Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Καλησπερα κοριτσια , καλη χρονια μονο με θετικα νεα για ολες μας ! Εκανα χτες εμβρυομεταφορα δυο βλατοκυστες και αναμενω χοριακη την αλλη Παρασκευη. Υπαρχουν αλλες κοντα στην εμβρυομεταφορα ;; Καλα αποτελεσματα να εχουμε ολες μας ! Ηθελα να σας πω οτι αμεσως μετα την διαδικασια περαν οτι ηθελα να ουρησω σαν τρελη με επιασε τρομερη αναγκη και για την αλλη αναγκη (καταλαβαινετε) με αποτελεσμα μετα το τεταρτο που ημουν ξαπλα να πιεστω αρκετα στην τουαλετα . αναρωτιεμαι αν μπορει αυτο να παιξει ρολο και να εγινε καμια βλακεια. μου χει κολλησει η ιδεα . ξερω οτι κανεις δεν απαγορευει να κανεις την αναγκη σου, αλλα ελα που χω φαει κολλημα. επισης διαβαζω ολες να εχουν πρησμενο κι ευαισθητο στηθος απ τα φαρμακα. εγω προς το παρον δε νιωθω το παραμικρο στο στηθος. παρολη την προγεστερονη. παιρνω 4 ουτρο και προλουτεξ και το ενδομητριο γενικα ηταν πολυ παχυ στον υπερηχο . ειναι φυσιολογικο πιστευετε; 

Κορίτσι μου καλή επιτυχία! Έχω ένα γιο 2 ετών με εξωσωματική. Έπιασα με την πρώτη ετ, κατά την οποία πηγαινοερχομουν με ΚΤΕΛ αυθημερόν γιατί μενω επαρχια. Ούτε το ΚΤΕΛ ούτε η τουαλέτα ούτε ο 40 κιλών σκύλος μου, που τραβουσα την 4η μέρα της ετ, με έκαναν να χάσω το έμβρυο. Έπιασα με την πρώτη. Επίσης δεν είχα συμπτώματα. Ούτε τα φυσιολογικά που έχουμε λόγω φαρμάκων. Τίποτα απολύτως. Είχα μια νορμάλ εγκυμοσύνη με μερικές αναγουλες. Μέχρι τη χοριακή σκέψου θετικά όσο μπορείς. Μην ψάχνεις για συμπτώματα.. θα τρελαθεις. Κι αν έχεις, θα είναι από τα φάρμακα είτε μείνεις εγκυος είτε όχι. Λίγο υπομονή. Εγώ θα ξανακάνω ετ σε 2 εβδομάδες περίπου. Οπότε θα τα λέμε εδώ. Εσυ θα κάνεις χοριακή την επόμενη Τετάρτη; Τι βαθμολογίας βλαστοκυστες έβαλες και πόσο ενδομήτριο είχες; 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , VDald είπε:

Κ μένα έτσι.. 

@Xrisaaaaaa όχι φυσικά, να χαίρεσαι!

Πάντως οι αναγουλες και η αηδία στο στόμα δεν σταματάει με τίποτα!!! Ουφφφ δεν μπορώ άλλο..

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 18 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Η αλήθεια είναι αυτές τις μέρες το νιώθω λίγο πιο μαλακό και δεν πονάει τόσο! Είναι μεν πρησμένο αλλά δεν πονάει τόσο! Να ανησυχήσω? 

Όχι καλέ...στην κόρη μου δεν είχα τίποτα λέμε.

Μα τίποτα!

Αφού δεν είχα και κοιλιά, έλεγα είμαι δεν ειμαι έγκυος...

Τώρα έχω και κοιλίτσα από τώρα...ημαρτον...βέβαια είμαι αδύνατη και ίσως για αυτό πετάχτηκε έτσι. 

πρίν από 3 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Πάντως οι αναγουλες και η αηδία στο στόμα δεν σταματάει με τίποτα!!! Ουφφφ δεν μπορώ άλλο..

Οι χειρότερες εβδομάδες ήταν μέχρι 10η

Τώρα άρχισα να στρώνω λίγες μέρες...άστα.

