Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 2

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

16 ώρες πρίν, Dimi84 είπε:

Καλησπερα κορίτσια μόλις τελείωσα με την αυχενικη η εξέταση Κάι τα αποτελέσματα ειναι καταπληκτικά πανε ολα τελεια. Καλός να έρθει ο τρίτος γιος μου . Ολόκληρο παιδακι παναγια μου 

Αχαχαχαχαχαχα καλημέραάααα

Και μένα ενας υγιέστατος γιος και μεγαλουτσικος μια εβδομάδα μπροστά (αντι για 11κ6 12και5.... Αχαχαχα Από 14/7 ΠΗΤ πήγε 8/7...

Οπότε το παίρνουμε απόφαση κορίτσι δεν προβλέπεται σε αυτο το σπιτι αχαχαχ και 4ο να παω αγορι το κόβω... 

@Dimi84 μάλλον βλέπω να βαφτίζουμε κανένα άμα θέλουμε κοριτσάκι.... μπας και αξιωθουμε να αγοράζουμε κοριτσίστικα αχαχχαχαχ

12 ώρες πρίν, electra2021 είπε:

Πρέπει να βρεις την αιτία της δυσπνοιας. Είναι αναπνευστικό ή βουλώνει η μύτη σου; μετράς οξυγόνο; αν είναι βουλωμενη μύτη δοκίμασε να κοιμάσαι ημικαθιστη, με πιο πολλά μαξιλάρια δηλαδή. Κι εγώ είχα αϋπνίες στην εγκυμοσύνη, και έχω και τώρα, αλλά όχι και 2 ώρες μόνο, αυτό είναι πολύ λίγο. Βρες γιατρό να το δει σοβαρά. 

@electra2021 ακουσες καρδούλα?? Έκλεισες Αυχενική??

14 ώρες πρίν, Karolain είπε:

Καλησπέρα κορίτσια θέλω την βοήθεια σας,ειμαι στην 19 βδομάδα όλα κυλούσαν τέλεια,εκτός από την τελευταία βδομάδα.Εχω χάσει τον ύπνο μου, κοιμάμαι μόνο δύο ώρες και αυτές διακεκομμένες.Εχω τρομερή δύσπνοια και καθόλου αντοχή.Δεν αντέχω άλλο από την δύσπνοια με έχει πιάσει πανικός κ ξέρω πως δεν βοηθάει.Ο γιατρος μου τώρα μου πε να πάρω μαγνήσιο ωστόσο δεν έχω δει διαφορά .Η εξάντληση είναι μεγάλη τρέμουν τα πόδια μου..

Να το δεις με γιατρό σίγουρα ... Ποια ειδικότητα??? Πνευμονιολογος??? Εγώ Θεσσαλονίκη ξέρω κορυφαίο Αλλά χρεώνει μπορεί και 100ρικο για επίσκεψη.. Είναι κοντά στην σύνταξη μπορεί και συνταξιούχος Αλλά καλοστεκουμενος ήταν στο νοσοκομειο και τώρα μόνο γραφειο λόγω ηλικίας...

Εγώ κοιμάμαι Αλλά ξυπνάω ανα μια ώρα κυριολεκτικα.. τραγικό με πιάνουν πονοκέφαλοι Αλλά τουλάχιστον κουτσά κουτσά την βγάζω την βράδυα... δυσπνοια δεν έχω... Μήπως αγχωνεσαι υπερβολικά για κάτι?? Περνάς κάποια πολυ δύσκολη φάση μηπως τύπου απωλεια?? 

Άσχετο  για τα κοριτσια που ψαχνονται για εμβολίο επειδή είμαι ανεμβολιαστη..  Ο εμβρυολογος μου μου έκανε κουβέντα χθες..  Και με λέει με τίποτα το πρώτο τρίμηνο Αλλά άφοβα μέσα στην κύηση... ιδανικά την 17εβδομαδα το ανέλυσε 10ωρες.. Αλλά εγώ είχα το μυαλό μου αλλού!! 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 35 λεπτά , enjoy είπε:

Και μένα ενας υγιέστατος γιος και μεγαλουτσικος μια εβδομάδα μπροστά (αντι για 11κ6 12και5.... Αχαχαχα Από 14/7 ΠΗΤ πήγε 8/7...

