Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

Κορίτσια κ εμείς γυρίσαμε όλα μια χαρά!! Αγοράκι μας είπε εμάς!! Θα τρελαθώ!! Κουνιόταν συνεχώς δεν υπάρχει αυτό! Αλλά καταφέραμε κ είδαμε τα πάντα! Για το εμβόλιο μου είπε να περιμένω μετά την β επιπέδου. Δεν έχει βγει ακόμα απόφαση για την τρίτη δόση. Και με έβαλε σε σκέψεις. Αλλά είπαμε με τον άντρα μου να περιμένουμε και θα δούμε. 

• Μου αρέσει 8

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

19 minutes ago, Evaki19 said:

Κορίτσια κ εμείς γυρίσαμε όλα μια χαρά!! Αγοράκι μας είπε εμάς!! Θα τρελαθώ!! Κουνιόταν συνεχώς δεν υπάρχει αυτό! Αλλά καταφέραμε κ είδαμε τα πάντα! Για το εμβόλιο μου είπε να περιμένω μετά την β επιπέδου. Δεν έχει βγει ακόμα απόφαση για την τρίτη δόση. Και με έβαλε σε σκέψεις. Αλλά είπαμε με τον άντρα μου να περιμένουμε και θα δούμε. 

Μπράβο, τέλεια νεα! Με το καλό να έρθει ο μπέμπης σας!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 20 λεπτά , Evaki19 είπε:

Μπράβο κορίτσι και σε σένα!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 31 λεπτά , Evaki19 είπε:

Συγχαρητήρια. 

Με το καλό το μικρό σας ❤️

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

πρίν από 29 λεπτά , Evaki19 είπε:

Συγχαρητήρια!! Με το καλό!!

Για να δούμε τώρα τις προβλέψεις σύμφωνα με τους παλμούς που λένε πως φαίνεται άμα είναι αγόρι ή κορίτσι... ;-)

Εσείς που είδατε αγοράκια θυμάστε πόσους παλμούς είχε στον πρώτο υπέρηχο το μωράκι;; 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 31 λεπτά , Elenaki30 είπε:

Για να δούμε τώρα τις προβλέψεις σύμφωνα με τους παλμούς που λένε πως φαίνεται άμα είναι αγόρι ή κορίτσι... ;-)

Εσείς που είδατε αγοράκια θυμάστε πόσους παλμούς είχε στον πρώτο υπέρηχο το μωράκι;; 

Εγώ στο γιο μου είχα 182 176 167 τα κοιτούσα πριν λίγες μέρες!τώρα είχα 120 κ 167 όχι τόσο υψηλά νούμερα!πριν την αυχενική αυτα

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, VDald είπε:

Κορίτσια γυρίσαμε! Όλα καλά! Δεν γινόταν καλύτερα μου είπε! Ουφφ... Τι ανακούφιση είναι αυτή! 

Και τα νέα είναι πως ανάμεσα στα ποδαράκια, είχε κάτι μπιχλιμπιδια, χαχαχαα. Μάλλον είναι αγόρι! 

Με το καλό και τα δικά σας αποτελέσματα. 

Τωρα πρέπει να σκεφτώ αν θελω να προχωρήσω σε βιοψια ή αμνιοπαρακέντηση ή dna. Πολλά τα λεφτά ρε παιδιά, πολλά... 

Γιούπι ένα υγιέστατο αγοράκι... τι χαρά  θα έχεις.... αχ όλες να ακούσουμε καλά Νέα εύχομαι!!

πρίν από 55 λεπτά , Evaki19 είπε:

Πάντα καλά πάντα ανθηρα πάντα να είναι γερο δυνατό!!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Evaki19 said:

Χαχα μαζί πάμε εμείς! Συγχαρητήρια!! 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Elenaki30 said:

Βέβαια και θυμάμαι το είχα συγκρατήσει ακριβώς γι αυτόν τον λόγο και σύμφωνα με τους παλμούς έπεσα μέσα! 140 είχε στον πρώτο υπέρηχο! Στον δεύτερο είχε 170 και τώρα 164. 

25 minutes ago, VDald said:

Χαχα μαζί πάμε εμείς! Συγχαρητήρια!! 

Έχουμε και την ίδια πητ!! 

