Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• κοριτσια εγω ειμαι τρομερα πεσμενη , απογοητευμενη κι απαισιοδοξη αυτη τη φορα. δεν εχω το παραμικρο συμπτωμα. ουτε βυζι, ουτε κραμπες, ουτε αιμα εμφυτευσης. απ τη δευτερα εχει γινει η εμβρυομεταφορα. δεν νομιζω να εγινε τιποτα. κατι εστω μικρο θα ειχα. παει η τελευταια μας ευκαιρια.

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

πρίν από 14 λεπτά , Polly1 είπε:

Γειά σας!! Τι κανετε;; Βλέπω μιλάτε για δυσκοιλιοτητακαι σίδηρο!Εγώ παίρνω τον ferreluc,είναι σε σκόνη,το πίνω και πάω αμέσως τουαλέτα χωρίς καμίαδυσκολια μαλιστα!Δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό. Και στον γιατρό φαίνεται περίεργο.

Το Μητερα όπως και όλα τα μαιευτήρια έχουν αναρτήσει τις τιμές τους στο ίντερνετ και για φτ και για κτ. Βέβαια αφορούν τη μονή κύηση,δεν ξερω αν διαφοροποιειται στα διδυμα!!

Είσαι πολύ τυχερή!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 hours ago, VDald said:

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όσες/όσους γιόρταζαν. 

Κορίτσια η επίσκεψη στον οδοντίατρο με τοπική αναισθησία είναι επιτρεπτή; 

Χθες με πονούσε πάρα πολύ το δόντι μου κ θα πρέπει να πάω να το δω. 

Κι εγώ πριν το Πάσχα πήγα για καθαρισμό και μου βρήκε 3 χαλασμένα δόντια παρακαλώ, δηλαδή 3 επισκέψεις, 3 σφραγίσματα και αναισθησιες. Αχ... Έφαγα κι εγώ μισό εκατομμύριο γλυκά μέσα στο Πάσχα, έτσι, αφού είναι ήδη χαλασμένα σκασίλα μου! 

Εμένα η δυσκοιλιοτητα βελτιώθηκε αρκετά. Προσωπικά το effecol με βοήθησε πολύ περισσότερο, τώρα σπάνια θα το χρειαστώ, και παίρνω και 2 σιδηρα την ημέρα, fysiofol και gyno Tardyferon. Το δεύτερο μου κάνει καλό στη δυσκοιλιοτητα μη σας πω! Παράξενα πράγματα... 

Εμείς κάνουμε baby moon που λένε πήγαμε Αθήνα, Αίγινα που έχω μια φίλη, και τώρα αράζουμε στην παραλία Πόρτο ράφτη στο σπίτι του αδελφού μου για 1 ακόμη εβδομάδα. Μετά πίσω στην Κρήτη και στο γραφείο. Δεν έκανε ιδιαίτερα καλό καιρό για να μπω στη θάλασσα όμως, ο μικρός μας όμως κάνει μπάνιο και παίζει στην παραλία κάθε μέρα. Μια χαρά! 

• Μου αρέσει 3

4 ώρες πρίν, iwanna24 είπε:

Καλημέρα σε όλες.

Χαίρομαι που βλέπω ότι είστε καλά...

Σταμάτα εσύ @VDald...καλά είναι όλες, εκτός από εμάς.

Εγώ τα ίδια...εδώ στον αγώνα...

Με πήρε και ο γιατρός να μου κάνει μπουλινγκ...αν λέει κάνω κάτι , θα με βάλει πάλι κλινική.

Παλευω με τη δυσκοιλιότητα...

Ξεκινησα ντουφαλακ και άλλαξα και σίδηρο...

Αν δεν στρώσει αυτό, δεν στρώνει και το έντερο...όποτε κάνω ότι μπορώ...

Κατά τα άλλα, καφεδάκι πήγα χτες...πάω ανά τρεις μέρες μια βόλτα...

Περπαταω και λίγο μέσα στο σπίτι για να κινείται το έντερο γιατί η ξάπλα εντελώς το πεθαίνει...

Η μικρή είναι ήσυχη εδώ και μέρες...αν και με κάθε κλωτσιά πονάω παρά πολύ..τη χαϊδεύω να ηρεμήσει. Δεν ξέρω γιατί αλλά πονάω πολύ ...

