Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , VDald είπε:

αχ.. πιτσα....

Χαχαχαχα ωραία εεε?απ' έξω μόνο πίτσα τρώω που ψήνεται καλά!γύρο δν τρώω είναι λιπαρός κ αμφιβόλου ποιότητος τα κρέατα!κ μερικές φορές πήρα κ αλμυρή κρέπα!καλά στον γιο μου στην πρώτη κυηση δν έτρωγα τίποτα απ' έξω χαχαχα!κ γλυκά τώρα δν θέλω ούτε να τα βλεπω

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4 minutes ago, marilia35 said:

Χαχαχαχα ωραία εεε?απ' έξω μόνο πίτσα τρώω που ψήνεται καλά!γύρο δν τρώω είναι λιπαρός κ αμφιβόλου ποιότητος τα κρέατα!κ μερικές φορές πήρα κ αλμυρή κρέπα!καλά στον γιο μου στην πρώτη κυηση δν έτρωγα τίποτα απ' έξω χαχαχα!κ γλυκά τώρα δν θέλω ούτε να τα βλεπω

Το ίδιο κ εγω με τα γλυκά. Αν φαω εστω κ λιγο, μου ανεβαινει μια ηλιθια γευση στο στομα κ ετσι δεν τα τρωω.

πρίν από 16 λεπτά , VDald είπε:

Το ίδιο κ εγω με τα γλυκά. Αν φαω εστω κ λιγο, μου ανεβαινει μια ηλιθια γευση στο στομα κ ετσι δεν τα τρωω.

Αγοράκι περιμένεις ?εγώ νομίζω στα αγόρια σε τραβάει αλμυρό η ξινό!χαχαχα εννοείτε μπορεί να μην ισχύει αλλά ένα γκάλοπ που κάνω έτσι βλέπω!

• Μου αρέσει 1

7 minutes ago, marilia35 said:

Αγοράκι περιμένεις ?εγώ νομίζω στα αγόρια σε τραβάει αλμυρό η ξινό!χαχαχα εννοείτε μπορεί να μην ισχύει αλλά ένα γκάλοπ που κάνω έτσι βλέπω!

Έτσι φάνηκε στην αυχενική διαφάνεια, αγόρι. Τώρα αν μας τα αλλάξει στην πορεία δεν ξέρω! Όντως αλμυρά και ξινά θέλω να τρώω, παρά τις ξινίλες μου :P

πρίν από 6 λεπτά , VDald είπε:

Έτσι φάνηκε στην αυχενική διαφάνεια, αγόρι. Τώρα αν μας τα αλλάξει στην πορεία δεν ξέρω! Όντως αλμυρά και ξινά θέλω να τρώω, παρά τις ξινίλες μου :P

Τελειαααα!κ γω στο γιο μου ήθελα ξινά κ τώρα πάλι για να δούμε κ μεις την τρίτη!δν ξέρω τι θέλω!την μια βλέπω τα κοριτσίστικα κ λέω ωραία απ' την άλλη κ πάλι αγοράκι ωραία θα είναι!θα με ρωτήσει κ ο γιατρός μου τι διαισθάνομαι γτ λέει πιστεύει στο ενστικτο των εγκύων!κ την πρώτη φορά με είχε ρωτήσει κ είχα κορίτσι κ ήταν αγόρι κ μου λέει σπάνια πέφτουν έξω οι έγκυες του  χαχαχαχαχαχαχα

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

31 minutes ago, marilia35 said:

Τελειαααα!κ γω στο γιο μου ήθελα ξινά κ τώρα πάλι για να δούμε κ μεις την τρίτη!δν ξέρω τι θέλω!την μια βλέπω τα κοριτσίστικα κ λέω ωραία απ' την άλλη κ πάλι αγοράκι ωραία θα είναι!θα με ρωτήσει κ ο γιατρός μου τι διαισθάνομαι γτ λέει πιστεύει στο ενστικτο των εγκύων!κ την πρώτη φορά με είχε ρωτήσει κ είχα κορίτσι κ ήταν αγόρι κ μου λέει σπάνια πέφτουν έξω οι έγκυες του  χαχαχαχαχαχαχα

