Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, Νικολέτα 29 είπε:

Ευχαριστώ πολύ! Προς το παρόν δε με καλέσε κάποια επιτροπή και ούτε ο γιατρός μου είπε ότι θα με καλέσει επιτροπή όταν τον είχα ρωτήσει. Θα φανεί. 

Στην επιτροπή δείχνεις τις εξετάσεις σου που αποδεικνύουν το πρόβλημα;

Εγώ τις κάνω ηλεκτρονικά τις αιτήσεις, τις εγκρίνει ο εργοδότης και περιμένω να εγκριθούν και από το ΙΚΑ. 

Ζητάνε συνήθως τους υπερηχους η ότι έχεις από εξετάσεις που να αναφέρουν την αιτία που παίρνεις αναρρωτική κ το βιβλιάριο για να βλέπουν το αμκα,  βγάζουν την  απόφαση, την στέλνεις με μια φωτογραφία στον εργοδότη η μία φωτοτυπία( όπως θέλει εκεινος) κ μετά από λίγες μέρες πληρώνεσαι 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Xrisaaaaaa είπε:

Καλημέρα κορίτσια ήρθε η ώρα για να πάρουμε ότι πράγματα χρειάζεται η μπουμπουκα!!! Τι τέλεια...καλό σαββατοκύριακο να έχετε όλες!! Έχει και ωραίο καιρό για βολτουλα!!!

Καλα ψώνια!! Και εγώ προσπαθώ να παίρνω σιγά σιγά πραγματάκια είμαι λίγο στα χαμένα με το τι να πρώτο πάρω αλλά όλα καλά χαχα

• Μου αρέσει 2

Κορίτσια καλό σουκου να έχετε!σε κάποια μαγαζια αλυσίδες με μπεμπέ έχουν λίστα με τα πράγματα όλα κ χωρισμένα κατά κατηγορίες!πάτε να πάρετε αυτή τη λίστα δωρεάν την δίνουν κ κάνετε τσεκ σε αυτά που χρειαζεστε

• Μου αρέσει 1

12 ώρες πρίν, Νικολέτα 29 είπε:

Ευχαριστώ πολύ! Προς το παρόν δε με καλέσε κάποια επιτροπή και ούτε ο γιατρός μου είπε ότι θα με καλέσει επιτροπή όταν τον είχα ρωτήσει. Θα φανεί. 

Στην επιτροπή δείχνεις τις εξετάσεις σου που αποδεικνύουν το πρόβλημα;

Εγώ τις κάνω ηλεκτρονικά τις αιτήσεις, τις εγκρίνει ο εργοδότης και περιμένω να εγκριθούν και από το ΙΚΑ. 

Έχω κάνει και εγώ όλες τις αναρρωτικες ηλεκτρονικά, δεν έχω στείλει κανέναν υπέρηχο με μειλ..Χτες πέρασα τηλεφωνικά επιτροπή . .( 1 λεπτό κράτησε η συζήτηση..)

• Ευχαριστώ 2

Διαφημίσεις

1 hour ago, Elenaki30 είπε:

Καλα ψώνια!! Και εγώ προσπαθώ να παίρνω σιγά σιγά πραγματάκια είμαι λίγο στα χαμένα με το τι να πρώτο πάρω αλλά όλα καλά χαχα

Τα έπιπλα θα τα πάρω όλα σήμερα μάλλον από το ίδιο όλα γιατί αλλιώς μπερδευεσαι!! Αλλά τα ρουχαλακια και τα υπόλοιπα σιγά σιγά και τον Ιούλιο έχει εκπτώσεις οπότε θα προλάβουμε λογικά πριν γεννησουμε!!

Διαφημίσεις

Hello girls.

Βλέπω ότι είστε καλά...

Σήμερα έβαψα μαλλιά , όχι με φυτική και επιτέλους είμαι ξανά ξανθιά...

