Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

11 ώρες πρίν, enjoy είπε:

Εχω 7 το απόγευμα... Εσύ??

Τίνος  είσαι Εσύ?? Σε έχω καλωσορίσει??? Με το καλό οι εξετάσεις κορίτσια μου δεν έχω ακουστά κατι να σας βοηθήσω... 

Βάσω καλώς ήρθες στο.παρεακι Μας!!! Κοριτσια μετά τις αυχενικες θα ανανεώσω ΠΙΝΑΚΑΚΙ μας δεν ασχολούμαι τώρα να τελειώσουν Όλες!!

Καλή επιτυχία κορίτσι μου

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

10 ώρες πρίν, enjoy είπε:

Αχ ναι καλή επιτυχία σε όλες μας νοιώθω μια αγωνια όσο πλησιάζουν οι μερες όπως τότε με την καρδιά θα ακούσουμε δεν θα ακουσουμε καρδιά... Τώρα θα ακούσω δεν ακούσω καλά Νέα... Και άμα δεν ακούσω καλά Νέα τι γίνεται μετά οεο... γαμ....τα...   με αγχωσε και ο γιατρός ξαφνικά.με άλλαξε τη  μέρα ενώ είχα συμβιβαστεί Αχαχαχα και θα είμαι 11και6 βράδυ σχεδόν 12εβδομαδων και με προβληματίζει και αυτό άμα.δεν δει ότι χρειάζεται θα με ξαναφωναξει και άντε περιμενε μέχρι την επόμενη Αυχενική... ααα και άλλο σκέφτομαι..  τον τράχηλο μην πει καμία περιδεση η πεσο... Γτ σηκώνω το μικρό.και όταν ουρω βλέπω κάτι στα ούρα μου δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω σαν μεμβράνες να το πω δεν ξέρω όχι βλέννα.. Και σκέφτομαι  μην είναι ο τραχηλος τίποτα?? δεν ρώτησα γιατρό δεν ασχολούμαι λέω ότι βρέξει ας κατεβάσει...

Έλα αγάπη...αφού μέσα σου ξέρεις ότι όλα πάνε τέλεια και θα μάθουμε και τι φύλο είναι το σκατουλι...

Καμία αρνητική σκέψη δεν χωράει πια...

Ναι;

Ο τράχηλος δεν θα εξαρτηθεί από την αγκαλιά...αν σου τύχει θα χορέψεις τον χορό του κρεβατιού...

Και εγώ σκέφτομαι τον τραχηλο...εντόνως αλλά και τι να κάνουμε;

Χτες στο εμπορικό τρεις ώρες βόλτες...θα μάθουμε σε δύο εβδομάδες. 

• Ευχαριστώ 1

fH1Pp2.png

Κορίτσια εμείς έχουμε δύσκολες μέρες!πέρσυ τέτοιο καιρό περάσαμε όλοι κορονοιο κ εμβολιαστηκαμε το καλοκαίρι!ο πεθερός μου εμφάνισε την Παρασκευή συμπτώματα ίωσης μόνο λίγο μπουκωμα το Σάββατο ήταν τελευταία φορά που βρεθήκαμε!χτες σήκωσε 38 πυρετό πήγε για ραπίντ χτες αρνητικό κ σήμερα μοριακό!πήγε κ σε παθολόγο τον εξέτασε λέει μπορεί να έχεις κορονοιο την όμικρον κάνει πιο ήπια συμπτώματα η ίωση του ανώτερου!αν βγει σήμερα το μοριακό αρνητικό πρέπει να ξανακάνει μοριακό την Πέμπτη!πιστεύω να την γλιτώσαμε!αλλά είμαι μόνη δν λέω ούτε την μαμά μου να ρθει για βοήθεια!σήμερα έπρεπε να πάω για αιματολογικές πήρα κ τον μικρό μαζί δν είχα που να τον αφησω

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, marilia35 είπε:

