Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 3

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

1 hour ago, electra2021 είπε:

Ας παραπονεθω κι εγώ λίγο... Αυτές οι ενέσεις inohep πονάνε ρε, η κοιλιά μου έχει πλέον τατουάζ μπλε τελίτσες. Κλαψ! Πρέπει λέτε να τις παίρνω σε όλη την εγκυμοσύνη; μάλλον ε; 

Νομίζω από κάποια στιγμή το βρίσκεις και συνηθίζεται από την κολλητή μου που ξέρω... Ήταν μελανιασμενη μέχρι τέλος της εγκυμοσύνης Αλλά μετά από κάποιο σημείο πλέον είχε γίνει ρουτίνα. Μου έδειχνε και την κοιλιά της έκανε μελανιές μεγάλες αυτή... λες και την χτυπούσαν.. Και παραπονιόταν πολύ στην αρχή αλλά μετά όλα μια δυσάρεστη συνήθεια γίνονται.. Θέλω να πιστεύω και εσύ στην πορεία να συμβιβαστεις.. τωρα σου ηρθαν μαζεμενα για αρχη εγκυμοσύνη ενεσεις ορμονες.. θα πάρουν το δρόμο τους... 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 57 λεπτά , electra2021 είπε:

Καλά, ναι, ας μείνει αυτό και να είναι καλά, και δε με νοιάζει! Εγώ έχω φοβια με τις βελόνες, για καλή μου τύχη, δε μπορώ να το κάνω. Ο άντρας μου το κάνει και κοιτάω αλλού! Κι αυτός δεν πολυαντεχει βέβαια. Κάθε μέρα στις 9 το βράδυ κλαίμε ομαδικώς :-P

Οι ενέσεις πρέπει να γίνονται πρωινή ώρα.

Να σε καθοδηγήσει κάποιος γιατρός.

Ανά τους μήνες αλλάζουν οι δοσολογιες και κανείς την ένεση και τρεις ώρες μετά κάνεις μια εξέταση αίματος ώστε να προσαρμόσουν τη δοσολογία.

Πρέπει λοιπόν να γίνονται πρωινή ώρα ώστε να κάνεις μετά την εξέταση. 

Συζήτησε το με κάποιον γιατρό , που να ξέρει από θρομβοφιλια και τον τρόπο χορήγησης της αγωγής. 

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

Ευχαριστώ για τις συμβουλές κορίτσια. Προς το παρόν τις κάνω βράδυ γιατί έχει γυρίσει και ο άντρας μου σπίτι. Με το νέο έτος που θα πάμε να ακούσουμε και καρδιά (ουφ...) θα τον ρωτήσω μήπως πρέπει να αλλάξουμε κάτι. Εμένα μου είπε μια παιδίατρος ότι δεν χρειάζεται να την κάνεις απαραίτητα στην κοιλιά, αλλά όπου έχει λίπος. Εγώ έχω παντού :-P. Θα το ρωτήσω κι αυτό... 

3 hours ago, iwanna24 said:

Καλημέρα πέρα ως πέρα..

Ξύπνησα με εμετό πάλι ναι...

Το βρήκε η αγαπημένη @enjoy

Αχ μωρέ δεν ξέρω...καλά νιώθω πάρα θα σωματικά...

Εγώ στην κόρη έκανα αυχενική 12 και 2 νομίζω...όλα τα είδαμε...

Τώρα είμαι στην 10η βδομάδα...

Πιθανολογώ μέσα του μήνα να δω το σκατό και επιτέλους ίσως είμαι και καλύτερα σωματικά...

Κοπελες με εμετούς, με τα φάρμακα τι κάνετε;

Συχνά, παίρνω ένα χάπι, μετά κάνω εμετό.

Κάποιες φορές δεν τα παίρνω καθόλου γιατί δεν αντέχω...

Ευτυχώς δεν ξερναω και την ένεση!

Τέλος πάντων... περιμενω μια μια τις αυχενικες σας... Να παίρνουμε ανάσες...

Μετά το δεύτερο τρίμηνο περνάει καλά.

Δεν θα έχουμε θέματα με έντονα συμπτώματα κτλ...κοιμόμαστε καλά...η κοιλιά δεν είναι ακόμα τεράστια. Γενικά, περνάει μπάλα ❤️

Ιωάννα, το ίδιο θέμα έχω κ εγώ κ με τα χάπια αλλά κ με το πλύσιμο δοντιών. Σχεδόν το έχω ξεχάσει για να πω την αλήθεια - οδοντικο νημα κ βουρτσάκια μεσοδόντια ούτε να το σκεφτώ καν. Ελπίζω να σταματήσει κ σε μένα σύντομα αυτό το μαρτύριο γιατί θα χαλάσουν τα δόντια μου! 

