Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 56 λεπτά , MK2012 είπε:

Συμφωνώ απόλυτα για τη ψυχοθεραπεία. Ειναι πραγματικά το καλύτερο δώρο που μπορείς να κανεις στον ευατο σου, είτε διανύεις μια τέτοια φάση σαν εμάς είτε οχι. Ακόμα και ο άντρας μου που δε το πίστευε καθόλου γιατί «μπορεί να λύσει μόνος του τα προβλήματα του» όπως υποστήριζε, ζορίστηκε με αυτό που περνάμε και ξεκίνησε και αυτός από μόνος του, χωρίς να του πω κάτι.

Οσον αφορά την απαισιοδοξία, δε πιστεύω πως πάντα η θετική σκέψη ελκύει και θετικά πράγματα. Αν είναι κάτι καλό να συμβεί θα συμβεί. Απλά μέχρι τώρα δεν ήμασταν και τυχεροί στη διαδικασία οπότε κάπως με έχει πάρει από κάτω. Πες το αν θες και σαν άμυνα για να μην απογοητευτώ μετα. Πριν την ετ ήμουν αρκετά αισιόδοξη. Ακόμα και όταν πήγα για απρογραμμάτιστη ωοληψια όπως τώρα. Αλλα με έριξε πολύ πως το έμβρυο δεν προχωράει και άψογα γιατί κάπως είδα την πορεία του πάλι προδιαγεγραμμένη. Μακάρι να πέφτω τόσο έξω. 

Να εύχεσαι ότι Κ να γίνει να είναι για  καλό μόνο αυτό. Οπότε Κ να έρθει ένα παιδί να είναι υγιής ακόμα Κ αν έρθει δύσκολα ακόμα Κ αν αργήσει . Όταν είναι να έρθει να είναι καλά . Μην χάνεις την ζωή σου στο ενδιάμεσο. 

Κ άλλοι άνθρωποι κάναν παιδιά χωρίς ταλαιπωρία στον πρώτο μήνα  Κ τελικά έχουν προβλήματα οπότε σημασία δεν έχει ο τρόπος Κ η ώρα αλλά το αποτέλεσμα.

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

πρίν από 26 λεπτά , Ele1 είπε:

Συμπάσχω με τα πόδια ,το χω κάθε καλοκαίρι εκτός εγκυμοσυνης,(αλλά και τωρα)το σύνδρομο ανήσυχων ποδιων...Προσπαθώ όσο κ να σ φτάνει χαζό να κοιμάμαι μόλις νοιώσω νυστα αν το αφήσω με πιάνει μετα μια νευρικότητα στα πόδια που δεν περνάει αν δν δεν περάσουν 2 ή 3 ώρες.. Σταμάτησαν τα πόδια άρχισε παλινδρομιση κ καούρες το βράδυ...

Μόλις είναι η ώρα να ξαπλωσω σκεφτομαι θεε μου πως θα ναι η βραδυα σήμερα....

Υ.Γ.:μου χαν πει να δω αγγειολογο  αν δεν την παλεύω  αλλά λέω να κρατηθώ.Τα βάζω κ λίγο ψηλά με μαξιλαρι

Τι ωραία που κανονίζετε  καισαρικες κ γέννες ανυπομονώ να φτάσει κ η δικιά μου!!Δεν έχω σκεφτεί να τον ρωτήσω ακόμα.. Έχω και περιδεση οπότε θα μ ενημερώσει ποτε θα κόψουμε ραμματα

Σε καταλαβαίνω απόλυτα!!Σε λίγες μέρες φτάνει η ξμερομηνια της διακοπής της παλιάς μ κυησης και περνάει απ το μυαλό μου αραγε θα ξαναπαθω κάτι αυτή την ημερομηνία?Μετά από λίγο με ταρακουνάω  και λέω όχι όλα καλα θα πανε

Επίσης πριν λιγο καιρό άρχιζα να τα ετοιμάζω όλα 7 μιση μηνών και μου λείπουν παραααα πολλά ακομα

Και για μένα σημερα είναιι λίγο περίεργη η ημέρα..σαν πέρυσι τέτοια μέρα είχα μάθει ότι είναι έγκυος στο πρώτο μωράκι που παλινδρομήσε..με έχει πιάσει μια φοβία άλλο πράγμα..όλα καλά όμως, προσπαθώ τα το εκλογίκευσω στο μυαλό μου, προσεύχομαι στην Χάρη της και όλα καλά...

