Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 3

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 6 λεπτά , VDald είπε:

Τρόπος του λέγειν γιατί αποφεύγω να δω κόσμο μέχρι να κάνω την 3η δόση!! 

Φοβάσαι ε;

Δεν εργάζεσαι;

Εγώ εργάζομαι με παιδιά όποτε έτσι και αλλιώς, δεν τρελαίνομαι...

Προφανώς δεν θα ήθελα να κολλήσω αλλά επειδή έχω έρθει σε επαφή με κρούσματα πολλές φορές και την έχω γλυτώσει λέω θα τη γλυτώσω και τωρα.

• Μου αρέσει 2

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 40 λεπτά , Martinaa είπε:

Να σας  πω κι εγώ που έκανα την 3η δόση την Τετάρτη, χθες έκανα λίγα δέκατα και σήμερα είμαι μια χαρά :)

Μπράβο καλή ανοσία!κ γω σκέφτομαι θα την κάνω αλλά λίγο αργότερα!κ ως τότε προσοχή όσο γίνεται βέβαια!

• Μου αρέσει 3

4 ώρες πρίν, VDald είπε:

Καλά να περάσετε όσες κάνετε κάτι ιδιαίτερο! 

Εγώ θα συνεχίσω την προληπτική καραντίνα μου. Άλλωστε ο μπαμπάς δουλεύει, τα αδέρφια μου ούτως ή άλλως ζούνε εξωτερικό, με τους φίλους δεν βρίσκομαι λόγω κοβιντ, οπότε εγώ η μάνα μου κ το σκυλάκι μας! Του χρόνου ελπίζω σε κάτι πιο γιορτινό. 

Και του χρόνου λοιπόν! 

Και εμείς ησυχα!! Φίλους δεν βλέπουμε λόγω κοβιντ εδώ κ 3 χρονια.. σοι μπαμπά Αθήνα... οπότε το πρωί θεια κοινωνία και μετα εμείς με μαμα και αδελφό μου σπίτι Μας!!! Οικογενειακά κ απόγευμα καμία βόλτα κέντρο να χαζέψουν τα μικρά φωτακια!!

Εμείς δεν δουλεύουμε @iwanna24 μπαμπά άδεια εδώ και κάνα χρόνο και βάλε.. και εγω νοικοκυρά δούλα και κυρα!!

Καλά Χριστούγεννα κορίτσια!!!!

• Μου αρέσει 4

2 hours ago, iwanna24 said:

Φοβάσαι ε;

Δεν εργάζεσαι;

Εγώ εργάζομαι με παιδιά όποτε έτσι και αλλιώς, δεν τρελαίνομαι...

Προφανώς δεν θα ήθελα να κολλήσω αλλά επειδή έχω έρθει σε επαφή με κρούσματα πολλές φορές και την έχω γλυτώσει λέω θα τη γλυτώσω και τωρα.

Εργάζομαι από το σπίτι :)

• Μου αρέσει 1

Τα κορίτσια ξενυχτανε με ένα μυστικό οοο  οοο ετσι κάνω και εγω....

Αχαχχα...

Να.πουμε.κατι γιορτινό??

Βάλαμε μελομακαρο.και νερακι για τον Άγιο Βασίλη Κάτω από το δέντρο..  το κάνετε και εσείς??? Και μόλις κοιμηθεί ο μπομπος μου καθε χρονια τα μαζεύω και βάζω τα δωρα!!! Μου το έμαθε η κουνίαδα μου... ντεμέκ έρχεται ο Άγιος Βασίλης τη νυχτα με το έλκηθρο από μπαλκόνι και μας φέρνει τα δώρα ... μιλάμε το τι χαρά κάνει όταν ξυπνάει δεν περιγραφεται.... και σκιζει χαρτια και γελαει και ταιριζει (το ωραίο κομμάτι της ιστοριας) και μετά θέλει να πάρει όλα τα καινούργια παιχνιδοα στην Εκκλησία αχαχχαχα.... να το κάνετε σε όποιες αρέσει ξετρελενονται... Εγώ βάζω και βλακειουλες... πχ κάνα 2 ακριβα παιχνίδια (φέτος ενα) και έπειτα δωράκι με γλυκές λιχουδιές,  δωράκι με πλαστελινες, φέτος βιβλία Και καινούργιο παγουρινο (το εσπασε) για να ανοίγει πολλές συσκευασίες!!! Εναλλακτικα αυτοκολλητα!!!! Χαζομαρουλες... που αυτα απλα ξετρελενονται και ενα κιντερ αυγο να δουν!! Βέβαια δεν ξέρω αν αυτό του κάνει καλό η θα έπρεπε μόνο ένα Αλλά χαίρεται και μου αρέσει..  χαχα... 

