιμάσαι εκεί θα τρως και άμα δεν πάνε όλα καλά έλα τρύπα μου την μύτη... Και τουαλέτα με σύζυγό προσεκτικά... να έχεις ασφάλεια μπορεί να δεις αίμα και να φοβηθείς να είναι κοντά... Μην πέσεις... 

Και 2ον γνωστή μου 6 μήνες δούλευε δεν άκουγε κανέναν είχε πόσες αποκολλησεις νοσηλεύτηκε κιολας μυαλό δεν έβαλε ώσπου στον 6ο κάνει πλαφ αίμα λίμνη και πόνος Ε το βλέπει ο σύζυγός της λένε απέβαλλε..  πάνε νοσοκομείο 18μερες μέσα και μετά ακινησία κρεβάτι με ουροσυλλεκτη σπιτι.... ολα πηγαν σουπερ και γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι.. ... αλλα κριμα Δεν είναι τόση ταλαιπωρία?? 

Ακινησία κορίτσια.. Και αν δουλεύετε όσο σκληρο και αν ακούγεται το έχω πει σε άπειρα κορίτσια καλύτερα παραιτηθείτε από την δουλειά να χάσετε μια δουλειά πάρα να χασετε ένα μωρο...

Όλα καλά θα πάνε το πιστεύω και στο εύχομαι ολόψυχα..  Αλλά Πρέπει να κάνεις και εσύ όχι να το αφήσεις στην τύχη του.. τι να κανείς?? Ακούς γιατρό..  Και ακινησία από μένα... Εγώ έκανα ενέσεις για το αίμα τα χάπια δεν με έπιαναν με ένεση σταμάτησε μαχαίρι το αιμα

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , enjoy είπε:

Λοιπόν άκου: μαγνήσιο και εγώ θα πρότεινα κακο δεν κάνει καλό κάνει αν σου πει ο γιατρός. Εγώ πήρα και σήμερα που θα έβγαινα έξω γτ πονούσα και εγώ ελαφρια και είχα μια δουλειά και έπρεπε να βγω και το πήρα να αποφύγω τις συσπάσεις.. 

Ένοιωθα περίεργα... 

Πέρα από αυτό στο δεύτερο γιο μου είχα αίμα όλο το πρώτο τρίμηνο θέλει ψυχραιμία και ΑΚΙΝΗΣΙΑ για μένα (ιδίως αν έχεις συσπασεις) ακόμα και ο γιατρός άμα σου πει μετρημένα πράγματα για μένα η ακινησία είναι η σωτηρία... εμένα μου είπε ξεκούραση Αλλά εγώ επειδή μόλις σηκωνομουν μου ερχόταν αίμα..  Μόνο τουαλέτα πήγαινα και μπάνιο ανα 2-3μερες (Που εγώ κάνω τουλάχιστον 2 μπάνια την ημερα)..  

Και ειμαι της άποψης να μην κουνηθεί ούτε πρωτοχρονιά ούτε καν να φας σε τραπέζι Αλλά να παραγγείλετε και να φας στο κρεβάτι..  

Μπορεί να σ φαίνομαι αυστηρή... Αλλά για μενα πρέπει να κάνεις ότι μπορείς και ο Θεος ξέρει..  Καλύτερα μερικούς μήνες στο κρεβάτι πάρα μια αποβολή καλύτερα πρωτοχρονιά στο κρεβάτι πάρα στο νοσοκομειο στα λέω χύμα για να μπορείς να τα ζυγισεις.. Εγώ φώναξα μαμα και μου έφερνε φαγητό στο κρεβάτι... Και επαναλαμβάνω η γιατρός μου είπε ξεκούραση όχι ακινησία... Αλλά είχε στο μυαλό της ότι θα αποβαλλω και να μην αγχώνομαι ότι και να γίνει μου είπε είναι 50%-50% και όταν πήγαν όλα καλά δεν το πίστευε... 