1 hour ago, enjoy said:

Γιούπι ένα υγιέστατο αγοράκι... τι χαρά  θα έχεις.... αχ όλες να ακούσουμε καλά Νέα εύχομαι!!

Πάντα καλά πάντα ανθηρα πάντα να είναι γερο δυνατό!!

Σας ευχαριστούμε όλες κορίτσια! Βήμα βήμα θα το περάσουμε όλες μαζί! 

Οι παλμοι σήμερα στην αυχενική ήταν 168. Στους προηγούμενους υπερηχους δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά ήταν περισσότεροι. 

30 minutes ago, Evaki19 said:

Βέβαια και θυμάμαι το είχα συγκρατήσει ακριβώς γι αυτόν τον λόγο και σύμφωνα με τους παλμούς έπεσα μέσα! 140 είχε στον πρώτο υπέρηχο! Στον δεύτερο είχε 170 και τώρα 164. 

Σήμερα μου την έκαναν 2 Ιουλίου αντί για 4, χαχαχαχα, πρώτη θα φαω την κρυαδαααα Ευακιιιιι! 

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια! Όλη μέρα δε μπηκα έτρεχα για τα ψώνια τον Χριστουγέννων και πήγα και για την 3η δόση! Όλα καλά προς το παρόν, ούτε καν το χέρι μου δε με πονάει ιδιαίτερα! 

Κοριτσια εμένα η εμπειρία της γεννάς μου άφησε τραύμα για πολύ καιρό, όπως και μια απογοήτευση που δεν «κατάφερα» να προχωρήσω σε φυσιολογικό τοκετό. 

Μπηκα με πρόκληση τοκετού στις 38 βδομαδες γιατί το μωρό σταμάτησε να μεγαλωνει(πηγαίναμε και τον παρακολουθούσαμε κάθε 3 μέρες τότε).

Ξεκίνησε η πρόκληση και δεν καταλάβαινα τπτ γενικά. Μετά από 1-1.30 ώρα μου έκαναν επισκληρίδειο. Εντομεταξυ κάθε μια ώρα ερχόταν και με πασπάτευε ο γιατρός μου προσπαθώντας να μου σπάσει τα νερά και δε ξέρω κι εγώ τι. Μάταια όμως όλα αυτά, έφερε άλλες 2 από το νοσοκομείο με «λεπτό» χέρι μήπως τα κατάφερναν καλυτερα αλλά τπτ. Είχαν περάσει 9 ώρες χωρίς την παραμικρή πρόοδο και μου είπαν ότι θα πάμε για καισαρική και άρχισαν να τρέχουν τα δάκρυα κορόμηλο 1ον που δε θα είχα μαζί μου τον άντρα μου να το ζήσουμε όπως το είχα φανταστεί και 2ον ένιωσα ανίκανη εκείνη τη στιγμή ότι δε μπορούσε το σώμα μου να ανταπεξέλθει σε όλο αυτό. 

Αυτό που κρατησα ήταν που μου έλεγε ότι δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο, τόσο σκληρό τράχηλο…!!! Ειχε καμία σας παρόμοια εμπειρία;;;;;; 

Μπηκα για καισαρική η εμπειρία και τα όσα ένιωθα εκείνη την ώρα δε μου άρεσε καθόλου αλλά για να μη γεμίζω αρνητικά συναίσθηματα όλες τις εγκυουλες μέσα σε όλο αυτό ήταν σα να μην έκανα καισαρική! Την επόμενη μέρα σηκώθηκα έπιανα το σημείο της τομής και ήταν κλειστό γιατί μου έκανε πλαστική, ούτε τραβήγματα ούτε τπτ μου ειπε ο γιατρός θα σηκωθείς και θα κανεις ότι θες και όντως έτσι ήταν δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου..! 

Παρόλα αυτά θα ήθελα πολύ να ζήσω τον φυσιολογικό τοκετό αυτή τη φορά μαζί με τον αντρουλη μου αλλά κάτι μου λέει ότι το σωμα μου δε θα τα καταφέρει πάλι. 

Σιγουρα εκείνη τη στιγμή το πιο ασφαλές ήταν να γεννηθεί το μωρό με οποιο τρόπο!!!!

