Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 3

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

30 minutes ago, enjoy said:

:lol: πλάκα εχετε

Επιτέλους λέμε και καμία μαλάκια να γελάσουμε 

@iwanna24 amore mio

wraio didimo έχουμε εδώ και το @Evaki19 μας πειραχτηρι βγήκε..  χεχεχε μπράβο ρε κοριτσια χιούμορ θέλει η ζωή... να λέμε και βλακειουλες να γελάμε λίγο...

αργησα να ξεδιπλωθώ αλλα ναι!!

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

21 minutes ago, enjoy said:

Κορίτσια εσείς με τα μπιχλιμπίδια αχαχαχ τα ειδατε και εσείς η μόνο ο γιατρός?? Έχω πάθει μπλακ άουτ από τις αυχενικες δεν θυμάμαι τι βλέπουμε..  Την β επιπέδου θυμαμαι που βλέπουμε όργανα πολλα και βαζει και ντοπλερ εγχρωμο και φαινεται το μουτράκι πεντακαθαρα και τα μπιχλιμπίδια καραφαινονται... αχχαχαχα 

Εγώ τα είδα, ναι! Στο πλάνο που βλέπαμε από κάτω τα ποδαράκια, ένα σετάκι υπήρχε ανάμεσα, χαχαχαχα κ εκεί τον ρώτησα κ μου λέει, μαλλον για αγόρι φαίνεται. Εχω κανει κ σκρινσοτ απο το βιντεακι.

• Μου αρέσει 1

36 minutes ago, VDald said:

Χθες στην εξεταση ήμουν υποτίθεται 12+2 αλλά τελικά με έδειξε 12+4. Μια χαρά είναι - νομίζω θα φανεί κανονικά! 

Μηπως θυμασαι κ τι ωρα εγινε η πραξη μηπως συγχρονιστηκαμε κ εκει; :D:D

Κάτσε να σκεφτώ.....κι εγώ 12+2 ημουν χτες.... ξέρω οτι ήταν Κυριακή νομίζω βραδάκι μετα τις 10:30 με 12:30 καπου εκεί!! χαχαχαχα

• Χαχα 2

18 minutes ago, Evaki19 said:

Κάτσε να σκεφτώ.....κι εγώ 12+2 ημουν χτες.... ξέρω οτι ήταν Κυριακή νομίζω βραδάκι μετα τις 10:30 με 12:30 καπου εκεί!! χαχαχαχα

Χαχαχαα με έκανες κ γέλασα ρε συ! Εμένα ήταν Σάββατο απογευματάκι, στο διάλειμμα της δουλειάς, χαχαχαχαχαχ!! Κ εκείνη την ημέρα ήταν και η τελευταία. Χωρίς να ξέρω πως είμαι έγκυος, δεν ήθελα καθόλου. Και συνεχίζω να μην θέλω (ας πρόσεχε, χαχαχαχ)

30 minutes ago, enjoy said:

Κορίτσια εσείς με τα μπιχλιμπίδια αχαχαχ τα ειδατε και εσείς η μόνο ο γιατρός?? Έχω πάθει μπλακ άουτ από τις αυχενικες δεν θυμάμαι τι βλέπουμε..  Την β επιπέδου θυμαμαι που βλέπουμε όργανα πολλα και βαζει και ντοπλερ εγχρωμο και φαινεται το μουτράκι πεντακαθαρα και τα μπιχλιμπίδια καραφαινονται... αχχαχαχα 

Εμας ετυχε με το που εβαλε το μηχανημα να ειναι απο κατω το μωρο και το ειδα κι εγώ που δεν καταλαβαινω ποτε χριστό στον υπερηχο και μου τα εξηγει παντα ο αντρας μου. Και μετα γυρναει και ειδαμε το πουλακι του πεντακαθαρα. Δηλαδη αφού το ειδα εγώ ειναι σίγουρα αγόρι!χαχαχα Αλλα εξαρταται και ποτε θα την κανεις την αυχενικη. Αν πας πχ 11η εβδομαδα δυσκολα θα εισαι σιγουρη. Αν πας απο 13 και μετα σιγουρα θα ξερεις τι ειναι. Τωρα εμας ετυχε και το ειδαμε καθαρα. Στην κορη μου μας ειχε πει 70% αγορι 30% κοριτσι και ενα μηνα μετα μας ειπε κοριτσι. Εκει που φαινοταν σαν πουλακι ηταν ο ομφαλιος λωρο τελικα.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

On 21/12/2021 at 11:42 ΜΜ, enjoy είπε:

Εγώ είμαι υπέρ της καισαρικης όπου χρειάζεται!!! Οχι να γινεται πανακεια!!