Ο πρωινός εμετός συνεχίζεται σταθερά με το που ξυπνήσω (και είμαι 12+5 σήμερα) - είναι κάπως καλύτερα όμως οι αναγούλες κατά την διάρκεια της ημέρας. 

Βάζω λίγο νερό μεσ το στομα μου κ στο καπακι κ το χαπι ωστε να μην το νοιωσω να με ακουμπάει κ προσπαθώ την ωρα που θα πιω κ αλλο νερό για να το καταπιώ, να μετράω ή να σκεφτώ κάτι αλλο. Άλλο κολπο ειναι να δοκιμάσεις να μασησεις κατι κ πριν το καταπιεις να βάλεις κ το χαπι κ μετα νερό κ γκλουγκ. Τις μεγάλες ταμπλέτες (μαγνησιο) τις σπάω στα δυο. Αυτό το τελευταίο το παραμελουσα συνεχώς εως κ τώρα λόγω αναγουλας. Τώρα με πιεζω πιο πολύ γιατί βοηθάει στην ίδια την ναυτία κ τον εμετό εκτός των υπολοίπων. 

Πότε θα σταματήσουν, πότε;; 

46 minutes ago, electra2021 said:

Ευχαριστώ για τις συμβουλές κορίτσια. Προς το παρόν τις κάνω βράδυ γιατί έχει γυρίσει και ο άντρας μου σπίτι. Με το νέο έτος που θα πάμε να ακούσουμε και καρδιά (ουφ...) θα τον ρωτήσω μήπως πρέπει να αλλάξουμε κάτι. Εμένα μου είπε μια παιδίατρος ότι δεν χρειάζεται να την κάνεις απαραίτητα στην κοιλιά, αλλά όπου έχει λίπος. Εγώ έχω παντού :-P. Θα το ρωτήσω κι αυτό... 

Κ εγώ στην κοιλια γνωρίζω πως γίνονται. Δύο γνωστές μου έκαναν ενέσεις λόγω θρομβοφιλιας καθ ολη την διάρκεια της εγκυμοσύνης κ πάντα στην κοιλιά. Κ σε όλες κακοφαινονταν κ ειναι λογικο... Κανείς δεν θα σε παρεξηγησει.. Τουλάχιστον εγώ πλέον δείχνω απεριόριστο σεβασμο στο άκουσμα της εγκυμοσύνης, διοτι πλέον το βιωνω κ ναι, είναι δύσκολο κ τρομακτικό πολλές φορές. 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, VDald είπε:

Ιωάννα, το ίδιο θέμα έχω κ εγώ κ με τα χάπια αλλά κ με το πλύσιμο δοντιών. Σχεδόν το έχω ξεχάσει για να πω την αλήθεια - οδοντικο νημα κ βουρτσάκια μεσοδόντια ούτε να το σκεφτώ καν. Ελπίζω να σταματήσει κ σε μένα σύντομα αυτό το μαρτύριο γιατί θα χαλάσουν τα δόντια μου! 

Ο πρωινός εμετός συνεχίζεται σταθερά με το που ξυπνήσω (και είμαι 12+5 σήμερα) - είναι κάπως καλύτερα όμως οι αναγούλες κατά την διάρκεια της ημέρας. 

Βάζω λίγο νερό μεσ το στομα μου κ στο καπακι κ το χαπι ωστε να μην το νοιωσω να με ακουμπάει κ προσπαθώ την ωρα που θα πιω κ αλλο νερό για να το καταπιώ, να μετράω ή να σκεφτώ κάτι αλλο. Άλλο κολπο ειναι να δοκιμάσεις να μασησεις κατι κ πριν το καταπιεις να βάλεις κ το χαπι κ μετα νερό κ γκλουγκ. Τις μεγάλες ταμπλέτες (μαγνησιο) τις σπάω στα δυο. Αυτό το τελευταίο το παραμελουσα συνεχώς εως κ τώρα λόγω αναγουλας. Τώρα με πιεζω πιο πολύ γιατί βοηθάει στην ίδια την ναυτία κ τον εμετό εκτός των υπολοίπων. 