πρίν από 41 λεπτά , VDald είπε:

Κατάλαβα.. Δεν ξέρω, ίσως επειδή είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη με έχει ρίξει τόσο πολύ.. Είμαι και από μόνη μου φοβική με κάθε είδους ψυχοσωματικό σύμπτωμα και έχω μαζευτεί πολύ. 
Αναμένω με αγωνία να δω πως με τον ερχομό του 2ου τριμήνου αλλάζουν όλα αυτά και ομορφαίνουμε και βρίσκουμε ξανά την ενέργεια και την ευεξία μας. Το Σάββατο ολοκληρώνω την 13η μου εβδομάδα.. Για να δούμε.. 

Το στήθος σας ρε κορίτσια πονάει νον-στοπ όπως και το δικό μου;  

Βοηθάει πάρα πολύ το περπάτημα...εγώ υπέφερα μέχρι που ξεκίνησα σιγά σιγά να κουνιέμαι και έστω τέλος οι καούρες.

Μήπως να ξεκινήσεις ένα εικοσελεπτο κάθε μέρα;

Αφού δεν έχεις κάτι να φοβάσαι κορίτσι μου...αλήθεια. 

@marilia35 ταίρι και εμένα έπεσε πολύ ο αιματοκρίτης και μου έδωσε σίδηρο και δεν τον πίνω κιόλας...φοβερό έτσι;

Στην πρώτη κύηση, δεν περπατούσα, έπαιρνα ευλαβικά όλα τα χάπια ...τώρα άστο...

Και όλη μέρα βολτες και τα χάπια τα μισά τα παίρνω τα άλλα τα ξεχνάω ή πονάω και δεν τα παίρνω...καμία σχέση ρε παιδί μου...

Καμία φορά αγχώνομαι, λέω μισά χάπια παίρνω αλλα τα κάνω και εμετό...δεν τα μπορώ...προσπαθώ να παίρνω πάντα το σαλοσπιρ που με πεθαίνει και έστω το φιλικό...

Κάποια τα παίρνω κολπικά (προγεστερόνη και σικλακουρ)...

Το ταμείο είναι γύρω στα 15 χάπια κάθε μέρα και μια ενεση...παίρνω γύρω στα 8 νομίζω...

fH1Pp2.png

πρίν από 6 λεπτά , iwanna24 είπε:

Μα τίποτα!

Τώρα έχω και κοιλίτσα από τώρα...ημαρτον...βέβαια είμαι αδύνατη και ίσως για αυτό πετάχτηκε έτσι. 

Βοηθάει πάρα πολύ το περπάτημα...εγώ υπέφερα μέχρι που ξεκίνησα σιγά σιγά να κουνιέμαι και έστω τέλος οι καούρες.

@iwanna24 και εγώ εκεί είμαι ακόμη σήμερα κλείνω την 9η.κοιλιτσα και εγώ έχω από την αρχή ίσως επειδή και εγώ είμαι αδύνατη..αν και ο γιατρός λέει ότι είναι πρήξιμο!! 

πρίν από 10 λεπτά , iwanna24 είπε:

Μα τίποτα!

@marilia35 ταίρι και εμένα έπεσε πολύ ο αιματοκρίτης και μου έδωσε σίδηρο και δεν τον πίνω κιόλας...φοβερό έτσι;

Στην πρώτη κύηση, δεν περπατούσα, έπαιρνα ευλαβικά όλα τα χάπια ...τώρα άστο...

Και όλη μέρα βολτες και τα χάπια τα μισά τα παίρνω τα άλλα τα ξεχνάω ή πονάω και δεν τα παίρνω...καμία σχέση ρε παιδί μου...

Καμία φορά αγχώνομαι, λέω μισά χάπια παίρνω αλλα τα κάνω και εμετό...δεν τα μπορώ...προσπαθώ να παίρνω πάντα το σαλοσπιρ που με πεθαίνει και έστω το φιλικό...

Κάποια τα παίρνω κολπικά (προγεστερόνη και σικλακουρ)...

Το ταμείο είναι γύρω στα 15 χάπια κάθε μέρα και μια ενεση...παίρνω γύρω στα 8 νομίζω...

Εμένα ως την αυχενική δν μου δίνει σίδηρο!τώρα θα το ξεκινήσω κ έχει απαίσια γεύση είναι υγρό κ μου λέει αυτό να πίνεις δν μου δίνει άλλο!εγώ δν πίνω τις πολυβιτσμινες δν τα θέλω κ γω γτ με αναγουλιαζουν!χαχαχα στην πρώτη κυηση βέβαια όλα ευλαβικα

πρίν από 20 λεπτά , VDald είπε:

Σου εύχομαι να είναι μια χαρά. Να τρως όσο μπορείς κανένα συκώτι ξέρω γω.. 