Οπότε το παίρνουμε απόφαση κορίτσι δεν προβλέπεται σε αυτο το σπιτι αχαχαχ και 4ο να παω αγορι το κόβω... 

@Dimi84 μάλλον βλέπω να βαφτίζουμε κανένα άμα θέλουμε κοριτσάκι.... μπας και αξιωθουμε να αγοράζουμε κοριτσίστικα αχαχχαχαχ

Να το δεις με γιατρό σίγουρα ... Ποια ειδικότητα??? Πνευμονιολογος??? Εγώ Θεσσαλονίκη ξέρω κορυφαίο Αλλά χρεώνει μπορεί και 100ρικο για επίσκεψη.. Είναι κοντά στην σύνταξη μπορεί και συνταξιούχος Αλλά καλοστεκουμενος ήταν στο νοσοκομειο και τώρα μόνο γραφειο λόγω ηλικίας...

Εγώ κοιμάμαι Αλλά ξυπνάω ανα μια ώρα κυριολεκτικα.. τραγικό με πιάνουν πονοκέφαλοι Αλλά τουλάχιστον κουτσά κουτσά την βγάζω την βράδυα... δυσπνοια δεν έχω... Μήπως αγχωνεσαι υπερβολικά για κάτι?? Περνάς κάποια πολυ δύσκολη φάση μηπως τύπου απωλεια?? 

Άσχετο  για τα κοριτσια που ψαχνονται για εμβολίο επειδή είμαι ανεμβολιαστη..  Ο εμβρυολογος μου μου έκανε κουβέντα χθες..  Και με λέει με τίποτα το πρώτο τρίμηνο Αλλά άφοβα μέσα στην κύηση... ιδανικά την 17εβδομαδα το ανέλυσε 10ωρες.. Αλλά εγώ είχα το μυαλό μου αλλού!! 

Καλημέρα κορίτσι μου!συγχαρητήρια με το καλό κ ο τρίτος γιος!μέχρι στιγμής εδώ στην ομάδα δν υπάρχει κοριτσάκι!

Καλημέρα και από μένα κορίτσια και συγχαρητήρια σε όσες δεν είπα για τις εξετάσεις σας!!

@Karolain κ μένα σε άγχος και κρίσεις πανικού πηγαίνει το μυαλό μου. Ίσως υποσυνείδητα να αγχώνεσαι;

2 hours ago, enjoy said:

Τι ωραία, να σου ζήσει και καλώς να έρθει ο τρίτος γιος! Τα αγόρια είναι λατρεία! 

Εγώ έχω τη Δευτέρα 3 του μήνα το βράδυ ραντεβού για να ακούσουμε καρδούλα, μέχρι τότε υπομονή. Θα σας, ενημερώσω εννοείται! 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, enjoy είπε:

Με το καλό το παλικάρι σου αξία μανούλα!

Αιντεεεεε και ήμουν σίγουρη ότι έχεις γιο καημένο μου!

Μόνο τσουτσουνια και μπάλα :P

Κάθε γιατρός λέει τα δικά του..εμένα πχ λένε ξεκάθαρα κάντο όποτε θες και οποία βδομάδα θες.

Εγώ το έκανα συνάμα με τη σύλληψη...και η φίλη μου η οποία τώρα είναι 6 μηνων...

Να κάνεις ότι σε κάνει να νιώθεις καλά.

Εγώ σκοπευω να κάνω την τρίτη δόση μόλις κλείσω εξάμηνο...

Τη Δευτέρα έχω ραντεβού στον γιατρό αλλά δεν ξέρω αν θα πάω...ίσως μείνουμε μια μέρα παραπάνω...

Ειδομεν.

Άντε αύριο παραμονή...τι καλά ❤️❤️❤️

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , VDald είπε:

Καλημέρα και από μένα κορίτσια και συγχαρητήρια σε όσες δεν είπα για τις εξετάσεις σας!!

