Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

πρίν από 19 λεπτά , Elenaki30 είπε:

Καλημέρα!Είχα και εγώ φαγούρα έντονη όμως και κίτρινα υγρά και μου είχε δώσει  μια συγκεκριμένη κρέμα να βάλω γιατί μου είπε μόνο αυτή πιάνει στην εγκυμοσύνη..

Συνήθως για κολπίτιδα μου έδινε πάντα κάτι φυτικά υποθετα αλλά τωρα λένε δεν πιάνουν αυτά λόγω των αυξημένων ορμονών που έχουμε! Πάντως σε μια δυο μέρες έφυγε όλη η φαγούρα... Έκανα την θεραπεία 5 μέρες και μου έμεινε και για άλλες 5-6 μέρες σε περίπτωση που με ξανά πιάσει! 

Και εγώ μέχρι αφαλό το έχω νιώσει... Αλλά συνήθως πιο χαμηλά αριστερά και κάποιες φορές κεντρο..

χθες που σας έστειλα την ανησυχία μου νομίζω πως κλώτσησε κάποιες φορές και δεξιά για πρώτη φορα! 

Να δείτε διαβάζει την σκέψη μου :cool:

Λες??? Και εγώ καμία φορά άμα κάνω ώρα να την νιώσω και της μιλάω μετά από λίγο κουνιέται η θα φάω κάτι για να κουνηθεί! Αλλά είναι ενεργή πολλές ώρες της ημέρας!! Δεν ξέρω αν θα είναι και μετά έτσι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κορίτσια!! Εγώ ειμαι 26+2 σημερα! Πως περναει ετσι ο καιρος!!! Παιδοκαρδιολόγο θα παμε κι εμεις προληπτικά ναι. Δεν εχω κλεισει ακομα ραντεβου πρεπει ομως! Οποτε θα σας πω! 

Σε αλλα νεα εμενα κλωτσαει ολη μερα απο τη δεξια πλευρα καμια φορα και απο αριστερα σε ολη την κοιλια απο πολυ χαμηλα μεχρι πολυ ψηλα. Με εχει πεθανει για την ακριβεια δηλαδη δεν κοιμαται ποτε!! Επισης τις προαλλες μου εχωσε μια αγκωνια επαθα σοκ λεω τι ηταν αυτό!! Καλα να ειναι κι ας κλωτσαει φουλ!!

Εγώ παιδια δεν διαβαζω τιποτα στο ιντερνετ, ειναι και το δευτερο παιδι βεβαια αλλα οτι ειναι ρωταω τον γιατρό και τα κοριτσια στο γραφειο!! Τα ξερουν ολα!! χαχχαχα

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα! 

Ευχαριστούμε για την λίστα! Πρέπει κ εγώ να μάθω τι είναι αυτά τα σελτεδάκια τάδε κ σελτεδάκια απ αυτά κ από εκείνα. 

Λοιπόν κόρες, αν υποψιάζεστε μύκητες, πάρτε υποθετο Canesten. Ένα μόνο έβαλα κ πάει η φαγούρα. Σαν την χημεία δεν έχει! 

Καλή επιτυχία στις β που έρχονται! Θα φύγετε χαρούμενες από την εξέταση, σίγουρα! 

Εγώ λοξυγκα δεν έχω νοιώσει ρε παιδιά. Να ανησυχήσω κ για αυτό;; 

8 minutes ago, Evaki19 said:

Καλημερα κορίτσια!! Εγώ ειμαι 26+2 σημερα! Πως περναει ετσι ο καιρος!!! Παιδοκαρδιολόγο θα παμε κι εμεις προληπτικά ναι. Δεν εχω κλεισει ακομα ραντεβου πρεπει ομως! Οποτε θα σας πω! 

Σε αλλα νεα εμενα κλωτσαει ολη μερα απο τη δεξια πλευρα καμια φορα και απο αριστερα σε ολη την κοιλια απο πολυ χαμηλα μεχρι πολυ ψηλα. Με εχει πεθανει για την ακριβεια δηλαδη δεν κοιμαται ποτε!! Επισης τις προαλλες μου εχωσε μια αγκωνια επαθα σοκ λεω τι ηταν αυτό!! Καλα να ειναι κι ας κλωτσαει φουλ!!

Εγώ παιδια δεν διαβαζω τιποτα στο ιντερνετ, ειναι και το δευτερο παιδι βεβαια αλλα οτι ειναι ρωταω τον γιατρό και τα κοριτσια στο γραφειο!! Τα ξερουν ολα!! χαχχαχα

Είμαστε τόσο κοντά εμείς, ε; 26+3 εγώ. Δλδ ΠΗΤ έχεις 3/7? Ή πας για καισαρική; Εκατό φορές τα ίδια λέμε οι έγκυες!! 

Χάσαμε κ την enjoy με το πινακάκι.. 

πρίν από 13 λεπτά , VDald είπε:

Καλημέρα! 

Ευχαριστούμε για την λίστα! Πρέπει κ εγώ να μάθω τι είναι αυτά τα σελτεδάκια τάδε κ σελτεδάκια απ αυτά κ από εκείνα. 

Λοιπόν κόρες, αν υποψιάζεστε μύκητες, πάρτε υποθετο Canesten. Ένα μόνο έβαλα κ πάει η φαγούρα. Σαν την χημεία δεν έχει! 

Καλή επιτυχία στις β που έρχονται! Θα φύγετε χαρούμενες από την εξέταση, σίγουρα! 