Κορίτσια εμείς έχουμε δύσκολες μέρες!πέρσυ τέτοιο καιρό περάσαμε όλοι κορονοιο κ εμβολιαστηκαμε το καλοκαίρι!ο πεθερός μου εμφάνισε την Παρασκευή συμπτώματα ίωσης μόνο λίγο μπουκωμα το Σάββατο ήταν τελευταία φορά που βρεθήκαμε!χτες σήκωσε 38 πυρετό πήγε για ραπίντ χτες αρνητικό κ σήμερα μοριακό!πήγε κ σε παθολόγο τον εξέτασε λέει μπορεί να έχεις κορονοιο την όμικρον κάνει πιο ήπια συμπτώματα η ίωση του ανώτερου!αν βγει σήμερα το μοριακό αρνητικό πρέπει να ξανακάνει μοριακό την Πέμπτη!πιστεύω να την γλιτώσαμε!αλλά είμαι μόνη δν λέω ούτε την μαμά μου να ρθει για βοήθεια!σήμερα έπρεπε να πάω για αιματολογικές πήρα κ τον μικρό μαζί δν είχα που να τον αφησω

Για αρχή ψυχραιμία.... ας το δουμε θετικα!!

Μπορεί να μην κόλλησε ο άνθρωπος και αν κόλλησε πρέπει να ειναι στην φάση έντονων συμπτωμάτων για να κολλήσετε ακούγεται... αν είναι στην αρχή δεν είναι μεταδοτικό..  όντως πρέπει να ισχύει γτ το οικειο μου περιβαλον ήρθε σε επαφή με κρούσματα στην αρχή της φασης χωρίς να κολλήσει...

Αφού το ξαναπερασατε δεν είναι κάτι άγνωστο... 

Το είχατε περάσει ήπια?? 

Αν το περάσατε ήπια και η ομικρον είναι ήπια τότε αυτό είναι θετικό.

Τωρα οσον αφορα τις αιματολογικες... οκ συμβαινει και αυτο και εγω με τα παιδια τρεχω ουκ ολιγες φορες για αιματολογικες.. Καλύτερα να μην φωνάξεις μαμα για παν ενδεχόμενο... και Εφόσον υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να το κολλησατε καλύτερα να μείνετε στο σπίτι.. Για να αποφύγετε την μετάδοση εντελώς προληπτικά... Που αποκλείω να κολλήσετε με τα δεδομένα που μας έδωσες...

Ψυχραιμία!!! Το έζησες έκανες εμβολιο το σώμα θυμάται... Έχει αντισώματα.... Στην χειριστή των περιπτώσεων!!!

2 ώρες πρίν, enjoy είπε:

Για αρχή ψυχραιμία.... ας το δουμε θετικα!!

Μπορεί να μην κόλλησε ο άνθρωπος και αν κόλλησε πρέπει να ειναι στην φάση έντονων συμπτωμάτων για να κολλήσετε ακούγεται... αν είναι στην αρχή δεν είναι μεταδοτικό..  όντως πρέπει να ισχύει γτ το οικειο μου περιβαλον ήρθε σε επαφή με κρούσματα στην αρχή της φασης χωρίς να κολλήσει...

Αφού το ξαναπερασατε δεν είναι κάτι άγνωστο... 

Το είχατε περάσει ήπια?? 

Αν το περάσατε ήπια και η ομικρον είναι ήπια τότε αυτό είναι θετικό.

Τωρα οσον αφορα τις αιματολογικες... οκ συμβαινει και αυτο και εγω με τα παιδια τρεχω ουκ ολιγες φορες για αιματολογικες.. Καλύτερα να μην φωνάξεις μαμα για παν ενδεχόμενο... και Εφόσον υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να το κολλησατε καλύτερα να μείνετε στο σπίτι.. Για να αποφύγετε την μετάδοση εντελώς προληπτικά... Που αποκλείω να κολλήσετε με τα δεδομένα που μας έδωσες...

