Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 2

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

1 hour ago, VDald είπε:

Κορίτσια καλημέρα.

Γνωρίζετε αν η ΝΙΡΤ, η αιματολογική dna δλδ, καλύπτεται από κάποιο ταμείο; Εγώ γνωρίζω πως όχι αλλά μου είπε ένας γνωστός πως όλοι οι εργαστηριακοί έλεγχοι καλύπτονται. 

Τι ισχύει από τα δύο; Ευχαριστώ. 

Δυστυχώς νομίζω όχι δεν καλυπτει 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4 ώρες πρίν, VDald είπε:

Κορίτσια καλημέρα.

Γνωρίζετε αν η ΝΙΡΤ, η αιματολογική dna δλδ, καλύπτεται από κάποιο ταμείο; Εγώ γνωρίζω πως όχι αλλά μου είπε ένας γνωστός πως όλοι οι εργαστηριακοί έλεγχοι καλύπτονται. 

Τι ισχύει από τα δύο; Ευχαριστώ. 

Καλησπέρα! Και εγώ θα κάνω την veracity μαζί με την αυχενικη. Δεν καλύπτονται από κάποιο ταμείο... Ίσως από ιδιωτική ασφάλεια ένα μέρος.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 26 λεπτά , Vasso87 είπε:

Καλησπέρα! Και εγώ θα κάνω την veracity μαζί με την αυχενικη. Δεν καλύπτονται από κάποιο ταμείο... Ίσως από ιδιωτική ασφάλεια ένα μέρος.

Να ρωτήσω κάτι την εξέταση γιατί θα την κάνετε? 

14 minutes ago, Dimi84 said:

Να ρωτήσω κάτι την εξέταση γιατί θα την κάνετε? 

Η εξέταση αυτή γίνεται προληπτικά σε ηλικίες εγκύων από 35 κ πάνω ώστε να γίνει πιο εξονυχιστικός έλεγχος στο έμβρυο για διάφορα σύνδρομα και τυχόν προβλήματα. Εάν στην αυχενική διαφάνεια φανεί πως υπάρχει όντως κάποιο πρόβλημα, τότε την κάνεις "αναγκαστικά" ή πας για αμνιοπαρακέντηση. Για όσες βέβαια θα συνεχίσουν την κύηση ακόμη και κάποιο σύνδρομο να υπάρχει, δεν υπάρχει λογος για τις έξτρα αυτές εξετάσεις. 

45 minutes ago, Vasso87 said:

Σε ευχαριστώ πολύ! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 38 λεπτά , VDald είπε:

Η εξέταση αυτή γίνεται προληπτικά σε ηλικίες εγκύων από 35 κ πάνω ώστε να γίνει πιο εξονυχιστικός έλεγχος στο έμβρυο για διάφορα σύνδρομα και τυχόν προβλήματα. Εάν στην αυχενική διαφάνεια φανεί πως υπάρχει όντως κάποιο πρόβλημα, τότε την κάνεις "αναγκαστικά" ή πας για αμνιοπαρακέντηση. Για όσες βέβαια θα συνεχίσουν την κύηση ακόμη και κάποιο σύνδρομο να υπάρχει, δεν υπάρχει λογος για τις έξτρα αυτές εξετάσεις. 

Σε ευχαριστώ πολύ! 

Καλε γνωρίζω απλά ξέρω ότι δεν υπάρχει λόγος εάν είναι οκ η αυχενικη γι'αυτό ρωτάω εσεις το κάνετε προληπτικά? 

πρίν από 59 λεπτά , Dimi84 είπε:

Καλε γνωρίζω απλά ξέρω ότι δεν υπάρχει λόγος εάν είναι οκ η αυχενικη γι'αυτό ρωτάω εσεις το κάνετε προληπτικά? 

Εγώ ναι προληπτικά! Μου το πρότεινε ο γιατρός μου και είπα να το κάνω αν και οριακα είμαι μέσα στην ηλικία.

Να ρωτήσω κάτι κορίτσια.. έχει κάνει καμία αυχενική στο μητέρα; Γνωρίζει αν επιτρέπεται ο πατέρας να είναι μέσα στην εξέταση;;;

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Vasso87 said:

Εγώ ναι προληπτικά! Μου το πρότεινε ο γιατρός μου και είπα να το κάνω αν και οριακα είμαι μέσα στην ηλικία.

