Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου !!! Εσύ σε τι φάση βρίσκεσαι ;   Ετοιμάζεσαι για ετ;;; 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

πρίν από 16 λεπτά , Vasso87 είπε:

Από ένα τοπικό κατάστημα με εσώρουχα πολύ οικονομικό, τα πήρα..θέλω άλλα δύο νυχτικά.. δεν ξέρω αλλά στα μαγαζιά δεν βρήκα γενικά κάτι να μου αρέσει και όλα πανάκριβα λόγω λανσαρισματος εγκυμοσύνης..

Και εγώ από ένα τοπικό μαγαζί τα 3 τα πήρα 35 ευρώ! Ενώ είχε ένα άλλο Guy la Roche από 80 μου το άφηνε 40.. ούτε καν! Για 2 μέρες για την κλινική

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

7 ώρες πρίν, Νικολέτα 29 είπε:

Σίγουρα είμαστε και με τις μέρες μας. Εγώ με 34 αιματοκρίτη ξεκίνησα την εγκυμοσύνη!!! Τώρα δεν ξέρω πόσο έχω, θα κάνω εξετάσεις την Παρασκευή.

Πάντως κάθε μέρα είναι διαφορετική! Να μη βαριομαστε κιόλας! Χαχα!  Σταμάτησα να ζαλίζομαι και να λαχανιαζω και ξεκίνησα να έχω μέρα παρά μέρα χαμηλή πίεση τύπου 10 η μεγάλη, 5 η μικρή!!! 

Καλά είσαι με 10 πίεση είναι φυσιολογική! Εγώ το πρώτο 4μηνο που δεν ήμουν και καλά είχα 9 πίεση.. Τώρα είναι περίπου 10.5 με 11...

Εχω πάρει μέχρι στιγμής 11 κιλά είναι πάρα πολλά για τους μήνες που μπορούσα να φάω... Θα το συζητήσω και με τον γιατρο την άλλη βδομάδα που έχω ραντεβού.. Εντάξει τρώω αρκετά δν λέω αλλά όχι για τόσα κιλά! Ευτυχώς δεν φαίνονται πολύ μόνο στην κοιλια.. Κ άρχισα να κάνω και λίγο μαγουλακι χαχαχα προφανώς με τόσα κιλά που μπήκαν! 

Για νυχτικα δεν έχω πάρει τίποτα για εμένα ακόμη... Όσα κοιτάω στο ίντερνετ είναι ακριβά λόγω εγκυμοσύνης... Σκεφτόμουν να πάρω από το shein που έχει ωραία σετακια και οικονομικά αλλά από την άλλη δεν ξέρω...επίσης από εσώρουχα τι πρέπει να πάρουμε; κάτι ψηλομεσα ειδικά η απλά να είναι λίγο φαρδιά; Δεν έχω ιδέα... 

Σήμερα παρήγγειλα το καρότσι  γιατί κάνει και 40 μέρες να έρθει και σιγά σιγά θα πάρω και το κρεβατάκι! Πάντως όντως ανέβηκαν πολύ οι τιμές σε όλα ευτυχώς εμένα μου το έδωσαν με την παλιά τιμή! 

Επίσης άμα κάποια κοπέλα που μένει θεσσαλονικη έχει να μου προτείνει κανένα μαγαζί με νυχτικακια οικονομικά ας μου πει μήπως πάρω από εκεί..

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Elenaki30 είπε:

Καλά είσαι με 10 πίεση είναι φυσιολογική! Εγώ το πρώτο 4μηνο που δεν ήμουν και καλά είχα 9 πίεση.. Τώρα είναι περίπου 10.5 με 11...

Εχω πάρει μέχρι στιγμής 11 κιλά είναι πάρα πολλά για τους μήνες που μπορούσα να φάω... Θα το συζητήσω και με τον γιατρο την άλλη βδομάδα που έχω ραντεβού.. Εντάξει τρώω αρκετά δν λέω αλλά όχι για τόσα κιλά! Ευτυχώς δεν φαίνονται πολύ μόνο στην κοιλια.. Κ άρχισα να κάνω και λίγο μαγουλακι χαχαχα προφανώς με τόσα κιλά που μπήκαν! 