Πότε θα σταματήσουν, πότε;; 

Κ εγώ στην κοιλια γνωρίζω πως γίνονται. Δύο γνωστές μου έκαναν ενέσεις λόγω θρομβοφιλιας καθ ολη την διάρκεια της εγκυμοσύνης κ πάντα στην κοιλιά. Κ σε όλες κακοφαινονταν κ ειναι λογικο... Κανείς δεν θα σε παρεξηγησει.. Τουλάχιστον εγώ πλέον δείχνω απεριόριστο σεβασμο στο άκουσμα της εγκυμοσύνης, διοτι πλέον το βιωνω κ ναι, είναι δύσκολο κ τρομακτικό πολλές φορές. 

Σήμερα έχω ήδη ξερασει τρεις φορές.

Νομίζω θα χτυπήσω καμία πενταρια ...

Είναι κακη μέρα...

Ελπίζω σε καλύτερη.

Το βούρτσισμα ε;

Πόσο σε καταλαβαίνω. 

• Λυπημένη/-ος 1

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

1 minute ago, iwanna24 said:

Σήμερα έχω ήδη ξερασει τρεις φορές.

Νομίζω θα χτυπήσω καμία πενταρια ...

Είναι κακη μέρα...

Ελπίζω σε καλύτερη.

Το βούρτσισμα ε;

Πόσο σε καταλαβαίνω. 

Δοκίμασες καθόλου το Emecalm που ανέφερα πριν κάποιες μέρες; 

Κουράγιο! Θα περάσει κορίτσι.. 

Καλημέρα, καλές γιορτές σε όλες εύχομαι, με υγεία κ με το καλό να έχουμε όλες τα μωρά μας. 

Να περάσετε καλά, να προσέχετε αν βρεθείτε με κόσμο κ μην χάνεστε ε!! 

Φιλιαααααα

• Μου αρέσει 2

πρίν από 17 λεπτά , VDald είπε:

Καλημέρα, καλές γιορτές σε όλες εύχομαι, με υγεία κ με το καλό να έχουμε όλες τα μωρά μας. 

Να περάσετε καλά, να προσέχετε αν βρεθείτε με κόσμο κ μην χάνεστε ε!! 

Φιλιαααααα

Χρόνια πολλά κορίτσια!! Καλές γιορτές,καλά να περάσετε!! Και του χρόνου να είμαστε με τα μωράκια μας!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Πού είστε ολες καλε ξυπνηστε!! Εμεις κορίτσια παμε σημερα το απογευμα στην πολη μου στους κουμπαρους μου και ανυπομονω!! Βεβαια φοβαμαι κιολας μην κολλησω covid αλλα δεν θα βγουμε εξω και στα τραπεζια ευτυχως ειναι ολοι εμβολιασμενοι και θα κανουν και ραπιντ επειδη θα παω εγώ! Ευχομαι να μην κολλησω τιποτα!! Ανυπομονω να παμε θα κανουμε και κανα 2 εκδρομουλες!! Να ξεφυγουμε λιγο! Εσείς τι θα κανετε??

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα πέρα ως πέρα και χρόνια πολλά!!!

Εγώ με τη μικρή μου έχουμε ήδη μεταβεί Αθήνα, στην οικογένεια μου...

Αύριο περιμένουμε τον μπαμπά μας...

Λίγο να στρώσω γιατί είμαι Αθήνα αλλά κλεισμένη σπίτι μια βδομάδα :razz:

Να περνάτε τέλεια ❤️

• Μου αρέσει 2

fH1Pp2.png

Καλά να περάσετε όσες κάνετε κάτι ιδιαίτερο! 

Εγώ θα συνεχίσω την προληπτική καραντίνα μου. Άλλωστε ο μπαμπάς δουλεύει, τα αδέρφια μου ούτως ή άλλως ζούνε εξωτερικό, με τους φίλους δεν βρίσκομαι λόγω κοβιντ, οπότε εγώ η μάνα μου κ το σκυλάκι μας! Του χρόνου ελπίζω σε κάτι πιο γιορτινό. 

Και του χρόνου λοιπόν! 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 52 λεπτά , VDald είπε:

Καλά να περάσετε όσες κάνετε κάτι ιδιαίτερο! 

Εγώ θα συνεχίσω την προληπτική καραντίνα μου. Άλλωστε ο μπαμπάς δουλεύει, τα αδέρφια μου ούτως ή άλλως ζούνε εξωτερικό, με τους φίλους δεν βρίσκομαι λόγω κοβιντ, οπότε εγώ η μάνα μου κ το σκυλάκι μας! Του χρόνου ελπίζω σε κάτι πιο γιορτινό. 

Και του χρόνου λοιπόν! 

Γιατι είσαι καραντίνα καλό μου; 

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...