Περιμενω να ακούσω τις εμπειριες σας 

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Martinaa είπε:

Γεια σας κορίτσια! Όλη μέρα δε μπηκα έτρεχα για τα ψώνια τον Χριστουγέννων και πήγα και για την 3η δόση! Όλα καλά προς το παρόν, ούτε καν το χέρι μου δε με πονάει ιδιαίτερα! 

Κοριτσια εμένα η εμπειρία της γεννάς μου άφησε τραύμα για πολύ καιρό, όπως και μια απογοήτευση που δεν «κατάφερα» να προχωρήσω σε φυσιολογικό τοκετό. 

Μπηκα με πρόκληση τοκετού στις 38 βδομαδες γιατί το μωρό σταμάτησε να μεγαλωνει(πηγαίναμε και τον παρακολουθούσαμε κάθε 3 μέρες τότε).

Ξεκίνησε η πρόκληση και δεν καταλάβαινα τπτ γενικά. Μετά από 1-1.30 ώρα μου έκαναν επισκληρίδειο. Εντομεταξυ κάθε μια ώρα ερχόταν και με πασπάτευε ο γιατρός μου προσπαθώντας να μου σπάσει τα νερά και δε ξέρω κι εγώ τι. Μάταια όμως όλα αυτά, έφερε άλλες 2 από το νοσοκομείο με «λεπτό» χέρι μήπως τα κατάφερναν καλυτερα αλλά τπτ. Είχαν περάσει 9 ώρες χωρίς την παραμικρή πρόοδο και μου είπαν ότι θα πάμε για καισαρική και άρχισαν να τρέχουν τα δάκρυα κορόμηλο 1ον που δε θα είχα μαζί μου τον άντρα μου να το ζήσουμε όπως το είχα φανταστεί και 2ον ένιωσα ανίκανη εκείνη τη στιγμή ότι δε μπορούσε το σώμα μου να ανταπεξέλθει σε όλο αυτό. 

Αυτό που κρατησα ήταν που μου έλεγε ότι δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο, τόσο σκληρό τράχηλο…!!! Ειχε καμία σας παρόμοια εμπειρία;;;;;; 

Μπηκα για καισαρική η εμπειρία και τα όσα ένιωθα εκείνη την ώρα δε μου άρεσε καθόλου αλλά για να μη γεμίζω αρνητικά συναίσθηματα όλες τις εγκυουλες μέσα σε όλο αυτό ήταν σα να μην έκανα καισαρική! Την επόμενη μέρα σηκώθηκα έπιανα το σημείο της τομής και ήταν κλειστό γιατί μου έκανε πλαστική, ούτε τραβήγματα ούτε τπτ μου ειπε ο γιατρός θα σηκωθείς και θα κανεις ότι θες και όντως έτσι ήταν δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου..! 

Παρόλα αυτά θα ήθελα πολύ να ζήσω τον φυσιολογικό τοκετό αυτή τη φορά μαζί με τον αντρουλη μου αλλά κάτι μου λέει ότι το σωμα μου δε θα τα καταφέρει πάλι. 

Σιγουρα εκείνη τη στιγμή το πιο ασφαλές ήταν να γεννηθεί το μωρό με οποιο τρόπο!!!!

Είδαμε και εμένα με τον πιο ακατάλληλο τραχηλο πόσο φυσιολογικά γέννησα!! Και η καισαρικη μου ήταν χάλια εμένα. Τι εννοείς σου έκανε πλαστικη; Για να μην πονας; Ο γυναικολόγος στο κανει;; Θα προσπαθήσεις για vbac; Έχεις εξειδικευμένο γιατρό γι αυτο; Εγω θέλω να κάνω αυχενική πρώτα να δω ότι όλα είναι καλά,να δω τι θα γίνει και με ενδεχόμενη περιδεση ( γιατί έχω κι αυτό εγω) και μετα θα ψάξω για vbac,να δω αν πληρω τις προϋποθέσεις αρχικά!!

2 ώρες πρίν, Evaki19 είπε:

2 ώρες πρίν, VDald είπε:

Σας ευχαριστούμε όλες κορίτσια! Βήμα βήμα θα το περάσουμε όλες μαζί! 

