Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

8 ώρες πρίν, Xrisaaaaaa είπε:

Καλημέραααα!!! Και εσύ αυτό παίρνεις? Βασικά χθες και σήμερα έκανα διάρροια τις άλλες μέρες κανονικά πήγαινα..και έλεγα μήπως κρυωσα.. αλλά διάβασα ότι το συγκεκριμένο προκαλεί! Θα ρωτήσω και τον doctor!!

Το ferreluc εγω,είναι σε φακελάκι!+

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 42 λεπτά , iwanna24 είπε:

Δίκλινο πριβέ για μένα και σύζυγο γύρω στα 600 ευρώ ...

Έχω ακούσει από φίλες μου, ότι Αθήνα στα ιδιωτικά είναι πολύ πιο ακριβά.

Εντάξει δεν είναι τοσο ακριβά 1200 Για καισαρική είναι. 

Καλημέρα κορίτσια καλή Κυριακή! Εγώ σήμερα ξύπνησα με ναυτία, από το βράδυ που ξάπλωσα με ενοχλούσε το στομάχι! Εκανα και λίγο εμετό το πρωί και τουαλέτα.. Δεν ξέρω άμα με πείραξε κάτι ή είναι σύμπτωμα αυτό! Πάντως δεν νιώθω καλά με πονάει το στομάχι μου και έχω μια δυσφορία! 

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 8 λεπτά , iwanna24 είπε:

Σε δίκλινο πριβέ; Σε ποια κλινική;

Εγώ πάντως για το Ρέα ξέρω ότι για την κλινική είναι 1700 σε τρίκλινο εννοείται... Το έχω δει από sites βέβαια ο γιατρός μου είπε ότι κατά καιρούς βγάζουν προσφορές αλλά πόσο χαμηλά να παει...ξεχωριστά ή αμοιβή του γιατρού φυσικά...

Οπότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι ερχόμαστε Κρήτη.. αχαχαχαχ.

Διαφημίσεις

11 minutes ago, Elenaki30 said:

Καλημέρα κορίτσια καλή Κυριακή! Εγώ σήμερα ξύπνησα με ναυτία, από το βράδυ που ξάπλωσα με ενοχλούσε το στομάχι! Εκανα και λίγο εμετό το πρωί και τουαλέτα.. Δεν ξέρω άμα με πείραξε κάτι ή είναι σύμπτωμα αυτό! Πάντως δεν νιώθω καλά με πονάει το στομάχι μου και έχω μια δυσφορία! 

Να φας στεγνή τροφή κ λευκή (πατάτες, ζυμαρικά, ρύζι) κ αν σου επιτρέπει ο γιατρός σου, μααλοξ ή κάτι ανάλογο. Λογικά είναι της εγκυμοσύνης. Κ μένα δυστυχώς ακόμη με ταλαιπωρεί το στομάχι κ κάποιες μέρες ιδιαίτερα πολύ. 

Περαστικά. 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 7 λεπτά , Emmi@ είπε:

Εγώ πάντως για το Ρέα ξέρω ότι για την κλινική είναι 1700 σε τρίκλινο εννοείται... Το έχω δει από sites βέβαια ο γιατρός μου είπε ότι κατά καιρούς βγάζουν προσφορές αλλά πόσο χαμηλά να παει...ξεχωριστά ή αμοιβή του γιατρού φυσικά...

Οπότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι ερχόμαστε Κρήτη.. αχαχαχαχ.

Καλέ ναι...έχω φίλες Αθήνα που έλεγαν ακριβώς το ίδιο...

Δεν ξέρω τώρα αν της κάνει ο γιατρός κάποια ειδική προσφορά επειδή είναι τρίτη γέννα αλλά 1200 ευρώ, σε δίκλινο πριβέ Αθήνα ούτε σε όνειρο. Εκτός αν παίζει κονε...

Εδώ η ανώτερη τιμή είναι τα 800 ευρώ, εννοείται δίκλινο πριβέ. Εδώ ποτέ, δεν μπαίνει καμία με κάποια άλλη. Επειδή ακριβώς σκάκι χαμηλά οι τιμές. 

Ελάτε Κρήτη λοιπόν ❤️

fH1Pp2.png

πρίν από 7 λεπτά , VDald είπε:

Να φας στεγνή τροφή κ λευκή (πατάτες, ζυμαρικά, ρύζι) κ αν σου επιτρέπει ο γιατρός σου, μααλοξ ή κάτι ανάλογο. Λογικά είναι της εγκυμοσύνης. Κ μένα δυστυχώς ακόμη με ταλαιπωρεί το στομάχι κ κάποιες μέρες ιδιαίτερα πολύ. 