Σας επρηξα με την ευτυχία μου καλέ :oops:

Ελπίζω να είσαι καλύτερα με τις αλλαγές στο σίδηρο. Σε καταλαβαίνω γιατί 20 χρόνια είχα δυσκοιλιότητα!

Μόλις έφυγα από το πατρικό μου άρχισε να αλλάζει αυτό. Εγώ παίρνω κάθε μέρα 2 ferrosanol (είναι χάπια για

το σίδηρο που διαλύονται στο έντερο) και μαζί πίνω και ένα φυσικό χυμό πορτοκάλι. Όσο μπορώ προσπαθώ να

έχω ισορροπημένη διατροφή και καλή ψυχολογία. Νομίζω παίζει και η ψυχολογία το ρόλο της στη δυσκοιλιότητα.

Μόνο για ένα μικρό διάστημα είχα δυσκοιλιότητα.

Έχω υπόψη μου ένα βιντεάκι από μια μαία για τη δυσκοιλιότητα, αν θες μπορώ να το βρω και να το επισυνάψω. 

Τι ωραία που πας μια στο τόσο βόλτα.  Εγώ δεν το επιδιώκω και με έχει φάει το σπίτι. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 29 λεπτά , Νικολέτα 29 είπε:

Ελπίζω να είσαι καλύτερα με τις αλλαγές στο σίδηρο. Σε καταλαβαίνω γιατί 20 χρόνια είχα δυσκοιλιότητα!

Μόλις έφυγα από το πατρικό μου άρχισε να αλλάζει αυτό. Εγώ παίρνω κάθε μέρα 2 ferrosanol (είναι χάπια για

το σίδηρο που διαλύονται στο έντερο) και μαζί πίνω και ένα φυσικό χυμό πορτοκάλι. Όσο μπορώ προσπαθώ να

έχω ισορροπημένη διατροφή και καλή ψυχολογία. Νομίζω παίζει και η ψυχολογία το ρόλο της στη δυσκοιλιότητα.

Μόνο για ένα μικρό διάστημα είχα δυσκοιλιότητα.

Έχω υπόψη μου ένα βιντεάκι από μια μαία για τη δυσκοιλιότητα, αν θες μπορώ να το βρω και να το επισυνάψω. 

Τι ωραία που πας μια στο τόσο βόλτα.  Εγώ δεν το επιδιώκω και με έχει φάει το σπίτι. 

Δεν θυμάμαι...έχεις κάποιο θέμα και κάθεσαι σπίτι;

fH1Pp2.png

2 hours ago, electra2021 said:

Κι εγώ πριν το Πάσχα πήγα για καθαρισμό και μου βρήκε 3 χαλασμένα δόντια παρακαλώ, δηλαδή 3 επισκέψεις, 3 σφραγίσματα και αναισθησιες. Αχ... Έφαγα κι εγώ μισό εκατομμύριο γλυκά μέσα στο Πάσχα, έτσι, αφού είναι ήδη χαλασμένα σκασίλα μου! 

Εμένα η δυσκοιλιοτητα βελτιώθηκε αρκετά. Προσωπικά το effecol με βοήθησε πολύ περισσότερο, τώρα σπάνια θα το χρειαστώ, και παίρνω και 2 σιδηρα την ημέρα, fysiofol και gyno Tardyferon. Το δεύτερο μου κάνει καλό στη δυσκοιλιοτητα μη σας πω! Παράξενα πράγματα... 

Εμείς κάνουμε baby moon που λένε πήγαμε Αθήνα, Αίγινα που έχω μια φίλη, και τώρα αράζουμε στην παραλία Πόρτο ράφτη στο σπίτι του αδελφού μου για 1 ακόμη εβδομάδα. Μετά πίσω στην Κρήτη και στο γραφείο. Δεν έκανε ιδιαίτερα καλό καιρό για να μπω στη θάλασσα όμως, ο μικρός μας όμως κάνει μπάνιο και παίζει στην παραλία κάθε μέρα. Μια χαρά! 

Η υγιεινή του στόματος είναι μαρτύριο για εμένα όλους αυτούς τους μήνες. Με το που βάλω οδοντοβουρτσα, μου ρχεται να τα βγάλω όλα (μία φορά τα έβγαλα κιόλας). Οπότε το περίμενα πως θα χρειαστώ οδοντίατρο. Τραβάνε κ τα μωρά ασβέστιο και να τα αποτελέσματα. Καλά να περάσετε! 