Και μόλις γίνεις καλύτερα θα σηκώνεσαι σιγά σιγά και όλα καλα θα πάνε... οι γιατροί δεν συνηστουν ακινησία γτ συνηθίζει το σώμα και μετά όταν σηκώνεσαι είναι πιο ευαίσθητο Αλλά θα σηκωθείς σιγά σιγά όλο το 2ο τρίμηνο και το 3ο θα είσαι σουπερ μην φοβηθείς και μένα έλεγε όχι ακινησία να μην συνηθίσει το σώμα και γίνεις επιρρεπής έχω να σου πω ότι 3ο τρίμηνο μόνο για σκάψιμο που δεν πήγα και πάλι δεν γεννούσε με.τπτ 40και2 και με χίλια ζόρια δεν είχα συσπάσεις με τίποτα... Αυτό το μωρο που το είχε καταδικασμενο...

Αν έχεις συσπάσεις οπωσδήποτε ακινησία..  σου προτείνω... μιλάμε ακινησία όχι βόλτες στο σπίτι να παω και λίγο σαλόνι να δω τι παίζει η τηλεόραση και λίγο κουζίνα να πάρω τίποτα να τσιμπολογισω κρεβάτι ξάπλα ούτε καθιστή ούτε αλλάζω πλευρό κάθε 3και λίγο ξάπλα και βιβλίο διάβασμα η κινητό η βάλε τηλεοραση στο δωμάτιο σου εκεί θα κοιμάσαι εκεί θα τρως και άμα δεν πάνε όλα καλά έλα τρύπα μου την μύτη... Και τουαλέτα με σύζυγό προσεκτικά... να έχεις ασφάλεια μπορεί να δεις αίμα και να φοβηθείς να είναι κοντά... Μην πέσεις... 

Και 2ον γνωστή μου 6 μήνες δούλευε δεν άκουγε κανέναν είχε πόσες αποκολλησεις νοσηλεύτηκε κιολας μυαλό δεν έβαλε ώσπου στον 6ο κάνει πλαφ αίμα λίμνη και πόνος Ε το βλέπει ο σύζυγός της λένε απέβαλλε..  πάνε νοσοκομείο 18μερες μέσα και μετά ακινησία κρεβάτι με ουροσυλλεκτη σπιτι.... ολα πηγαν σουπερ και γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι.. ... αλλα κριμα Δεν είναι τόση ταλαιπωρία?? 

Ακινησία κορίτσια.. Και αν δουλεύετε όσο σκληρο και αν ακούγεται το έχω πει σε άπειρα κορίτσια καλύτερα παραιτηθείτε από την δουλειά να χάσετε μια δουλειά πάρα να χασετε ένα μωρο...

Όλα καλά θα πάνε το πιστεύω και στο εύχομαι ολόψυχα..  Αλλά Πρέπει να κάνεις και εσύ όχι να το αφήσεις στην τύχη του.. τι να κανείς?? Ακούς γιατρό..  Και ακινησία από μένα... Εγώ έκανα ενέσεις για το αίμα τα χάπια δεν με έπιαναν με ένεση σταμάτησε μαχαίρι το αιμα

Μπράβο κορίτσι μου τα είπες πολύ ωραία!!! Μακάρι να είναι έτσι ακριβώς όπως τα λες!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Μπράβο κορίτσι μου τα είπες πολύ ωραία!!! Μακάρι να είναι έτσι ακριβώς όπως τα λες!!!

Μιλάω λίγο ωμά δεν το έχω κορίτσια μου να χαϊδεύω αυτιά αν και θα το θελα στην ευαίσθητη φάση που είμαστε όλες... Και συγγνώμη κιόλας... Αλλά ακόμα και τράχηλο που είναι έτοιμοι για γέννα ξαπλώνουν και σώζονται... σώζει η ξάπλα... Μπορεί να δημιουργεί και μια ευαισθησία στο κορμί που συνηθίζει την ακινησία Αλλά πραγματικά ξεπερνιέται... Και στην τελική ξάπλωσε και 9 μήνες μπρος στο αγγελούδι σας 9μηνες δυστυχίας και μια ζωή ευτυχίας... Εγώ έχασα καμία 10αρια κιλά στο κρεβάτι από το την στεναχώρια μου έκλαιγα νομίζα θα αποβαλλω αλλά έζησε το μωράκι ρε παιδιά... εζησε το ατιμο... το ακουτε??? Φωναζει και μαμ-μαμ-μαμ.. αχαχαχ παίζει το καλό μου...