Να ρωτήσω κάτι κορίτσια.. έχει κάνει καμία αυχενική στο μητέρα; Γνωρίζει αν επιτρέπεται ο πατέρας να είναι μέσα στην εξέταση;;;

Νομίζω πως με πιστοποιητικό εμβολιασμού μπορεί να είναι παρών. 

• Μου αρέσει 1

12 ώρες πρίν, Dimi84 είπε:

Και εγώ τις 29 αναμένω για την αυχενικη. 

Εχω 7 το απόγευμα... Εσύ??

6 ώρες πρίν, Vasso87 είπε:

Τίνος  είσαι Εσύ?? Σε έχω καλωσορίσει??? Με το καλό οι εξετάσεις κορίτσια μου δεν έχω ακουστά κατι να σας βοηθήσω... 

Βάσω καλώς ήρθες στο.παρεακι Μας!!! Κοριτσια μετά τις αυχενικες θα ανανεώσω ΠΙΝΑΚΑΚΙ μας δεν ασχολούμαι τώρα να τελειώσουν Όλες!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 33 λεπτά , enjoy είπε:

Τίνος  είσαι Εσύ?? Σε έχω καλωσορίσει??? Με το καλό οι εξετάσεις κορίτσια μου δεν έχω ακουστά κατι να σας βοηθήσω... 

Βάσω καλώς ήρθες στο.παρεακι Μας!!! Κοριτσια μετά τις αυχενικες θα ανανεώσω ΠΙΝΑΚΑΚΙ μας δεν ασχολούμαι τώρα να τελειώσουν Όλες!!

Αγαπημένο μου καλή επιτυχία ❤️❤️❤️

Καλή επιτυχία σε όλες μας...

• Μου αρέσει 2

fH1Pp2.png

πρίν από 9 λεπτά , iwanna24 είπε:

Αγαπημένο μου καλή επιτυχία ❤️❤️❤️

Καλή επιτυχία σε όλες μας...

Αχ ναι καλή επιτυχία σε όλες μας νοιώθω μια αγωνια όσο πλησιάζουν οι μερες όπως τότε με την καρδιά θα ακούσουμε δεν θα ακουσουμε καρδιά... Τώρα θα ακούσω δεν ακούσω καλά Νέα... Και άμα δεν ακούσω καλά Νέα τι γίνεται μετά οεο... γαμ....τα...   με αγχωσε και ο γιατρός ξαφνικά.με άλλαξε τη  μέρα ενώ είχα συμβιβαστεί Αχαχαχα και θα είμαι 11και6 βράδυ σχεδόν 12εβδομαδων και με προβληματίζει και αυτό άμα.δεν δει ότι χρειάζεται θα με ξαναφωναξει και άντε περιμενε μέχρι την επόμενη Αυχενική... ααα και άλλο σκέφτομαι..  τον τράχηλο μην πει καμία περιδεση η πεσο... Γτ σηκώνω το μικρό.και όταν ουρω βλέπω κάτι στα ούρα μου δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω σαν μεμβράνες να το πω δεν ξέρω όχι βλέννα.. Και σκέφτομαι  μην είναι ο τραχηλος τίποτα?? δεν ρώτησα γιατρό δεν ασχολούμαι λέω ότι βρέξει ας κατεβάσει...

1 hour ago, enjoy είπε:

Καλώς σας βρήκα!!! Δεν έχω πιστέψει ακόμα ότι ανήκω σε μια τέτοια ομάδα! Αυχενική έχω στις 4/1 κ Πητ 13/7 σύμφωνα με τον γιατρό μου!!

• Μου αρέσει 4

8 ώρες πρίν, enjoy είπε:

Καλημερα στις μιαμιση το μεσημέρι έχω φφφφφφφ

10 ώρες πρίν, Vasso87 είπε:

Καλώς σας βρήκα!!! Δεν έχω πιστέψει ακόμα ότι ανήκω σε μια τέτοια ομάδα! Αυχενική έχω στις 4/1 κ Πητ 13/7 σύμφωνα με τον γιατρό μου!!

Τη μέρα των γενεθλίων μου!

• Μου αρέσει 2

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...