Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

Κορίτσια μιας που μπαίνουμε σιγά σιγά τελική ευθεία μήπως κάποια μανούλα να ανεβάσει λίστα με τι χρειαζόμαστε σπίτι και τεμάχια ; Πχ πάνες, σελτεδακια κούνιας, αλλαξιερας κλπ πετσέτακια κλπ; 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, VDald είπε:

Όπως προείπαν τα κορίτσια, σκέψου θετικά κ εύχομαι κ εγώ με την σειρά μου όλα να πάνε καλα! 

Θα βολεύτηκε σε μια θέση προφανώς. Κ σε μένα προτιμάει την αριστερή (όπως την κοιτάζω από πάνω). Μεγαλώνοντας άρχισα να τον νοιώθω κ σε άλλα σημεία κ πια έχει φτάσει αρκετά ψηλά. 

Προχθές το βράδυ έπιασα κάτι σκληρό τόσο ψηλά, που έφτανε πλευρό! Κάποιες άλλες φορές, νοιώθω σαν να έχει κάτσει οριζόντια στην κοιλιά μου. Άλλες πάλι φορές, δεν μπορώ να συγκεκριμενοποιησω το πού ακριβώς νοιώθω τις κλωτσιές. 

Ένας μεγάλο μυστήριο όλα! 

Καλά εγώ σκέφτομαι διαφορα τώρα ότι δεν λειτουργούν σωστά και τα δύο πόδια και γι αυτό κλωτσάει μόνο από την μία μεριά! Βραδινή κρίση :-|

Φταίει μαλλον που έχω την Τετάρτη β επιπέδου και είμαι λίγο αγχωμένη μέχρι να δω πως είναι όλα καλά! 

• Χαχα 2

4 ώρες πρίν, Laky είπε:

Ναι όντως το εύρος των τιμών είναι τεράστιο. Αλλά όλοι λένε πως δεν έχει σημασία η τιμή αλλά ο διπλασιασμός. Που εμένα δεν τον λες και ιδανικό. Δυστυχώς γιατρός δε με είδε ακόμη. Λόγω του ότι την εξωσωματική την έκανα στην Αθήνα και τώρα είμαι σε νησί και περιμένω τον γιατρό την Τετάρτη. Προσεύχομαι στη Παναγία να πάνε όλα καλά. Και να σας πω την αλήθεια μόνο αυτή πιστεύω πως μπορεί να κάνει το θαύμα. Εύχομαι μέσα απ' τη καρδιά μου σε όλες γερά παιδάκια!

Σου εύχομαι να έχεις μια όμορφη συνέχεια στην κύηση σου!εγώ το πρώτο μου παιδάκι το έκανα με εξωσωματική!μην συγκρίνεις τις χορισκες με φυσιολογικές κυήσεις δν έχουν καμία σχέση!επίσης αλλο αν έβαλε μια κοπέλα 3ης ημέρας έμβρυα άλλο 5 ης ημέρας βλαστοκυστες!είναι κ θέμα ας τον πούμε οργανισμού υπάρχουν κοπέλες που ξεκινούν με χαμηλές χορισκες κ όλα πάνε τέλεια!

2 ώρες πρίν, ΕΛΕΝΗ12 είπε:

Κορίτσια μιας που μπαίνουμε σιγά σιγά τελική ευθεία μήπως κάποια μανούλα να ανεβάσει λίστα με τι χρειαζόμαστε σπίτι και τεμάχια ; Πχ πάνες, σελτεδακια κούνιας, αλλαξιερας κλπ πετσέτακια κλπ; 

Θα σου πω τι είχα πάρει στο πρώτο παιδι!

1.πετσετες χεριών 4  τμχ για να σκουπίζω τον ποπο.του μετά από πλύσιμο από κακά!

2.10 φανελάκια μου κατουριοταν συχνά μουσκευοταν οπότε ήθελε αλλαγμα συχνά

3.σετ καλτσακια 5τμχ

4.πανες αγκάλιας 4τμχ υφής Πικέ γτ ήταν χειμώνας τώρα θα πάρω λεπτές 

5.πανακια γουλιας 10 τμχ αυτά τα έβαζα κ στην καλαθουνα να μην μου λερώνει τα σεντόνια

6.σετ σεντόνια λικνου 2τμχ μπαίνουν κ στην καλαθουνα του καροτσιου

7.σελτεδες είχα πάρει 5 τμχ χρήσιμα λερώνουν κ αυτά συχνά

8.απαραιτητως σελτεδες η αλλιώς καλύμματα στρώματος για καλαθουνα λίκνο κούνια να μην λερώνουν τα στρώματα 

9.σετ σεντόνια κούνιας 1τμχ αυτό το ζήτησα δώρο ούτως η άλλως τον κοιμησα εκεί μετά από 6 μηνών οπότε δν μου έλλειψε παραπάνω σετ από πριν

10.πικε κουβερτουλα 

Αλλαξιερα δν πήρα ποτέ τον άλλαζα κρεββάτι κ καναπέ με βόλευε απίστευτα!

