Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, little miracle είπε:

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Στον προεμφυτευτικο που εκανα έλεγξαν 22 χρωμοσώματα κ ένα Χ/Υ. Ε δε τα λες κ λίγα. 

Το ΑΑ δεν σημαίνει υγιή βλαστοκύστη εσωτερικά 

Σε περίπτωση μη εμφυτευσης θεωρώ συντρέχει άλλος λόγος 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

πρίν από 56 λεπτά , VDald είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όσες/όσους γιόρταζαν. 

Κορίτσια η επίσκεψη στον οδοντίατρο με τοπική αναισθησία είναι επιτρεπτή; 

Χθες με πονούσε πάρα πολύ το δόντι μου κ θα πρέπει να πάω να το δω. 

Καλημέρα!στην πρώτη κυηση που υπήρχε περίπτωση να χρειαστεί είχα ρωτήσει τον γυναικολόγο κ μου είχε πει επιτρέπεται κ ίσα ίσα πρέπει να φτιάχνεται άμεσα αν υπάρχει χαλασμένο δόντι!θα ρωτήσεις βέβαια κ εσύ τον γυναικολόγο σου θα ξέρει κ ο οδοντιατρος

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, VDald είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όσες/όσους γιόρταζαν. 

Κορίτσια η επίσκεψη στον οδοντίατρο με τοπική αναισθησία είναι επιτρεπτή; 

Χθες με πονούσε πάρα πολύ το δόντι μου κ θα πρέπει να πάω να το δω. 

Καλημέρα και Χρόνια πολλά! 
οπωσδηποτε να πας και επιτρέπεται. Εγώ πήγα από το πρώτο τρίμηνο και επιτρέπεται η τοπική αναισθησία 

• Ευχαριστώ 1

Καλημέρα σε όλες.

Χαίρομαι που βλέπω ότι είστε καλά...

Σταμάτα εσύ @VDald...καλά είναι όλες, εκτός από εμάς.

Εγώ τα ίδια...εδώ στον αγώνα...

Με πήρε και ο γιατρός να μου κάνει μπουλινγκ...αν λέει κάνω κάτι , θα με βάλει πάλι κλινική.

Παλευω με τη δυσκοιλιότητα...

Ξεκινησα ντουφαλακ και άλλαξα και σίδηρο...

Αν δεν στρώσει αυτό, δεν στρώνει και το έντερο...όποτε κάνω ότι μπορώ...

Κατά τα άλλα, καφεδάκι πήγα χτες...πάω ανά τρεις μέρες μια βόλτα...

Περπαταω και λίγο μέσα στο σπίτι για να κινείται το έντερο γιατί η ξάπλα εντελώς το πεθαίνει...

Η μικρή είναι ήσυχη εδώ και μέρες...αν και με κάθε κλωτσιά πονάω παρά πολύ..τη χαϊδεύω να ηρεμήσει. Δεν ξέρω γιατί αλλά πονάω πολύ ...

Σας επρηξα με την ευτυχία μου καλέ :oops:

• Λυπημένη/-ος 1

fH1Pp2.png

πρίν από 38 λεπτά , iwanna24 είπε:

Καλημέρα σε όλες.

Χαίρομαι που βλέπω ότι είστε καλά...

Σταμάτα εσύ @VDald...καλά είναι όλες, εκτός από εμάς.

Εγώ τα ίδια...εδώ στον αγώνα...

Με πήρε και ο γιατρός να μου κάνει μπουλινγκ...αν λέει κάνω κάτι , θα με βάλει πάλι κλινική.

Παλευω με τη δυσκοιλιότητα...

Ξεκινησα ντουφαλακ και άλλαξα και σίδηρο...

Αν δεν στρώσει αυτό, δεν στρώνει και το έντερο...όποτε κάνω ότι μπορώ...

Κατά τα άλλα, καφεδάκι πήγα χτες...πάω ανά τρεις μέρες μια βόλτα...

Περπαταω και λίγο μέσα στο σπίτι για να κινείται το έντερο γιατί η ξάπλα εντελώς το πεθαίνει...

Η μικρή είναι ήσυχη εδώ και μέρες...αν και με κάθε κλωτσιά πονάω παρά πολύ..τη χαϊδεύω να ηρεμήσει. Δεν ξέρω γιατί αλλά πονάω πολύ ...

