Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 3

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

Χαχαχα κάνε την αρχή να ακολουθήσουμε κι εμείς!! 

11 hours ago, VDald said:

Σας ευχαριστούμε όλες κορίτσια! Βήμα βήμα θα το περάσουμε όλες μαζί! 

Οι παλμοι σήμερα στην αυχενική ήταν 168. Στους προηγούμενους υπερηχους δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά ήταν περισσότεροι. 

Σήμερα μου την έκαναν 2 Ιουλίου αντί για 4, χαχαχαχα, πρώτη θα φαω την κρυαδαααα Ευακιιιιι! 

Χαχαχα κάνε την αρχή  να ακολουθήσουμε κι εμείς! Εμένα η κόρη μου εντωμεταξύ έχει γεννηθει 29 Ιουνίου! Φαντάζεστε να γεννηθει και ο μπέμπης την ίδια μερα;;

10 hours ago, Martinaa said:

Γεια σας κορίτσια! Όλη μέρα δε μπηκα έτρεχα για τα ψώνια τον Χριστουγέννων και πήγα και για την 3η δόση! Όλα καλά προς το παρόν, ούτε καν το χέρι μου δε με πονάει ιδιαίτερα! 

Κοριτσια εμένα η εμπειρία της γεννάς μου άφησε τραύμα για πολύ καιρό, όπως και μια απογοήτευση που δεν «κατάφερα» να προχωρήσω σε φυσιολογικό τοκετό. 

Μπηκα με πρόκληση τοκετού στις 38 βδομαδες γιατί το μωρό σταμάτησε να μεγαλωνει(πηγαίναμε και τον παρακολουθούσαμε κάθε 3 μέρες τότε).

Ξεκίνησε η πρόκληση και δεν καταλάβαινα τπτ γενικά. Μετά από 1-1.30 ώρα μου έκαναν επισκληρίδειο. Εντομεταξυ κάθε μια ώρα ερχόταν και με πασπάτευε ο γιατρός μου προσπαθώντας να μου σπάσει τα νερά και δε ξέρω κι εγώ τι. Μάταια όμως όλα αυτά, έφερε άλλες 2 από το νοσοκομείο με «λεπτό» χέρι μήπως τα κατάφερναν καλυτερα αλλά τπτ. Είχαν περάσει 9 ώρες χωρίς την παραμικρή πρόοδο και μου είπαν ότι θα πάμε για καισαρική και άρχισαν να τρέχουν τα δάκρυα κορόμηλο 1ον που δε θα είχα μαζί μου τον άντρα μου να το ζήσουμε όπως το είχα φανταστεί και 2ον ένιωσα ανίκανη εκείνη τη στιγμή ότι δε μπορούσε το σώμα μου να ανταπεξέλθει σε όλο αυτό. 

Αυτό που κρατησα ήταν που μου έλεγε ότι δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο, τόσο σκληρό τράχηλο…!!! Ειχε καμία σας παρόμοια εμπειρία;;;;;; 

Μπηκα για καισαρική η εμπειρία και τα όσα ένιωθα εκείνη την ώρα δε μου άρεσε καθόλου αλλά για να μη γεμίζω αρνητικά συναίσθηματα όλες τις εγκυουλες μέσα σε όλο αυτό ήταν σα να μην έκανα καισαρική! Την επόμενη μέρα σηκώθηκα έπιανα το σημείο της τομής και ήταν κλειστό γιατί μου έκανε πλαστική, ούτε τραβήγματα ούτε τπτ μου ειπε ο γιατρός θα σηκωθείς και θα κανεις ότι θες και όντως έτσι ήταν δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου..! 

Παρόλα αυτά θα ήθελα πολύ να ζήσω τον φυσιολογικό τοκετό αυτή τη φορά μαζί με τον αντρουλη μου αλλά κάτι μου λέει ότι το σωμα μου δε θα τα καταφέρει πάλι. 

Σιγουρα εκείνη τη στιγμή το πιο ασφαλές ήταν να γεννηθεί το μωρό με οποιο τρόπο!!!!