Κοίτα και αγόρι να είναι πάλι, σκέψου πως δεν θα περάσει αυτά που περνάμε εμείς τώρα. Εγώ έτσι σκέφτομαι κ λέω καλύτερα αγόρι! Γερά να είναι βέβαια και καλοί άνθρωποι να γίνουν. Και τυχερά!! Το πιο βασικό.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , VDald είπε:

Κοίτα και αγόρι να είναι πάλι, σκέψου πως δεν θα περάσει αυτά που περνάμε εμείς τώρα. Εγώ έτσι σκέφτομαι κ λέω καλύτερα αγόρι! Γερά να είναι βέβαια και καλοί άνθρωποι να γίνουν. Και τυχερά!! Το πιο βασικό.

Συμφωνώ όπως λες γερά κ καλοί άνθρωποι!κ η αλήθεια είναι επειδή εγώ παθαίνω πολύ μύκητες κ ουρολοιμώξεις είπα αν κάνω κορίτσι θα αγχώνομαι περισσότερο!

• Μου αρέσει 1

2 minutes ago, marilia35 said:

Συμφωνώ όπως λες γερά κ καλοί άνθρωποι!κ η αλήθεια είναι επειδή εγώ παθαίνω πολύ μύκητες κ ουρολοιμώξεις είπα αν κάνω κορίτσι θα αγχώνομαι περισσότερο!

Νομίζω πως το να έχεις κορίτσια έχει ένα τσικ παραπάνω έγνοιες και λόγω φύσης αλλά και ...κοινωνίας.

πρίν από 23 λεπτά , VDald είπε:

Νομίζω πως το να έχεις κορίτσια έχει ένα τσικ παραπάνω έγνοιες και λόγω φύσης αλλά και ...κοινωνίας.

Το κοινωνικό κομμάτι δν με απασχολεί καθόλου!μόνο αυτό με απασχολεί λόγω ότι είμαι μικροβιοφοβικη κ ειδικά με την ευαίσθητη περιοχή θα είμαι πιο τρελή στο θέμα περιποίηση!

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα...πέρα ως πέρα!

Σήμερα είμαι πολύ καλα...

Εγώ τρώω τα πάντα από έξω...ειδικά σουβλακια...προχτές έφαγα Μακ.

Χτες βαφλα...

Γενικά , το βράδυ τρώω μαλακίες.

Επίσης, με τραβάνε τα γλυκά πάρα πολύ...όπως και στην πρώτη κύηση και όπως σε κάθε φάση της ζωής μου ρε παιδιά...

Είμαι άρρωστη σοκολατάκιας.

Τέλος πάντων...εγώ αυχενική δεν έχω κλείσει ακόμα.

Μπήκα 11η βδομάδα .. 

Δευτέρα έχω γιατρό και μάλλον θα κλείσω...

Λογικά μετά τη 12 θα κλείσω, για σιγουριά.

Όλο βλέπω όνειρα με αιμορραγία ρε παιδιά...

Και στενοχωριεμαι τόσο πολύ ...

Άγχος...πολύ άγχος ακόμα... υποσυνείδητα πλέον...

Σήμερα περιμένω το κορίτσι μου ❤️

@enjoy

Ταιρι μου, δεν είμαστε ταίρια τελικά...είσαι μεγαλύτερη βδομάδα μάλλον @marilia35

@VDald ακόμα υποφέρεις ε;

Εγω έχει λίγες μέρες που έστω είμαι καλα...κάνω δηλαδή, τρεις καλές μέρες μια κακή μέρα...όποτε ζω πολύ καλά. 

πρίν από 34 λεπτά , VDald είπε:

Εγώ έχω κόρη...αν έχω γιο, τη σήμερον ημέρα θα έχω πιο πολύ άγχος.