Οι παλμοι σήμερα στην αυχενική ήταν 168. Στους προηγούμενους υπερηχους δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά ήταν περισσότεροι. 

Σήμερα μου την έκαναν 2 Ιουλίου αντί για 4, χαχαχαχα, πρώτη θα φαω την κρυαδαααα Ευακιιιιι! 

Κοριτσια,μπράβο,μόνο ευχάριστα νέα να έχετε!! Αν δε βαριέστε,πατήστε  υπολογισμος φυλου astrofengshui . gr να δούμε ας σας βγάζει αγοράκι!! Στις μισές γνωστές μου βγαίνει σωστο και στις άλλες όχι,αν και λένε είναι το πιο αξιόπιστο μπακαλιστικο μέσο!! Χαχαχα

• Μου αρέσει 1

2 hours ago, Martinaa said:

Τα ίδια συναισθήματα ακριβώς είχα κι εγώ στην καισαρική μου. Ταυτίζομαι απόλυτα! Πλέον δεν με νοιάζει, έχω καταλάβει ότι πολλά στη ζωή δεν θα έρθουν όπως τα περιμένουμε, αλλά σημασία στο τέλος έχει μόνο να είμαστε καλά, να έχουμε υγεία και αγαπημένους ανθρώπους κοντά μας. Η Χριστουγεννιάτικη ευχή μου στο φόρουμ :)

• Μου αρέσει 3

3 ώρες πρίν, Polly1 είπε:

Κοριτσια,μπράβο,μόνο ευχάριστα νέα να έχετε!! Αν δε βαριέστε,πατήστε  υπολογισμος φυλου astrofengshui . gr να δούμε ας σας βγάζει αγοράκι!! Στις μισές γνωστές μου βγαίνει σωστο και στις άλλες όχι,αν και λένε είναι το πιο αξιόπιστο μπακαλιστικο μέσο!! Χαχαχα

Ααα πολύ μ αρέσουν κάτι τέτοια... Το έκανα και μου βγήκε κορίτσι που θα ήθελα και πιο πολύ γιατί όλες γύρω μου γεννάνε αγόρια!!Έχουμε γεμίσει! 

Από την άλλη πιστεύω ότι θα είναι αγόρι :-P

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, Polly1 είπε:

Είδαμε και εμένα με τον πιο ακατάλληλο τραχηλο πόσο φυσιολογικά γέννησα!! Και η καισαρικη μου ήταν χάλια εμένα. Τι εννοείς σου έκανε πλαστικη; Για να μην πονας; Ο γυναικολόγος στο κανει;; Θα προσπαθήσεις για vbac; Έχεις εξειδικευμένο γιατρό γι αυτο; Εγω θέλω να κάνω αυχενική πρώτα να δω ότι όλα είναι καλά,να δω τι θα γίνει και με ενδεχόμενη περιδεση ( γιατί έχω κι αυτό εγω) και μετα θα ψάξω για vbac,να δω αν πληρω τις προϋποθέσεις αρχικά!!

Έκανες φυσιολογικό τοκετό δηλαδή;;;

θα ήθελα πολύ να προσπαθήσω για vbac, δε το έχω συζητήσει ακόμα με το γιατρό μου. Τότε θυμάμαι μου είχε πει την επόμενη φορά θα παμε Vbac. Βέβαια όσο και να τον λατρεύω δεν ξέρω αν είναι εξειδικευμένος πάνω σε αυτό. Θα τον ρωτήσω να δω τι θα μου πει. Πως καταλαβαίνεις ότι ο γιατρός είναι κατάλληλος για κάτι τέτοιο;;

Σχετικά με τη πλαστική που σου έγραψα. Στο σημείο της τομής δεν είχα ράμματα. Είχα μια επουλωμένη γραμμή από τη πρώτη μέρα που μου είπε ότι μπορώ να κάνω μπάνιο κανονικά και να πιάνω το σημείο χωρίς πρόβλημα. 
Τοτε μου είχε πει ότι πλέον έτσι γίνεται. Βέβαια γνωστή μου που γέννησε είχε ράμματα και ταλαιπωρήθηκε πολύ οποτε δε κατάλαβα και πολύ τι έγινε με εμένα  :/

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...