Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

27 minutes ago, Evaki19 said:

Αχ κι εγώ το σκέφτομαι να το κάνω αυτό με τους δικους μας αλλα δεν ξερω αν θα κρατηθει ο αντρας μου να μην ανακοινωσει το φυλο σε ολους το δευτερολεπτο που θα το μαθουμε! Στη μικρη ειχα κανει baby shower ηταν τελεια ειχαν ερθει ολες οι φιλες μου, τους ειχα κανει λιστα εφεραν οτι μου ελειπε ειχα γλυκα, αλμυρα, μουσική τους ειχα ετοιμασει δωράκια ηταν τελεια τελεια!! Προ κωρονοιου βεβαια τωρα.... τιποτα με κοβω!!

Δεν πειράζει. Υγεία να έχουμε - εδώ μας έφτασαν - κ όλα καλά! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, VDald είπε:

Κουράγιο κ σε σένα. Τουλάχιστον να μας περάσουν όντως μετά το τρίμηνο..

Σσσσ μη λες τέτοια και ακούει και το συμπαν!! Θα μας περάσουν!! Σε όλες μας! 

• Χαχα 2

Σούπερ αυχενικες με τέλεια αποτελέσματα!!! Τέτοιες άγιες μέρες δεν γίνεται να μην πάνε καλά!!! Όλα Θα πάνε θαυμάσια!!! Άντε να περνούμε σειρά... πάνε τα τεστακια ωορρηξίας και εγκυμοσυνης... ξεκίνησαν οι αυχενικες..  ερε για ποτέ θα έρθει κ η β επιπέδου χαμπάρι δεν θα πάρουμε...

Σήμερα πήγα στο δημόσιο να ανοίξω καρτέλα και ο γιατρός το είδε από κοιλιά... Μιλάμε χοροπηδούσε σαν το κατσίκι χέρια πόδια τρελοκομείο...

Δεν περιγράφω άλλο..  μωράκι έγινε!! 4.5εκατοστα από κεφάλι μέχρι Ποπο είπε άρα μέχρι φτερνες να είναι 9εκατοστα??? Εεε μια παλάμη ανθρωπάκι είναι σε εμβρυακή στάση βέβαια κουλουριαστη... αχ τι να πω δεν ξέρω νομίζω ότι είναι το πρώτο μου... Ιωάννα δεν πάω καλα...

Τώρα που είπα Ιωάννα... ωραια εμπειρία καλέ έζησες... Ούτε στον χειρότερο εχθρό μου αλλά είδες θαύμα... ο Θεος έβαλε το χέρι του ξέρω μια μάνα που έχασε 8 από ομφάλιο λώρο σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.... δλδ μέχρι να ακουσομεν κλάμα πάντα υπαρχει η περίπτωση κάποιας στραβής....  Αυτό λέω πάντα ότι η Αυχενική σημαντική Αλλά ακόμα και στον 9ο δεν ξερεις τι σε περιμένει στη στροφη... το 9ο το εδώ σε ο γιατρός κάπου στον 8ο με καισαρική γτ ήταν σίγουρος ότι θα γίνει το ίδιο και όντως όπως τα περιγράφεις γεννήθηκε .... λίγο ακόμη και .... Μέσα στην ατυχία της ευτυχώς προλαβανε το 9ο!!! Αυτό είναι από τα άγραφα.... 

• Μου αρέσει 3

Κορίτσια γυρίσαμε! Όλα καλά! Δεν γινόταν καλύτερα μου είπε! Ουφφ... Τι ανακούφιση είναι αυτή! 

Και τα νέα είναι πως ανάμεσα στα ποδαράκια, είχε κάτι μπιχλιμπιδια, χαχαχαα. Μάλλον είναι αγόρι! 

Με το καλό και τα δικά σας αποτελέσματα. 

Τωρα πρέπει να σκεφτώ αν θελω να προχωρήσω σε βιοψια ή αμνιοπαρακέντηση ή dna. Πολλά τα λεφτά ρε παιδιά, πολλά... 

• Μου αρέσει 7

πρίν από 30 λεπτά , VDald είπε:

Κορίτσια γυρίσαμε! Όλα καλά! Δεν γινόταν καλύτερα μου είπε! Ουφφ... Τι ανακούφιση είναι αυτή! 

Και τα νέα είναι πως ανάμεσα στα ποδαράκια, είχε κάτι μπιχλιμπιδια, χαχαχαα. Μάλλον είναι αγόρι! 

Τωρα πρέπει να σκεφτώ αν θελω να προχωρήσω σε βιοψια ή αμνιοπαρακέντηση ή dna. Πολλά τα λεφτά ρε παιδιά, πολλά... 

Συγχαρητήρια,κοπέλα μου!! Καλή συνέχεια!! Πρέπει να κάνεις οπωσδήποτε κάτι από αυτά που ανεφερες;;

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 46 λεπτά , enjoy είπε:

Σούπερ αυχενικες με τέλεια αποτελέσματα!!! Τέτοιες άγιες μέρες δεν γίνεται να μην πάνε καλά!!! Όλα Θα πάνε θαυμάσια!!! Άντε να περνούμε σειρά... πάνε τα τεστακια ωορρηξίας και εγκυμοσυνης... ξεκίνησαν οι αυχενικες..  ερε για ποτέ θα έρθει κ η β επιπέδου χαμπάρι δεν θα πάρουμε...