Εγώ κορίτσια τον έκοψα κ πάλι τον σίδηρο. Δεν την παλεύω ούτε με το στομάχι αλλά ούτε κ με την δυσκοιλιοτητα. Πλέον ξαπλωνω, περπατάω, καθομαι και πονάω απο τις αιμορροΐδες κ το ζόρι. Βάζω κρέμα αλλά τι να σου κάνει όταν κάνεις να πας 7-8 μέρες τουαλέτα.. 

Ελπίζω να μην πέσει στα πατώματα ο αιματοκριτης μου. 

• Λυπημένη/-ος 2

Διαφημίσεις

πρίν από 55 λεπτά , iwanna24 είπε:

Δεν θυμάμαι...έχεις κάποιο θέμα και κάθεσαι σπίτι;

Είχα μια χοάνη στον τράχηλο αλλά με την προγεστερόνη έκλεισε ευτυχώς. Βέβαια το παρακολουθούμε.

Τώρα μου επιτρέπεται να πηγαίνω βόλτες για περπάτημα αλλά λίγο η συχνοουρία ( πάω σχεδόν κάθε 10 - 15 λεπτά στην τουαλέτα),

λίγο το ότι συνήθισα μέσα ( πρόσεχα με τον κοβιντ και το τράχηλο), λίγο που σχετικά πρόσφατα μετακομίσαμε και δεν έχω γνωστούς,

λίγο ο καιρός που ήταν χάλια....γίναμε ένα με το σπίτι! χαχα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 25 λεπτά , VDald είπε:

Η υγιεινή του στόματος είναι μαρτύριο για εμένα όλους αυτούς τους μήνες. Με το που βάλω οδοντοβουρτσα, μου ρχεται να τα βγάλω όλα (μία φορά τα έβγαλα κιόλας). Οπότε το περίμενα πως θα χρειαστώ οδοντίατρο. Τραβάνε κ τα μωρά ασβέστιο και να τα αποτελέσματα. Καλά να περάσετε! 

Εγώ κορίτσια τον έκοψα κ πάλι τον σίδηρο. Δεν την παλεύω ούτε με το στομάχι αλλά ούτε κ με την δυσκοιλιοτητα. Πλέον ξαπλωνω, περπατάω, καθομαι και πονάω απο τις αιμορροΐδες κ το ζόρι. Βάζω κρέμα αλλά τι να σου κάνει όταν κάνεις να πας 7-8 μέρες τουαλέτα.. 

Ελπίζω να μην πέσει στα πατώματα ο αιματοκριτης μου. 

Μην κάθεσαι τόσες μέρες χωρίς να πας τουαλέτα!κ να σου πω κ χωρίς δυσκοιλιότητα εγώ έχω αιμορροιδες!έχω μια μπαινοβγαίνει συχνά!κάνε ένα κουράγιο μόλις γεννήσεις όλα θα φύγουν!

Εγώ κορίτσια κάνω κάτι υπογλυκαιμίες είχα χτες σάκχαρο 50 σήμερα 60!έστειλα τις μετρήσεις στην γιατρο περιμένω να δω τι θα μου πει!εγώ πεινάω πολύ κ με το σάκχαρο δν τρώω όπως θέλω κ έχω νευρα

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 22 λεπτά , Νικολέτα 29 είπε:

Είχα μια χοάνη στον τράχηλο αλλά με την προγεστερόνη έκλεισε ευτυχώς. Βέβαια το παρακολουθούμε.

Τώρα μου επιτρέπεται να πηγαίνω βόλτες για περπάτημα αλλά λίγο η συχνοουρία ( πάω σχεδόν κάθε 10 - 15 λεπτά στην τουαλέτα),

λίγο το ότι συνήθισα μέσα ( πρόσεχα με τον κοβιντ και το τράχηλο), λίγο που σχετικά πρόσφατα μετακομίσαμε και δεν έχω γνωστούς,

λίγο ο καιρός που ήταν χάλια....γίναμε ένα με το σπίτι! χαχα!

Να σου πω...αφού πλέον επιτρέπεται το περπάτημα, κάνε μια βόλτα σιγά σιγά...

Δεν βοηθάει στην ψυχολογία σου όλο αυτό...