Είναι οι κρίσεις πανικού αιτία για καισαρική? Καλυτερα ενας ψχολογολος η ψυχίατρος θα ξέρει..  Ένας γυναικολόγος δεν νομίζω να ξέρει... απλά θα προτιμάει την εύκολη λύση τη  νάρκωση...λεω εγώ τώρα...

Εάν έχεις κρίσεις πανικου και σε πιάσουν εκείνη την ώρα με τους πονους η στην προσπαθεια πανω μετά θα προβουν σε καισαρική τομή και ολική ναρκωση άρα θα έχεις ταλαιπωρηθει όσο τίποτα άλλο. Η καισαρική δεν είναι ναρκωση ολική ξυπνια είσαι. 

• Μου αρέσει 1

48 minutes ago, Dimi84 said:

Εάν έχεις κρίσεις πανικου και σε πιάσουν εκείνη την ώρα με τους πονους η στην προσπαθεια πανω μετά θα προβουν σε καισαρική τομή και ολική ναρκωση άρα θα έχεις ταλαιπωρηθει όσο τίποτα άλλο. Η καισαρική δεν είναι ναρκωση ολική ξυπνια είσαι. 

Ναι, είναι σίγουρα πιο ασφαλής οδός.. Σε ευχαριστω!

6 ώρες πρίν, Martinaa είπε:

Έκανες φυσιολογικό τοκετό δηλαδή;;;

θα ήθελα πολύ να προσπαθήσω για vbac, δε το έχω συζητήσει ακόμα με το γιατρό μου. Τότε θυμάμαι μου είχε πει την επόμενη φορά θα παμε Vbac. Βέβαια όσο και να τον λατρεύω δεν ξέρω αν είναι εξειδικευμένος πάνω σε αυτό. Θα τον ρωτήσω να δω τι θα μου πει. Πως καταλαβαίνεις ότι ο γιατρός είναι κατάλληλος για κάτι τέτοιο;;

Σχετικά με τη πλαστική που σου έγραψα. Στο σημείο της τομής δεν είχα ράμματα. Είχα μια επουλωμένη γραμμή από τη πρώτη μέρα που μου είπε ότι μπορώ να κάνω μπάνιο κανονικά και να πιάνω το σημείο χωρίς πρόβλημα. 
Τοτε μου είχε πει ότι πλέον έτσι γίνεται. Βέβαια γνωστή μου που γέννησε είχε ράμματα και ταλαιπωρήθηκε πολύ οποτε δε κατάλαβα και πολύ τι έγινε με εμένα  :/

Οχι,καισαρικη έκανα τελικά!! Υπάρχουν εξειδικευμένοι γιατροί για κάτι τέτοιο. Πολλοί βέβαια λένε ότι αναλαμβάνουν αλλά στο τέλος εκεινη την κρίσιμη ώρα,πετάνε 2,3 δικαιολογίες και βάζουν καισαρικη.

Καλημέρα πέρα ως πέρα..

Ξύπνησα με εμετό πάλι ναι...

Το βρήκε η αγαπημένη @enjoy

Αχ μωρέ δεν ξέρω...καλά νιώθω πάρα θα σωματικά...

Εγώ στην κόρη έκανα αυχενική 12 και 2 νομίζω...όλα τα είδαμε...

Τώρα είμαι στην 10η βδομάδα...

Πιθανολογώ μέσα του μήνα να δω το σκατό και επιτέλους ίσως είμαι και καλύτερα σωματικά...

Κοπελες με εμετούς, με τα φάρμακα τι κάνετε;

Συχνά, παίρνω ένα χάπι, μετά κάνω εμετό.

Κάποιες φορές δεν τα παίρνω καθόλου γιατί δεν αντέχω...

Ευτυχώς δεν ξερναω και την ένεση!

Τέλος πάντων... περιμενω μια μια τις αυχενικες σας... Να παίρνουμε ανάσες...

Μετά το δεύτερο τρίμηνο περνάει καλά.

Δεν θα έχουμε θέματα με έντονα συμπτώματα κτλ...κοιμόμαστε καλά...η κοιλιά δεν είναι ακόμα τεράστια. Γενικά, περνάει μπάλα ❤️

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

πρίν από 55 λεπτά , iwanna24 είπε:

Καλημέρα πέρα ως πέρα..