• Μου αρέσει 3
  • Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια όλες βλέπω καλά πάμε! Εμένα με το σίδηρο που μου αύξησε μου έφερε ακόμα περισσότερη διάρροια και το στομάχι μου είναι χάλια! Εσείς πώς είστε? Έχετε παρενέργειες από σίδηρο η από άλλα φάρμακα??? Επειδή πριν δεν έπαιρνα καθόλου φάρμακα μάλλον δεν τα αντέχει ο οργανισμός μου

• Λυπημένη/-ος 1

1 hour ago, Ele1 είπε:

Συμπάσχω με τα πόδια ,το χω κάθε καλοκαίρι εκτός εγκυμοσυνης,(αλλά και τωρα)το σύνδρομο ανήσυχων ποδιων...Προσπαθώ όσο κ να σ φτάνει χαζό να κοιμάμαι μόλις νοιώσω νυστα αν το αφήσω με πιάνει μετα μια νευρικότητα στα πόδια που δεν περνάει αν δν δεν περάσουν 2 ή 3 ώρες.. Σταμάτησαν τα πόδια άρχισε παλινδρομιση κ καούρες το βράδυ...

Μόλις είναι η ώρα να ξαπλωσω σκεφτομαι θεε μου πως θα ναι η βραδυα σήμερα....

Υ.Γ.:μου χαν πει να δω αγγειολογο  αν δεν την παλεύω  αλλά λέω να κρατηθώ.Τα βάζω κ λίγο ψηλά με μαξιλαρι

Τι ωραία που κανονίζετε  καισαρικες κ γέννες ανυπομονώ να φτάσει κ η δικιά μου!!Δεν έχω σκεφτεί να τον ρωτήσω ακόμα.. Έχω και περιδεση οπότε θα μ ενημερώσει ποτε θα κόψουμε ραμματα

Σε καταλαβαίνω απόλυτα!!Σε λίγες μέρες φτάνει η ξμερομηνια της διακοπής της παλιάς μ κυησης και περνάει απ το μυαλό μου αραγε θα ξαναπαθω κάτι αυτή την ημερομηνία?Μετά από λίγο με ταρακουνάω  και λέω όχι όλα καλα θα πανε

Επίσης πριν λιγο καιρό άρχιζα να τα ετοιμάζω όλα 7 μιση μηνών και μου λείπουν παραααα πολλά ακομα

Είχες κάνει διακοπή σε τόσο μεγάλη εβδομάδα;;;;

Αν επιτρέπεται, είδαν καν στο ντοπλερ που δεν το είχαν δει πιο πριν;

πρίν από 38 λεπτά , Emmi@ είπε:

Και για μένα σημερα είναιι λίγο περίεργη η ημέρα..σαν πέρυσι τέτοια μέρα είχα μάθει ότι είναι έγκυος στο πρώτο μωράκι που παλινδρομήσε..με έχει πιάσει μια φοβία άλλο πράγμα..όλα καλά όμως, προσπαθώ τα το εκλογίκευσω στο μυαλό μου, προσεύχομαι στην Χάρη της και όλα καλά...

Αχ αγκαλιά από εμένα...

Εγώ Ιούνιο του 2017 απέβαλα και Ιούνιο του 2018 γέννησα τη μεγάλη...

Τώρα απέβαλα Αύγουστο 2021 και περιμένω τη μπέμπα...