Σήμερα πήγα στο δημόσιο να ανοίξω καρτέλα και ο γιατρός το είδε από κοιλιά... Μιλάμε χοροπηδούσε σαν το κατσίκι χέρια πόδια τρελοκομείο...

Δεν περιγράφω άλλο..  μωράκι έγινε!! 4.5εκατοστα από κεφάλι μέχρι Ποπο είπε άρα μέχρι φτερνες να είναι 9εκατοστα??? Εεε μια παλάμη ανθρωπάκι είναι σε εμβρυακή στάση βέβαια κουλουριαστη... αχ τι να πω δεν ξέρω νομίζω ότι είναι το πρώτο μου... Ιωάννα δεν πάω καλα...

Τώρα που είπα Ιωάννα... ωραια εμπειρία καλέ έζησες... Ούτε στον χειρότερο εχθρό μου αλλά είδες θαύμα... ο Θεος έβαλε το χέρι του ξέρω μια μάνα που έχασε 8 από ομφάλιο λώρο σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.... δλδ μέχρι να ακουσομεν κλάμα πάντα υπαρχει η περίπτωση κάποιας στραβής....  Αυτό λέω πάντα ότι η Αυχενική σημαντική Αλλά ακόμα και στον 9ο δεν ξερεις τι σε περιμένει στη στροφη... το 9ο το εδώ σε ο γιατρός κάπου στον 8ο με καισαρική γτ ήταν σίγουρος ότι θα γίνει το ίδιο και όντως όπως τα περιγράφεις γεννήθηκε .... λίγο ακόμη και .... Μέσα στην ατυχία της ευτυχώς προλαβανε το 9ο!!! Αυτό είναι από τα άγραφα.... 

Αφού γεννήθηκε και πήγαν όλα καλά, δεν θα άλλαζα τίποτα...έχει τώρα λίγες μέρες που λέει συνέχεια, είσαι η καλύτερη μαμά στον κόσμο...ουαου ❤️❤️❤️

fH1Pp2.png

18 minutes ago, Polly1 said:

Συγχαρητήρια,κοπέλα μου!! Καλή συνέχεια!! Πρέπει να κάνεις οπωσδήποτε κάτι από αυτά που ανεφερες;;

Σε ευχαριστώ πολύ. Όχι, είναι καθαρά δική μου απόφαση το αν θα τις κάνω ή όχι αλλά δεν ξέρω.. Πολλά συνδρομα δεν φαίνονται στην αυχενική όπως κ άλλα δεν φαίνονται πριν καλά καλά γεννηθεί! Θα το συζητήσω, θα το σκεφτώ και θα δω.. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 33 λεπτά , VDald είπε:

Συγχαρητήρια!

Με το καλό !!!

Γιατί πρέπει να κάνεις κάτι τέτοιο;

Λόγω ηλικίας; 

Σορρυ αν έχει ειπωθεί. 

πρίν από 17 λεπτά , VDald είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ. Όχι, είναι καθαρά δική μου απόφαση το αν θα τις κάνω ή όχι αλλά δεν ξέρω.. Πολλά συνδρομα δεν φαίνονται στην αυχενική όπως κ άλλα δεν φαίνονται πριν καλά καλά γεννηθεί! Θα το συζητήσω, θα το σκεφτώ και θα δω.. 

Τώρα το είδα οκ...πάω πάσο. Φυσικά, να κάνεις ότι σε κάνει να νιώθεις καλά. Και εγώ το σκέφτομαι ολίγον. 

• Ευχαριστώ 1

fH1Pp2.png

22 minutes ago, iwanna24 said:

Συγχαρητήρια!

Με το καλό !!!

Γιατί πρέπει να κάνεις κάτι τέτοιο;

Λόγω ηλικίας; 

Σορρυ αν έχει ειπωθεί. 

Τώρα το είδα οκ...πάω πάσο. Φυσικά, να κάνεις ότι σε κάνει να νιώθεις καλά. Και εγώ το σκέφτομαι ολίγον. 

Ναι, από τα 35 κ μετά συστήνεται ο έξτρα έλεγχος. Εμ, στα "γεράματα" πλέον κάνουμε παιδιά αλλά έχουμε τα δίκια μας. 

Σε ευχαριστώ πολύ! 