Περαστικά. 

Ευχαριστω πολύ! Έχει πολύ καιρό να με πιάσει ενοχληση στο στομάχι.. Είναι πιο πολύ πόνος με ναυτία μαζί! Και μια ζάλη επίσης... 

Ίσως φταίει η γαριδομακαροναδα που έφαγα χθες για βραδινο και ο συνδιασμος με μισή σοκολάτα λευκή! Αχ θα δούμε... 

• Χαχα 2

πρίν από 12 λεπτά , iwanna24 είπε:

Δεν ξέρω τώρα αν της κάνει ο γιατρός κάποια ειδική προσφορά επειδή είναι τρίτη γέννα αλλά 1200 ευρώ, σε δίκλινο πριβέ Αθήνα ούτε σε όνειρο. Εκτός αν παίζει κονε...

Εδώ η ανώτερη τιμή είναι τα 800 ευρώ, εννοείται δίκλινο πριβέ. Εδώ ποτέ, δεν μπαίνει καμία με κάποια άλλη. Επειδή ακριβώς σκάκι χαμηλά οι τιμές. 

Ελάτε Κρήτη λοιπόν ❤️

Είναι και καλοκαίρι, λουκούμι είναι..γέννα και μετά θάλασσα!! Αχαχαχαχαχαχαχα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , Elenaki30 είπε:

Ευχαριστω πολύ! Έχει πολύ καιρό να με πιάσει ενοχληση στο στομάχι.. Είναι πιο πολύ πόνος με ναυτία μαζί! Και μια ζάλη επίσης... 

Ίσως φταίει η γαριδομακαροναδα που έφαγα χθες για βραδινο και ο συνδιασμος με μισή σοκολάτα λευκή! Αχ θα δούμε... 

Μάλλον φταίει και λίγο η σοκολάτα .

Είμαστε γουρουνιτσες...το ξέρεις ε;

Εγώ χτες παρήγγειλα Jerry's...

• Χαχα 2

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 27 λεπτά , iwanna24 είπε:

Σε δίκλινο πριβέ; Σε ποια κλινική;

Στο Λητώ αλλά παιζει ρολο ποσο δυνατος είναι και ο γυναικολογος και τι μετοχές έχει στο νοσοκομείο 

πρίν από 21 λεπτά , iwanna24 είπε:

Ελάτε Κρήτη λοιπόν ❤️

Μου κάνει γενικά άλλες τιμές στον δευτερο δεν πληρωσα την γιατρό μου το έκανε δώρο έχουμε μια ποιο πρωσοπικη σχέση αλλά εγώ  δεν επιλέγω πριβε ποτε δεν μου αρέσει και δεν θέλω να μένει ο άνδρας μου μέσα νιώθω ότι τον ταλαιπωρω δεν χει νόημα κιόλας θέλω να είμαι σε δίκλινο με άλλη μιαν κοπέλα ποιο καλά περνανε οι μέρες 

πρίν από 50 λεπτά , Dimi84 είπε:

Στο Λητώ αλλά παιζει ρολο ποσο δυνατος είναι και ο γυναικολογος και τι μετοχές έχει στο νοσοκομείο 

Μου κάνει γενικά άλλες τιμές στον δευτερο δεν πληρωσα την γιατρό μου το έκανε δώρο έχουμε μια ποιο πρωσοπικη σχέση αλλά εγώ  δεν επιλέγω πριβε ποτε δεν μου αρέσει και δεν θέλω να μένει ο άνδρας μου μέσα νιώθω ότι τον ταλαιπωρω δεν χει νόημα κιόλας θέλω να είμαι σε δίκλινο με άλλη μιαν κοπέλα ποιο καλά περνανε οι μέρες 

Ε καλά...με άλλους οκ...εγώ εννοείται θέλω τον άντρα μου. Περνάμε τέλεια!

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

πρίν από 7 λεπτά , iwanna24 είπε:

Ε καλά...με άλλους οκ...εγώ εννοείται θέλω τον άντρα μου. Περνάμε τέλεια!

Και εγώ τον άντρα μου θέλω η αλήθεια είναι...έτσι και αλλιώς ούτε εκείνος πρόκειται να φύγει από το μαιευτήριο, μπορεί να κοιμάται σε κανέναν καναπέ εκτός δωματίου παρά να γυρίσει στο σπίτι....

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...