Εγώ βγαίνω 2 φορές την εβδομάδα συνήθως...και με βοηθάει αρκετά ...όσο αντέχω...κάνα διωρο συνήθως για καφέ, παίζεις και η μεγάλη και χαλαρώνουμε...

Βέβαια και στο σπίτι έχω φουλ παρέα.

Η μαμά μου εδώ μόνιμα και ο μπαμπάς μου ήρθε και εκείνος για Πάσχα και θα κάτσει όσο περισσότερο μπορεί (εκείνος δουλεύει)...

Όποτε έχω παρέα όλη μέρα...να βάλεις ένα πρόγραμμα να βγαίνεις λίγο.

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

πρίν από 10 λεπτά , iwanna24 είπε:

Να σου πω...αφού πλέον επιτρέπεται το περπάτημα, κάνε μια βόλτα σιγά σιγά...

Δεν βοηθάει στην ψυχολογία σου όλο αυτό...

Εγώ βγαίνω 2 φορές την εβδομάδα συνήθως...και με βοηθάει αρκετά ...όσο αντέχω...κάνα διωρο συνήθως για καφέ, παίζεις και η μεγάλη και χαλαρώνουμε...

Βέβαια και στο σπίτι έχω φουλ παρέα.

Η μαμά μου εδώ μόνιμα και ο μπαμπάς μου ήρθε και εκείνος για Πάσχα και θα κάτσει όσο περισσότερο μπορεί (εκείνος δουλεύει)...

Όποτε έχω παρέα όλη μέρα...να βάλεις ένα πρόγραμμα να βγαίνεις λίγο.

Έχεις απόλυτο δίκιο. Δε βοηθάει ούτε στην ψυχολογία μου. και το σώμα μου το αισθάνομαι πιασμένο. Ήμουν πολύ δραστήρια παλαιότερα, δούλευα σε ένα κδαπ με παιδιά, έπαιζα και με το σκυλάκι μας.

Ο γιατρός μου σύστησε να βγω σε άδεια γιατί ερχόμουν σε επαφή με σχεδόν 90 παιδιά κάθε μέρα και μου είπε ότι ήταν επικίνδυνη η δουλειά μου λόγω παιδικών ασθενειών.

Έτσι από τον Ιανουάριο κλείστηκα μέσα αλλά τουλάχιστον είχα παρέα το σκυλάκι... μετά ήρθε και η χοάνη....

Τώρα έχει ένα μήνα κάνουμε θετική εκπαίδευση στο σκυλάκι μας και δεν επιτρέπονται τα πολλά χάδια και η συχνή αλληλεπίδραση. Πίκρα γιατί με βοηθούσε πολύ στη ρύθμιση της ψυχολογίας.

Αλλά είναι για καλό, για να συνυπάρχουμε όλοι μαζί αρμονικά. 

Είσαι τυχερή που έχεις παρέα...χρειάζεται! 

Θα βάλω ένα πρόγραμμα, δεν πάει άλλο. Σε ευχαριστώ πολύ!

• Μου αρέσει 2

Καλησπέρα κορίτσια, χρόνια πολλά σε όλες! 

Εμένα έχει αρχίσει η κοιλιά μου πάλι να είναι τσίτα. Λέω μήπως κουραστηκα την Κυριακή που πήγα στο χωριό ή ο μικρός έχει πάρει περίεργη θέση. Βέβαια πάει το μυαλό μου μήπως αυξήθηκε το αμνιακό.

Αύριο έχω ραντεβού στην παιδοκαρδιολογο για τυπικό έλεγχο λόγω του υδράμνιο. 

Θα σας πω τα νέα αύριο. Ελπίζω να είναι καλά!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

1 hour ago, Xioni είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, χρόνια πολλά σε όλες! 

Εμένα έχει αρχίσει η κοιλιά μου πάλι να είναι τσίτα. Λέω μήπως κουραστηκα την Κυριακή που πήγα στο χωριό ή ο μικρός έχει πάρει περίεργη θέση. Βέβαια πάει το μυαλό μου μήπως αυξήθηκε το αμνιακό.

Αύριο έχω ραντεβού στην παιδοκαρδιολογο για τυπικό έλεγχο λόγω του υδράμνιο. 

Θα σας πω τα νέα αύριο. Ελπίζω να είναι καλά!

Όλα να πάνε τέλεια!!!

• Ευχαριστώ 1

Γειά σας κορίτσια!!