Σας επρηξα με την ευτυχία μου καλέ :oops:

Τι εννοούσε  κορίτσι μου ο γιατρός σου αν κάνεις κάτι θα σε βάλει πάλι μέσα?

Είχα κ γω δυσκοιλιότητα 6 μέρες κ μου έχει πει ο γιατρός στις 3 μέρες να πίνω ντουφαλακ!το αγόρασα Σάββατο είπα θα περιμένω κ Κυριακή τελικά πήγα χτες τουαλέτα μέχρι να πάω μου ερχόταν να σκάσω είχα φούσκωμα!σημειώνω ποτέ πάω τουαλέτα γτ ξεχνάω 

2 ώρες πρίν, Didimaki13 είπε:

Το Μητέρα που θα γεννήσω έχει τέτοια πολιτική.

Καλημέρα κορίτσια, χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά και σε όσους γιορτάζουν!

@Zwitsa30 @Xioni @Νικολέτα 29 Καλώς ήρθατε στην παρέα μας! Με το καλό τα μωράκια σας!

Είσαι σίγουρη για το μητέρα; Εκεί γεννήθηκε η ανήψια μου πριν χρόνια βέβαια κ δεν μπηκε καθόλου !Για το Ρέα έλεγα εγώ.. 

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , Vasso87 είπε:

Είσαι σίγουρη για το μητέρα; Εκεί γεννήθηκε η ανήψια μου πριν χρόνια βέβαια κ δεν μπηκε καθόλου !Για το Ρέα έλεγα εγώ.. 

Έτσι μου είπαν προσφατα, τωρα τι να σου πω. Γεννησε φιλικο μας ζευγαρι διδυμα το ενα 2.200 μπηκε θερμοκοιτίδα το αλλο 2.600 δεν μπηκε. Εγω θα κανω αυτες τις ερωτησεις την αλλη εβδομαδα στον γιατρο. 

Επίσης λεω να τον ρωτησω αμοιβή δικια του, ποσο παει το νοσοκομείο, τι θα χρειαστεί να εχω μαζι μου και λεω αρχες 8ου να εχω και την βαλιτσα ετοιμη γιατι με τα διδυμα ποτε δεν ξερεις. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 42 λεπτά , marilia35 είπε:

Τι εννοούσε  κορίτσι μου ο γιατρός σου αν κάνεις κάτι θα σε βάλει πάλι μέσα?

Είχα κ γω δυσκοιλιότητα 6 μέρες κ μου έχει πει ο γιατρός στις 3 μέρες να πίνω ντουφαλακ!το αγόρασα Σάββατο είπα θα περιμένω κ Κυριακή τελικά πήγα χτες τουαλέτα μέχρι να πάω μου ερχόταν να σκάσω είχα φούσκωμα!σημειώνω ποτέ πάω τουαλέτα γτ ξεχνάω 

Και καλά να είμαι ήρεμη...να μην αρρωστήσω ξανά...να μην σηκώνω βάρη...τέτοια. 

Του λέω και εγώ , όργια κάνω κάθε βράδυ!

Η τουαλέτα φίλε, είναι ένα τεράστιο κομμάτι προβλήματος. Ελπίζω να το φτιάξω...ειλικρινά. 

Εμένα μου έχει πει και υπόθετα. Και τώρα μου είπε βάλε δύο υπόθετα μαζί να πας. 

πρίν από 12 λεπτά , Didimaki13 είπε:

Έτσι μου είπαν προσφατα, τωρα τι να σου πω. Γεννησε φιλικο μας ζευγαρι διδυμα το ενα 2.200 μπηκε θερμοκοιτίδα το αλλο 2.600 δεν μπηκε. Εγω θα κανω αυτες τις ερωτησεις την αλλη εβδομαδα στον γιατρο. 

Επίσης λεω να τον ρωτησω αμοιβή δικια του, ποσο παει το νοσοκομείο, τι θα χρειαστεί να εχω μαζι μου και λεω αρχες 8ου να εχω και την βαλιτσα ετοιμη γιατι με τα διδυμα ποτε δεν ξερεις. 