Απλά για να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη. 

Όλα πάνε καλά. 

fH1Pp2.png

πρίν από 12 λεπτά , iwanna24 είπε:

Αχ αγκαλιά από εμένα...

Όλα πάνε καλά. 

Ξέρω είμαστε πολλές.

Γερές να είναι, γερά να είναι όλα τους και δεν θέλω τίποτα άλλο.

Όλα θα πάνε καλά για όλες. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 13 λεπτά , iwanna24 είπε:

Αχ αγκαλιά από εμένα...

Όλα πάνε καλά. 

Οχι οχι Παναγίτσα μου ,9 εβδομαδων σταματησε κ έκανα απόξεση. Απλά κ μενα αυριο είναι η ημέρα αυτή κ κάτι με πιάνει.

Είμαστε πολλές ,αλλά έχουμε φτάσει προς το τελος. 

Όλα καλά !!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Ele1 είπε:

Οχι οχι Παναγίτσα μου ,9 εβδομαδων σταματησε κ έκανα απόξεση. Απλά κ μενα αυριο είναι η ημέρα αυτή κ κάτι με πιάνει.

Όλα καλά !!!!!

Και εμενα 9 εβδομάδων...

• Λυπημένη/-ος 2

πρίν από 28 λεπτά , Ele1 είπε:

Όλα καλά !!!!!

Αχ και λέω και εγώ ....τρελάθηκα ρε συ.

Ουφ...

fH1Pp2.png

1 hour ago, Xrisaaaaaa είπε:

Κορίτσια όλες βλέπω καλά πάμε! Εμένα με το σίδηρο που μου αύξησε μου έφερε ακόμα περισσότερη διάρροια και το στομάχι μου είναι χάλια! Εσείς πώς είστε? Έχετε παρενέργειες από σίδηρο η από άλλα φάρμακα??? Επειδή πριν δεν έπαιρνα καθόλου φάρμακα μάλλον δεν τα αντέχει ο οργανισμός μου

Εμένα προ.κυησης μου έφερνε διάρροια το σίδηρο viofer!τώρα το ομαλιν πίνω δν έχω κάτι!μπορεί να είναι κ απ' τηνεγκυμοσυνη η διάρροια!είχα στην πρώτη κυηση σε σημείο που δν έτρωγα καθόλου πράσινα και όσπρια!μέχρι που γέννησα ήμουν έτσι 

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσιααααααα!

πρίν από 4 λεπτά , marilia35 είπε:

Εμένα προ.κυησης μου έφερνε διάρροια το σίδηρο viofer!τώρα το ομαλιν πίνω δν έχω κάτι!μπορεί να είναι κ απ' τηνεγκυμοσυνη η διάρροια!είχα στην πρώτη κυηση σε σημείο που δν έτρωγα καθόλου πράσινα και όσπρια!μέχρι που γέννησα ήμουν έτσι 

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσιααααααα!

Από τότε που ξεκίνησα το σίδηρο με έπιασε! Το πρώτο τρίμηνο είχα δυσκοιλιότητα γιατί δεν έτρωγα ούτε φρούτα ούτε λαχανικά ούτε τίποτα! Από τότε που ξεκίνησα σίδηρο έπαιρνα legofer αλλά μου το άλλαξε σε omalinε έχει πιάσει..ότι και να φάω νομίζω και αν φάω λίγο παραπάνω κατευθείαν τουαλέτα πάω .. αλλά από την δυσκοιλιότητα νομίζω το προτιμώ

πρίν από 3 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Από τότε που ξεκίνησα το σίδηρο με έπιασε! Το πρώτο τρίμηνο είχα δυσκοιλιότητα γιατί δεν έτρωγα ούτε φρούτα ούτε λαχανικά ούτε τίποτα! Από τότε που ξεκίνησα σίδηρο έπαιρνα legofer αλλά μου το άλλαξε σε omalinε έχει πιάσει..ότι και να φάω νομίζω και αν φάω λίγο παραπάνω κατευθείαν τουαλέτα πάω .. αλλά από την δυσκοιλιότητα νομίζω το προτιμώ

