Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 3

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

13 ώρες πρίν, enjoy είπε:

Τα κορίτσια ξενυχτανε με ένα μυστικό οοο  οοο ετσι κάνω και εγω....

Αχαχχα...

Να.πουμε.κατι γιορτινό??

Βάλαμε μελομακαρο.και νερακι για τον Άγιο Βασίλη Κάτω από το δέντρο..  το κάνετε και εσείς??? Και μόλις κοιμηθεί ο μπομπος μου καθε χρονια τα μαζεύω και βάζω τα δωρα!!! Μου το έμαθε η κουνίαδα μου... ντεμέκ έρχεται ο Άγιος Βασίλης τη νυχτα με το έλκηθρο από μπαλκόνι και μας φέρνει τα δώρα ... μιλάμε το τι χαρά κάνει όταν ξυπνάει δεν περιγραφεται.... και σκιζει χαρτια και γελαει και ταιριζει (το ωραίο κομμάτι της ιστοριας) και μετά θέλει να πάρει όλα τα καινούργια παιχνιδοα στην Εκκλησία αχαχχαχα.... να το κάνετε σε όποιες αρέσει ξετρελενονται... Εγώ βάζω και βλακειουλες... πχ κάνα 2 ακριβα παιχνίδια (φέτος ενα) και έπειτα δωράκι με γλυκές λιχουδιές,  δωράκι με πλαστελινες, φέτος βιβλία Και καινούργιο παγουρινο (το εσπασε) για να ανοίγει πολλές συσκευασίες!!! Εναλλακτικα αυτοκολλητα!!!! Χαζομαρουλες... που αυτα απλα ξετρελενονται και ενα κιντερ αυγο να δουν!! Βέβαια δεν ξέρω αν αυτό του κάνει καλό η θα έπρεπε μόνο ένα Αλλά χαίρεται και μου αρέσει..  χαχα... 

Φιλιά σε ολεςςς καλό ξημερωμα

Μπράβο κορίτσι τελειααα!εγώ του είπα θα βάλουμε κουλουράκια κ γάλα να φάει κ να πιει ο Άγιος Βασίλης αλλά δν τα έβαλα χαχαχα!το είχα το δώρο από κάτω το πρωί σηκώθηκαμε το πήρε!ήταν ο κύριος πατάτας απ' το toy story του αρέσει πολύ κ έλεγε πατάτα πατάτα καιρό τώρα!γενικά εμένα δν παίζει ώρα με παιχνίδια θέλει την ηλεκτρική σκούπα κ τα παραμύθια του αρέσουν!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 24/12/2021 at 9:08 ΠΜ, VDald είπε:

Καλημέρα, καλές γιορτές σε όλες εύχομαι, με υγεία κ με το καλό να έχουμε όλες τα μωρά μας. 

Να περάσετε καλά, να προσέχετε αν βρεθείτε με κόσμο κ μην χάνεστε ε!! 

Φιλιαααααα

Καλημέρα κορίτσια!!! Χρόνια πολλά!! Εγώ καλά πέρασα σε γενικές γραμμές και αν δεν είχα αυτές τις αναγουλες ακόμη καλύτερα!!! υπομονή θα περάσει... ελπίζω σύντομα... και του χρόνου ακόμα καλύτερα με τα μωράκια μας!!!

• Μου αρέσει 2

Good morning χοντρούλες!! :D

Το λέω αυτό διότι η όρεξη μου άρχισε να αυξάνει τις τελευταίες δύο μέρες οπότε αργά ή γρήγορα θα έρθετε στην θέση μου, χαχαχα. 

Εγώ δεν έκανα απολύτως τίποτα όπως είπα κ σε προηγούμενο ποστ. Σπίτι δλδ, φαΐ κ ξάπλα και ύπνο. Ούτε βρέφος να ήμουν. 

Από συμπτώματα κλασσικά ο πρωινός εμετός που όμως πια δεν βγαίνει κάτι παρά σάλια κ λίγα γαστρικα υγρά, οι αναγούλες μειώνονται και χαίρομαι, η κοιλιά μεγαλώνει και κάθε μέρα μπαίνω κ βλέπω τα βιντεακια της αυχενικής. Τώρα από βδομάδα θα κανονίσω μάλλον για την αιματολογική DNA, να σιγουρέψω περισσότερο την υγεία του μωρού κ αναμένω την επόμενη επίσκεψη στον γιατρό, αφού περάσουν όλες οι γιορτές. 

Χαμός ο κορωνοϊός - πάρα πολλοί νοσούντες, μαθαίνω από φίλους κ γνωστούς - πολλή προσοχή κοριτσια! 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Καλημέρα και χρόνια πολλά!! 

Εγω ευτυχώς χθες ξύπνησα καλά και πρώτη φορά μετά από 3 βδομάδες που δεν έκανα καθόλου εμετό όλη μέρα!! 