Ξύπνησα με εμετό πάλι ναι...

Το βρήκε η αγαπημένη @enjoy

Αχ μωρέ δεν ξέρω...καλά νιώθω πάρα θα σωματικά...

Εγώ στην κόρη έκανα αυχενική 12 και 2 νομίζω...όλα τα είδαμε...

Τώρα είμαι στην 10η βδομάδα...

Πιθανολογώ μέσα του μήνα να δω το σκατό και επιτέλους ίσως είμαι και καλύτερα σωματικά...

Κοπελες με εμετούς, με τα φάρμακα τι κάνετε;

Συχνά, παίρνω ένα χάπι, μετά κάνω εμετό.

Κάποιες φορές δεν τα παίρνω καθόλου γιατί δεν αντέχω...

Ευτυχώς δεν ξερναω και την ένεση!

Τέλος πάντων... περιμενω μια μια τις αυχενικες σας... Να παίρνουμε ανάσες...

Μετά το δεύτερο τρίμηνο περνάει καλά.

Δεν θα έχουμε θέματα με έντονα συμπτώματα κτλ...κοιμόμαστε καλά...η κοιλιά δεν είναι ακόμα τεράστια. Γενικά, περνάει μπάλα ❤️

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!

Κορίτσι μου εγώ κάνω εμετό στην ιδέα των χαπιών κ τι κάνω!περνώ τα χάπια κ το νερό πάω στο μπάνιο κάνω εμετό κ το πίνω μετά!αφού έχω κάνει εμετό έχω ξαλαφρώσει οπότε το πίνω καπάκι κ είμαι καλά!έτσι δν φεύγει κ το χάπι η δραστική ουσία!τις βιταμίνες κ γω κάνω τον Αλέκο κάποιες φορές κ δν τις πίνω 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Ας παραπονεθω κι εγώ λίγο... Αυτές οι ενέσεις inohep πονάνε ρε, η κοιλιά μου έχει πλέον τατουάζ μπλε τελίτσες. Κλαψ! Πρέπει λέτε να τις παίρνω σε όλη την εγκυμοσύνη; μάλλον ε; 

πρίν από 24 λεπτά , electra2021 είπε:

Ας παραπονεθω κι εγώ λίγο... Αυτές οι ενέσεις inohep πονάνε ρε, η κοιλιά μου έχει πλέον τατουάζ μπλε τελίτσες. Κλαψ! Πρέπει λέτε να τις παίρνω σε όλη την εγκυμοσύνη; μάλλον ε; 

Στην αρχή έτσι είναι...μέχρι να το μάθεις...μετά θα γίνεται αυτόματα...ντάξει και εγώ μπλε είμαι. Ξεχάσατε φωτό κοιλιτσες.

Εμένα δεν είναι καν μπλε...γεμίζω μελανιές...όμως σκέψου...ένα ανθρωπάκι...όλα θα πάνε καλα...

Της υπομονής η φάση :-P

• Μου αρέσει 2

fH1Pp2.png

42 minutes ago, iwanna24 said:

Στην αρχή έτσι είναι...μέχρι να το μάθεις...μετά θα γίνεται αυτόματα...ντάξει και εγώ μπλε είμαι. Ξεχάσατε φωτό κοιλιτσες.

Εμένα δεν είναι καν μπλε...γεμίζω μελανιές...όμως σκέψου...ένα ανθρωπάκι...όλα θα πάνε καλα...

Της υπομονής η φάση :-P

Καλά, ναι, ας μείνει αυτό και να είναι καλά, και δε με νοιάζει! Εγώ έχω φοβια με τις βελόνες, για καλή μου τύχη, δε μπορώ να το κάνω. Ο άντρας μου το κάνει και κοιτάω αλλού! Κι αυτός δεν πολυαντεχει βέβαια. Κάθε μέρα στις 9 το βράδυ κλαίμε ομαδικώς :-P

πρίν από 51 λεπτά , electra2021 είπε:

Εγώ τις έκανα ως τον 5 μήνα της κύησης λόγω εξωσωματικής!σε αρκετές περιπτώσεις γίνεται ως το τέλος!στην αρχή μελανιαζα κ γω μετά όχι!πιθανόν να μην  το κάνεις αλλά το αναφέρω μόλις την κάνεις την ένεση  μην το τρίβεις το σημείο με το βαμβακι

4 ώρες πρίν, enjoy είπε:

Πάει πέρασε... τι σημασία έχει Τώρα!! Μπορείς αν σε το επιτρέπει ο γιατρός να κάνεις φυσιολογικά τώρα...