Για νυχτικα δεν έχω πάρει τίποτα για εμένα ακόμη... Όσα κοιτάω στο ίντερνετ είναι ακριβά λόγω εγκυμοσύνης... Σκεφτόμουν να πάρω από το shein που έχει ωραία σετακια και οικονομικά αλλά από την άλλη δεν ξέρω...επίσης από εσώρουχα τι πρέπει να πάρουμε; κάτι ψηλομεσα ειδικά η απλά να είναι λίγο φαρδιά; Δεν έχω ιδέα... 

Σήμερα παρήγγειλα το καρότσι  γιατί κάνει και 40 μέρες να έρθει και σιγά σιγά θα πάρω και το κρεβατάκι! Πάντως όντως ανέβηκαν πολύ οι τιμές σε όλα ευτυχώς εμένα μου το έδωσαν με την παλιά τιμή! 

Επίσης άμα κάποια κοπέλα που μένει θεσσαλονικη έχει να μου προτείνει κανένα μαγαζί με νυχτικακια οικονομικά ας μου πει μήπως πάρω από εκεί..

Εγώ παρήγγειλα από το shein, τα πιο πολλά βέβαια είναι κανονικά ρούχα αλλά πήρα και ένα νομίζω εγκυμοσύνης νυχτικό...θα σου πω όταν έρθουν...από όσο είδα θα έρθουν γύρω στις 5 Μαϊου!

Ωραία νυχτικά και οικονομικά είχα δει στο σάιτ το μωρό μου... Ρίξτε μια ματιά...γενικά, δεν χρειάζεται να πάρετε εγκυμοσύνης ή θηλασμού...

Μπορείτε να πάρετε απλά δύο νυχτικες τιράντες που απλά θα κατεβάζετε την τιραντα...

Λέω εγώ τώρα...ότι θέλετε θα κάνετε...

Εμείς φτιάχνουμε το δωμάτιο της μεγάλης και σιγά σιγά σε κάνα εικοσαημερο θα ξεκινήσουμε και τα πλυντήρια.

Πονάει καμία στα ισχία;

fH1Pp2.png

Καλησπέρα κορίτσια! Μόλις γυρίσαμε από γιατρό κάναμε doppler σήμερα όλα μια χαρά! 

1750 γρ ο μπέμπης εγώ δεν ξέρω πόσα έχω πάρει. Τελευταία φορά ζυγιστηκα κάπου στον 5ο κ ήμουν 62 (από 55 που ξεκίνησα) αλλά δε με απασχολεί κ πολύ το βάρος δηλαδή δε νιώθω ότι έχω πάρει πολλά κιλά. Και στην μικρή είχα πάρει 10 κιλά οπότε κάπως έτσι με κόβω κ τωρα. Μην αγχώνεστε με τα κιλά θα φύγουν αμέσως. 

Νυχτικο εγώ είχα πάρει από oysho (όχι εγκυμοσύνης) με κουμπιά κ είχα ταλαιπωρηθεί πολύ γιατί τα κουμπιά δεν άνοιγαν εύκολα κ κατέληξα να το σκίσω από το άγχος να το ανοίξω γρήγορα στην κλινική! 

Απλό νυχτικο με τιράντες είναι μια χαρά δεν χρειάζεται να είναι εγκυμοσύνης. Και μπουστακια θηλασμου εμένα με είχαν βολέψει πολύ! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Σήμερα μας ήρθε το καρότσι και η συρτάριερα που είχαμε παραγγείλει.. κοιτάζω και εγώ για νυχτικά, και για σουτιέν θηλασμού και ακόμα δεν έχω καταλήξει...επίσης πόσα λέτε να χρειάζονται; Επειδή εμένα τα νυχτικά δεν με βολεύουν καθολου, να τολμήσω να πάρω και κανένα ζευγάρι μπιτζαμες;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 38 λεπτά , Emmi@ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Σήμερα μας ήρθε το καρότσι και η συρτάριερα που είχαμε παραγγείλει.. κοιτάζω και εγώ για νυχτικά, και για σουτιέν θηλασμού και ακόμα δεν έχω καταλήξει...επίσης πόσα λέτε να χρειάζονται; Επειδή εμένα τα νυχτικά δεν με βολεύουν καθολου, να τολμήσω να πάρω και κανένα ζευγάρι μπιτζαμες;

Καλορίζικα! Εγώ λέω να πάρω 3 νυχτικα κ ένα σετ σορτακι τιραντακι στο μαιευτήριο. Από εσώρουχα τι χρειάζεται δεν ξέρω! Μια φίλη μου που γέννησε στο μητέρα λέει ότι δινουν εκεί μιας χρήσης..