Μπορεί να μην σου κάθεται το σίδηρο αυτό αλλά είναι πολύ καλό κάνει φοβερή δουλειά!μήπως το συνηθίσει ο οργανισμός που αυξήσες κ την ποσότητα 

Διαφημίσεις

πρίν από 26 λεπτά , marilia35 είπε:

Μπορεί να μην σου κάθεται το σίδηρο αυτό αλλά είναι πολύ καλό κάνει φοβερή δουλειά!μήπως το συνηθίσει ο οργανισμός που αυξήσες κ την ποσότητα 

Μπορεί εξάλλου λίγο έμεινε!! Θα κάνω υπομονή.

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Xrisaaaaaa είπε:

Τον μισώ τον σιδηρο! Κατέληξα σε έναν άλλον που είναι σαν συμπλήρωμα δν είναι δηλαδή μόνο σίδηρος γιατί δεν τον άντεχε ο οργανισμος μου... Που και πάλι μια ναυτία την έχω που και που αλλά όχι κάτι τρομερό οπότε κάνω υπομονή! 

Παίρνεις και κάτι άλλο; ασβέστιο, μαγνησιο, φυλλικό;

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα και σας ευχαριστώ όλες για τα όμορφα λόγια σας. 

Με το καλό και σε όσες κοπέλες είναι κοντά με μένα - να πάνε όλα καλά να δίνουμε δύναμη και σε όσες ακολουθούν. 

Πρέπει κ εγώ να ξεκινήσω παλι σίδηρο κ μόνο στην ιδέα χαλιέμαι αλλά τέλος πάντων.. 

Άντε να δούμε πώς θα μας πάει κ η σημερινή μέρα. 

Μην ανησυχείτε όσες είχατε ατυχίες. Πέρασαν αυτά κ νομίζω πως πλέον είστε όλες εκτός κινδύνου. Φιλάκια πολλά και σας συγχαίρω για το θάρρος, την υπομονή, την δύναμη και την αγάπη που δείχνετε στην προσπάθεια αυτή να γίνετε μητέρες. Είναι συγκινητικό... 

• Μου αρέσει 9

Έχω μια απορία... Τις τελευταίες μέρες είναι πολύ δραστήριος ο μικρός αλλά είναι πολύ έντονα τα χτυπήματα και οι κινήσεις που κάνει ειδικά όταν είμαι ξαπλωμένη! Όταν κάνω βόλτες όλα καλά! 

Χθες το βράδυ ένιωθα να κλωτσάει πολύ χαμηλά κάτω από την κύστη  και ένιωθα ενοχληση! Λέτε να πήρε θέση με το κεφάλι κάτω γι αυτό να ένιωθα έτσι; και επίσης άμα πιέζει χαμηλά υπάρχει περίπτωση να επηρεάσει και τον τράχηλο;; αυτές ήταν οι απορίες της ημέρας χαχχα

• Μπερδεμένη/-ος 1

πρίν από 15 λεπτά , Elenaki30 είπε:

Τον μισώ τον σιδηρο! Κατέληξα σε έναν άλλον που είναι σαν συμπλήρωμα δν είναι δηλαδή μόνο σίδηρος γιατί δεν τον άντεχε ο οργανισμος μου... Που και πάλι μια ναυτία την έχω που και που αλλά όχι κάτι τρομερό οπότε κάνω υπομονή! 

Παίρνεις και κάτι άλλο; ασβέστιο, μαγνησιο, φυλλικό;

Μόνο σίδηρο και βιταμίνη d και αυτά μου φαίνονται πολλά! Και μένα δεν μου κάθονται καλά έχω αναγουλες τάση για εμετό πάλι πικριλες χάλια δλδ!! Υπομονή λίγο έμεινε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...