Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου !!! Νομίζω θορυβήθηκα αρκετά θα ζητήσω να γίνει στο νοσοκομείο με μέθη γιατί δεν αντέχω και πολλά πολλά !!! Δηλαδή μόνο την ετ αντέχω μέθη που και εκεί με ενοχλεί η αρχή που με καθαρίζει 🫠

Εμείς του δείξαμε τα τωρινά αποτελέσματα και μας είπε είναι τέλεια για την εξωσωματική 🫠 αλλά έτσι και αλλιώς τώρα θα μας πάει ένα τρίμηνο μετά άρα πιστεύω θα έχει πέσει και άλλο ο κατακερματισμός ..

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Λοιπόν μόλις έκανα εξέταση ινσουλίνης και ζαχαρου. Αυτή η αηδία που σου δίνουν να πιεις δεν υπάρχει. Νιώθω αηδιασμένη από την ώρα που το πήρα 😂

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

10 ώρες πρίν, Elenaki30 είπε:

Και εγώ πολύ φοβάμαι ότι ζαλίζομαι από τον χαμηλό αιματοκρίτη... Πριν έναν μήνα είχα 34!Απλα τυχαίνει να με πιάσει λαχανιασμα όπως λες και στα δέκα βήματα και κρύος ιδρώτας αλλά τυχαίνει και να περπατήσω πάρα πολύ και να είμαι μια χαρά! Δεν ξέρω τι φταίει... 

Σίγουρα είμαστε και με τις μέρες μας. Εγώ με 34 αιματοκρίτη ξεκίνησα την εγκυμοσύνη!!! Τώρα δεν ξέρω πόσο έχω, θα κάνω εξετάσεις την Παρασκευή.

Πάντως κάθε μέρα είναι διαφορετική! Να μη βαριομαστε κιόλας! Χαχα!  Σταμάτησα να ζαλίζομαι και να λαχανιαζω και ξεκίνησα να έχω μέρα παρά μέρα χαμηλή πίεση τύπου 10 η μεγάλη, 5 η μικρή!!! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

10 ώρες πρίν, Zwitsa30 είπε:

Κορίτσια μ καλησπέρα!!! Διαβάζω τα τις δυσκοιλιοτητας κ εχω να προτείνω κάτι που έχει βοηθήσει κ στο παρελθόν άνευ εγκυμοσύνης, γιαούρτι με μια γενναιόδωρη  κουταλιά μερεντα κ έχεις φύγει τρεχάτη!! 

Ελπίζω να βοηθήσει κάποιες βέβαια στην εγκυμοσύνη είναι κ όλα αλλόκοτα 

Καλημερα!! Αυτόν τον συνδυασμό δεν τον έχω κάνει ποτέ με τη μερεντα! Ίσως να ναι και ο μόνος!! Χαχαχα!! Αγαπάμε μερεντα πάντως!! Όλη η εγκυμοσύνη έτσι βγαίνει!! 

πρίν από 27 λεπτά , Νικολέτα 29 είπε:

Σίγουρα είμαστε και με τις μέρες μας. Εγώ με 34 αιματοκρίτη ξεκίνησα την εγκυμοσύνη!!! Τώρα δεν ξέρω πόσο έχω, θα κάνω εξετάσεις την Παρασκευή.

Πάντως κάθε μέρα είναι διαφορετική! Να μη βαριομαστε κιόλας! Χαχα!  Σταμάτησα να ζαλίζομαι και να λαχανιαζω και ξεκίνησα να έχω μέρα παρά μέρα χαμηλή πίεση τύπου 10 η μεγάλη, 5 η μικρή!!! 

Καλημερα!! Έχουμε πολύ κοντινή ΠΗΤ!! Τέτοια πίεση έχω γενικα! 11 το πολυ με 6! Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη είχα και ανεβασμένους παλμούς πάντα πάνω από 100. Σ αυτήν όχι! 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα σε όλες...

