Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , Angiee1990 είπε:

Καλημέρα ..! Θα σου έλεγα να μην ψάχνεις στο Ίντερνετ γενικά! Το έκανα εγώ συνέχεια με το παραμικρό έψαχνα!! Το καλύτερο είναι ότι σε απασχολεί να ρωτάς το γιατρό σου που θα σου δώσει τη σωστή απάντηση!! Όταν εγώ έκανα αυτό το πράγμα με τις αναζητήσεις στο Ίντερνετ είχα αρρωστήσει.. κάθε μερα σκεφτόμουν Κ αγχωνόμουν για κάτι άλλο!! 

Να σου πω την αλήθεια, το έκανα και στην κόρη μου.

Έφτασα τώρα πάλι σε σημείο να έχω διαβάσει κάθε ιστορία με κακή έκβαση και να λέω αυτό θα μου συμβεί.

Όποτε αποφάσισα να απέχω, έστω για λίγες μέρες...

Διότι μέχρι τον Ιούλιο θα έχω σαλταρει!

Πραγματικά, από τη μια το ίντερνετ βοηθάει πάρα πολύ αλλά για εμάς που έχουμε άγχος, είναι μια μικρή καταστροφή!

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 5 λεπτά , iwanna24 είπε:

Να σου πω την αλήθεια, το έκανα και στην κόρη μου.

Έφτασα τώρα πάλι σε σημείο να έχω διαβάσει κάθε ιστορία με κακή έκβαση και να λέω αυτό θα μου συμβεί.

Όποτε αποφάσισα να απέχω, έστω για λίγες μέρες...

Διότι μέχρι τον Ιούλιο θα έχω σαλταρει!

Πραγματικά, από τη μια το ίντερνετ βοηθάει πάρα πολύ αλλά για εμάς που έχουμε άγχος, είναι μια μικρή καταστροφή!

Είσαι πολύ φίλη μου!!

Κάνω ακριβώς το ίδιο....δηλαδή στην αυχενική διάβαζα για κακές αυχενικες, στην β' επιπέδου για κακές, για για για...και εγώ αυτό προσπαθώ να κάνω, να μην διαβάζω ( κάποιες φορές δεν τα καταφέρνω) έλα να το προσπαθήσουμε μαζί!!!

Εγώ κορίτσια είμαι άυπνη..με έπιασε ένας τρομερός πονόδοντος εχθές το βράδυ.. το ντεπόν δεν μου έκανε τίποτα, ούτε το γαριφαλαιο που έριξα με τα κιλά πάνω στο δόντι και τώρα το μόνο που έχω καταφέρει είναι να έχω κάψει τα χείλη μου ( ευτυχώς προς το παρόν πέρασε και το δόντι) 

πρίν από 19 λεπτά , iwanna24 είπε:

Ρε συ ζει. Αυτή πέφτει σε χειμερία νάρκη...της έχουμε πάρει βιταμίνη και φαντάσου δεν τρώει ...απλά η βιταμίνη λιώνει και την παίρνει μέσω νερού ώστε να επιβιώσει. 

Σταμάτησα το διάβασμα. 

Αν βγεις αρνητική γιατί να μην πας;

Εγώ πήγα κανονικά. 

Μακάρι να βγω αρνητική.. την Τετάρτη έχω την Β και σήμερα βγήκα θετική 

πρίν από 4 λεπτά , Martinaa είπε:

Μακάρι να βγω αρνητική.. την Τετάρτη έχω την Β και σήμερα βγήκα θετική 

Και εγώ είχα βγει θετική και μιάμιση μέρα μετά αρνητική. Στέλνω θετική ενέργεια!

πρίν από 31 λεπτά , Emmi@ είπε:

Είσαι πολύ φίλη μου!!

Κάνω ακριβώς το ίδιο....δηλαδή στην αυχενική διάβαζα για κακές αυχενικες, στην β' επιπέδου για κακές, για για για...και εγώ αυτό προσπαθώ να κάνω, να μην διαβάζω ( κάποιες φορές δεν τα καταφέρνω) έλα να το προσπαθήσουμε μαζί!!!

Εγώ κορίτσια είμαι άυπνη..με έπιασε ένας τρομερός πονόδοντος εχθές το βράδυ.. το ντεπόν δεν μου έκανε τίποτα, ούτε το γαριφαλαιο που έριξα με τα κιλά πάνω στο δόντι και τώρα το μόνο που έχω καταφέρει είναι να έχω κάψει τα χείλη μου ( ευτυχώς προς το παρόν πέρασε και το δόντι) 

Σταμάτα και εσύ και εγώ. Κρατα με να σε κρατώ, να ανέβουμε στο βουνό. Ένα βήμα τη φορά!