Μακάρι να αρχίσει να ελαττώνεται όλο αυτό τι να πω.. Θα δειξει!!

• Μου αρέσει 2

Μπράβο κορίτσια ευχάριστα νέα... θα ξεκουμπιστουν οι αναγούλες και οι εμετοί σιγά σιγά!!! Άντε ωραία εγώ σήμερα έκανα εμετό... μάλλον παράεφαγα χθες και σημερα το πρωινό δεν χωρούσε πουθενά και εβαλε την όπισθεν αχαχαχαχ...:lol:

Ανυπομονώ για 29!!! Για Αυχενική!!! Για να δούμε εύχομαι να ακούσω ευχάριστα (για τις μετρήσεις εννοω)... να μην μου γαμ.... το σύμπαν.... 

• Μου αρέσει 6

32 minutes ago, enjoy said:

Μπράβο κορίτσια ευχάριστα νέα... θα ξεκουμπιστουν οι αναγούλες και οι εμετοί σιγά σιγά!!! Άντε ωραία εγώ σήμερα έκανα εμετό... μάλλον παράεφαγα χθες και σημερα το πρωινό δεν χωρούσε πουθενά και εβαλε την όπισθεν αχαχαχαχ...:lol:

Ανυπομονώ για 29!!! Για Αυχενική!!! Για να δούμε εύχομαι να ακούσω ευχάριστα (για τις μετρήσεις εννοω)... να μην μου γαμ.... το σύμπαν.... 

Όλα καλά θα είναι :)

Καλησπέρα κοπέλες.

Και εγώ δύο μέρες ανασαίνω ρε παιδιά...

Λέτε να ηρεμούμε σιγά σιγά;

Αχ τι ωραία...αρχίζω να απολαμβάνω...τρώω σαν το βόδι, η κοιλιά πετάχτηκε...

επιτέλους...

Δεν ήταν κατάσταση αυτή!

• Μου αρέσει 2

fH1Pp2.png

6 ώρες πρίν, VDald είπε:

Good morning χοντρούλες!! :D

Το λέω αυτό διότι η όρεξη μου άρχισε να αυξάνει τις τελευταίες δύο μέρες οπότε αργά ή γρήγορα θα έρθετε στην θέση μου, χαχαχα. 

Εγώ δεν έκανα απολύτως τίποτα όπως είπα κ σε προηγούμενο ποστ. Σπίτι δλδ, φαΐ κ ξάπλα και ύπνο. Ούτε βρέφος να ήμουν. 

Από συμπτώματα κλασσικά ο πρωινός εμετός που όμως πια δεν βγαίνει κάτι παρά σάλια κ λίγα γαστρικα υγρά, οι αναγούλες μειώνονται και χαίρομαι, η κοιλιά μεγαλώνει και κάθε μέρα μπαίνω κ βλέπω τα βιντεακια της αυχενικής. Τώρα από βδομάδα θα κανονίσω μάλλον για την αιματολογική DNA, να σιγουρέψω περισσότερο την υγεία του μωρού κ αναμένω την επόμενη επίσκεψη στον γιατρό, αφού περάσουν όλες οι γιορτές. 

Χαμός ο κορωνοϊός - πάρα πολλοί νοσούντες, μαθαίνω από φίλους κ γνωστούς - πολλή προσοχή κοριτσια! 

Κ σε μένα έφυγαν οι πολλές αναγουλες κ έχω εμετό να κάνω δύο μέρες αλλά δυστυχώς ακόμα δν μπορώ να φάω!φουσκώνω εύκολα!αλλά πεινάω κι όλας κ δν μπορώ!μαρτυριοοοο

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

58 minutes ago, marilia35 said:

Κ σε μένα έφυγαν οι πολλές αναγουλες κ έχω εμετό να κάνω δύο μέρες αλλά δυστυχώς ακόμα δν μπορώ να φάω!φουσκώνω εύκολα!αλλά πεινάω κι όλας κ δν μπορώ!μαρτυριοοοο

Να τσιμπάς τότε! Το καλύτερο κ δεν παχαίνει!! 

33 minutes ago, Xrisaaaaaa said:

Γεια σας κορίτσια να σας ρωτήσω είναι καμία από Θεσσαλονίκη?

Εγώ βρίσκομαι κοντά στην Θεσσαλονίκη αλλά όχι μέσα. 

• Μου αρέσει 1

21 ώρες πρίν, enjoy είπε:

Και εγώ τις 29 αναμένω για την αυχενικη. 

• Μου αρέσει 3

Κορίτσια καλημέρα.

Γνωρίζετε αν η ΝΙΡΤ, η αιματολογική dna δλδ, καλύπτεται από κάποιο ταμείο; Εγώ γνωρίζω πως όχι αλλά μου είπε ένας γνωστός πως όλοι οι εργαστηριακοί έλεγχοι καλύπτονται. 

Τι ισχύει από τα δύο; Ευχαριστώ. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...