Να γίνει πάνω από όλα άνθρωπος. 

Την κόρη μου την έχω θωρακίσει.

Θα είμαι πάντα δίπλα της ή και πίσω της.

Της μιλάω ήδη για τα μέρη του σώματος και φυσικά δεν κάθεται να την αγγίξει κανείς. Είναι παιδί που λέει δεν θέλω και τέλος. 

Στο αγόρι πάλι, δεν θα ανεχτώ αυτά της κοινωνίας, άντρας είναι, δεν κλαίει, άντρας δεν παίζει με κούκλες, άντρας πωωωωωω δεν τα αντέχω καθόλου!

Θα προσπαθήσω να τον μεγαλώσω όπως την κόρη μου.

πρίν από 10 λεπτά , marilia35 είπε:

Το κοινωνικό κομμάτι δν με απασχολεί καθόλου!μόνο αυτό με απασχολεί λόγω ότι είμαι μικροβιοφοβικη κ ειδικά με την ευαίσθητη περιοχή θα είμαι πιο τρελή στο θέμα περιποίηση!

Είναι εύκολη η περιποίηση στα κορίτσια ..

Θα σε βοηθήσω ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 2

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , iwanna24 είπε:

Καλημέρα...πέρα ως πέρα!

Σήμερα είμαι πολύ καλα...

Εγώ τρώω τα πάντα από έξω...ειδικά σουβλακια...προχτές έφαγα Μακ.

Χτες βαφλα...

Γενικά , το βράδυ τρώω μαλακίες.

Επίσης, με τραβάνε τα γλυκά πάρα πολύ...όπως και στην πρώτη κύηση και όπως σε κάθε φάση της ζωής μου ρε παιδιά...

Είμαι άρρωστη σοκολατάκιας.

Τέλος πάντων...εγώ αυχενική δεν έχω κλείσει ακόμα.

Μπήκα 11η βδομάδα .. 

Δευτέρα έχω γιατρό και μάλλον θα κλείσω...

Λογικά μετά τη 12 θα κλείσω, για σιγουριά.

Όλο βλέπω όνειρα με αιμορραγία ρε παιδιά...

Και στενοχωριεμαι τόσο πολύ ...

Άγχος...πολύ άγχος ακόμα... υποσυνείδητα πλέον...

Σήμερα περιμένω το κορίτσι μου ❤️

@enjoy

Ταιρι μου, δεν είμαστε ταίρια τελικά...είσαι μεγαλύτερη βδομάδα μάλλον @marilia35

@VDald ακόμα υποφέρεις ε;

Εγω έχει λίγες μέρες που έστω είμαι καλα...κάνω δηλαδή, τρεις καλές μέρες μια κακή μέρα...όποτε ζω πολύ καλά. 

Εγώ έχω κόρη...αν έχω γιο, τη σήμερον ημέρα θα έχω πιο πολύ άγχος.

Να γίνει πάνω από όλα άνθρωπος. 

Την κόρη μου την έχω θωρακίσει.

Θα είμαι πάντα δίπλα της ή και πίσω της.

Της μιλάω ήδη για τα μέρη του σώματος και φυσικά δεν κάθεται να την αγγίξει κανείς. Είναι παιδί που λέει δεν θέλω και τέλος. 

Στο αγόρι πάλι, δεν θα ανεχτώ αυτά της κοινωνίας, άντρας είναι, δεν κλαίει, άντρας δεν παίζει με κούκλες, άντρας πωωωωωω δεν τα αντέχω καθόλου!

Θα προσπαθήσω να τον μεγαλώσω όπως την κόρη μου.

Είναι εύκολη η περιποίηση στα κορίτσια ..