Όσον αφορά στο δοντι, επιτρέπεται και ντεπον και πιο δυνατά παυσίπονα...ρωτά τον γιατρό. Κρίμα είναι να πονάς. Όπως λέει και ο γιατρός μου δεν θέλουμε μια έγκυος να πονάει!

• Ευχαριστώ 1

fH1Pp2.png

πρίν από 26 λεπτά , iwanna24 είπε:

Και εγώ είχα βγει θετική και μιάμιση μέρα μετά αρνητική. Στέλνω θετική ενέργεια!

Σταμάτα και εσύ και εγώ. Κρατα με να σε κρατώ, να ανέβουμε στο βουνό. Ένα βήμα τη φορά!

Όσον αφορά στο δοντι, επιτρέπεται και ντεπον και πιο δυνατά παυσίπονα...ρωτά τον γιατρό. Κρίμα είναι να πονάς. Όπως λέει και ο γιατρός μου δεν θέλουμε μια έγκυος να πονάει!

Έτσι έτσι θα το κάνουμε ..

Ναι ναι θα τον ρωτήσω, γιατι το ντεπόν ήταν σαν να μην το πήρα και το γαριφαλαιο  είναι απαισιο και μυρίζω και σαν οδοντιατρείο!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 38 λεπτά , iwanna24 είπε:

Καλημερα!! Καλά,αμα ψάξεις και για τον πονοκέφαλο στο ίντερνετ σου βγάζει πιθανό καρκίνο!! Φυσικά,διαβάζω κι εγώ παρόλο που ξερω οτι είναι λάθος!! Και ειδικά στην 1η εγκυμοσύνη στην περιδεση είχα διαβάσει πιθανές επιπλοκές κι έλεγα δε θα τη βγάλω καθαρή!! Κι ο γιατρός ούτε καν μου είχε μιλήσει για κινδύνους κι ας την κάναμε 28η βδομάδα που όπως διάβασα στο ίντερνετ γίνεται το πολυ ως 26η!! Μπορεί να πας την επόμενη φορά και να χει πάει ο τράχηλος στο 3 πάλι με την ξεκούραση και να αγχώνεσαι τζάμπα!! Αυτό έλεγα κι εγώ στον εαυτό μου όταν 18η ακομη βδομάδα και με περιδεση είχε πέσει στο 2,5 και κατά σημεία στο 2,2 κιολας! Και πράγματι έτσι έγινε!! Θετική σκέψη λοιπόν και αισιοδοξία!! Να περάσει ο καιρός!! Κάνουμε ο τι μπορούμε!! Δε γίνεται κάτι άλλο! Δεν είμαστε κουκουρουκου!! Προσέχουμε πολύ και παρακολουθουμαστε στενά!!Αγκαλιά!!

• Χαχα 1

πρίν από 8 λεπτά , Polly1 είπε:

Καλημερα!! Καλά,αμα ψάξεις και για τον πονοκέφαλο στο ίντερνετ σου βγάζει πιθανό καρκίνο!! Φυσικά,διαβάζω κι εγώ παρόλο που ξερω οτι είναι λάθος!! Και ειδικά στην 1η εγκυμοσύνη στην περιδεση είχα διαβάσει πιθανές επιπλοκές κι έλεγα δε θα τη βγάλω καθαρή!! Κι ο γιατρός ούτε καν μου είχε μιλήσει για κινδύνους κι ας την κάναμε 28η βδομάδα που όπως διάβασα στο ίντερνετ γίνεται το πολυ ως 26η!! Μπορεί να πας την επόμενη φορά και να χει πάει ο τράχηλος στο 3 πάλι με την ξεκούραση και να αγχώνεσαι τζάμπα!! Αυτό έλεγα κι εγώ στον εαυτό μου όταν 18η ακομη βδομάδα και με περιδεση είχε πέσει στο 2,5 και κατά σημεία στο 2,2 κιολας! Και πράγματι έτσι έγινε!! Θετική σκέψη λοιπόν και αισιοδοξία!! Να περάσει ο καιρός!! Κάνουμε ο τι μπορούμε!! Δε γίνεται κάτι άλλο! Δεν είμαστε κουκουρουκου!! Προσέχουμε πολύ και παρακολουθουμαστε στενά!!Αγκαλιά!!

Αχ πόσο με νιώθεις εσύ. 

Και ο γιατρός μου ήρεμος ήταν ..αλλά το ίντερνετ διαφωνεί. Το κόβω ναι. Με ρίχνει πάρα πολύ και ένα σαββατοκύριακο το πέρασα μέσα στο κλάμα. Μέχρι που χτες πήγα με τον άντρα μου το βράδυ στο θέατρο (στον Τσουβελα), γέλασα δύο ώρες, παραλίγο να κατουρηθω τρεις φορές, έφαγα το μισό κυλικείο και κατάλαβα ότι όλα θα πάνε όσο καλύτερα μπορούν να πάνε. 

