Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

Καλησπερα κορίτσια μόλις τελείωσα με την αυχενικη η εξέταση Κάι τα αποτελέσματα ειναι καταπληκτικά πανε ολα τελεια. Καλός να έρθει ο τρίτος γιος μου . Ολόκληρο παιδακι παναγια μου 

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας κοριτσια!! Τι κανετε;; Συγχαρητήρια για τις αυχενικες!! Εγώ μάλλον μέσα Ιανουαρίου!! Επικοινώνησα με 2 τοπ λοιμωξιολογους (έχω τις άκρες μου) και μου παν την 3η δόση κανονικά ακομη και στο 1ο τρίμηνο!! Έκλεισα για 15/1,δεν έβρισκα ΣΚ νωριτερα. Παντού γύρω μου κρούσματα! Μου χουν σπάσει τα νεύρα! Όσοι κάνανε 3η δόση δεν καταλαβαίνουν καν ότι έχουν κάτι,το διαπιστώνουν στο σελφ τεστ. Ανεμβολιαστη φίλη 40 χρονων περιμένουμε να διασωληνωθει! Όλοι αυτοί σε γάμο! Εγώ εννοείται δεν πήγα!! Πήγαν όλοι οι κοντινοι μου όμως!! Τώρα το βράδυ περιμένουμε τα μοριακα!

Απ εξω κι εγώ σουβλάκια, γιατί εμπιστεύομαι πολύ το συγκεκριμένο σουβλατζιδικο. Από γλυκά αποφεύγετε κάτι απ εξω;;

• Μου αρέσει 2

Καλησπέρα κορίτσια θέλω την βοήθεια σας,ειμαι στην 19 βδομάδα όλα κυλούσαν τέλεια,εκτός από την τελευταία βδομάδα.Εχω χάσει τον ύπνο μου, κοιμάμαι μόνο δύο ώρες και αυτές διακεκομμένες.Εχω τρομερή δύσπνοια και καθόλου αντοχή.Δεν αντέχω άλλο από την δύσπνοια με έχει πιάσει πανικός κ ξέρω πως δεν βοηθάει.Ο γιατρος μου τώρα μου πε να πάρω μαγνήσιο ωστόσο δεν έχω δει διαφορά .Η εξάντληση είναι μεγάλη τρέμουν τα πόδια μου..

1 ώρα πρίν, Dimi84 είπε:

Καλησπερα κορίτσια μόλις τελείωσα με την αυχενικη η εξέταση Κάι τα αποτελέσματα ειναι καταπληκτικά πανε ολα τελεια. Καλός να έρθει ο τρίτος γιος μου . Ολόκληρο παιδακι παναγια μου 

Με το καλό κορίτσι μου...

Γερό και τυχερό ❤️❤️❤️

πρίν από 37 λεπτά , Polly1 είπε:

Γειά σας κοριτσια!! Τι κανετε;; Συγχαρητήρια για τις αυχενικες!! Εγώ μάλλον μέσα Ιανουαρίου!! Επικοινώνησα με 2 τοπ λοιμωξιολογους (έχω τις άκρες μου) και μου παν την 3η δόση κανονικά ακομη και στο 1ο τρίμηνο!! Έκλεισα για 15/1,δεν έβρισκα ΣΚ νωριτερα. Παντού γύρω μου κρούσματα! Μου χουν σπάσει τα νεύρα! Όσοι κάνανε 3η δόση δεν καταλαβαίνουν καν ότι έχουν κάτι,το διαπιστώνουν στο σελφ τεστ. Ανεμβολιαστη φίλη 40 χρονων περιμένουμε να διασωληνωθει! Όλοι αυτοί σε γάμο! Εγώ εννοείται δεν πήγα!! Πήγαν όλοι οι κοντινοι μου όμως!! Τώρα το βράδυ περιμένουμε τα μοριακα!

Απ εξω κι εγώ σουβλάκια, γιατί εμπιστεύομαι πολύ το συγκεκριμένο σουβλατζιδικο. Από γλυκά αποφεύγετε κάτι απ εξω;;

Τίποτα αγάπη. Τα τρώω όλα.

Εμείς πάμε μαζί.

Και εγώ νομίζω κάπου εκεί θα κάνω αυχενική!

Τώρα θα πάω στο σερμπετοσπιτο αν το ξέρεις...μην googlαρεις αν έχεις λιγούρες...

πρίν από 3 λεπτά , Karolain είπε:

Καλησπέρα κορίτσια θέλω την βοήθεια σας,ειμαι στην 19 βδομάδα όλα κυλούσαν τέλεια,εκτός από την τελευταία βδομάδα.Εχω χάσει τον ύπνο μου, κοιμάμαι μόνο δύο ώρες και αυτές διακεκομμένες.Εχω τρομερή δύσπνοια και καθόλου αντοχή.Δεν αντέχω άλλο από την δύσπνοια με έχει πιάσει πανικός κ ξέρω πως δεν βοηθάει.Ο γιατρος μου τώρα μου πε να πάρω μαγνήσιο ωστόσο δεν έχω δει διαφορά .Η εξάντληση είναι μεγάλη τρέμουν τα πόδια μου..