• Μου αρέσει 2

5 ώρες πρίν, marilia35 είπε:

Σου εύχομαι να έχεις μια όμορφη συνέχεια στην κύηση σου!εγώ το πρώτο μου παιδάκι το έκανα με εξωσωματική!μην συγκρίνεις τις χορισκες με φυσιολογικές κυήσεις δν έχουν καμία σχέση!επίσης αλλο αν έβαλε μια κοπέλα 3ης ημέρας έμβρυα άλλο 5 ης ημέρας βλαστοκυστες!είναι κ θέμα ας τον πούμε οργανισμού υπάρχουν κοπέλες που ξεκινούν με χαμηλές χορισκες κ όλα πάνε τέλεια!

Θα σου πω τι είχα πάρει στο πρώτο παιδι!

1.πετσετες χεριών 4  τμχ για να σκουπίζω τον ποπο.του μετά από πλύσιμο από κακά!

2.10 φανελάκια μου κατουριοταν συχνά μουσκευοταν οπότε ήθελε αλλαγμα συχνά

3.σετ καλτσακια 5τμχ

4.πανες αγκάλιας 4τμχ υφής Πικέ γτ ήταν χειμώνας τώρα θα πάρω λεπτές 

5.πανακια γουλιας 10 τμχ αυτά τα έβαζα κ στην καλαθουνα να μην μου λερώνει τα σεντόνια

6.σετ σεντόνια λικνου 2τμχ μπαίνουν κ στην καλαθουνα του καροτσιου

7.σελτεδες είχα πάρει 5 τμχ χρήσιμα λερώνουν κ αυτά συχνά

8.απαραιτητως σελτεδες η αλλιώς καλύμματα στρώματος για καλαθουνα λίκνο κούνια να μην λερώνουν τα στρώματα 

9.σετ σεντόνια κούνιας 1τμχ αυτό το ζήτησα δώρο ούτως η άλλως τον κοιμησα εκεί μετά από 6 μηνών οπότε δν μου έλλειψε παραπάνω σετ από πριν

10.πικε κουβερτουλα 

Αλλαξιερα δν πήρα ποτέ τον άλλαζα κρεββάτι κ καναπέ με βόλευε απίστευτα!

Κι εγώ με εξωσωματική είμαι με έμβρυα τρίτης ημέρας.

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια καλημέρα, πόσες από σας έχετε κάνει υπέρηχο καρδούλας και πόσο σημαντική θεωρείτε πως είναι η εξέταση αυτή; Κάποιοι λένε πως αν η Β επιπέδου είναι καλή δεν υπάρχει λόγος να γίνει υπέρηχος, αλλοι λένε  συνήθως είναι καλό να γίνεται σε δίδυμα. Εμείς που έχουμε ένα έμβρυο τι κάνουμε; Σε δύο εβδομάδες έχω να κάνω β επιπέδου απλά το ψάχνω από τώρα γιατί κάπου εκεί γίνεται και ο υπέρηχος αυτός. Θα ρωτήσω και τον γιατρό μου εννοειται όταν έρθει η ώρα με το καλό 

Διαφημίσεις

πρίν από 29 λεπτά , Amalia90 είπε:

Κορίτσια καλημέρα, πόσες από σας έχετε κάνει υπέρηχο καρδούλας και πόσο σημαντική θεωρείτε πως είναι η εξέταση αυτή; Κάποιοι λένε πως αν η Β επιπέδου είναι καλή δεν υπάρχει λόγος να γίνει υπέρηχος, αλλοι λένε  συνήθως είναι καλό να γίνεται σε δίδυμα. Εμείς που έχουμε ένα έμβρυο τι κάνουμε; Σε δύο εβδομάδες έχω να κάνω β επιπέδου απλά το ψάχνω από τώρα γιατί κάπου εκεί γίνεται και ο υπέρηχος αυτός. Θα ρωτήσω και τον γιατρό μου εννοειται όταν έρθει η ώρα με το καλό 

Καλημέρα κορίτσι μου!αν δν κάνω λάθος είναι δύο κορίτσια εδώ που θα κάνουν τον υπέρηχο οπότε θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν!εγώ δν το έκανα ούτε στην πρώτη κυηση ούτε τώρα!δν μου το ανέφερε κ ο γιατρός μου

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια.