Συμβαίνουν αυτά και η ξαδέλφη μου το έπαθε γτ την έβαλε 38 και το μωρο δεν ήταν έτοιμο ούτε το σωμα να βγει... Και αυτήν του είχε δηλώσει ότι για καισαρική δεν μπαίνει. Και ο γιατρος την φόρτωσε αμέτρητες δόσεις ωοτοκινη ώστε να καταφέρει το ακατόρθωτο.. Χωρίς διαστολή με σκληρό τράχηλο πως να γίνει η δουλειά?? Εγινε φυσιολογικος αλλά μετά Αλλά τόσα φάρμακα πηρε για να ηρεμήσει γτ έκανε σπασμούς...

Κοίτα ο αντρουλης σου δεν χαρηκε την εμπειρία Αλλά σημασία έχει να είσαι καλά εσυ και το μωρο εν τέλει... Ότι έγινε έγινε... 

Στο τώρα τώρα μπορείς να κάνεις τώρα φυσιολογικό... είπαμε... θα αποφασίσετε με τον γιατρό σ αν αναλαμβάνει.. 

Εγώ είμαι υπέρ της Καισαριανής μετά από καισαρική γιατί έχω επηρεαστεί από τα παρακατω: από κοριτσι που έκανε καισαρική..  Αφού με σκισανε πάνω θα κάνω το δεύτερο με καισαρική γτ να με.σκισουν και από κάτω από κάτω έστω να μεινω κουκλάκι...

Και 2ον μια μαία που γνώρισα στα μαθηματα ανωδυνου τοκετού μας ειπε (οχι γνωμη της-στην ύλη των μαθημάτων ήταν λέμε τώρα το χέρι μου δεν το βάζω στη φωτια) φανταστείτε την μήτρα σαν μπαλωμενη κάλτσα άμα την μπαλώσεις ειναι σαν την μήτρα με καισαρική... Στην εγκυμοσυνη τσιτωνει η μήτρα τραβιέται η τομη και σην περίπτωση φυσιολογικού φανταστείτε πόση δύναμη ασκείται στην τομη... Σαν μια.μπαλωμενη καλτσα που τραβάς το μπάλωμα εεε δεν έχει πιθανότητες να ξανανοίξει η κάλτσα?? Σίγουρα δεν ανοίγει η μήτρα απλά ταλαιπωρείται χωρίς λόγο... Εγώ πρώτα ο Θεος αν έκανα καισαρική στο 3ο γτ ποτέ δεν ξέρεις... άμα έκανα 4ο θα πήγαινα με καισαρική φαντάζομαι αν δεν το ζήσω δεν μπορώ να ξέρω 100%.

Άσχετο... Ο εμβρυολογος με πήγε από 5/1 Την Αυχενική 29/12 θα ειμαι 12εβδομαδων ακριβώς... εσείς που την κάνατε πόσο είσασταν @Evaki19 Kai @VDald?? Μου ειπε αν δεν εχει καθαρη εικονα θα με ξαναδει!!

Συνήθως μου την κάνει στην 13η για να βλέπει καλά το μωρο Αλλά γεννάει η γυναίκα του και μου το άλλαξε!!! Χα από την άλλη καλύτερα πρωτοχρονιά εύχομαι να έχουμε ευχάριστες ανακοινώσεις να ειναι υγιεστατο Παναγία μου να το γιορτασουμε.. γιορτάζει και ο μεγαλος μου Βασίλειος-Ραφαηλ!! 

Ισχύει ότι λες σημασία έχει να γεννηθεί καλά το μωρό και επίσης πολύ θετικο ότι δεν με ταλαιπώρησε η όλη καισαρική όπως ταλαιπωρεί άλλες γυναίκες!!! 

Τα καλά νέα βέβαια ήταν ότι η περιοχή εκεί κάτω εμεινε ολοκαίνουργια!!!!! (Ας σκέφτομαι το θετικο!!!) 

Τώρα τι θα γίνει σε αυτή την εγκυμοσύνη ο χρόνος θα δείξει!!! Ας πάνε όλα καλά και βλέπουμε !!❤️

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...