Μια καλύτερη μέρα...αν και η μέση άρχισε να ενοχλεί ξανά.

Αλλαααααα θετική ενέργεια!

Παιδιά με τον αιματοκρίτη ενα σοκ το πέρασα...εγώ λόγω ταλαιπωρίας λοιπόν έχω αιματοκρίτη 28... (είχα 40 και 41 προ κύησης και μέχρι και πριν ένα μήνα είχα 35).

Ένιωθα κάτι ζαλάδες ελαφριές αλλά μπα...δεν το είχα καταλάβει...τα θεωρώ και όλα νορμάλ σε αυτή τη φάση...

Δηλαδή, έχω συνηθίσει να πονάω κάπου ...

Και έχω καταλήξει ότι εγκυμοσύνη χωρίς πόνο δεν παίζει...είναι ένα πολύ σπάνιο φαινόμενο...

Λέω η γέννα θα είναι πάλι παιχνίδι...

Μου είπε και ο εμβρυολογος...θα έχεις έστω εύκολη γέννα...για να δούμε...η μικρή ισχιακη είναι...έχει γούστο να γουστάρει καισαρική και φοβάμαι.

Λέτε να θέλει επεισοδιακή έξοδο; :P

15 ώρες πρίν, Xioni είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, χρόνια πολλά σε όλες! 

Εμένα έχει αρχίσει η κοιλιά μου πάλι να είναι τσίτα. Λέω μήπως κουραστηκα την Κυριακή που πήγα στο χωριό ή ο μικρός έχει πάρει περίεργη θέση. Βέβαια πάει το μυαλό μου μήπως αυξήθηκε το αμνιακό.

Αύριο έχω ραντεβού στην παιδοκαρδιολογο για τυπικό έλεγχο λόγω του υδράμνιο. 

Θα σας πω τα νέα αύριο. Ελπίζω να είναι καλά!

Κορίτσι μου , έχει τώρα λίγες μέρες που και εμένα είναι πέτρα...

Από πάνω μέχρι κάτω...εγώ όμως έχω θέμα με το έντερο...

Στείλε μας ❤️❤️❤️

10 ώρες πρίν, Zwitsa30 είπε:

Κορίτσια μ καλησπέρα!!! Διαβάζω τα τις δυσκοιλιοτητας κ εχω να προτείνω κάτι που έχει βοηθήσει κ στο παρελθόν άνευ εγκυμοσύνης, γιαούρτι με μια γενναιόδωρη  κουταλιά μερεντα κ έχεις φύγει τρεχάτη!! 

Ελπίζω να βοηθήσει κάποιες βέβαια στην εγκυμοσύνη είναι κ όλα αλλόκοτα 

Το θέμα είναι ότι θα κάνω εμετό... Έχω δυσκολίες με το γιαούρτι :rolleyes:

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

πρίν από 12 λεπτά , iwanna24 είπε:

Καλημέρα σε όλες...

Μια καλύτερη μέρα...αν και η μέση άρχισε να ενοχλεί ξανά.

Αλλαααααα θετική ενέργεια!

Παιδιά με τον αιματοκρίτη ενα σοκ το πέρασα...εγώ λόγω ταλαιπωρίας λοιπόν έχω αιματοκρίτη 28... (είχα 40 και 41 προ κύησης και μέχρι και πριν ένα μήνα είχα 35).

Ένιωθα κάτι ζαλάδες ελαφριές αλλά μπα...δεν το είχα καταλάβει...τα θεωρώ και όλα νορμάλ σε αυτή τη φάση...

Δηλαδή, έχω συνηθίσει να πονάω κάπου ...

Και έχω καταλήξει ότι εγκυμοσύνη χωρίς πόνο δεν παίζει...είναι ένα πολύ σπάνιο φαινόμενο...

Λέω η γέννα θα είναι πάλι παιχνίδι...

