Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , marilia35 είπε:

Έκανα τέτοιες πλύσεις προ κύησης!τώρα δν θα έκανα έτσι από δική μου φοβια

Μα ναι ρε. Εγώ προσπάθησα αλλά φοβήθηκα. Δεν είναι εύκολο. Μωρέ προ εγκυμοσύνης τα έκανα και εγώ όλα εύκολα...τώρα φοβάμαι. 

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 minutes ago, Xrisaaaaaa said:

Δεν μπορώ να το κάνω!!! Πώς το έκανες???

Βρηκα μια φωτο απο google κ μετα στο κινητο μου της εκανα επεξεργασια βαζοντας πανω την ημερομηνια. Θελει ομως κ συγκεκριμένες διαστασεις για να ανεβει εδω πανω. 
Πες ΠΗΤ κ φυλο κ στειλε μου το email σου να σου κανω κ σενα μια

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , VDald είπε:

Βρηκα μια φωτο απο google κ μετα στο κινητο μου της εκανα επεξεργασια βαζοντας πανω την ημερομηνια. Θελει ομως κ συγκεκριμένες διαστασεις για να ανεβει εδω πανω. 
Πες ΠΗΤ κ φυλο κ στειλε μου το email σου να σου κανω κ σενα μια

Την εβαλα γλυκούλα. Ευχαριστώ πάρα πολύ ❤️❤️❤️

fH1Pp2.png

1 hour ago, Xrisaaaaaa είπε:

Εμένα ρε κορίτσια δεν κάθεται σε ένα σημείο! Αλλάζει συνέχεια θέση! Πότε κέντρο αριστερά δεξιά παντού! Και νομίζω ότι ανέβηκε λίγο από ότι στην αρχή! Κάπου κοντά στον αφαλό! Εσείς που το νιώθετε?? Αχχχ Παρασκευή έχω β επιπέδου και το άγχος έχει χτυπήσει κόκκινο!!

Παντου ειναι περισσοτερο δεξιά και κάτω χαμηλά νιώθω και πανω απο τον αφαλό δεξιά με το καλό η Β επιπέδου εγώ παρασκευη έχω καμπυλη ζαχαρου 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

7 minutes ago, Elenaki30 said:

Αααα εγώ δεν ξέρω ακριβώς πότε θα γεννήσω... Η πητ ειναι 29/7 αλλά μάλλον θα πάμε για καισαρική οπότε φαντάζομαι γύρω στις 15-20/7...τι φώτο να βάλω;; χαχχαχαχα

Βαλε ΠΗΤ ωστε να ξερουμε να υπολογιζουμε ηλικιες κυησης!

πρίν από 20 λεπτά , iwanna24 είπε:

Μα ναι ρε. Εγώ προσπάθησα αλλά φοβήθηκα. Δεν είναι εύκολο. Μωρέ προ εγκυμοσύνης τα έκανα και εγώ όλα εύκολα...τώρα φοβάμαι. 

Ναι ναι άστο δν το συζητάμε!φτάνει η κρέμα που βάζεις πόσα να βάλουμε κ εκεί κατω

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , Dimi84 είπε:

Παντου ειναι περισσοτερο δεξιά και κάτω χαμηλά νιώθω και πανω απο τον αφαλό δεξιά με το καλό η Β επιπέδου εγώ παρασκευη έχω καμπυλη ζαχαρου 

Καλή επιτυχία και σε σένα!! Σε όλες μας τα καλύτερα..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , marilia35 είπε:

Ταίρι 19 είσαι?κ γω τότε έχω Πητ ακριβώς μαζί!

Αχου τέλεια εεεε;

Δεν το ήξερα...

19-7 είχε στην αυχενική...τώρα θα δούμε...γενικά, αν περάσουμε 20 Ιουνίου, δεν με νοιάζει...εμένα μου μυρίζει σαν ημερομηνία το 28 Ιουνίου...αν με ρωτάς δηλαδή.

Σαν ένστικτο...

fH1Pp2.png

6 minutes ago, iwanna24 said:

Αχου τέλεια εεεε;

Δεν το ήξερα...

19-7 είχε στην αυχενική...τώρα θα δούμε...γενικά, αν περάσουμε 20 Ιουνίου, δεν με νοιάζει...εμένα μου μυρίζει σαν ημερομηνία το 28 Ιουνίου...αν με ρωτάς δηλαδή.

Σαν ένστικτο...

Να ξέρεις θα γελάω πολύ όταν κλείσεις 40 βδομάδες κ είσαι με την κοιλούμπα, χαχαχαχ!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 52 λεπτά , VDald είπε:

Δλδ εμένα θα έχει βρόγχια; Χαχαχαχα!

Λοιπόν, δείτε τι έκανα στην φωτο προφιλ μου για να μην ρωταμε συνεχεια πόσο είναι η καθεμία. 
Αν θέλετε κάντε το κ εσείς. Μπλε φοντο προτίμησα εγώ, για να φαίνεται κ το φύλο  :P

Τι ωραια φώτο!! Την Ημερομηνία πώς την εβαλες;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...