Σε άλλα νέα, η μπέμπα είναι καλα...

Έχει ηρεμήσει γενικά, όσον αφορά στις κινήσεις αλλά τη νιώθω συχνά.

Αύριο έχω έξοδο...

Έκανα και αιματολογικές σήμερα και ελπίζω να βγουν καλές.

Διάθεση, πάντα με διακυμάνσεις...χτες ήμουν πολύ πεσμένη και αρνητική. Σήμερα είμαι καλύτερη!

Καλά να περνάτε όλες ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 9

fH1Pp2.png

πρίν από 34 λεπτά , iwanna24 είπε:

Hello girls.

Βλέπω ότι είστε καλά...

Σήμερα έβαψα μαλλιά , όχι με φυτική και επιτέλους είμαι ξανά ξανθιά...

Σε άλλα νέα, η μπέμπα είναι καλα...

Έχει ηρεμήσει γενικά, όσον αφορά στις κινήσεις αλλά τη νιώθω συχνά.

Αύριο έχω έξοδο...

Έκανα και αιματολογικές σήμερα και ελπίζω να βγουν καλές.

Διάθεση, πάντα με διακυμάνσεις...χτες ήμουν πολύ πεσμένη και αρνητική. Σήμερα είμαι καλύτερη!

Καλά να περνάτε όλες ❤️❤️❤️

Κι εγώ τα βαψα χθες με φυτική ακόμη, λίγο πριν γεννήσω θα τα βάψω κανονικα και ανταύγειες και όλα!! Σήμερα ήταν η έξοδος για μένα! Αύριο μέσα γιατί το ξεφτίλισα σήμερα!! Καλά να περάσετε!! Πού θα πατε;;

πρίν από 41 λεπτά , Polly1 είπε:

Κι εγώ τα βαψα χθες με φυτική ακόμη, λίγο πριν γεννήσω θα τα βάψω κανονικα και ανταύγειες και όλα!! Σήμερα ήταν η έξοδος για μένα! Αύριο μέσα γιατί το ξεφτίλισα σήμερα!! Καλά να περάσετε!! Πού θα πατε;;

Αχ δεν άντεξα άλλο φυτική...και να δεις πόσο ωραία είμαι...φτου μου...

:P

Δεν έχω πάρει και όσα κιλά είχα πάρει στη μεγάλη και φυσάω λέμε :lol:

Έχει γενέθλια ο κολλητός της κόρης μου και εκεί θα πάμε...θα τα κάνουν σε εξωτερικό χώρο...ελπίζω να μην ταλαιπωρηθω...καλά θα είναι και ο σύζυγός φυσικά. Δεν πάω πλέον κάπου μόνη μου με τη μικρή. 

Κουράστηκες σήμερα;

fH1Pp2.png

πρίν από 56 λεπτά , iwanna24 είπε:

Αχ δεν άντεξα άλλο φυτική...και να δεις πόσο ωραία είμαι...φτου μου...

:P

Δεν έχω πάρει και όσα κιλά είχα πάρει στη μεγάλη και φυσάω λέμε :lol:

Έχει γενέθλια ο κολλητός της κόρης μου και εκεί θα πάμε...θα τα κάνουν σε εξωτερικό χώρο...ελπίζω να μην ταλαιπωρηθω...καλά θα είναι και ο σύζυγός φυσικά. Δεν πάω πλέον κάπου μόνη μου με τη μικρή. 

Κουράστηκες σήμερα;

Δεν ένιωσα κάποια ενόχληση αλλά μου άλλαξε τον σίδηρο και νομίζω ξεκίνησε δυσκοιλιοτητα που δεν είχα ποτέ.  Θα του πω αύριο να μου γράψει πάλι τον αναβράζοντα κι ας τον βαριόμουν. Μέχρι και το μωρο κινείται όλη την ώρα απόψε!! Δεν ξέρω τι γίνεται εκεί μέσα!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...