Όποτε, απολαμβάνουμε ότι μπορούμε και συνεχίζουμε!

Ευχαριστώ για την αγκαλιά ... ανταποδίδω ❤️

• Μου αρέσει 2

fH1Pp2.png

πρίν από 9 λεπτά , Polly1 είπε:

Καλημερα κορίτσια!!! Καμπύλη σακχάρου θα κάνετε τώρα αμεσα; Εμένα μου ειπε 28η βδομάδα! Αργά δεν ειναι;; Τωρα ειμαι 23+1!! 

Εγώ θα κάνω Σάββατο, που θα είμαι 24η, αλλά έχω προδιάθεση για Ζαχάρο λόγω κληρονομικότητας από την μαμά μου και λόγω του ότι είμαι και αφρατουλα. Νομίζω ότι θα με ξανά βάλει και την 28η γιατί 28η μου είχε πει ότι πρέπει κανονικά αλλά τον στρίμωξα την κάνω νωρίτερα.

• Ευχαριστώ 1

Εμένα με έβαλε και έκανα ήδη καμπύλη...μου φάνηκε νωρίς ...στην πρώτη κύηση, με άλλο γιατρό, έκανα 26η.

Τώρα με έβαλε 23η.

Οκ. Καλή βγήκε αλλά ναι μου φάνηκε νωρίς. 

Ξέρω ότι γίνεται μετά την 25η βδομάδα.

Κορίτσια, ποια είχε πάρει φωλιά;

Λέω μιας που είμαι σπίτι και δεν δουλεύω, να ψάχνω πράγματα για το μωρό έστω :oops:

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

28 minutes ago, Polly1 said:

Καλημερα κορίτσια!!! Καμπύλη σακχάρου θα κάνετε τώρα αμεσα; Εμένα μου ειπε 28η βδομάδα! Αργά δεν ειναι;; Τωρα ειμαι 23+1!! 

Καλημέρα κ από μένα. 

Μεθαύριο έχω εγώ. 26+4 θα είμαι. 

Συν τοξοπλασμα κ γενική αίματος/ούρων. 

Είναι μια χαρά κ η 28η απ' ότι ξέρω. 

Ας ελπίσουμε να μην ξεράσουμε.. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , VDald είπε:

Καλημέρα κ από μένα. 

Και μόνο που το σκέφτεσαι παίζει να ξερασεις :tongue:

Εσύ παραμεγαλωσες καλέ :razz:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

fH1Pp2.png

4 minutes ago, iwanna24 said:

Και μόνο που το σκέφτεσαι παίζει να ξερασεις :tongue:

Εσύ παραμεγαλωσες καλέ :razz:

Όσο δεν έκανα εμετό σε όλη την ζωή μου, τον έκανα ούσα έγκυος - πραγματικά! 

Μεγάλωσα ρε κορίτσι κ νοιώθω μια μικρή αγελάδα, χαχαχα! 

Όσο περί ίντερνετ, ανήκω κ εγώ στους υπεραναλυτικούς ανασφαλείς, που ούτε ο γιατρός με πείθει. Αλλά προσπαθώ να βλέπω και θετικές εγκυμοσύνες/γέννες κτλ ώστε να ισορροπώ. 

Ό, τι είναι να γίνει, θα γίνει. Εμείς προσέχουμε κ προχωράμε. Κ όλα καλά θα είναι! 

• Χαχα 2

πρίν από 10 λεπτά , VDald είπε:

Καλημέρα κ από μένα. 

Εμενα την πρώτη φορά που έκανα μου άρεσε κιόλας!! Χαχα!!! Αλλά γενικά ειμαι ανάποδος άνθρωπος!!! Χαχαχαχα!!! Και άκουγα ότι είναι πολύ γλυκό κλπ!!! Μια ωραιότατη πορτοκαλαδιτσα ή λεμονάδα!!!

• Μου αρέσει 1

5 minutes ago, Polly1 said:

Εμενα την πρώτη φορά που έκανα μου άρεσε κιόλας!! Χαχα!!! Αλλά γενικά ειμαι ανάποδος άνθρωπος!!! Χαχαχαχα!!! Και άκουγα ότι είναι πολύ γλυκό κλπ!!! Μια ωραιότατη πορτοκαλαδιτσα ή λεμονάδα!!!

Μακάρι! Άντε τότε, enjoy it όταν έρθει η ώρα! Χαχαχα

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...