Εμένα ο σίδηρος μου φέρνει τα αντίθετα αποτελεσματα πάω συχνά τουαλέτα! Αλλά τον παίρνω και μέρα ανά μέρα γιατί μου προκαλεί ναυτιες και κάποιες φορές εμετό ...ελπιζω να κάνει δουλειά και έτσι... Αν και ζαλίζομαι κάποιες μέρες οταν περπατάω δεν ξέρω άμα είναι τυχαίο.. Θα φανεί... 

Εγώ θα πάω το τριήμερο θεσσαλονικη βόλτα να ξεφύγω .. Δεν ρωτησα τον γιατρό άμα αφήνει  ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα με το αμάξι! 

Κατα τ αλλα κουράγιο κορίτσια! Λίγο έμεινε... Μετράμε αντιστροφαααα

πρίν από 12 λεπτά , Elenaki30 είπε:

Γειά σας κορίτσια!!

Εμένα ο σίδηρος μου φέρνει τα αντίθετα αποτελεσματα πάω συχνά τουαλέτα! Αλλά τον παίρνω και μέρα ανά μέρα γιατί μου προκαλεί ναυτιες και κάποιες φορές εμετό ...ελπιζω να κάνει δουλειά και έτσι... Αν και ζαλίζομαι κάποιες μέρες οταν περπατάω δεν ξέρω άμα είναι τυχαίο.. Θα φανεί... 

Εγώ θα πάω το τριήμερο θεσσαλονικη βόλτα να ξεφύγω .. Δεν ρωτησα τον γιατρό άμα αφήνει  ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα με το αμάξι! 

Κατα τ αλλα κουράγιο κορίτσια! Λίγο έμεινε... Μετράμε αντιστροφαααα

Να προσέχεις! Ναυτίες είχα κι εγώ γιατί το έπαιρνα το πρωί νηστική. Όταν ξεκίνησα να το παίρνω δύο ώρες μετά το πρωινό εξαφανίστηκαν. 

Κι εγώ ζαλιζομουν και όταν ήμουν όρθια και μαγείρευα με έπιανε κάτι σα λαχάνιασμα και ήταν από τον αιματοκρίτη. Μου διπλασίασε το χάπι για το σίδηρο και άρχισα να στρώνω μετά από μία βδομάδα. 

Θεσσαλονίκη μένω!!! Να περάσεις τέλεια! Τις χρειαζόμαστε τις εξορμήσεις! 

Ναι, μετράμε αντίστροφα!!! Είμαστε στην κατηφόρα!! Κρατάτε γεράααα

πρίν από 52 λεπτά , Νικολέτα 29 είπε:

Να προσέχεις! Ναυτίες είχα κι εγώ γιατί το έπαιρνα το πρωί νηστική. Όταν ξεκίνησα να το παίρνω δύο ώρες μετά το πρωινό εξαφανίστηκαν. 

Κι εγώ ζαλιζομουν και όταν ήμουν όρθια και μαγείρευα με έπιανε κάτι σα λαχάνιασμα και ήταν από τον αιματοκρίτη. Μου διπλασίασε το χάπι για το σίδηρο και άρχισα να στρώνω μετά από μία βδομάδα. 

Θεσσαλονίκη μένω!!! Να περάσεις τέλεια! Τις χρειαζόμαστε τις εξορμήσεις! 

Ναι, μετράμε αντίστροφα!!! Είμαστε στην κατηφόρα!! Κρατάτε γεράααα

Και εγώ πολύ φοβάμαι ότι ζαλίζομαι από τον χαμηλό αιματοκρίτη... Πριν έναν μήνα είχα 34!Απλα τυχαίνει να με πιάσει λαχανιασμα όπως λες και στα δέκα βήματα και κρύος ιδρώτας αλλά τυχαίνει και να περπατήσω πάρα πολύ και να είμαι μια χαρά! Δεν ξέρω τι φταίει... 

Κορίτσια μ καλησπέρα!!! Διαβάζω τα τις δυσκοιλιοτητας κ εχω να προτείνω κάτι που έχει βοηθήσει κ στο παρελθόν άνευ εγκυμοσύνης, γιαούρτι με μια γενναιόδωρη  κουταλιά μερεντα κ έχεις φύγει τρεχάτη!! 

Ελπίζω να βοηθήσει κάποιες βέβαια στην εγκυμοσύνη είναι κ όλα αλλόκοτα 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...