Έχω την εντύπωση ότι η @marilia35 μπορεί να γινει η μάστερ των πραγμάτων που χρειάζεται ένα νεογέννητο...

Δεν θυμόμουν σχεδόν τίποτα από όλα αυτά. 

Ακομα δε, δεν ξέρω να ξεχωρίζω πως είναι τα σελτεδακια και όλα τα λέω φορμακια :D

Θυμάμαι στη μεγάλη, η κλινική μοι έδωσε μια λίστα...

Πάλι είχα θέμα με τον τράχηλο, όποτε μου τα αγόρασαν όλα οι άλλοι...

ΝΑ που και τώρα θα τα αγοράσουν όλα εκείνοι...όσα δεν έχουμε ίσως...γιατί έχουμε αρκετά στο πατάρι, που αποφάσισα μετα το Πάσχα, να κάνουμε (άλλοι δηλαδή), ένα καλό ξεκαθάρισμα.

Παλι πολλά είπα...

Καλημερααααααααα ❤️

• Μου αρέσει 2

fH1Pp2.png

πρίν από 16 λεπτά , iwanna24 είπε:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια.

Έχω την εντύπωση ότι η @marilia35 μπορεί να γινει η μάστερ των πραγμάτων που χρειάζεται ένα νεογέννητο...

Δεν θυμόμουν σχεδόν τίποτα από όλα αυτά. 

Ακομα δε, δεν ξέρω να ξεχωρίζω πως είναι τα σελτεδακια και όλα τα λέω φορμακια :D

Θυμάμαι στη μεγάλη, η κλινική μοι έδωσε μια λίστα...

Πάλι είχα θέμα με τον τράχηλο, όποτε μου τα αγόρασαν όλα οι άλλοι...

ΝΑ που και τώρα θα τα αγοράσουν όλα εκείνοι...όσα δεν έχουμε ίσως...γιατί έχουμε αρκετά στο πατάρι, που αποφάσισα μετα το Πάσχα, να κάνουμε (άλλοι δηλαδή), ένα καλό ξεκαθάρισμα.

Παλι πολλά είπα...

Καλημερααααααααα ❤️

Καλημέρα κορίτσι μου!πώς είσαι?εγώ ξεκινάω σήμερα αντιβίωση!θα πάρω κ γιουρι με την πέτσα που λέμε χαχαχαχα για τους μύκητες 

πρίν από 8 λεπτά , marilia35 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου!πώς είσαι?εγώ ξεκινάω σήμερα αντιβίωση!θα πάρω κ γιουρι με την πέτσα που λέμε χαχαχαχα για τους μύκητες 

Εγώ έχω πάρει δύο αντιβιωσεις και θα πάρω και μια ακόμα σε δέκα μέρες, στην 25η βδομάδα. 

Χτες βγήκε η καλλιέργεια για τα μικρόβια που κάνουμε συχνά, αρνητικη...εγώ όμως νιώθω μια ενόχληση...μια μικρή φαγούρα ανά περιόδους. 

Σήμερα είναι μια καλύτερη μέρα ❤️

fH1Pp2.png

πρίν από 8 λεπτά , iwanna24 είπε:

Εγώ έχω πάρει δύο αντιβιωσεις και θα πάρω και μια ακόμα σε δέκα μέρες, στην 25η βδομάδα. 

Χτες βγήκε η καλλιέργεια για τα μικρόβια που κάνουμε συχνά, αρνητικη...εγώ όμως νιώθω μια ενόχληση...μια μικρή φαγούρα ανά περιόδους. 

Σήμερα είναι μια καλύτερη μέρα ❤️

Κ γω έχω φαγουριτσες κ όσο κ να βάζω υπόθετα φυτικά πάλι βγαίνουν κίτρινα υγρά στο εσώρουχο!είναι απ' τις ορμόνες!

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , marilia35 είπε:

Κ γω έχω φαγουριτσες κ όσο κ να βάζω υπόθετα φυτικά πάλι βγαίνουν κίτρινα υγρά στο εσώρουχο!είναι απ' τις ορμόνες!

Τα κίτρινα τα συνήθισα από την αρχή...ξέρω ότι τέτοια υγρά βγαζω στις εγκυμοσύνες...πιο πολύ, η μικρή φαγούρα που με πιάνει ανά διαστήματα αλλά για να βγαίνει καθαρά...μάλλον είναι από τις κρέμες που βάζω κολπικά. 

fH1Pp2.png

πρίν από 13 λεπτά , iwanna24 είπε:

Τα κίτρινα τα συνήθισα από την αρχή...ξέρω ότι τέτοια υγρά βγαζω στις εγκυμοσύνες...πιο πολύ, η μικρή φαγούρα που με πιάνει ανά διαστήματα αλλά για να βγαίνει καθαρά...μάλλον είναι από τις κρέμες που βάζω κολπικά. 