Μου είπε και ο εμβρυολογος...θα έχεις έστω εύκολη γέννα...για να δούμε...η μικρή ισχιακη είναι...έχει γούστο να γουστάρει καισαρική και φοβάμαι.

Λέτε να θέλει επεισοδιακή έξοδο; :P

Κορίτσι μου , έχει τώρα λίγες μέρες που και εμένα είναι πέτρα...

Από πάνω μέχρι κάτω...εγώ όμως έχω θέμα με το έντερο...

Στείλε μας ❤️❤️❤️

Το θέμα είναι ότι θα κάνω εμετό... Έχω δυσκολίες με το γιαούρτι :rolleyes:

Αυτό είναι ένα θέμα.. κ εγώ δεν μπορώ να το φάω μ ευχαρίστηση για τον ίδιο ακριβώς λόγο

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Τι θα κάνουμε με τη δυσκοιλιότητα δεν ξέρω.. Είχαμε γιατρό εμείς χθες, 10 κιλά σύνολο απ την αρχή.. να δούμε πόσα θα φτάσουμε.. εσείς πώς είστε από κιλά;

πρίν από 45 λεπτά , khaleesi είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Τι θα κάνουμε με τη δυσκοιλιότητα δεν ξέρω.. Είχαμε γιατρό εμείς χθες, 10 κιλά σύνολο απ την αρχή.. να δούμε πόσα θα φτάσουμε.. εσείς πώς είστε από κιλά;

Δεν τα ρωτάνε αυτά καλέ...δεν το ξέρεις; :oops:

Λοιπόν, ξεκίνησα 51 και πατάω τα 59 σχεδόν...λίγα γραμμάρια μας χωρίζουν. Άρα 8 κιλακια.

Μέχρι είκοσι έχω ταβάνι 8)

fH1Pp2.png

12 minutes ago, iwanna24 said:

Δεν τα ρωτάνε αυτά καλέ...δεν το ξέρεις; :oops:

Λοιπόν, ξεκίνησα 51 και πατάω τα 59 σχεδόν...λίγα γραμμάρια μας χωρίζουν. Άρα 8 κιλακια.

Μέχρι είκοσι έχω ταβάνι 8)

Αχ είπα να ρωτήσω γιατί είδα το νούμερο και τρόμαξα :? Το περίεργο είναι ότι δε φαίνομαι να έχω πάρει κιλά πέρα απ’ την κοιλιά.. όχι ότι με νοιάζει, θα φύγουν μετά όπως και να χει, αλλά πεινάω συνέχεια και δεν ξέρω που θα φτάσω έτσι όπως πάω!

πρίν από 8 λεπτά , khaleesi είπε:

Αχ είπα να ρωτήσω γιατί είδα το νούμερο και τρόμαξα :? Το περίεργο είναι ότι δε φαίνομαι να έχω πάρει κιλά πέρα απ’ την κοιλιά.. όχι ότι με νοιάζει, θα φύγουν μετά όπως και να χει, αλλά πεινάω συνέχεια και δεν ξέρω που θα φτάσω έτσι όπως πάω!

Κοίτα...εγώ στην πρώτη, είχα πάει τα διπλάσια και παραπάνω από ότι τώρα...όποτε όλα καλά!

Και εσύ δεν είναι πολλά βρε...

Θα πάρεις άλλα 7-8 και οκ...μέχρι 18-20 κιλά χάνονται...εγώ είχα πάρει 25+ και τα έχασα και αυτά και παραπάνω.

Προς το τέλος είναι και φοβερό το πρήξιμο...

Εγώ δεν έχω κοιλιά...έχω ανοίξει παντού...λεκάνη, τα πλαϊνά πετάγονται...μοιάζω παραπάνω κιλά η αλήθεια είναι...

• Μου αρέσει 2

fH1Pp2.png

1 hour ago, khaleesi είπε:

Άτιμο πράγμα η δυσκοιλιότητα!εγώ έχω πάρει 7 κιλά!