@Karolain κ μένα σε άγχος και κρίσεις πανικού πηγαίνει το μυαλό μου. Ίσως υποσυνείδητα να αγχώνεσαι;

Καλημέρα κορίτσι μου!πώς είσαι?εμένα τώρα κόλλησε κ η πεθερά μου κ πάνε πάλι για τεστ!πώς έχουμε μπλέξει έτσι με αυτόν τον ιό!

• Λυπημένη/-ος 1

6 minutes ago, marilia35 said:

Καλημέρα κορίτσι μου!πώς είσαι?εμένα τώρα κόλλησε κ η πεθερά μου κ πάνε πάλι για τεστ!πώς έχουμε μπλέξει έτσι με αυτόν τον ιό!

Ωχ, εύχομαι περαστικά και γρήγορη ανάρρωση. Ένας χαμός γίνεται, πραγματικά. Και είχα μια ελπίδα πως θα ξεμπερδεύαμε το 22 αλλά δεν το βλέπω ρε παιδιά..

Κατά τα άλλα εγώ είμαι καλά να πω; Με το που σηκωθώ βγάζω ό,τι υγρό υπάρχει στο στομάχι μου και μάλιστα με πολύ κόπο (δλδ γύρω στις 30 φορές γίνεται η προσπάθεια από το στομάχι μου μέχρι να μου σταματήσει) κ μετά όλη μέρα φούσκωμα και ξινίλες. Προφανώς φταίει και το ότι δεν περπατάω καθόλου και μάλλον πρέπει να σπρώξω τον εαυτό μου στο να το κάνει έστω ένα μισάωρο καθημερινά.

Κάθομαι στον υπολογιστή και δουλεύω αυτή την στιγμή.

Εσύ πώς είσαι;

Φαντάζομαι ότι λένε να αποφύγουμε το πρώτο τρίμηνο για να μην ζοριστουμε από τυχόν παρενέργειες του εμβολίου, δεν μπορώ να φανταστώ άλλο λόγο. Αλλά και πάλι, όσες κάναμε τις 2 πρώτες και ήμασταν οκ, εγώ τουλάχιστον ήμουν, δε νομίζω να έχουμε θέμα με την τριτη δόση. Κι εγώ μάλλον θα την κάνω τέλος του μήνα. Δεν το έχω συζητήσει ακόμα με τον γιατρό, περιμένω ακόμα να δω τι θα γίνει με την εγκυμοσύνη. Μέχρι τότε απλά προσέχουμε! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , VDald είπε:

Ωχ, εύχομαι περαστικά και γρήγορη ανάρρωση. Ένας χαμός γίνεται, πραγματικά. Και είχα μια ελπίδα πως θα ξεμπερδεύαμε το 22 αλλά δεν το βλέπω ρε παιδιά..

Κατά τα άλλα εγώ είμαι καλά να πω; Με το που σηκωθώ βγάζω ό,τι υγρό υπάρχει στο στομάχι μου και μάλιστα με πολύ κόπο (δλδ γύρω στις 30 φορές γίνεται η προσπάθεια από το στομάχι μου μέχρι να μου σταματήσει) κ μετά όλη μέρα φούσκωμα και ξινίλες. Προφανώς φταίει και το ότι δεν περπατάω καθόλου και μάλλον πρέπει να σπρώξω τον εαυτό μου στο να το κάνει έστω ένα μισάωρο καθημερινά.

Κάθομαι στον υπολογιστή και δουλεύω αυτή την στιγμή.

Εσύ πώς είσαι;

Κ γω που κρίνουμε μην νομίζεις κ φούσκωμα κ πολλά σάλια κ πόνο στο στομάχι!καλύτερα βέβαια τώρα!

5 minutes ago, marilia35 said:

Κ γω που κρίνουμε μην νομίζεις κ φούσκωμα κ πολλά σάλια κ πόνο στο στομάχι!καλύτερα βέβαια τώρα!