Φιλιά σε ολεςςς καλό ξημερωμα

• Μου αρέσει 3

7 ώρες πρίν, enjoy είπε:

Αχαχχα...

Να.πουμε.κατι γιορτινό??

Βάλαμε μελομακαρο.και νερακι για τον Άγιο Βασίλη Κάτω από το δέντρο..  το κάνετε και εσείς??? Και μόλις κοιμηθεί ο μπομπος μου καθε χρονια τα μαζεύω και βάζω τα δωρα!!! Μου το έμαθε η κουνίαδα μου... ντεμέκ έρχεται ο Άγιος Βασίλης τη νυχτα με το έλκηθρο από μπαλκόνι και μας φέρνει τα δώρα ... μιλάμε το τι χαρά κάνει όταν ξυπνάει δεν περιγραφεται.... και σκιζει χαρτια και γελαει και ταιριζει (το ωραίο κομμάτι της ιστοριας) και μετά θέλει να πάρει όλα τα καινούργια παιχνιδοα στην Εκκλησία αχαχχαχα.... να το κάνετε σε όποιες αρέσει ξετρελενονται... Εγώ βάζω και βλακειουλες... πχ κάνα 2 ακριβα παιχνίδια (φέτος ενα) και έπειτα δωράκι με γλυκές λιχουδιές,  δωράκι με πλαστελινες, φέτος βιβλία Και καινούργιο παγουρινο (το εσπασε) για να ανοίγει πολλές συσκευασίες!!! Εναλλακτικα αυτοκολλητα!!!! Χαζομαρουλες... που αυτα απλα ξετρελενονται και ενα κιντερ αυγο να δουν!! Βέβαια δεν ξέρω αν αυτό του κάνει καλό η θα έπρεπε μόνο ένα Αλλά χαίρεται και μου αρέσει..  χαχα... 

Τι ωραιαααα εμένα είναι μεγάλα και ξέρουν για τον Άγιο Βασίλη δυστηχως. Και έτσι αυτή η μαγεία δε υπάρχει για εμάς 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

8 hours ago, enjoy said:

Αχαχχα...

Να.πουμε.κατι γιορτινό??

Να τα κ τα ωραία! Κάποια άλλα κορίτσια κοιμήθηκαν 12 ώρες για να μην νοιώθουν την αναγούλα! Δεν πειράζει, του χρόνου ελπίζω πως θα νοιώσω γιορτές. 

Πολύ όμορφο αυτό που κάνεις και ευχαριστούμε για την ιδέα! :)

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα...

Και εγώ πέρασα χάλια χτες...εμετοί χαμός.

Α στο καλό ....δεν ισιωνω καθόλου!

Τέλος πάντων...ελπίζω σήμερα να είναι καλύτερα!!!

Καλά να περνάτε!!!

Αααα...εμείς τα δώρα τα δίνουμε κανονικά την πρωτοχρονιά...όχι Χριστούγεννα.

Βάζουμε μελομακάρονο και τέτοια ...το τρώει ο άγιος και αφήνει τα δώρα...

Από δώρα πάντα ένα...αυτό που θα ζητήσει ❤️

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

Just now, iwanna24 είπε:

Καλημέρα...

Και εγώ πέρασα χάλια χτες...εμετοί χαμός.

Α στο καλό ....δεν ισιωνω καθόλου!

Τέλος πάντων...ελπίζω σήμερα να είναι καλύτερα!!!

Καλά να περνάτε!!!

Αααα...εμείς τα δώρα τα δίνουμε κανονικά την πρωτοχρονιά...όχι Χριστούγεννα.

Βάζουμε μελομακάρονο και τέτοια ...το τρώει ο άγιος και αφήνει τα δώρα...

Από δώρα πάντα ένα...αυτό που θα ζητήσει ❤️

Καλημέρα... Κ εγώ πολύ χάλια χθες... Ελπίζω σήμερα να είμαστε καλύτερα όλες μας!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 32 λεπτά , Elenaki30 είπε:

Καλημέρα... Κ εγώ πολύ χάλια χθες... Ελπίζω σήμερα να είμαστε καλύτερα όλες μας!!! 

Καλή δύναμη...η αλήθεια ξεκίνησε η μερα λίγο καλύτερα αλλά πιστεύω το μεσημέρι που θα φάω θα ξεκινήσει...

Εγώ έχω το κακο ότι δεν μπορώ να συγκρατηθω...θα φάω δηλαδή, τα πάντα και μετά τουαλέτα, τα γνωστά. 

• Λυπημένη/-ος 1

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...