Εγώ λοξυγκα δεν έχω νοιώσει ρε παιδιά. Να ανησυχήσω κ για αυτό;; 

Είμαστε τόσο κοντά εμείς, ε; 26+3 εγώ. Δλδ ΠΗΤ έχεις 3/7? Ή πας για καισαρική; Εκατό φορές τα ίδια λέμε οι έγκυες!! 

Χάσαμε κ την enjoy με το πινακάκι.. 

Μην αρχίζεις να ανησυχείς για τον λόξυγκα θα σε σφαλιαρισω.

:rolleyes:

Και η μεγάλη μου είχε συχνές. Προετοιμάζονται λέει να πάρουν ανάσα και έτσι πίνουν αμνιακό...

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 26 λεπτά , iwanna24 είπε:

Έχετε νιώσει λόξυγκα;

Δεύτερη φορά που έχει μέσα σε δύο μέρες :wub:

Όχι!! Τι νιώθεις δλδ? εκτος αν δεν το έχω καταλάβει! Γιατί νιώθω και κάτι δυνατά φτερουγίσματα που και που

16 minutes ago, iwanna24 said:

Μην αρχίζεις να ανησυχείς για τον λόξυγκα θα σε σφαλιαρισω.

:rolleyes:

Και η μεγάλη μου είχε συχνές. Προετοιμάζονται λέει να πάρουν ανάσα και έτσι πίνουν αμνιακό...

Δλδ εμένα θα έχει βρόγχια; Χαχαχαχα!

Λοιπόν, δείτε τι έκανα στην φωτο προφιλ μου για να μην ρωταμε συνεχεια πόσο είναι η καθεμία. 
Αν θέλετε κάντε το κ εσείς. Μπλε φοντο προτίμησα εγώ, για να φαίνεται κ το φύλο  :P

• Μου αρέσει 3

πρίν από 5 λεπτά , VDald είπε:

Λοιπόν, δείτε τι έκανα στην φωτο προφιλ μου για να μην ρωταμε συνεχεια πόσο είναι η καθεμία. 
Αν θέλετε κάντε το κ εσείς. Μπλε φοντο προτίμησα εγώ, για να φαίνεται κ το φύλο  :P

Πολύ καλό!!! Θα το κάνω και εγώ!! Μου άρεσε

• Μου αρέσει 1

πρίν από 20 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Όχι!! Τι νιώθεις δλδ? εκτος αν δεν το έχω καταλάβει! Γιατί νιώθω και κάτι δυνατά φτερουγίσματα που και που

Είναι ένα συνεχές χτύπημα...όχι όμως κλωτσιές δυνατές...είναι πολύ χαρακτηριστικό γιατί κρατάει ώρα και είναι ένα τουκ τουκ επαναλαμβανόμενο για 5-10 λεπτά ...όχι όμως όσο δυνατές είναι κλωτσιες και είναι σταθερό τέμπο...όπως παθαίνουμε και εμείς σκέψου. 

πρίν από 7 λεπτά , VDald είπε:

Μωρη εγώ αυτά δεν μπορώ να τα κάνω...που τη βρήκες δηλαδή , τη φωτό και το έφτιαξες;

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

4 minutes ago, iwanna24 said:

Είναι ένα συνεχές χτύπημα...όχι όμως κλωτσιές δυνατές...είναι πολύ χαρακτηριστικό γιατί κρατάει ώρα και είναι ένα τουκ τουκ επαναλαμβανόμενο για 5-10 λεπτά ...όχι όμως όσο δυνατές είναι κλωτσιες και είναι σταθερό τέμπο...όπως παθαίνουμε και εμείς σκέψου. 

Μωρη εγώ αυτά δεν μπορώ να τα κάνω...που τη βρήκες δηλαδή , τη φωτό και το έφτιαξες;

Θα στην κανω εγω καλε. Πες πητ

πρίν από 4 λεπτά , iwanna24 είπε:

Νιώθω κάτι συνεχόμενα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω!! Εγώ όλα τα αντιλαμβάνομαι σαν κλωτσιές! Θα παρατηρήσω καλύτερα

πρίν από 7 λεπτά , VDald είπε:

Τι βρογχια πάλι; :rolleyes:

Εσένα μάλλον βαριέται ακόμα να πάρει ανάσα...σου λέει καλά είμαστε...εμένα σου λέει άσε να προετοιμαστώ από τώρα, με τον τράχηλο που έχει η μάνα μου :tongue:

πρίν από 4 λεπτά , VDald είπε:

Θα στην κανω εγω καλε. Πες πητ

19-7 ❤️

πρίν από 4 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Νιώθω κάτι συνεχόμενα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω!! Εγώ όλα τα αντιλαμβάνομαι σαν κλωτσιές! Θα παρατηρήσω καλύτερα

Είναι επειδή είναι το πρώτο σου...σιγά σιγά θα το ξεχωρίζεις ❤️

• Χαχα 2

fH1Pp2.png

πρίν από 51 λεπτά , iwanna24 είπε:

Λίγο πριν τη Β επιπέδου ανέβηκε στον αφαλό...και επειδή είναι εγκάρσια είναι σαν να έχω ένα μάνγκο ξαπλωμένο στην κοιλιά μου.

Εμένα δεν αλλάζει θέση. Εκεί έχει βολευτει μάλλον. Γυρίζει μόνο μπροστά πίσω και δεξιά αριστερά ...

Εμένα μου είπε ότι ίσως είναι από τη βασκλορ και να κάνω πλύσεις με χαμομήλι της frezyderm...δεν ξέρω αν έχει κάνει καμία σας αλλά εγώ δεν μπορώ να το κάνω αυτό :P

Έκανα τέτοιες πλύσεις προ κύησης!τώρα δν θα έκανα έτσι από δική μου φοβια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...