Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

πρίν από 40 λεπτά , iwanna24 είπε:

Εμένα με έβαλε και έκανα ήδη καμπύλη...μου φάνηκε νωρίς ...στην πρώτη κύηση, με άλλο γιατρό, έκανα 26η.

Τώρα με έβαλε 23η.

Οκ. Καλή βγήκε αλλά ναι μου φάνηκε νωρίς. 

Ξέρω ότι γίνεται μετά την 25η βδομάδα.

Κορίτσια, ποια είχε πάρει φωλιά;

Λέω μιας που είμαι σπίτι και δεν δουλεύω, να ψάχνω πράγματα για το μωρό έστω :oops:

Καλά το σκέφτεσαι να περνάει κ η ώρα ευχάριστα!εγώ πήρα μια φωλιά στα 55€ μαζί με κουβερτακι ένα σαν σελτε για την φωλιά κ ένα μαξιλάρι πεταλούδα!θα την ήθελα κ πιο αφράτη την φωλιά αλλά για την τιμή της είναι καλή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 24 λεπτά , marilia35 είπε:

Καλά το σκέφτεσαι να περνάει κ η ώρα ευχάριστα!εγώ πήρα μια φωλιά στα 55€ μαζί με κουβερτακι ένα σαν σελτε για την φωλιά κ ένα μαξιλάρι πεταλούδα!θα την ήθελα κ πιο αφράτη την φωλιά αλλά για την τιμή της είναι καλή!

Θέλεις να μου στείλεις το σάιτ σε μήνυμα;

fH1Pp2.png

2 ώρες πρίν, Polly1 είπε:

Καλημερα κορίτσια!!! Καμπύλη σακχάρου θα κάνετε τώρα αμεσα; Εμένα μου ειπε 28η βδομάδα! Αργά δεν ειναι;; Τωρα ειμαι 23+1!! 

Την παρασκευηηηη εγώ 26η εβδομαδα

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Polly1 είπε:

Καλημερα κορίτσια!!! Καμπύλη σακχάρου θα κάνετε τώρα αμεσα; Εμένα μου ειπε 28η βδομάδα! Αργά δεν ειναι;; Τωρα ειμαι 23+1!! 

Εγώ την έκανα μαζι με το β επιπέδου δηλαδή 24η. Δεν πήγε καλά ούτε σαν διαδικασία ούτε σαν αποτέλεσμα κ ας ήταν νωρίς χαχχαχαχα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, iwanna24 είπε:

Να σου πω την αλήθεια, το έκανα και στην κόρη μου.

Έφτασα τώρα πάλι σε σημείο να έχω διαβάσει κάθε ιστορία με κακή έκβαση και να λέω αυτό θα μου συμβεί.

Όποτε αποφάσισα να απέχω, έστω για λίγες μέρες...

Διότι μέχρι τον Ιούλιο θα έχω σαλταρει!

Πραγματικά, από τη μια το ίντερνετ βοηθάει πάρα πολύ αλλά για εμάς που έχουμε άγχος, είναι μια μικρή καταστροφή!

Ναι ναι όσο μπορείς να το αποφεύγεις !! Κ εγώ αυτό ακριβώς ότι κακό διάβαζα φοβόμουν ότι θα συμβεί το ίδιο !!! Έχουμε που έχουμε τα άγχη μας δεν χρειάζεται να τα μεγαλώνουμε Κ με άλλες ανησυχίες περιττές !! Λίγο μας έμεινε να το απολαύσουμε όλες … Κ σε λίγο αγκαλίτσα με τα υγιέστατα μωράκια μας❤️

• Μου αρέσει 2

πρίν από 7 λεπτά , Angiee1990 είπε:

Ναι ναι όσο μπορείς να το αποφεύγεις !! Κ εγώ αυτό ακριβώς ότι κακό διάβαζα φοβόμουν ότι θα συμβεί το ίδιο !!! Έχουμε που έχουμε τα άγχη μας δεν χρειάζεται να τα μεγαλώνουμε Κ με άλλες ανησυχίες περιττές !! Λίγο μας έμεινε να το απολαύσουμε όλες … Κ σε λίγο αγκαλίτσα με τα υγιέστατα μωράκια μας❤️

Λίγο λίγο ❤️❤️❤️

Πρέπει να απέχουμε από το ίντερνετ. Το έχω αποδεχτεί. Και σήμερα, ξεκίνησα να διαβάζω βιβλία. 