Θα σε βοηθήσω ❤️❤️❤️

Αχ κορίτσι μου ναι πραγματικά θα θελήσω τις συμβουλές σου!εγώ τον γιο μου του δίνω παίζει με λούτρινα να ταισει να τα κοιμίζει πρέπει να αναπτυχθούν αυτά τα συναισθήματα κ η φροντίδα απ' αυτή την ηλικία!κ του αρέσει πολύ να μαγειρεύει ψεμματα φακές με τον βραστηρα!πρέπει τα παιδιά μας να τα συμβουλεύουμε να τα θωρακίσουμε όσο μπορούμε γτ κ οι εποχές σκληραίνουν!

Εγώ κορίτσι μου έχω Πητ 19/7 ως τώρα!εσύ?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , marilia35 είπε:

Αχ κορίτσι μου ναι πραγματικά θα θελήσω τις συμβουλές σου!εγώ τον γιο μου του δίνω παίζει με λούτρινα να ταισει να τα κοιμίζει πρέπει να αναπτυχθούν αυτά τα συναισθήματα κ η φροντίδα απ' αυτή την ηλικία!κ του αρέσει πολύ να μαγειρεύει ψεμματα φακές με τον βραστηρα!πρέπει τα παιδιά μας να τα συμβουλεύουμε να τα θωρακίσουμε όσο μπορούμε γτ κ οι εποχές σκληραίνουν!

Εγώ κορίτσι μου έχω Πητ 19/7 ως τώρα!εσύ?

Και πολύ καλά κάνεις.

Εγώ έχω 27-7

fH1Pp2.png

πρίν από 33 λεπτά , iwanna24 είπε:

Και πολύ καλά κάνεις.

Εγώ έχω 27-7

Ωραία!για να δούμε αν θα αλλάξει κάτι στην αυχενική!στον γιο μου ότι μου έλεγε απ' την αρχή των υπερήχων αυτό ήταν κ στην αυχενική!με το καλό την Δευτέρα!πρωτοχρονιά θα είστε με γονείς?εμείς μόνοι λόγω ίωσης του πεθερού μου κ την μάμα μου θα την δω από βδομάδα!

πρίν από 5 λεπτά , marilia35 είπε:

Ωραία!για να δούμε αν θα αλλάξει κάτι στην αυχενική!στον γιο μου ότι μου έλεγε απ' την αρχή των υπερήχων αυτό ήταν κ στην αυχενική!με το καλό την Δευτέρα!πρωτοχρονιά θα είστε με γονείς?εμείς μόνοι λόγω ίωσης του πεθερού μου κ την μάμα μου θα την δω από βδομάδα!

Εμείς ζούμε Χανιά..εγώ εκπαιδευτικός άδεια και ο σύζυγος πήρε άδεια και ήρθαμε Αθήνα στους δικούς μου...

Είναι εδώ , αδέρφια, ανιψιά, γονείς είναι οικογενειακή πολυκατοικία. 

Όποτε είμαστε εδώ όλοι μαζί όλες τις γιορτές.

Θα φύγουμε Κυριακή ή Δευτέρα...ανάλογα τον καιρό!

Σήμερα θα πάμε Θησείο με κάτι φίλους, να πιούμε καφέ το απόγευμα (εγώ θα φάω γλυκό, κλασικά).

fH1Pp2.png

πρίν από 19 λεπτά , iwanna24 είπε:

Εμείς ζούμε Χανιά..εγώ εκπαιδευτικός άδεια και ο σύζυγος πήρε άδεια και ήρθαμε Αθήνα στους δικούς μου...

Είναι εδώ , αδέρφια, ανιψιά, γονείς είναι οικογενειακή πολυκατοικία. 

Όποτε είμαστε εδώ όλοι μαζί όλες τις γιορτές.

Θα φύγουμε Κυριακή ή Δευτέρα...ανάλογα τον καιρό!

Σήμερα θα πάμε Θησείο με κάτι φίλους, να πιούμε καφέ το απόγευμα (εγώ θα φάω γλυκό, κλασικά).

Ωραία να τους χαρείτε αφού είστε μακρυά!καλύτερα το γλυκάκι σου παρά καφέ χαχαχαχα!να περάσετε όμορφα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...