Το συκώτι στην κύηση δν επιτρέπεται λόγω ότι έχει βιταμίνη Α κ πρέπει να αποφεύγεται!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

@iwanna24 και εγώ εκεί είμαι ακόμη σήμερα κλείνω την 9η.κοιλιτσα και εγώ έχω από την αρχή ίσως επειδή και εγώ είμαι αδύνατη..αν και ο γιατρός λέει ότι είναι πρήξιμο!! 

Τσίχλες και χαμομήλι με έκαναν να αισθάνομαι πάντα καλύτερα...

πρίν από 8 λεπτά , marilia35 είπε:

Εμένα ως την αυχενική δν μου δίνει σίδηρο!τώρα θα το ξεκινήσω κ έχει απαίσια γεύση είναι υγρό κ μου λέει αυτό να πίνεις δν μου δίνει άλλο!εγώ δν πίνω τις πολυβιτσμινες δν τα θέλω κ γω γτ με αναγουλιαζουν!χαχαχα στην πρώτη κυηση βέβαια όλα ευλαβικα

Το συκώτι στην κύηση δν επιτρέπεται λόγω ότι έχει βιταμίνη Α κ πρέπει να αποφεύγεται!

Αυτή η ευλάβεια στην πρώτη κύηση έχει πλάκα τώρα που το σκέφτομαι...

Ευτυχώς βέβαια..

Στην πρώτη είχα κατάθλιψη κύησης...

Τώρα έστω είμαι καλά.

Να ζείτε κορίτσια.

Μην υποφέρετε 9 μήνες. Η ζωή είναι μικρή.

Δεν σταματάει η ζωή σε μια κύηση...ειδικά όταν όλα είναι καλά.

Μην σκέφτεστε πολυ...όλα θα πάνε καλα...

Και σας το λέω εγώ που 8 μήνες στην πρώτη εγκυμοσύνη, ζούσα πολύ άσχημα..

Αυτά...

• Λυπημένη/-ος 1

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , iwanna24 είπε:

Δεν με βοηθάνε! Το γάλα άρχισε να με βοηθάει πολύ! Αφού πίνω 1λιτρο την μέρα! Μόνο αυτό νερό το έχω κόψει σχεδόν τελείως μου φέρει αηδία

πρίν από 2 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Δεν με βοηθάνε! Το γάλα άρχισε να με βοηθάει πολύ! Αφού πίνω 1λιτρο την μέρα! Μόνο αυτό νερό το έχω κόψει σχεδόν τελείως μου φέρει αηδία

Οφου καημένη...γάλα λέει...ούτε βρέφος παίζει να μην ήπια...

Πίνει η κόρη και γυρίζω το κεφάλι από την άλλη...

Εγώ έχω θέμα και με τη μυρωδιά...δεν μπορώ αυγό, κρέας, γάλα, τυριά με έντονη μυρωδιά...

Γενικά, μου μυρίζουν όλα...κάνω και εμετό αν μου μυρίζει κάτι...

Άστα οκ...δεν είναι τέλεια φάση...βέβαια, να λέω και αλήθεια, ήμουν χειρότερα πριν μια εβδομάδα...όποτε βδομάδα με τη βδομάδα βλέπω βελτίωση...λίγη υπομονή ακόμα...

Τώρα είμαι 11η βδομάδα...πιστεύω μέχρι 13η θα είμαι περδικι...το δεύτερο τρίμηνο είναι τέλειο...χωρίς μεγάλη κοιλιά...με ευκολία κινήσεων...με ελάχιστο άγχος και χωρίς συμπτώματα...αμερικανική ταινία ❤️

• Μου αρέσει 2

fH1Pp2.png

@enjoy συγχαρητήρια ομορφιά μου..3ο ή μάλλον 4ο τσουτσουνι στην οικογένεια!!!!εγώ πάντως όταν βλέπω οικογένειες με μόνο αγόρια σκέφτομαι σίδερο..πουκαμισα που το απεχθάνομαι χαχαχα....εσυ όμως θα τα καταφέρεις...Δυναμη για όλους είσαι 

Κ σε όλες τις μανούλες καλή χρονιά!!!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

πρίν από 9 λεπτά , iwanna24 είπε:

Αυτή η ευλάβεια στην πρώτη κύηση έχει πλάκα τώρα που το σκέφτομαι...