Ψυχραιμία!!! Το έζησες έκανες εμβολιο το σώμα θυμάται... Έχει αντισώματα.... Στην χειριστή των περιπτώσεων!!!

Σ ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!βγήκε αρνητικο ευτυχώς το μοριακό!βέβαια είναι ίωση οπότε πάλι προσέχουμε αλλά ευτυχώς όχι κορονοιος!πέρσυ ο πεθερός μου παραλίγο να νοσηλευτεί εγώ είχα 10 μέρες πυρετό κ δύσπνοια κ πολλά άλλα κ ο μικρός μου είχε νοσηλευτεί προληπτικά!οπότε κάπως μου χει μείνει όλο αυτό!

Όλα καλά όμως απ' ότι φαίνεται!να είσαι καλά σ ευχαριστώ με το καλό η αυχενική εγώ έχω την τρίτη 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Καλησπέρα κορίτσια! Εμείς πήγαμε για αυχενική 22 του μήνα και σήμερα έμαθα τα αποτέλεσμα και είναι τέλεια! 

Πητ με πήγε από 4/7 στις 7/7!

Ευχομαι σε όλες καλά αποτελέσματα!! 

Απ ότι βλέπω έχουν όλοι κοβιντ θέλει πολύ προσοχή. Εγώ θα πάρω και αναρρωτική να μην πάω γραφείο γιατί έχουμε κρούσματα εκεί και ευτυχώς αυτή τη βδομάδα είχα κανονικη άδεια ούτως ή άλλως. 

Ευχομαι σε όσους νοσούν να το περάσουν όσο πιο ελαφριά γίνεται και να έχουμε όλοι μια υπέροχη χρόνια μπροστά μας! 

Να προσέχετε!! 

• Μου αρέσει 4

1 hour ago, Evaki19 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Εμείς πήγαμε για αυχενική 22 του μήνα και σήμερα έμαθα τα αποτέλεσμα και είναι τέλεια! 

Απ ότι βλέπω έχουν όλοι κοβιντ θέλει πολύ προσοχή. Εγώ θα πάρω και αναρρωτική να μην πάω γραφείο γιατί έχουμε κρούσματα εκεί και ευτυχώς αυτή τη βδομάδα είχα κανονικη άδεια ούτως ή άλλως. 

Ευχομαι σε όσους νοσούν να το περάσουν όσο πιο ελαφριά γίνεται και να έχουμε όλοι μια υπέροχη χρόνια μπροστά μας! 

Να προσέχετε!! 

Ισχύει.. έπεσε πολύ κοβιντ..

εμένα από θεσσαλονικη το σόι μου (ανεμβολιαστο) δεν έτυχε να κολλήσει Παναγία μου ακομα... Ένα πράγμα εύχομαι να σταματήσουν.οι θάνατοι ας το περνάν όλοι ήπια...

Αλλά Αθήνα πολλα κρουσματα το σόι του άντρα μου (ανεμβολιαστοι)... αλλά με ήπια συμπτώματα άλλοι πυρετό μόνο και άλλοι τιποτα...

Και Αλεξανδρούπολη ακούω πολλά κρούσματα Αλλά και θανάτους..  Από οικείο περιβάλλον... δυστυχως... και ολοι εμβολιαμενοι παρακαλω δλδ της γκαντεμιάς.... και νεοι εως 20-40... χωρις ιστορικο... του τρελου.. μπαμ και κατω ουτε νοσοκομειο προλαβαν...

πρίν από 55 λεπτά , enjoy είπε:

Ισχύει.. έπεσε πολύ κοβιντ..

εμένα από θεσσαλονικη το σόι μου (ανεμβολιαστο) δεν έτυχε να κολλήσει Παναγία μου ακομα... Ένα πράγμα εύχομαι να σταματήσουν.οι θάνατοι ας το περνάν όλοι ήπια...

Αλλά Αθήνα πολλα κρουσματα το σόι του άντρα μου (ανεμβολιαστοι)... αλλά με ήπια συμπτώματα άλλοι πυρετό μόνο και άλλοι τιποτα...