Να τα έχεις όλα έτοιμα κορίτσι μου.

Εγώ θα ξεκινήσω σε δύο εβδομάδες.

Από τις 32 και μετά θέλω να είναι όλα έτοιμα!

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

πρίν από 36 λεπτά , Didimaki13 είπε:

Ναι ναι καλά θα κάνεις! Πες μας κ σε εμάς όταν μάθεις!

πρίν από 23 λεπτά , iwanna24 είπε:

Και καλά να είμαι ήρεμη...να μην αρρωστήσω ξανά...να μην σηκώνω βάρη...τέτοια. 

Του λέω και εγώ , όργια κάνω κάθε βράδυ!

Η τουαλέτα φίλε, είναι ένα τεράστιο κομμάτι προβλήματος. Ελπίζω να το φτιάξω...ειλικρινά. 

Εμένα μου έχει πει και υπόθετα. Και τώρα μου είπε βάλε δύο υπόθετα μαζί να πας. 

Να τα έχεις όλα έτοιμα κορίτσι μου.

Εγώ θα ξεκινήσω σε δύο εβδομάδες.

Από τις 32 και μετά θέλω να είναι όλα έτοιμα!

Χαχαχαχαχα!το ντουφαλακ δν σου έκανε δουλειά?

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , iwanna24 είπε:

Σήμερα το ξεκίνησα...πας αμέσως με αυτό;

Το ήπια αλλά δεν βλέπω διάφορα!

Χρόνια πολλά! Και πολλά περαστικά σου.

ειναι και η ακινησία και η προγεστερονη που δεν βοηθούν με την δυσκοιλιότητα. Αν παίρνεις σίδηρο τότε ακόμα χειροτερα.

Δεν πας αμέσως με το ντουφαλακ ή το effecol (εγώ προτίμησα το δεύτερο). Τα παίρνεις καθημερινά για να στρώσει σταδιακά το έντερο 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 25 λεπτά , Dream85 είπε:

Χρόνια πολλά! Και πολλά περαστικά σου.

ειναι και η ακινησία και η προγεστερονη που δεν βοηθούν με την δυσκοιλιότητα. Αν παίρνεις σίδηρο τότε ακόμα χειροτερα.

Δεν πας αμέσως με το ντουφαλακ ή το effecol (εγώ προτίμησα το δεύτερο). Τα παίρνεις καθημερινά για να στρώσει σταδιακά το έντερο 

Μακάρι να φτιάξει.

Διότι επιβαρύνει πολύ τους κολικούς και με πιάνει πόνος αριστερά...

Σάββατο δεν μπορούσα να κουνήσω από τον πόνο!

fH1Pp2.png

31 minutes ago, iwanna24 said:

Μακάρι να φτιάξει.

Διότι επιβαρύνει πολύ τους κολικούς και με πιάνει πόνος αριστερά...

Σάββατο δεν μπορούσα να κουνήσω από τον πόνο!

Εμάς μας μούτζωσε κάποιος.. 

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Μίλησα κ με τον γιατρό και μου είπε ό, τι κ εσείς. 

Γειά σας!! Τι κανετε;; Βλέπω μιλάτε για δυσκοιλιοτητακαι σίδηρο!Εγώ παίρνω τον ferreluc,είναι σε σκόνη,το πίνω και πάω αμέσως τουαλέτα χωρίς καμίαδυσκολια μαλιστα!Δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό. Και στον γιατρό φαίνεται περίεργο.

Το Μητερα όπως και όλα τα μαιευτήρια έχουν αναρτήσει τις τιμές τους στο ίντερνετ και για φτ και για κτ. Βέβαια αφορούν τη μονή κύηση,δεν ξερω αν διαφοροποιειται στα διδυμα!!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, iwanna24 είπε:

Σήμερα το ξεκίνησα...πας αμέσως με αυτό;

Το ήπια αλλά δεν βλέπω διάφορα!

Εγώ στην.πρωτη κύηση είχα πιει δύο φορές κ.πηγα!ο γιατρός μου όμως μου λέει μπορεί να θέλει κ 3 μέρες να το πίνεις!αν τρως καρότο φάε τριμμένο με αρκετό ελαιόλαδο κ λεμόνι με βοηθά πολύ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...