Ευτυχώς βέβαια..

Στην πρώτη είχα κατάθλιψη κύησης...

Τώρα έστω είμαι καλά.

Να ζείτε κορίτσια.

Μην υποφέρετε 9 μήνες. Η ζωή είναι μικρή.

Δεν σταματάει η ζωή σε μια κύηση...ειδικά όταν όλα είναι καλά.

Μην σκέφτεστε πολυ...όλα θα πάνε καλα...

Και σας το λέω εγώ που 8 μήνες στην πρώτη εγκυμοσύνη, ζούσα πολύ άσχημα..

Αυτά...

Συμφωνώ δν θέλει κ απ' όλα αποχή αλλά θέλει κ μέτρο!στην διατροφή όχι για τα κιλά αλλά για το σάκχαρο η το ουρικό οξύ κτλπ!τώρα αν βάψεις νυχακι δν θα γίνει κ κάτι χαχαχα

πρίν από 1 λεπτό , iwanna24 είπε:

Οφου καημένη...γάλα λέει...ούτε βρέφος παίζει να μην ήπια...

Πίνει η κόρη και γυρίζω το κεφάλι από την άλλη...

Εγώ έχω θέμα και με τη μυρωδιά...δεν μπορώ αυγό, κρέας, γάλα, τυριά με έντονη μυρωδιά...

Γενικά, μου μυρίζουν όλα...κάνω και εμετό αν μου μυρίζει κάτι...

Άστα οκ...δεν είναι τέλεια φάση...βέβαια, να λέω και αλήθεια, ήμουν χειρότερα πριν μια εβδομάδα...όποτε βδομάδα με τη βδομάδα βλέπω βελτίωση...λίγη υπομονή ακόμα...

Τώρα είμαι 11η βδομάδα...πιστεύω μέχρι 13η θα είμαι περδικι...το δεύτερο τρίμηνο είναι τέλειο...χωρίς μεγάλη κοιλιά...με ευκολία κινήσεων...με ελάχιστο άγχος και χωρίς συμπτώματα...αμερικανική ταινία ❤️

Γάλα έχω να πιω σκέτο δεν ξέρω πόσα χρόνια! Στην αρχή και εγώ αηδιαζα τώρα μόνο αυτό με ανακουφίζει! Εγώ εμετό ευτυχώς δεν έχω κάνει ούτε μια φορά αλλά και μένα με αηδιάζουν πολλά φαγητά κρέας αυγά σαλάτες μόνο ψωμι κασέρι κάνα τυροπιτάκι συγκεκριμένα πράγματα! Και γλυκά δεν με τραβάνε ιδιαίτερα μου αφήνει μια άθλια γεύση στο στόμα που πριν ήμουν πολύ του γλυκού! Μακάρι να περάσει σύντομα...

Διαφημίσεις

44 minutes ago, iwanna24 said:

Κορίτσια εγώ δεν παίρνω σίδηρο ακόμη. Μόνο φυλλικό οξύ και μαγνήσιο και με τα χίλια ζόρια κ αυτά.. Δεν ξέρω κατά πόσο συντρέχει λόγος ανησυχίας σχετικά με το αν δεν τα παίρνουμε. Ελπίζω πως δεν.

Θα αρχίσω να περπατάω, ναι!! Πρέπει.

Για το συκώτι δεν το γνώριζα!! Και έφαγα μια μέρα.. Ουπς..

Γάλα ίου.. Ούτε του αμυγδάλου μπορώ πια.. 

πρίν από 6 λεπτά , VDald είπε:

Όλα με μέτρο επιτρέπονται. Και το συκώτι ..

Όχι κάθε μέρα...αλλά μια φορά σίγουρα.

Το περπάτημα βοηθάει πολύ...αλήθεια...

Και στην ψυχολογία και στο στομάχι και στη φυσική κατάσταση...

Εγώ λέω ορμά στο περπάτημα.  Όταν κουράζεσαι σταματα...

πρίν από 7 λεπτά , VDald είπε:

Αααα σίδηρο μου έδωσε γιατί από 41 πήγα 35 ξαφνικα...αλλά σκατουλες...μια φορά το πήρα. 