Περιμενω να ακούσω τις εμπειριες σας 

Καμία απογοήτευση να μη νιώθεις μην το ξανα ακούσω αυτό!! Σκέψου απλά οτι αν ζουσαμε σε αλλες εποχές το πιθανότερο ήταν οτι εσύ ή το μωρο θα είχατε κινδυνέψει μην πω κάτι αλλο. Το σώμα μας κανει απο μόνο του ότι καλύτερο μπορεί!! Το μονο που θα μου στοιχιζε κι εμενα ηταν να μην εχω διπλα τον αντρα μου σε αυτό σε καταλαβαινω απολυτα γιατι εγώ τον ειχα και ηταν πραγματικα στηριγμα. Αν και ειχε ασπρισει ο καημενος απο το αγχος του! Κι εγώ εκεινη την ωρα που μου ειπαν για καισαρική ενιωθα τα ιδια ακριβως με σενα. Αλλα οτι ενιωσα εμεινε εκει οταν βγηκα ημουν η πιο χαρουμενη γυναικα σε ολο το κοσμο και ετσι παραμενω στο θεμα αυτό. Δεν το σκεφτηκα δευτερη φορα το χειρουργειο ξανα!! Εμενα δεν ηταν σκληρος ο τραχηλος οχι... απλα ηταν δεμενη στον αστραγαλο και δεν μπορουσε να βγει. Ενώ φαινόταν το κεφαλι της επεστρεφε πισω. Την τραβουσε ο ομφαλιος.

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 hours ago, Martinaa said:

Έκανες φυσιολογικό τοκετό δηλαδή;;;

θα ήθελα πολύ να προσπαθήσω για vbac, δε το έχω συζητήσει ακόμα με το γιατρό μου. Τότε θυμάμαι μου είχε πει την επόμενη φορά θα παμε Vbac. Βέβαια όσο και να τον λατρεύω δεν ξέρω αν είναι εξειδικευμένος πάνω σε αυτό. Θα τον ρωτήσω να δω τι θα μου πει. Πως καταλαβαίνεις ότι ο γιατρός είναι κατάλληλος για κάτι τέτοιο;;

Σχετικά με τη πλαστική που σου έγραψα. Στο σημείο της τομής δεν είχα ράμματα. Είχα μια επουλωμένη γραμμή από τη πρώτη μέρα που μου είπε ότι μπορώ να κάνω μπάνιο κανονικά και να πιάνω το σημείο χωρίς πρόβλημα. 
Τοτε μου είχε πει ότι πλέον έτσι γίνεται. Βέβαια γνωστή μου που γέννησε είχε ράμματα και ταλαιπωρήθηκε πολύ οποτε δε κατάλαβα και πολύ τι έγινε με εμένα  :/

Ναι κι εμενα ετσι ειναι η τομη μου. Τα ραμματα σε εμας ηταν εσωτερικά γι αυτό. Στη διπλανη μου ηταν εξωτερικα και επρεπε να ξανα παει για να της τα κοψουν. Ομως εμενα αυτό δεν μου πηρε τον πονο πονουσα και πολυ μάλιστα. Τωρα πλεον δεν φαινεται τιποτα σε εκεινη το σημειο.

Εμένα ειναι εξειδικευμένος στο vbac και μαλιστα πολυ καλός. Και με ρώτησε τι θελω να κανω και του ειπα εννοειται για vbac. Ομως επειδη οπως ειχαμε δει εχω πολυ στενη λεκάνη, πρεπει το μωρο να ειναι μικρό και να εχει παρει την καταλληλη θεση. Οποτε αυτά θα τα δουμε προς το τέλος. Δηλαδη θα το ηθελα παρα πολυ να κανω vbac!!

• Μου αρέσει 1

10 hours ago, Polly1 said:

Είδαμε και εμένα με τον πιο ακατάλληλο τραχηλο πόσο φυσιολογικά γέννησα!! Και η καισαρικη μου ήταν χάλια εμένα. Τι εννοείς σου έκανε πλαστικη; Για να μην πονας; Ο γυναικολόγος στο κανει;; Θα προσπαθήσεις για vbac; Έχεις εξειδικευμένο γιατρό γι αυτο; Εγω θέλω να κάνω αυχενική πρώτα να δω ότι όλα είναι καλά,να δω τι θα γίνει και με ενδεχόμενη περιδεση ( γιατί έχω κι αυτό εγω) και μετα θα ψάξω για vbac,να δω αν πληρω τις προϋποθέσεις αρχικά!!