Και έζησε και της γνωστής μου... με λίμνη αίματος... υπομονή κορίτσια μου... υπομονή Ελενάκι μου όλα καλά θα πάνε!!! Και άμα νοιώσεις ότι θέλεις να πας νοσοκομείο να νοιώσεις ασφάλεια να πας... Εγώ είμαι υπέρ της ασφάλειας... πάρε οινόπνευμα μάσκα και Κάνε το σταυρό σου και πάνε... 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 22 λεπτά , enjoy είπε:

Ένοιωθα περίεργα... 

Συμφωνωωω με χίλια σε όλα!κ μένα ο γιατρός στον γιο μου επειδή είχα αιμάτωμα μου είχε πει φαγητό στο κρεββάτι μόνο τουαλέτα!εγώ τήρησα την ξάπλα λίγο παραπάνω από φόβο λ πήγανε όλα μια χαρά!βοηθά κ η προγεστερόνη κ.το μαγνήσιο αλλά η ξάπλα είναι το πιο σημαντικό!χαλάλι όλα ξεχνιούνται μετά!

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Elenaki30 είπε:

Κοριτσάκι μου ξαφνικά έγινε;

Κουράστηκες μήπως αυτές τις μέρες;

Είσαι σε καλή εβδομάδα. Δεν πάει αποβολή...αλλά μήπως κουράστηκες καρδούλα;

Επισης, αλλάζεις μήνα...μήπως για αυτό;

Μιλάς για πολύ αίμα ή σταγόνες;

Όλα θα πάνε καλά...ανασουλες.

• Μου αρέσει 2

fH1Pp2.png

2 ώρες πρίν, Elenaki30 είπε:

Να σε πω αίμα κατατσεκαρισμενο ότι είναι από κόλπο και όχι από Ποπο?? Την πρώτη φορά στη  πρώτη εγκυμοσύνη στο πρωτο σκούπισμα βλέπω αίμα νόμιζα από κόλπο έλα ντε που πέταξα αιμορροΐδες όμως... 

Εσύ δεν ήσουν που ήσουν δυσκοιλια?? Σίγουρα οι πόνοι προέρχονται από μήτρα και όχι από έντερο??? Τπτ κολικοί.. 

Συμβαίνουν κορίτσια μου μην γελάτε πολλά κορίτσια πάνε νοσοκομείο από πόνους... Και τελικά κάνουν κλυσμα.... εδώ μέσα εμπειρίες... σφιγγουν φράζει το έντερο κανουν το κλυσματακι τους και γινονται περδικια... 

Κοίτα να απορρίψεις και αυτή την περίπτωση... νομίζω στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν Είσαι??? Στην πρώτη μπερδευόμαστε καμία φορά... 

Και γενικά να μπαίνεις να μας ενημερώνεις πως είσαι έχουμε και εμείς την εγνοια σου!!

Στέλνε μας ένα μμντακι κάθε μια ώρα μωρέ!!:P.... Δεν φαντάζομαι να σε πιέζουμε??:tongue: Αχααχα Άμα θες κάθε μισή ώρα ακόμα καλύτερα... σε πειράζω οπότε μπορείς να μας λες τα νέα σου Ε εντάξει μην μας  θυμηθείς και το καινούργιο έτος λυπήσου μας λίγο νωρίτερα... 

Love u...

Σου στελνουμε μια ομαδική τεράστια αγκαλιά... σε σκεφτόμαστε... σου στέλνουμε ένα τεράστιο κύμα αισιοδοξίας και αγάπης να διώξει κάθε πόνο σαν άνεμος να τον πάρει μακρια... Και να ηρεμήσει η καρδούλα σου... Και είμαστε στην διάθεση σου για απλετη παρεούλα... πρηξε μας όσο θες θα σε ανεχτούμε..  ουπς:o εννοούσα πες μας ότι θες θα είμαστε δίπλα σου!!!:x

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...