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

2 minutes ago, iwanna24 said:

Θα το κάνω. Στην αρχή με το ζόρι κ μετά όπως όλα γίνονται συνήθεια. 

Κ αυτός ο άτιμος ο σίδηρος ξέρω πως δε βοηθάει σε εμετούς και τουαλέτα. Πολύ φοβάμαι πως κ εγώ δεν θα μπορώ να τον παίρνω. Και τι έχουμε ως εναλλακτική; Να γίνουμε βαμπίρ; Αιματάκι με ψωμάκι; :P

• Χαχα 3

πρίν από 5 λεπτά , VDald είπε:

Θα το κάνω. Στην αρχή με το ζόρι κ μετά όπως όλα γίνονται συνήθεια. 

Κ αυτός ο άτιμος ο σίδηρος ξέρω πως δε βοηθάει σε εμετούς και τουαλέτα. Πολύ φοβάμαι πως κ εγώ δεν θα μπορώ να τον παίρνω. Και τι έχουμε ως εναλλακτική; Να γίνουμε βαμπίρ; Αιματάκι με ψωμάκι; :P

Χαχαχαχαχχα....

Κοίτα, παίζει να μην έχεις θέμα...εγώ στην κόρη μου δεν είχα ποτέ θέμα με σίδηρο ή οτιδήποτε. 

Μπορεί δηλαδή, να μην χρειάζεσαι...

Η εναλλακτική ε;

Ξέρω γω...διαλογισμός ; :P

πρίν από 36 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Γάλα έχω να πιω σκέτο δεν ξέρω πόσα χρόνια! Στην αρχή και εγώ αηδιαζα τώρα μόνο αυτό με ανακουφίζει! Εγώ εμετό ευτυχώς δεν έχω κάνει ούτε μια φορά αλλά και μένα με αηδιάζουν πολλά φαγητά κρέας αυγά σαλάτες μόνο ψωμι κασέρι κάνα τυροπιτάκι συγκεκριμένα πράγματα! Και γλυκά δεν με τραβάνε ιδιαίτερα μου αφήνει μια άθλια γεύση στο στόμα που πριν ήμουν πολύ του γλυκού! Μακάρι να περάσει σύντομα...

Αν σε ανακουφίζει ορμα στο γάλα παιδί μου...τι να πω;

Ότι σε κάνει να νιώθεις καλά...γιο έχεις. 

• Χαχα 1

fH1Pp2.png

1 minute ago, iwanna24 said:

Χαχαχαχαχχα....

Κοίτα, παίζει να μην έχεις θέμα...εγώ στην κόρη μου δεν είχα ποτέ θέμα με σίδηρο ή οτιδήποτε. 

Μπορεί δηλαδή, να μην χρειάζεσαι...

Η εναλλακτική ε;

Ξέρω γω...διαλογισμός ; :P

Ωχ, ούτε σε αυτό είμαι καλή, χαχαχα. Για να δούμε. Στις πρώτες εξετάσεις μου είχα αιματοκρίτη 39. Και ήμουν (είμαι) και καπνίστρια. Το είμαι το βάζω σε παρένθεση γιατί δεν το έχω κόψει εντελώς δυστυχώς. Κάνω 2-3 πολύ ελαφριά τσιγάρα κ τα ψευτοκαπνίζω. Ξέρω πως καλό είναι να μην το κάνω καθόλου.

Όσο δε περί κατάθλιψης.. Ως γνωστόν, οι κρίσεις πανικού πολλές φορές οδηγούν σε κατάθλιψη. Κ εγώ είχα περάσει και από αυτήν στο παρελθόν και με την εγκυμοσύνη έκανε την επανεμφάνισή της. Ήμουν φρικαρισμένη για ενάμιση μήνα, τότε που είχα και τα πολύ έντονα συμπτώματα ναυτίας, εμετού κτλ. Είμαι καλύτερα και μπορώ να πω πως και η συνομιλία μου με εσάς με βοηθάει αρκετά στο να μην νοιώθω πως «κάτι κακό έχω». 
Με προβληματίζει και το θέμα της επιλόχειας κατάθλιψης αλλά αν είναι να το περάσω κ αυτό, ε θα το περάσω.. 
Ελπίζω το παιδί μου να πάρει την θετικότητα του πατέρα του και όχι τις δικές μου ευαισθησίες!! Μακάρι!! <3 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...