Κοριτσια,μπράβο,μόνο ευχάριστα νέα να έχετε!! Αν δε βαριέστε,πατήστε  υπολογισμος φυλου astrofengshui . gr να δούμε ας σας βγάζει αγοράκι!! Στις μισές γνωστές μου βγαίνει σωστο και στις άλλες όχι,αν και λένε είναι το πιο αξιόπιστο μπακαλιστικο μέσο!! Χαχαχα

Καλημέρα! Το έκανα κ μου βγάζει αγόρι, χχαχαχα! Έπεσε μέσα από ο, τι φαίνεται :x

• Μου αρέσει 1

31 minutes ago, VDald said:

Καλημέρα! Το έκανα κ μου βγάζει αγόρι, χχαχαχα! Έπεσε μέσα από ο, τι φαίνεται :x

Εμενα παλι μου βγάζει κορίτσι!! Αλλα έβαλα και τα στοιχεία της κόρης μου και μου βγάζει οτι ειναι αγόρι οπότε μαλλον εξω έπεσε!! χαχχαχαχ

• Χαχα 1

1 hour ago, Evaki19 είπε:

Ναι κι εμενα ετσι ειναι η τομη μου. Τα ραμματα σε εμας ηταν εσωτερικά γι αυτό. Στη διπλανη μου ηταν εξωτερικα και επρεπε να ξανα παει για να της τα κοψουν. Ομως εμενα αυτό δεν μου πηρε τον πονο πονουσα και πολυ μάλιστα. Τωρα πλεον δεν φαινεται τιποτα σε εκεινη το σημειο.

Εμένα ειναι εξειδικευμένος στο vbac και μαλιστα πολυ καλός. Και με ρώτησε τι θελω να κανω και του ειπα εννοειται για vbac. Ομως επειδη οπως ειχαμε δει εχω πολυ στενη λεκάνη, πρεπει το μωρο να ειναι μικρό και να εχει παρει την καταλληλη θεση. Οποτε αυτά θα τα δουμε προς το τέλος. Δηλαδη θα το ηθελα παρα πολυ να κανω vbac!!

Καλημέραααα!!! Τι είναι το vbac ρε κορίτσια!! Σαν πρωτάρα είμαι ανίδεη!! Για να ξέρω να το συζητήσω και εγώ με τον γιατρό μου? Πότε το κάνουν στην καισαρική?

Διαφημίσεις

24 minutes ago, Xrisaaaaaa said:

Καλημέραααα!!! Τι είναι το vbac ρε κορίτσια!! Σαν πρωτάρα είμαι ανίδεη!! Για να ξέρω να το συζητήσω και εγώ με τον γιατρό μου? Πότε το κάνουν στην καισαρική?

To vbac ειναι οταν στην προηγουμενη εγκυμοσυνη εχεις γεννησει με καισαρική και στην επόμενη γεννας φυσιολογικά. Σαν πρωτάρα δεν σε απασχολεί ακόμα! (Vaginal birth after cesarean σημαίνουν τα αρχικά)

πρίν από 18 λεπτά , Evaki19 είπε:

To vbac ειναι οταν στην προηγουμενη εγκυμοσυνη εχεις γεννησει με καισαρική και στην επόμενη γεννας φυσιολογικά. Σαν πρωτάρα δεν σε απασχολεί ακόμα! (Vaginal birth after cesarean σημαίνουν τα αρχικά)

Αααα!!! Μάλιστα

12 ώρες πρίν, Martinaa είπε:

Γεια σας κορίτσια! Όλη μέρα δε μπηκα έτρεχα για τα ψώνια τον Χριστουγέννων και πήγα και για την 3η δόση! Όλα καλά προς το παρόν, ούτε καν το χέρι μου δε με πονάει ιδιαίτερα! 

Κοριτσια εμένα η εμπειρία της γεννάς μου άφησε τραύμα για πολύ καιρό, όπως και μια απογοήτευση που δεν «κατάφερα» να προχωρήσω σε φυσιολογικό τοκετό. 