Καλησπερα κορίτσια εγώ έχω παρει ένα σετάκι σορτσακι με ραντακια σατέν. Κάτι ρουχαλακια για τον μικρο λίγα σεντονακια αγκαλιάς μπουρνουζακια φωλίτσα . Και αυριο μου έρχεται το παρκοκρεβατο δεν. Πήρα κουνια γιατί με το που γεννήσω στις 20 μέρες θα φυγω. Καρότσι και κάθισμα αυτοκινήτου είναι έτοιμα 

2 ώρες πρίν, Elenaki30 είπε:

9 πίεση; πολύ χαμηλή! Εγώ με 5 μικρή πίεση αισθάνομαι να έχω βαρίδια στα βλέφαρα και μεγάλη αδυναμία! 

Εγώ τα είχα τα κιλάκια μου και πριν. ξεκίνησα με 66 και έχω φτάσει 74 και συνεχίζω!!!

Κι εγώ άρχισα να ψάχνω για νυχτικά, όλα ακριβά. Ωραία η ιδέα για πυζάμα με τιραντάκι. Πρακτική. Εγώ μένω Θεσσαλονίκη, αν βρω κάτι θα σου πω. Δες και στα orchestra. Με την κάρτα κλαμπ είναι όλα μισοτιμής. Εμείς έχουμε κάρτα και έχω βολευτεί σε αρκετά πράγματα. Εκεί βρήκαμε και πολύ οικονομική baby gate (35ευρώ), για να μη μπαίνει το σκυλάκι στην κρεβατοκάμαρα. 

Βρήκα μια κούνια που την ονομάζω κρεβατάκι - gadgetaki! Από τη μία πλευρά και πολύ εύκολα και γρήγορα κατεβαίνει το ένα κάγκελο ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να κολλήσει στο κρεβάτι μας! Το έβλεπα στο βίντεο και δεν το πίστευα, το εμπιστεύτηκα, έκανα ηλεκτρονική αγορά από ένα κατάστημα στην Αθήνα, ήρθε μέσα σε 4 μέρες και τελικά είναι έτσι ακριβώς!! Σκοπεύω να κάνω συγκοίμηση και θα εξυπηρετεί πολύ αυτή η λειτουργία. 

Το δωμάτιο του μωρού θα το φτιάξω μετά από 1,5 χρόνο. Ο μικρούλης θα είναι μαζί μας στο δωμάτιο καθώς είναι πολύ ευεργετικό γι' αυτόν και βοηθητικό για μένα. 

Όταν ξεπεταχτεί θα διαμορφώσω μια παιδική γωνιά στο σαλόνι, έτσι θα έχει το δικό του χώρο στο χώρο των μεγάλων κι εγώ θα τον επιβλέπω και θα κάνω και τις δουλειές μου... κάπως έτσι τα σκεφτήκαμε. 

Εσείς; Το σκέφτεστε για συγκοίμηση; 

Α! Έχω βρει δύο καταπληκτικά βιβλία για τον ύπνο, όποια θέλει ας μου πει να τις πω λεπτομέρειες.  

2 ώρες πρίν, iwanna24 είπε:

Εγώ παρήγγειλα από το shein, τα πιο πολλά βέβαια είναι κανονικά ρούχα αλλά πήρα και ένα νομίζω εγκυμοσύνης νυχτικό...θα σου πω όταν έρθουν...από όσο είδα θα έρθουν γύρω στις 5 Μαϊου!

Ωραία νυχτικά και οικονομικά είχα δει στο σάιτ το μωρό μου... Ρίξτε μια ματιά...γενικά, δεν χρειάζεται να πάρετε εγκυμοσύνης ή θηλασμού...

Μπορείτε να πάρετε απλά δύο νυχτικες τιράντες που απλά θα κατεβάζετε την τιραντα...

Λέω εγώ τώρα...ότι θέλετε θα κάνετε...