Ναι ναι μπορεί κ απ' αυτό!όπως λες αφού βγαίνουν καθαρά 

• Μου αρέσει 1

13 ώρες πρίν, Dimi84 είπε:

Συνήθως όπου είναι τα ποδαρακια εγώ τον έχω καταλάβει και από τις δυο πλευρες αλλά περισσότερο από δεξιά 

Εμένα ρε κορίτσια δεν κάθεται σε ένα σημείο! Αλλάζει συνέχεια θέση! Πότε κέντρο αριστερά δεξιά παντού! Και νομίζω ότι ανέβηκε λίγο από ότι στην αρχή! Κάπου κοντά στον αφαλό! Εσείς που το νιώθετε?? Αχχχ Παρασκευή έχω β επιπέδου και το άγχος έχει χτυπήσει κόκκινο!!

πρίν από 57 λεπτά , marilia35 είπε:

Καλημέρα!Είχα και εγώ φαγούρα έντονη όμως και κίτρινα υγρά και μου είχε δώσει  μια συγκεκριμένη κρέμα να βάλω γιατί μου είπε μόνο αυτή πιάνει στην εγκυμοσύνη..

Συνήθως για κολπίτιδα μου έδινε πάντα κάτι φυτικά υποθετα αλλά τωρα λένε δεν πιάνουν αυτά λόγω των αυξημένων ορμονών που έχουμε! Πάντως σε μια δυο μέρες έφυγε όλη η φαγούρα... Έκανα την θεραπεία 5 μέρες και μου έμεινε και για άλλες 5-6 μέρες σε περίπτωση που με ξανά πιάσει! 

πρίν από 21 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Εμένα ρε κορίτσια δεν κάθεται σε ένα σημείο! Αλλάζει συνέχεια θέση! Πότε κέντρο αριστερά δεξιά παντού! Και νομίζω ότι ανέβηκε λίγο από ότι στην αρχή! Κάπου κοντά στον αφαλό! Εσείς που το νιώθετε?? Αχχχ Παρασκευή έχω β επιπέδου και το άγχος έχει χτυπήσει κόκκινο!!

Και εγώ μέχρι αφαλό το έχω νιώσει... Αλλά συνήθως πιο χαμηλά αριστερά και κάποιες φορές κεντρο..

χθες που σας έστειλα την ανησυχία μου νομίζω πως κλώτσησε κάποιες φορές και δεξιά για πρώτη φορα! 

Να δείτε διαβάζει την σκέψη μου :cool:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

πρίν από 27 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Λίγο πριν τη Β επιπέδου ανέβηκε στον αφαλό...και επειδή είναι εγκάρσια είναι σαν να έχω ένα μάνγκο ξαπλωμένο στην κοιλιά μου.

Εμένα δεν αλλάζει θέση. Εκεί έχει βολευτει μάλλον. Γυρίζει μόνο μπροστά πίσω και δεξιά αριστερά ...

πρίν από 11 λεπτά , Elenaki30 είπε:

Καλημέρα!Είχα και εγώ φαγούρα έντονη όμως και κίτρινα υγρά και μου είχε δώσει  μια συγκεκριμένη κρέμα να βάλω γιατί μου είπε μόνο αυτή πιάνει στην εγκυμοσύνη..

Συνήθως για κολπίτιδα μου έδινε πάντα κάτι φυτικά υποθετα αλλά τωρα λένε δεν πιάνουν αυτά λόγω των αυξημένων ορμονών που έχουμε! Πάντως σε μια δυο μέρες έφυγε όλη η φαγούρα... Έκανα την θεραπεία 5 μέρες και μου έμεινε και για άλλες 5-6 μέρες σε περίπτωση που με ξανά πιάσει! 

Και εγώ μέχρι αφαλό το έχω νιώσει... Αλλά συνήθως πιο χαμηλά αριστερά και κάποιες φορές κεντρο..

χθες που σας έστειλα την ανησυχία μου νομίζω πως κλώτσησε κάποιες φορές και δεξιά για πρώτη φορα! 

Να δείτε διαβάζει την σκέψη μου :cool:

Εμένα μου είπε ότι ίσως είναι από τη βασκλορ και να κάνω πλύσεις με χαμομήλι της frezyderm...δεν ξέρω αν έχει κάνει καμία σας αλλά εγώ δεν μπορώ να το κάνω αυτό :P

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...