Μπηκα με πρόκληση τοκετού στις 38 βδομαδες γιατί το μωρό σταμάτησε να μεγαλωνει(πηγαίναμε και τον παρακολουθούσαμε κάθε 3 μέρες τότε).

Ξεκίνησε η πρόκληση και δεν καταλάβαινα τπτ γενικά. Μετά από 1-1.30 ώρα μου έκαναν επισκληρίδειο. Εντομεταξυ κάθε μια ώρα ερχόταν και με πασπάτευε ο γιατρός μου προσπαθώντας να μου σπάσει τα νερά και δε ξέρω κι εγώ τι. Μάταια όμως όλα αυτά, έφερε άλλες 2 από το νοσοκομείο με «λεπτό» χέρι μήπως τα κατάφερναν καλυτερα αλλά τπτ. Είχαν περάσει 9 ώρες χωρίς την παραμικρή πρόοδο και μου είπαν ότι θα πάμε για καισαρική και άρχισαν να τρέχουν τα δάκρυα κορόμηλο 1ον που δε θα είχα μαζί μου τον άντρα μου να το ζήσουμε όπως το είχα φανταστεί και 2ον ένιωσα ανίκανη εκείνη τη στιγμή ότι δε μπορούσε το σώμα μου να ανταπεξέλθει σε όλο αυτό. 

Αυτό που κρατησα ήταν που μου έλεγε ότι δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο, τόσο σκληρό τράχηλο…!!! Ειχε καμία σας παρόμοια εμπειρία;;;;;; 

Μπηκα για καισαρική η εμπειρία και τα όσα ένιωθα εκείνη την ώρα δε μου άρεσε καθόλου αλλά για να μη γεμίζω αρνητικά συναίσθηματα όλες τις εγκυουλες μέσα σε όλο αυτό ήταν σα να μην έκανα καισαρική! Την επόμενη μέρα σηκώθηκα έπιανα το σημείο της τομής και ήταν κλειστό γιατί μου έκανε πλαστική, ούτε τραβήγματα ούτε τπτ μου ειπε ο γιατρός θα σηκωθείς και θα κανεις ότι θες και όντως έτσι ήταν δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου..! 

Παρόλα αυτά θα ήθελα πολύ να ζήσω τον φυσιολογικό τοκετό αυτή τη φορά μαζί με τον αντρουλη μου αλλά κάτι μου λέει ότι το σωμα μου δε θα τα καταφέρει πάλι. 

Σιγουρα εκείνη τη στιγμή το πιο ασφαλές ήταν να γεννηθεί το μωρό με οποιο τρόπο!!!!

Περιμενω να ακούσω τις εμπειριες σας 

Πάει πέρασε... τι σημασία έχει Τώρα!! Μπορείς αν σε το επιτρέπει ο γιατρός να κάνεις φυσιολογικά τώρα...

Συμβαίνουν αυτά και η ξαδέλφη μου το έπαθε γτ την έβαλε 38 και το μωρο δεν ήταν έτοιμο ούτε το σωμα να βγει... Και αυτήν του είχε δηλώσει ότι για καισαρική δεν μπαίνει. Και ο γιατρος την φόρτωσε αμέτρητες δόσεις ωοτοκινη ώστε να καταφέρει το ακατόρθωτο.. Χωρίς διαστολή με σκληρό τράχηλο πως να γίνει η δουλειά?? Εγινε φυσιολογικος αλλά μετά Αλλά τόσα φάρμακα πηρε για να ηρεμήσει γτ έκανε σπασμούς...

Κοίτα ο αντρουλης σου δεν χαρηκε την εμπειρία Αλλά σημασία έχει να είσαι καλά εσυ και το μωρο εν τέλει... Ότι έγινε έγινε... 

Στο τώρα τώρα μπορείς να κάνεις τώρα φυσιολογικό... είπαμε... θα αποφασίσετε με τον γιατρό σ αν αναλαμβάνει.. 

Εγώ είμαι υπέρ της Καισαριανής μετά από καισαρική γιατί έχω επηρεαστεί από τα παρακατω: από κοριτσι που έκανε καισαρική..  Αφού με σκισανε πάνω θα κάνω το δεύτερο με καισαρική γτ να με.σκισουν και από κάτω από κάτω έστω να μεινω κουκλάκι...