Και Αλεξανδρούπολη ακούω πολλά κρούσματα Αλλά και θανάτους..  Από οικείο περιβάλλον... δυστυχως... και ολοι εμβολιαμενοι παρακαλω δλδ της γκαντεμιάς.... και νεοι εως 20-40... χωρις ιστορικο... του τρελου.. μπαμ και κατω ουτε νοσοκομειο προλαβαν...

Και εγώ Αλεξανδρουπολη μένω! Έχουμε πολλά κρούσματα όντως... Είναι κ μικρή πόλη κολλάνε όλοι μεταξύ τους.. 

Διαφημίσεις

13 hours ago, Evaki19 said:

Να προσέχετε!! 

Συγχαρητήρια :)

Έκλεισα ραντεβού για NIPT στις 7 Ιανουαρίου. Αν κ τα αποτελέσματα της αυχενικής ήταν μια χαρά, είπα να την κάνω να είμαστε ακόμη πιο σίγουροι. 

1 hour ago, VDald είπε:

Συγχαρητήρια :)

Έκλεισα ραντεβού για NIPT στις 7 Ιανουαρίου. Αν κ τα αποτελέσματα της αυχενικής ήταν μια χαρά, είπα να την κάνω να είμαστε ακόμη πιο σίγουροι. 

Καλημέρα κορίτσι μου!πώς είσαι?

Εγώ είμαι 35 κ πιθανόν να μου πει ο γυναικολόγος να το κάνω!χτες το ανέφερα κ στον άντρα μου να ξέρει τι είναι κ λέω αν μας πει τι λες κ μου είπε εννοείτε να το κάνεις!έχω αυχενική την τρίτη οπότε πιστεύω θα μου το αναφέρει τότε ο γιατρός!με το καλό κ εσύ για τις 7/1

• Μου αρέσει 1

6 minutes ago, marilia35 said:

Καλημέρα κορίτσι μου!πώς είσαι?

Εγώ είμαι 35 κ πιθανόν να μου πει ο γυναικολόγος να το κάνω!χτες το ανέφερα κ στον άντρα μου να ξέρει τι είναι κ λέω αν μας πει τι λες κ μου είπε εννοείτε να το κάνεις!έχω αυχενική την τρίτη οπότε πιστεύω θα μου το αναφέρει τότε ο γιατρός!με το καλό κ εσύ για τις 7/1

Καλημέρα Μαρίλιά μου.

Καλούτσικα μωρέ.. Συνεχίζω με πρωινό εμετό και το γνωστό χάλασμα στο στομάχι καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας. Αν με πάει έτσι μέχρι το τέλος τι να πω..!! 

Είσαι οριακά εφόσον είσαι 35, οπότε ναι, ίσως σου το προτείνει. Ευτυχώς οι άντρες σήμερα έχουν κατανόηση :)

Περιμένουμε τα νέα της αυχενικής σου, που θα είναι τέλεια <3 

Σε ευχαριστώ και εύχομαι να είσαι καλά!!

• Μου αρέσει 1

@VDaldΣ ευχαριστώ κορίτσι μου!εγώ έχω μέρες να κάνω εμετό αλλά όπως λες με πονάει το στομάχι όλη μέρα!το βράδυ παραγγείλαμε μια πίτσα κ έφαγα ένα μικρo κομμάτι που προ κύησης έτρωγα πέντε!σήμερα τοενου έχει ρύζι με κοτόπουλο 

• Μπερδεμένη/-ος 1

7 minutes ago, marilia35 said:

@VDaldΣ ευχαριστώ κορίτσι μου!εγώ έχω μέρες να κάνω εμετό αλλά όπως λες με πονάει το στομάχι όλη μέρα!το βράδυ παραγγείλαμε μια πίτσα κ έφαγα ένα μικρo κομμάτι που προ κύησης έτρωγα πέντε!σήμερα τοενου έχει ρύζι με κοτόπουλο 

αχ.. πιτσα....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...