Κατάλαβα.. Δεν ξέρω, ίσως επειδή είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη με έχει ρίξει τόσο πολύ.. Είμαι και από μόνη μου φοβική με κάθε είδους ψυχοσωματικό σύμπτωμα και έχω μαζευτεί πολύ. 
Αναμένω με αγωνία να δω πως με τον ερχομό του 2ου τριμήνου αλλάζουν όλα αυτά και ομορφαίνουμε και βρίσκουμε ξανά την ενέργεια και την ευεξία μας. Το Σάββατο ολοκληρώνω την 13η μου εβδομάδα.. Για να δούμε.. 

Το στήθος σας ρε κορίτσια πονάει νον-στοπ όπως και το δικό μου;  

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , VDald είπε:

Κατάλαβα.. Δεν ξέρω, ίσως επειδή είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη με έχει ρίξει τόσο πολύ.. Είμαι και από μόνη μου φοβική με κάθε είδους ψυχοσωματικό σύμπτωμα και έχω μαζευτεί πολύ. 
Αναμένω με αγωνία να δω πως με τον ερχομό του 2ου τριμήνου αλλάζουν όλα αυτά και ομορφαίνουμε και βρίσκουμε ξανά την ενέργεια και την ευεξία μας. Το Σάββατο ολοκληρώνω την 13η μου εβδομάδα.. Για να δούμε.. 

Ναι ναι ναι...το το μισώ. Είναι μια αηδια. Πεσμένο. Πρησμένο, με φλέβες και πονάει φρικτά. 

Με χτύπησες εκεί που πονάω!

Αφού αν το ακουμπήσει ο σύζυγος μου έρχεται τάση για εμετό. 

• Λυπημένη/-ος 1

fH1Pp2.png

πρίν από 22 λεπτά , VDald είπε:

Η αλήθεια είναι αυτές τις μέρες το νιώθω λίγο πιο μαλακό και δεν πονάει τόσο! Είναι μεν πρησμένο αλλά δεν πονάει τόσο! Να ανησυχήσω? 

• Μου αρέσει 1

6 minutes ago, iwanna24 said:

Ναι ναι ναι...το το μισώ. Είναι μια αηδια. Πεσμένο. Πρησμένο, με φλέβες και πονάει φρικτά. 

Με χτύπησες εκεί που πονάω!

Αφού αν το ακουμπήσει ο σύζυγος μου έρχεται τάση για εμετό. 

Κ μένα έτσι.. 

@Xrisaaaaaa όχι φυσικά, να χαίρεσαι!

πρίν από 26 λεπτά , VDald είπε:

Στην πρώτη κυηση κ γω δν κουνιομουν.λογω διαφόρων ιστορικών τώρα όμως καμία σχέση!ισχύει το δεύτερο τρίμηνο είναι καλύτερο κ το τρίτο άστα χαχαχα!με πονάει πάρα πολύ το στήθος!βασικά μόνο αυτά έχω από συμπτώματα στήθος κ το στομάχι!κ ατονία αλλά υποθέτω απ' τον αιματοκρίτη μου γτ είχα 39 κ σε ένα μήνα πήγε 35 κ τώρα ποιος ξέρει Δευτέρα θα πάρω αποτελεσματα

2 minutes ago, marilia35 said:

Στην πρώτη κυηση κ γω δν κουνιομουν.λογω διαφόρων ιστορικών τώρα όμως καμία σχέση!ισχύει το δεύτερο τρίμηνο είναι καλύτερο κ το τρίτο άστα χαχαχα!με πονάει πάρα πολύ το στήθος!βασικά μόνο αυτά έχω από συμπτώματα στήθος κ το στομάχι!κ ατονία αλλά υποθέτω απ' τον αιματοκρίτη μου γτ είχα 39 κ σε ένα μήνα πήγε 35 κ τώρα ποιος ξέρει Δευτέρα θα πάρω αποτελεσματα

Σου εύχομαι να είναι μια χαρά. Να τρως όσο μπορείς κανένα συκώτι ξέρω γω.. 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...