Και 2ον μια μαία που γνώρισα στα μαθηματα ανωδυνου τοκετού μας ειπε (οχι γνωμη της-στην ύλη των μαθημάτων ήταν λέμε τώρα το χέρι μου δεν το βάζω στη φωτια) φανταστείτε την μήτρα σαν μπαλωμενη κάλτσα άμα την μπαλώσεις ειναι σαν την μήτρα με καισαρική... Στην εγκυμοσυνη τσιτωνει η μήτρα τραβιέται η τομη και σην περίπτωση φυσιολογικού φανταστείτε πόση δύναμη ασκείται στην τομη... Σαν μια.μπαλωμενη καλτσα που τραβάς το μπάλωμα εεε δεν έχει πιθανότητες να ξανανοίξει η κάλτσα?? Σίγουρα δεν ανοίγει η μήτρα απλά ταλαιπωρείται χωρίς λόγο... Εγώ πρώτα ο Θεος αν έκανα καισαρική στο 3ο γτ ποτέ δεν ξέρεις... άμα έκανα 4ο θα πήγαινα με καισαρική φαντάζομαι αν δεν το ζήσω δεν μπορώ να ξέρω 100%.

Άσχετο... Ο εμβρυολογος με πήγε από 5/1 Την Αυχενική 29/12 θα ειμαι 12εβδομαδων ακριβώς... εσείς που την κάνατε πόσο είσασταν @Evaki19 Kai @VDald?? Μου ειπε αν δεν εχει καθαρη εικονα θα με ξαναδει!!

Συνήθως μου την κάνει στην 13η για να βλέπει καλά το μωρο Αλλά γεννάει η γυναίκα του και μου το άλλαξε!!! Χα από την άλλη καλύτερα πρωτοχρονιά εύχομαι να έχουμε ευχάριστες ανακοινώσεις να ειναι υγιεστατο Παναγία μου να το γιορτασουμε.. γιορτάζει και ο μεγαλος μου Βασίλειος-Ραφαηλ!! 

• Μου αρέσει 4

29 minutes ago, enjoy said:

Πάει πέρασε... τι σημασία έχει Τώρα!! Μπορείς αν σε το επιτρέπει ο γιατρός να κάνεις φυσιολογικά τώρα...

Συμβαίνουν αυτά και η ξαδέλφη μου το έπαθε γτ την έβαλε 38 και το μωρο δεν ήταν έτοιμο ούτε το σωμα να βγει... Και αυτήν του είχε δηλώσει ότι για καισαρική δεν μπαίνει. Και ο γιατρος την φόρτωσε αμέτρητες δόσεις ωοτοκινη ώστε να καταφέρει το ακατόρθωτο.. Χωρίς διαστολή με σκληρό τράχηλο πως να γίνει η δουλειά?? Εγινε φυσιολογικος αλλά μετά Αλλά τόσα φάρμακα πηρε για να ηρεμήσει γτ έκανε σπασμούς...

Κοίτα ο αντρουλης σου δεν χαρηκε την εμπειρία Αλλά σημασία έχει να είσαι καλά εσυ και το μωρο εν τέλει... Ότι έγινε έγινε... 

Στο τώρα τώρα μπορείς να κάνεις τώρα φυσιολογικό... είπαμε... θα αποφασίσετε με τον γιατρό σ αν αναλαμβάνει.. 

Εγώ είμαι υπέρ της Καισαριανής μετά από καισαρική γιατί έχω επηρεαστεί από τα παρακατω: από κοριτσι που έκανε καισαρική..  Αφού με σκισανε πάνω θα κάνω το δεύτερο με καισαρική γτ να με.σκισουν και από κάτω από κάτω έστω να μεινω κουκλάκι...