Εμείς φτιάχνουμε το δωμάτιο της μεγάλης και σιγά σιγά σε κάνα εικοσαημερο θα ξεκινήσουμε και τα πλυντήρια.

Πονάει καμία στα ισχία;

Από το shein είναι βαμβακερά; Μόλις μπήκα στο "μωρό μου" και έχει αξιόλογα πραγματάκια σε καλούτσικες τιμές. 

Εγώ πονούσα στο δεξί ισχίο ήδη από το 4 μήνα περίπου. Δε μπορούσα να περπατήσω σχεδόν. Μου έδωσε μαγνήσιο, 2 χάπια το πρωί, δύο το βράδυ. Και όταν ξεχνάω να τα πάρω με ξαναπιάνει. 

Να δω προς το τέλος που θα μου τα κόψει πως θα την παλέψω!!

2 ώρες πρίν, Emmi@ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Να το τολμήσεις,αλλά το λάστιχο να μην είναι στενό σουρωμενο,αλλά ευθύ,για να μην το αισθάνεσαι! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 53 λεπτά , Νικολέτα 29 είπε:

9 πίεση; πολύ χαμηλή! Εγώ με 5 μικρή πίεση αισθάνομαι να έχω βαρίδια στα βλέφαρα και μεγάλη αδυναμία! 

Εγώ τα είχα τα κιλάκια μου και πριν. ξεκίνησα με 66 και έχω φτάσει 74 και συνεχίζω!!!

Κι εγώ άρχισα να ψάχνω για νυχτικά, όλα ακριβά. Ωραία η ιδέα για πυζάμα με τιραντάκι. Πρακτική. Εγώ μένω Θεσσαλονίκη, αν βρω κάτι θα σου πω. Δες και στα orchestra. Με την κάρτα κλαμπ είναι όλα μισοτιμής. Εμείς έχουμε κάρτα και έχω βολευτεί σε αρκετά πράγματα. Εκεί βρήκαμε και πολύ οικονομική baby gate (35ευρώ), για να μη μπαίνει το σκυλάκι στην κρεβατοκάμαρα. 

Βρήκα μια κούνια που την ονομάζω κρεβατάκι - gadgetaki! Από τη μία πλευρά και πολύ εύκολα και γρήγορα κατεβαίνει το ένα κάγκελο ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να κολλήσει στο κρεβάτι μας! Το έβλεπα στο βίντεο και δεν το πίστευα, το εμπιστεύτηκα, έκανα ηλεκτρονική αγορά από ένα κατάστημα στην Αθήνα, ήρθε μέσα σε 4 μέρες και τελικά είναι έτσι ακριβώς!! Σκοπεύω να κάνω συγκοίμηση και θα εξυπηρετεί πολύ αυτή η λειτουργία. 

Το δωμάτιο του μωρού θα το φτιάξω μετά από 1,5 χρόνο. Ο μικρούλης θα είναι μαζί μας στο δωμάτιο καθώς είναι πολύ ευεργετικό γι' αυτόν και βοηθητικό για μένα. 

Όταν ξεπεταχτεί θα διαμορφώσω μια παιδική γωνιά στο σαλόνι, έτσι θα έχει το δικό του χώρο στο χώρο των μεγάλων κι εγώ θα τον επιβλέπω και θα κάνω και τις δουλειές μου... κάπως έτσι τα σκεφτήκαμε. 

Α! Έχω βρει δύο καταπληκτικά βιβλία για τον ύπνο, όποια θέλει ας μου πει να τις πω λεπτομέρειες.  

Από το shein είναι βαμβακερά; Μόλις μπήκα στο "μωρό μου" και έχει αξιόλογα πραγματάκια σε καλούτσικες τιμές. 

Εγώ πονούσα στο δεξί ισχίο ήδη από το 4 μήνα περίπου. Δε μπορούσα να περπατήσω σχεδόν. Μου έδωσε μαγνήσιο, 2 χάπια το πρωί, δύο το βράδυ. Και όταν ξεχνάω να τα πάρω με ξαναπιάνει. 

Παίρνω και εγώ τρία...πρωί μεσημέρι βράδυ. Πράμα δεν κάνουν...είναι μυοσκελετικό το θέμα...