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

3 ώρες πρίν, Polly1 είπε:

Εγώ που τον ρώτησα για τη καμπύλη ποτέ θα την κάνουμε μου είπε 26-28 Εβδομάδα  ότι γίνεται και με έβαλε σε 3 εβδομάδες εμένα τώρα είμαι 23 εβδομάδα ❤️

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, iwanna24 είπε:

Θέλεις να μου στείλεις το σάιτ σε μήνυμα;

Για τις φωλιές έχω ακούσει διφορούμενες απόψεις για το αν βόλεψε ή οχι και κατά πόσο αξίζει ή αγορά δεδομένου ότι η χρήση τους θα ειναι για λίγους μήνες! Αλήθεια, για ποσους;; Δεν ξέρω κι εγώ τι να κάνω!! Ήθελα κι εγώ φωλια,να τη βάλω στο διπλό,να μου είναι και εύκολο να το σηκώνω ( γιατί ούτε αυτό μπορούσα να κάνω την προηγούμενη φορα),αλλά σκέφτομαι τη μεγάλη που ήδη έρχεται στο διπλό  και φοβάμαι να τους έχω και τους 2 μαζι στο ίδιο κρεβάτι! Μάλλον,θα βάλω μια μικρή κουνια που μου δώσανε στη μια πλευρά του κρεβατιού ,ελπίζω μόνο να κατεβαίνει το καγκελο!! 

6 ώρες πρίν, iwanna24 είπε:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

Ζωάκια δεν έχουμε...όχι, βασικά, έχουμε μια χελώνα.

Ευτυχώς, κοιμάται τώρα κάνα τρίμηνο.

Θέλουμε πολύ σκύλο αλλά είμαστε στο ενοίκιο και ο σπιτονοικοκυρης δεν θέλει.

Μόλις πάμε σε δικό μας σπίτι θα το τολμήσουμε!

Αυτές τις μέρες έψαξα όλο το Google σχετικά με τον τραχηλο και με έριξε πολύ. Είπα λοιπόν, για τρεις μέρες τουλάχιστον, ότι δεν θα ψάξω ξανά τίποτα άλλο!

Λίγο πρέπει να ηρεμήσω, διότι έτσι δεν βγαίνει!

Πώς είστε εσείς;

Θα πάνε όλα καλά!! Μην αγχώνεσαι! Αν και σαν άνθρωπος εκπέμπεις σε όλους μας πολύ θετική ενέργεια, σου στέλνουμε και μεις την δική μας. Και σε παρακαλώ μη διαβάζεις από το ίντερνετ, να σκέφτεσαι ότι σε λίγους μήνες θα χεις το μωράκι σου αγκαλιά:wub: να ακούς μουσική, να χαλαρώνεις και να κάνει πράγματα που διώχνουν το άγχος, θα φτιάξει κ ο καιρός και θα δεις θα σε βοηθήσει όπως όλες μας!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Amalia90 είπε:

Θα πάνε όλα καλά!! Μην αγχώνεσαι! Αν και σαν άνθρωπος εκπέμπεις σε όλους μας πολύ θετική ενέργεια, σου στέλνουμε και μεις την δική μας. Και σε παρακαλώ μη διαβάζεις από το ίντερνετ, να σκέφτεσαι ότι σε λίγους μήνες θα χεις το μωράκι σου αγκαλιά:wub: να ακούς μουσική, να χαλαρώνεις και να κάνει πράγματα που διώχνουν το άγχος, θα φτιάξει κ ο καιρός και θα δεις θα σε βοηθήσει όπως όλες μας!

Παίρνω όλη τη θετική σας ενέργεια και σταματώ την αναζήτηση. 

Ευχαριστώ ❤️

Θα περάσει ο καιρός και όλα θα πάνε καλά...μπήκαμε τελική ευθεία ❤️

πρίν από 23 λεπτά , Polly1 είπε:

Για τις φωλιές έχω ακούσει διφορούμενες απόψεις για το αν βόλεψε ή οχι και κατά πόσο αξίζει ή αγορά δεδομένου ότι η χρήση τους θα ειναι για λίγους μήνες! Αλήθεια, για ποσους;; Δεν ξέρω κι εγώ τι να κάνω!! Ήθελα κι εγώ φωλια,να τη βάλω στο διπλό,να μου είναι και εύκολο να το σηκώνω ( γιατί ούτε αυτό μπορούσα να κάνω την προηγούμενη φορα),αλλά σκέφτομαι τη μεγάλη που ήδη έρχεται στο διπλό  και φοβάμαι να τους έχω και τους 2 μαζι στο ίδιο κρεβάτι! Μάλλον,θα βάλω μια μικρή κουνια που μου δώσανε στη μια πλευρά του κρεβατιού ,ελπίζω μόνο να κατεβαίνει το καγκελο!! 