Και 2ον μια μαία που γνώρισα στα μαθηματα ανωδυνου τοκετού μας ειπε (οχι γνωμη της-στην ύλη των μαθημάτων ήταν λέμε τώρα το χέρι μου δεν το βάζω στη φωτια) φανταστείτε την μήτρα σαν μπαλωμενη κάλτσα άμα την μπαλώσεις ειναι σαν την μήτρα με καισαρική... Στην εγκυμοσυνη τσιτωνει η μήτρα τραβιέται η τομη και σην περίπτωση φυσιολογικού φανταστείτε πόση δύναμη ασκείται στην τομη... Σαν μια.μπαλωμενη καλτσα που τραβάς το μπάλωμα εεε δεν έχει πιθανότητες να ξανανοίξει η κάλτσα?? Σίγουρα δεν ανοίγει η μήτρα απλά ταλαιπωρείται χωρίς λόγο... Εγώ πρώτα ο Θεος αν έκανα καισαρική στο 3ο γτ ποτέ δεν ξέρεις... άμα έκανα 4ο θα πήγαινα με καισαρική φαντάζομαι αν δεν το ζήσω δεν μπορώ να ξέρω 100%.

Άσχετο... Ο εμβρυολογος με πήγε από 5/1 Την Αυχενική 29/12 θα ειμαι 12εβδομαδων ακριβώς... εσείς που την κάνατε πόσο είσασταν @Evaki19 Kai @VDald?? Μου ειπε αν δεν εχει καθαρη εικονα θα με ξαναδει!!

Συνήθως μου την κάνει στην 13η για να βλέπει καλά το μωρο Αλλά γεννάει η γυναίκα του και μου το άλλαξε!!! Χα από την άλλη καλύτερα πρωτοχρονιά εύχομαι να έχουμε ευχάριστες ανακοινώσεις να ειναι υγιεστατο Παναγία μου να το γιορτασουμε.. γιορτάζει και ο μεγαλος μου Βασίλειος-Ραφαηλ!! 

12 και 2! Ναι μωρε το πολυ πολυ ξανα πας!! 

• Ευχαριστώ 1

30 minutes ago, enjoy said:

Χθες στην εξεταση ήμουν υποτίθεται 12+2 αλλά τελικά με έδειξε 12+4. Μια χαρά είναι - νομίζω θα φανεί κανονικά! 

19 minutes ago, Evaki19 said:

12 και 2! Ναι μωρε το πολυ πολυ ξανα πας!! 

Μηπως θυμασαι κ τι ωρα εγινε η πραξη μηπως συγχρονιστηκαμε κ εκει; :D:D

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , VDald είπε:

Μηπως θυμασαι κ τι ωρα εγινε η πραξη μηπως συγχρονιστηκαμε κ εκει; :D:D

:lol: πλάκα εχετε

Επιτέλους λέμε και καμία μαλάκια να γελάσουμε 

@iwanna24 amore mio

wraio didimo έχουμε εδώ και το @Evaki19 μας πειραχτηρι βγήκε..  χεχεχε μπράβο ρε κοριτσια χιούμορ θέλει η ζωή... να λέμε και βλακειουλες να γελάμε λίγο...

• Χαχα 1

πρίν από 19 λεπτά , VDald είπε:

Χωρις μαλακίες δεν παλευεται γενικότερα η ζωή <3

Έτσι και η @iwanna24 έχει πολύ χιούμορ κάτσε να σταματήσουν οι εμετοί της και θα επανέλθει να μαΣ πειράζει...

• Μου αρέσει 1

18 minutes ago, enjoy said:

Έτσι και η @iwanna24 έχει πολύ χιούμορ κάτσε να σταματήσουν οι εμετοί της και θα επανέλθει να μαΣ πειράζει...

Και στην Ιωάννα κ σε όλα τα κορίτσια. Και ίσως να κάνουμε κάποια στιγμή ένα group chat κάπου, να τα λέμε λιγάκι πιο βολικά κ να αλληλοστηριζόμαστε :P

Κορίτσια εσείς με τα μπιχλιμπίδια αχαχαχ τα ειδατε και εσείς η μόνο ο γιατρός?? Έχω πάθει μπλακ άουτ από τις αυχενικες δεν θυμάμαι τι βλέπουμε..  Την β επιπέδου θυμαμαι που βλέπουμε όργανα πολλα και βαζει και ντοπλερ εγχρωμο και φαινεται το μουτράκι πεντακαθαρα και τα μπιχλιμπίδια καραφαινονται... αχχαχαχα 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...