Κορίτσι μου ...στην πρώτη εγκυμοσύνη πέρασα τρομερές αϋπνίες.

Πίνεις καφέ;

Κοιμάσαι μέσα στη μέρα;

Εργάζεσαι;

fH1Pp2.png

πρίν από 1 λεπτό , iwanna24 είπε:

Γερό και τυχερό ❤️❤️❤️

Ευχαριστώ πολυ τώρα μπορώ να πω ενα μεγάλο βάρος έφυγε. Τώρα σε τρεις εβδομάδες παλι να δουμε το ζουζουνι 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , iwanna24 είπε:

Γερό και τυχερό ❤️❤️❤️

Τίποτα αγάπη. Τα τρώω όλα.

Εμείς πάμε μαζί.

Και εγώ νομίζω κάπου εκεί θα κάνω αυχενική!

Τώρα θα πάω στο σερμπετοσπιτο αν το ξέρεις...μην googlαρεις αν έχεις λιγούρες...

Κορίτσι μου ...στην πρώτη εγκυμοσύνη πέρασα τρομερές αϋπνίες.

Πίνεις καφέ;

Κοιμάσαι μέσα στη μέρα;

Εργάζεσαι;

Δεν πίνω καφέ,δεν έπινα ούτε πριν την εγκυμοσύνη.Δεν δουλεύω τώρα . Συνολικά μέσα στην μέρα κοιμάμαι δύο ώρες .Μια ώρα το βράδυ και μια την μέρα.Ωστοσο η μεγαλύτερη δυσκολία είναι η δύσπνοια,ακομα δεν βρήκα κάτι να με ανακουφίζει.

1 hour ago, Karolain said:

Δεν πίνω καφέ,δεν έπινα ούτε πριν την εγκυμοσύνη.Δεν δουλεύω τώρα . Συνολικά μέσα στην μέρα κοιμάμαι δύο ώρες .Μια ώρα το βράδυ και μια την μέρα.Ωστοσο η μεγαλύτερη δυσκολία είναι η δύσπνοια,ακομα δεν βρήκα κάτι να με ανακουφίζει.

Πρέπει να βρεις την αιτία της δυσπνοιας. Είναι αναπνευστικό ή βουλώνει η μύτη σου; μετράς οξυγόνο; αν είναι βουλωμενη μύτη δοκίμασε να κοιμάσαι ημικαθιστη, με πιο πολλά μαξιλάρια δηλαδή. Κι εγώ είχα αϋπνίες στην εγκυμοσύνη, και έχω και τώρα, αλλά όχι και 2 ώρες μόνο, αυτό είναι πολύ λίγο. Βρες γιατρό να το δει σοβαρά. 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Karolain είπε:

Καλησπέρα!!! Στην πρώτη εγκυμοσυνη είχα κι εγώ αϋπνίες! Βέβαια  όχι αυτό που περιγράφεις! Εμενα ξύπνια 4-7  πχ! Δυστυχώς είναι συμπτωμα εγκυμοσύνης! Βλέπω ότι ο γιατρός έχει ενημερωθεί. Οπότε έχεις δοκιμάσει ζεστό μπανιο(,όσο να μη σου προκαλεί δυσπνοια βεβαια) ,να διαβάζεις βιβλίο,να βλέπεις τηλ, να μυρίζεις λεβάντα (τσέκαρε αν επιτρέπεται στην εγκυμοσυνη). Φάε και μπανανα το βράδυ,βοηθαει! Επίσης είχα αρρυθμίες και δυσπνοια,  σφυγμό σταθερά πάνω από 100, η καρδιολογος δεν ανησυχησε,κάναμε ειδικό καρδιολογικο έλεγχο και στο έμβρυο και όλα καλά,ψαχτηκα μετά τη γεννα κι ήταν όλα καθαρά. Πάντως,επειδή επηρεάζει πολυ την καθημερινότητα σου,καλό θα ταν να το δεις περαιτέρω!!Σου συμβαίνει καιρο;;

2 ώρες πρίν, Polly1 είπε:

Άσε κορίτσι μου χαμός σήμερα ρεκόρ κρουσμάτων χαμός!με το καλό το εμβόλιο σου!κ γω θα το κάνω!από γλυκά πάντα ρωτάω να μην υπάρχει ωμό αυγό αυτό να ρωτάς κ να είναι φρέσκο αυτό!έχουμε συγκεκριμένο ζαχαροπλαστείο που ξέρουμε έχει κατανάλωση 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, marilia35 είπε:

Άσε κορίτσι μου χαμός σήμερα ρεκόρ κρουσμάτων χαμός!με το καλό το εμβόλιο σου!κ γω θα το κάνω!από γλυκά πάντα ρωτάω να μην υπάρχει ωμό αυγό αυτό να ρωτάς κ να είναι φρέσκο αυτό!έχουμε συγκεκριμένο ζαχαροπλαστείο που ξέρουμε έχει κατανάλωση 

Γενικότερα μπορώ άνετα να τραφω αποκλειστικά με γλυκά!! Στην 1η εγκυμοσύνη ούτε να τα δω! Τώρα προσπαθώ να βάλω φρένο αλλά ειδικά τώρα τα Χριστούγεννα το έχω παρακάνει!! Οτιδήποτε γλυκό κρύο που δεν έχει ψηθεί το αυγό λοιπόν!! Ευχαριστώ πολύ!!