Θα περάσει...^_^

fH1Pp2.png

Πήγα σήμερα στο γιατρό...η υπερηχογενια φαίνεται να μειωνεται ( βέβαια εγώ άγχος έχω έτσι κ αλλιώς)!!!! Είμαι 25 εβδομάδων και είναι μπεμπα είναι 892 γραμμάρια!!!!!εγώ ουσιαστικά πήρα μισό κιλό...αλλά επειδή και το μωρό μεγαλώνει έχω μείνει στα ίδια....64,5 ξεκίνησα 74 είμαι!!!!ελπίζω έτσι να μείνει!!!!γενικά όλα καλά πάνε....εχθές την έβλεπα που κουνιόταν, εννοώ φαινόταν η κοιλιά μου πήγαινε πάνω κάτω!!!

• Μου αρέσει 5

2 ώρες πρίν, Emmi@ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Και εγώ σκεφτόμουν για ένα σετ σορτσάκι τιραντακι κ ένα νυχτικο...αλλα μου είπανε σε περίπτωση καισαρικής έχεις καθετήρα οπότε δν βολεύει το σορτσάκι... Άρα καλύτερα να πάρω δύο νυχτικακια να είμαι πιο σίγουρη! 

πρίν από 31 λεπτά , Elenaki30 είπε:

Και εγώ σκεφτόμουν για ένα σετ σορτσάκι τιραντακι κ ένα νυχτικο...αλλα μου είπανε σε περίπτωση καισαρικής έχεις καθετήρα οπότε δν βολεύει το σορτσάκι... Άρα καλύτερα να πάρω δύο νυχτικακια να είμαι πιο σίγουρη! 

Ναι και εγώ το εχω ακούσει αυτό...σίγουρα τα νυχτικά τώρα θα το προσπαθήσω και για μπιτζαμες, καθαρά για ψυχολογικούς λόγους.

1 ώρα πρίν, Νικολέτα 29 είπε:

Και εμένα με πονάνε τα ισχία μου ποτέ πότε..αλλά είχα θέμα από πριν και έπαιρνα που και που κανένα μυοχαλαρωτικό.

Η αλήθεια είναι ότι εμείς στο σπίτι που είμαστε για την ώρα έχουμε ένα υπνοδωμάτιο. Θα την έχω δίπλα μου στον Πορτ μπεμπέ, αλλά δεν θέλω να την έχω στο κρεβάτι, διότι φοβάμαι τραγικά βρε κορίτσια..κάνω πολύ ατσάλο ύπνο ( ακόμα και τώρα που είμαι έγκυος) και σκέφτομαι τώρα μήπως δεν καταλάβω και την έχω στο κρεβάτι και την ρίξω ή ότι...σκέφτομαι να την έχω δίπλα μου στο κρεβατάκι της και όταν πρώτα ο Θεός αλλάξουμε σπίτι να φτιάξω το δωμάτιο της...

Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στην παιδοκαρδιολογο σήμερα. Από άποψη καρδιάς μου τα βρήκε όλα τέλεια αλλά στο τέλος είδε κάτι μικρό ασβεστομα που λέγεται υπερηχογενες κομβίο. Δεν είναι τίποτα σημαντικό για το μωρό αλλά αυξάνει τις πιθανότητες για σύνδρομο. Από ότι κατάλαβα είναι το ίδιο με το να αλλάξει η πιθανοτητα για σύνδρομο όταν είναι μια μαμά από 38 σε 39 χρονών. Από την μια χάρηκα πολύ που δεν έχει θέμα το μικρό από την άλλη αυτό με το υπερηχογενες κομβίο με προβληματίζει σε συνδυασμό με το υδράμνιο.

@iwanna24 με έχουν πεθάνει τα ισχία. Όταν περπατήσω ή είμαι κάποια ώρα όρθια και ξαπλώσω δεν μπορώ να γυρίσω πλευρό. Κυρίως το αριστερό. Σημειωτέον ότι δεν είχα πριν θέμα ούτε στην πρώτη εγκυμοσύνη. 

Νομίζω το μαγνήσιο βοηθάει πιο πολύ μυϊκά για κράμπες.

Όσο αναφορά τις νυχτικιές βολεύουν απίστευτα στην καισαρική αλλά μετά στο σπίτι δεν τις φόρεσα καθόλου. Όποτε θα βάλω αυτές που έχω από την πρώτη καισαρική δεν αγοράζω καινούργιες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...