Εμένα θα με βολεψει, σκέφτομαι επειδή παίζω συνέχεια με τη μικρή στο πάτωμα , όποτε θα βάζω το μωρό φωλιά και πάτωμα, βολεύει επίσης, στο κρεβάτι...λέω να βάζω φωλιά αριστερά με μωρό και δεξιά η μεγάλη...

Φαντάζομαι θα έχω και τα δύο...

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

Καλησπέρα κορίτσια. Είμαι απ' τις μανούλες Νοεμβρίου που έτσι θέλω να ελπίζω τουλάχιστον. Έχω ένα θέμα με τις χοριακες μου. Ανεβαίνουν αλλά όχι όπως θα ήθελα. Από 73 στις 48 ώρες πήγε 113 μετά 293 μετά από τρεις ημέρες 1000 και μετά από άλλες τρεις 2600. Γενικά ανεβαίνει αλλά όχι στις 48ωρες. Ήθελα να σας ρωτήσω αν έχει συμβεί σε κάποια κι είχε καλή εξέλιξη η εγκυμοσύνη. Είμαι 6 εβδομάδων και θα πάω για υπέρηχο τη Τετάρτη το βράδυ. Φοβάμαι πολύ. Υπάρχει περίπτωση να είναι κανένα εξωμήτριο;

πρίν από 42 λεπτά , Laky είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Είμαι απ' τις μανούλες Νοεμβρίου που έτσι θέλω να ελπίζω τουλάχιστον. Έχω ένα θέμα με τις χοριακες μου. Ανεβαίνουν αλλά όχι όπως θα ήθελα. Από 73 στις 48 ώρες πήγε 113 μετά 293 μετά από τρεις ημέρες 1000 και μετά από άλλες τρεις 2600. Γενικά ανεβαίνει αλλά όχι στις 48ωρες. Ήθελα να σας ρωτήσω αν έχει συμβεί σε κάποια κι είχε καλή εξέλιξη η εγκυμοσύνη. Είμαι 6 εβδομάδων και θα πάω για υπέρηχο τη Τετάρτη το βράδυ. Φοβάμαι πολύ. Υπάρχει περίπτωση να είναι κανένα εξωμήτριο;

Καλησπέρα!!

Εύχομαι με το καλό,  εμένα δεν μου έχει τύχει αλλά εάν θυμάμαι καλα και να μην υπερδιπλάσιαζεται αλλά να έχει μια αύξηση 70% νομίζω ότι είμαστε έτσι. Έτσι και αλλιώς είναι και στον οργανισμό της κάθε γυναίκας και διαφέρει και από εγκυμοσύνη σε εγκυμοσύνη.

Μην βάζεις κακό με το μυαλό σου, νομίζω ότι εξωμήτριο είναι αλλιώς, με πολύ μεγάλες χοριακες εάν δεν κάνω λάθος. Όλα θα είναι καλά, κάνε υπομονή να πας στον γιατρό ώστε να σου δώσει μια πρώτη εικόνα. Όλα με το καλό εύχομαι!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 46 λεπτά , Laky είπε:

Εξωμήτριο με τέτοιες τιμές δεν είναι.

Επίσης, έχω δει και προσωπικά, χοριακες με τεράστιους διπλασιασμους που δεν πήγαν καλα. 

Δεν εξαρτάται από την ακριβώς αύξηση αν θα πάει καλά. Κάνεις δεν μπορεί να το ξέρει...εννοώ άσχετα με την χοριακη, το πρώτο τρίμηνο είναι πάνω κάτω και μόνιμα άγχος.

Θα πας στον γιατρό Τετάρτη και θα δείτε σάκο λογικά. Σε λίγο καιρό θα ακούσεις και καρδούλα.

Όλα θα πάνε καλά. 

Όσο καλύτερα μπορούν να πάνε...

Υπομονή και δύναμη!

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...