1 ώρα πρίν, Polly1 είπε:

Καλησπέρα!!! Στην πρώτη εγκυμοσυνη είχα κι εγώ αϋπνίες! Βέβαια  όχι αυτό που περιγράφεις! Εμενα ξύπνια 4-7  πχ! Δυστυχώς είναι συμπτωμα εγκυμοσύνης! Βλέπω ότι ο γιατρός έχει ενημερωθεί. Οπότε έχεις δοκιμάσει ζεστό μπανιο(,όσο να μη σου προκαλεί δυσπνοια βεβαια) ,να διαβάζεις βιβλίο,να βλέπεις τηλ, να μυρίζεις λεβάντα (τσέκαρε αν επιτρέπεται στην εγκυμοσυνη). Φάε και μπανανα το βράδυ,βοηθαει! Επίσης είχα αρρυθμίες και δυσπνοια,  σφυγμό σταθερά πάνω από 100, η καρδιολογος δεν ανησυχησε,κάναμε ειδικό καρδιολογικο έλεγχο και στο έμβρυο και όλα καλά,ψαχτηκα μετά τη γεννα κι ήταν όλα καθαρά. Πάντως,επειδή επηρεάζει πολυ την καθημερινότητα σου,καλό θα ταν να το δεις περαιτέρω!!Σου συμβαίνει καιρο;;

Μια βδομάδα τώρα.Εχω κάνει εξετάσεις όλα είναι καλά .Δεν ξέρω πραγματικά είμαι πολύ κουρασμένη

Γεια σας κορίτσια! Έχω μέρες να σας γράψω! 

Πήγα για τον τυπικό εβδομαδιαίο μου υπέρηχο προχθές και το μωράκι έχει μεγαλώσει και κουνιόταν και ήταν μια γλύκα σκέτη!!!! 

ρωτησα αν βλέπει κανενα τσουτσουνακι μιας και στο γιο μου ακριβώς ίδιο καιρό μου είχε πει ότι θα είναι μάλλον αγόρι αλλά δεν είδε κάτι!!!!!! Άρα περισσότερες πιθανότητες για κορίτσι αλλά σε 1-2 βδομαδες θα έχουμε εικόνα!

Κι εγώ θα κλείσω αυχενική λογικά μέσα Γενάρη!!! 

@iwanna24 Σερμπετοσπιτο;; Ζηλευωωωωωω πήγαινα συνέχεια παλιά!! Καλή απόλαυση! Ή μάλλον τέτοια ώρα καλή χονεψη!!! 
Εγώ τώρα θα τσακίσω μακ μιας και το ανέφερες!! 

συγχαρητηρια για τις αυχενικές κορίτσια μου ❤️❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 3

πρίν από 55 λεπτά , Polly1 είπε:

Γενικότερα μπορώ άνετα να τραφω αποκλειστικά με γλυκά!! Στην 1η εγκυμοσύνη ούτε να τα δω! Τώρα προσπαθώ να βάλω φρένο αλλά ειδικά τώρα τα Χριστούγεννα το έχω παρακάνει!! Οτιδήποτε γλυκό κρύο που δεν έχει ψηθεί το αυγό λοιπόν!! Ευχαριστώ πολύ!!

Ναι ναι αυτό μόνο!είναι μαρτύριο να θες γλυκό κ να μην τρως!μπορείς μέρα τις γιορτές να τρως απ' το μάρκετ σοκολάτα ιόν με στέβια είναι νόστιμη η συγκεκριμένη!χυμούς με στέβια που πίνω καμία φορά δν Μ αρέσει αλλά αναγκαστικά!στην πρώτη κυηση είχα κάνει σάκχαρο οπότε έπρεπε να προσέχω!τώρα πιθανόν κ πάλι να κάνω θα δειξει

πρίν από 14 λεπτά , Karolain είπε:

Μια βδομάδα τώρα.Εχω κάνει εξετάσεις όλα είναι καλά .Δεν ξέρω πραγματικά είμαι πολύ κουρασμένη

Μήπως παθαίνεις κρίσεις πανικού για αυτό?

Απόλαυση κορίτσια όντως ...μια σούπα κόλαση!

Το απόλαυσα...

Ήταν ωραία γενικά.

Στολισμένα...η Αθήνα είναι τρελα τα Χριστούγεννα!

Καλό βράδυ σε όλες.

Το θέμα μας πάντως, έχει τις περισσότερες απαντήσεις...

❤️

• Μου αρέσει 2

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...