πρίν από 18 λεπτά , VDald είπε:

Τότε να κάνεις κάτι μη επεμβατικο! Η κουμπάρα μου έκανε DNA που νομίζω είναι αιματολογικη όταν τα αποτελέσματα της αυχενικής δεν ήταν καλά.  Η αμνιοπαρακεντηση έχει 1% κίνδυνο αποβολής.  Πάντως,όλη η ιατρική βασίζεται σε ποσοστά και με βάση αυτά πορευονται οι γιατροί και βγάζουν συμπεράσματα. Για όλα τα σύνδρομα για όλες τις παθήσεις σου βγάζουν 88% να μην το εχει,95% και λες αν πέσω στο μικρό πισοστο; Και βλέπεις όμως ότι οι γιατροί αξιολογούν μονό συγκεκριμένα ποσοστά και ψάχνουν περαιτέρω. Γνώμη μου να κάνεις αυτό που σε κάνει να νιώθεις ασφαλής και αποτελεί ταυτόχρονα και την ασφαλέστερη μέθοδο για το μωρο.

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια,να σας ρωτήσω κονσέρβα μανιτάρια τρώτε?? Δλδ στην σάλτσα στα μακαρόνια ας πούμε! Φρέσκα λέει μπορούμε να τρώμε αλλά κονσέρβα να αποφεύγουμε.... όλα μας τα απαγορεύουν έλεος πια!!!

πρίν από 30 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Γεια σας κορίτσια,να σας ρωτήσω κονσέρβα μανιτάρια τρώτε?? Δλδ στην σάλτσα στα μακαρόνια ας πούμε! Φρέσκα λέει μπορούμε να τρώμε αλλά κονσέρβα να αποφεύγουμε.... όλα μας τα απαγορεύουν έλεος πια!!!

:lol: σε βλέπω να τα τρως με το πιρούνι από μέσα από την λαχτάρα σου... φουλ συντηρητικά είναι δεν ξέρω αν απαγορεύεται Αλλά καλύτερα να αποφεύγονται τα Κονσερβοκούτια.. βαλε φρέσκα... Η χωρίς άμα την λιγουρευτηκες τωρα...

Καλύτερα να αποφεύγεις και πατατάκια χυμούς όλα φουλ συντηρητικά... Καλύτερα φρέσκα λαχανικά και φρούτα και πιο υγιεινές επιλογές ποτέ δεν ξέρεις... 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 35 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Εγώ τα τρώω ναι...συχνά κιόλας ...σε πίτσα και μακαρόνια...γιατί να απαγορεύεται ... μαγειρεμένα είναι, δεν είναι ωμά...κλαιν λίγο :roll:

1 ώρα πρίν, VDald είπε:

Ναι, από τα 35 κ μετά συστήνεται ο έξτρα έλεγχος. Εμ, στα "γεράματα" πλέον κάνουμε παιδιά αλλά έχουμε τα δίκια μας. 

Σε ευχαριστώ πολύ! 

Εγώ λόγω επαγγέλματος το σκέφτομαι...είμαι στον κλάδο της ειδικής αγωγής.

Είμαι 30 ακόμα...

Αλλά ίσως κάνω αυτό με το αίμα...χωρίς να το έχω σκεφτεί πολυ...στην κόρη μου δεν έκανα τίποτα. 

Αν τύχει και έχω αγόρι, θα κάνω σίγουρα. Αν έχω κόρη, θα δω. 

fH1Pp2.png

πρίν από 22 λεπτά , enjoy είπε:

:lol: σε βλέπω να τα τρως με το πιρούνι από μέσα από την λαχτάρα σου... φουλ συντηρητικά είναι δεν ξέρω αν απαγορεύεται Αλλά καλύτερα να αποφεύγονται τα Κονσερβοκούτια.. βαλε φρέσκα... Η χωρίς άμα την λιγουρευτηκες τωρα...

Καλύτερα να αποφεύγεις και πατατάκια χυμούς όλα φουλ συντηρητικά... Καλύτερα φρέσκα λαχανικά και φρούτα και πιο υγιεινές επιλογές ποτέ δεν ξέρεις... 

Πφφφφφ 9 μήνες ωραία θα περάσουμε!! Τι να κάνω?? Για το μωράκι μου τα πάντα θα κάνω...

πρίν από 19 λεπτά , iwanna24 είπε:

Εγώ τα τρώω ναι...συχνά κιόλας ...σε πίτσα και μακαρόνια...γιατί να απαγορεύεται ... μαγειρεμένα είναι, δεν είναι ωμά...κλαιν λίγο :roll:

Εγώ λόγω επαγγέλματος το σκέφτομαι...είμαι στον κλάδο της ειδικής αγωγής.

Είμαι 30 ακόμα...

Αλλά ίσως κάνω αυτό με το αίμα...χωρίς να το έχω σκεφτεί πολυ...στην κόρη μου δεν έκανα τίποτα. 

@iwanna24 και εγώ έτσι λέω ότι αφού είναι μαγειρεμένα τι πρόβλημα θα υπάρχει??  Αλλά λένε καλό είναι να τα αποφεύγουμε...θα ρωτήσω και τον γιατρό...

1 ώρα πρίν, VDald είπε:

Μπράβο κορίτσια!! Τέλεια νέα!!!! Άντε και οι υπόλοιπες να σας ακολουθήσουμε!!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, VDald είπε:

Συγχαρητήρια με το καλό ο υιός!

1 hour ago, Xrisaaaaaa είπε:

Θα συμφωνήσω κ γω για τα φρέσκα όχι κονσέρβα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...