πρίν από 24 λεπτά , khaleesi είπε:

Κ γω πεινάω όλη την ώρα που προ κύησης δν είχα τέτοιες πεινες!κρατιέται λόγω σακχάρου αλλιωςςςς χαχαχα!

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , iwanna24 είπε:

Κοίτα...εγώ στην πρώτη, είχα πάει τα διπλάσια και παραπάνω από ότι τώρα...όποτε όλα καλά!

Θα πάρεις άλλα 7-8 και οκ...μέχρι 18-20 κιλά χάνονται...εγώ είχα πάρει 25+ και τα έχασα και αυτά και παραπάνω.

Εγώ δεν έχω κοιλιά...έχω ανοίξει παντού...λεκάνη, τα πλαϊνά πετάγονται...μοιάζω παραπάνω κιλά η αλήθεια είναι...

Αχχχ κορίτσια αυτό είναι ένα θέμα με τα κιλά!! Εγώ είμαι περίπου στα 7... σήμερα πήγα πήρα νυχτικακια ..Δεν πήρα σατέν γιατί δεν μου αρέσουν ούτε θηλασμού απλά βαμβακερά είναι και θα κατεβάζω την τιραντα...το ένα έχει και ρόμπα από πάνω τα άλλα όχι!!! Εσείς πήρατε τίποτα! Εγώ ακόμα για το μωρό και αγχώθηκα λίγο..την άλλη εβδομάδα που θα έχει και εκπτώσεις. 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, iwanna24 είπε:

Λες δηλαδή σε δύο μισή μήνες να βάλουμε αλλά τόσα? Εγώ είμαι στα 7 προς 8 πλέον. Με κατέστρεψε το Πάσχα χαχαχχαα.. πήρα σήμερα ένα νυχτικό κ ένα σετ πιτζάμες με τιραντακι και τα δύο.. αύριο βάφουμε δωμάτιο μόνο στρώμα δεν έχω καταλήξει!μεσα μαϊου να ξεκινήσω πλυσίματα η είναι νωρίς?

10 minutes ago, Vasso87 said:

Λες δηλαδή σε δύο μισή μήνες να βάλουμε αλλά τόσα? Εγώ είμαι στα 7 προς 8 πλέον. Με κατέστρεψε το Πάσχα χαχαχχαα.. πήρα σήμερα ένα νυχτικό κ ένα σετ πιτζάμες με τιραντακι και τα δύο.. αύριο βάφουμε δωμάτιο μόνο στρώμα δεν έχω καταλήξει!μεσα μαϊου να ξεκινήσω πλυσίματα η είναι νωρίς?

Από πού πήρες νυχτικό και πιτζάμες; Καλά βαψίματα! Για τα πλυσίματα το ίδιο θα ρωτούσα!

πρίν από 19 λεπτά , Vasso87 είπε:

πρίν από 15 λεπτά , khaleesi είπε:

Από πού πήρες νυχτικό και πιτζάμες; Καλά βαψίματα! Για τα πλυσίματα το ίδιο θα ρωτούσα!

Δεδομένου ότι θα ναι καλοκαίρι και θα στεγνώνουν εύκολα,εγω λέω να τα ξεκινήσω όταν θα μπω στον μήνα μου τα πλυσίματα!Ρούχα θέλω κι εγώ και πυτζάμες και εσώρουχα, δεν έχω τίποτα!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 38 λεπτά , khaleesi είπε:

Από ένα τοπικό κατάστημα με εσώρουχα πολύ οικονομικό, τα πήρα..θέλω άλλα δύο νυχτικά.. δεν ξέρω αλλά στα μαγαζιά δεν βρήκα γενικά κάτι να μου αρέσει και όλα πανάκριβα λόγω λανσαρισματος εγκυμοσύνης..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...