Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

Κορίτσια εγώ που έχω ρίξει μια μάτια .. τα adamex μου άρεσαν και της bexa !! Αλλά δεν ξερω να κοιτάζω 3 σε 1 συμφέρουν ;;; inglesina πολύ καλή εταιρεία αλλά αρκετά τσιμπημένη θεωρώ όπως και η quax θες 1.000€ για ένα καρότσι νομίζω είναι πολλά!! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλημέρα!! Μπαίνει η άνοιξη σιγά σιγά και είναι ωραία!! Άντε να αλλάξει η διάθεση μας και η ψυχολογία μας και να περάσει γρήγορα ο καιρός. Καταρχάς ελπίζω να είστε όλες καλά. Ήθελα να ρωτήσω το εξής: έχει καποια από  σας σκυλάκι και αν ναι πως σκέφτεται να διαχειριστεί τη συνύπαρξη μωρού και σκύλου; Η αν έχει συμβεί σε κάποια από σας πως πήγαν τα πράγματα; Ξέρω πως η κάθε περίπτωση είναι μοναδική και όπως και να χει θέλει πάντα προσοχή. Είναι κάτι που με απασχολεί αλλά από την αλλη είμαι ήρεμη και θέλω να πιστεύω πως όταν με το καλό έρθει το μωράκι μας να πάνε όλα καλά. Ήδη ο σκυλάκος μας δείχνει μεγάλη τρυφερότητα και προστατευτικοτητα και δεν ξεκόλλαει από την κοιλιά μου.

πρίν από 15 λεπτά , Amalia90 είπε:

Κορίτσια καλημέρα!! Μπαίνει η άνοιξη σιγά σιγά και είναι ωραία!! Άντε να αλλάξει η διάθεση μας και η ψυχολογία μας και να περάσει γρήγορα ο καιρός. Καταρχάς ελπίζω να είστε όλες καλά. Ήθελα να ρωτήσω το εξής: έχει καποια από  σας σκυλάκι και αν ναι πως σκέφτεται να διαχειριστεί τη συνύπαρξη μωρού και σκύλου; Η αν έχει συμβεί σε κάποια από σας πως πήγαν τα πράγματα; Ξέρω πως η κάθε περίπτωση είναι μοναδική και όπως και να χει θέλει πάντα προσοχή. Είναι κάτι που με απασχολεί αλλά από την αλλη είμαι ήρεμη και θέλω να πιστεύω πως όταν με το καλό έρθει το μωράκι μας να πάνε όλα καλά. Ήδη ο σκυλάκος μας δείχνει μεγάλη τρυφερότητα και προστατευτικοτητα και δεν ξεκόλλαει από την κοιλιά μου.

Εγώ δυστυχώς δεν έχω, αλλά έχω να σου πω παράδειγμα φίλης μου που έχει ένα σκυλάκι το οποίο το είχε πολλά χρόνια και τον είχε καλοκαίρι πολύ όταν δεν είχε παιδιά. Όταν ήρθε η μπέμπα λοιπόν ο σκύλος δεν ξεκολλαγε από το μωρό. Άσε που όταν ήταν μικρή, του τράβαγε αυτιά, μύτη, πήγαινε κοντά του, και αυτός δεν έκανε τίποτα. Εάν το κάνει η φίλη μου αυτό η εμείς, γριλιζει σαν τρελός.

Μην αγχώνεσαι, τα σκυλάκια είναι τα πιο τρυφερά πλάσματα όλου του κόσμου. Με επιβλέψη και αγάπη μια χαρά θα πάνε όλα. Εγώ θέλω να αλλάξουμε σπίτι για να υιοθετήσω ένα σκυλάκι, θέλω πολύ η μπέμπα να μεγαλώσει με σκυλάκι.

• Μου αρέσει 1

8 minutes ago, Amalia90 said:

Εγώ δεν έχω σκύλο, έχω όμως γάτα που υποτίθεται είναι πιο δύσκολη περίπτωση. Όταν γεννήθηκε ο γιος μου για λίγο καιρό την πήγα στους γονείς μου και δεν την άφηνα να κοιμαται σπίτι μας, την άφηνα σιγά σιγά στο χώρο μας και πάντα με επίβλεψη μέχρι να συνηθίσει. Στην αρχή φοβόταν το μωρό και του έκανε χχχ, αλλά τώρα είναι κολλητοί, κοιμούνται και μαζί και πλέον τους αφήνω μόνους χωρίς να επιβλέπω. Αλλά την έχω τσεκάρει ότι δεν θα τον γρατζουνισει, και γενικά αυτός την ταλαιπωρεί κι αυτή είναι γριά, 14 χρόνων γάτα, δε γουστάρει και πολλά πολλά, αλλά περίεργως είναι ανεκτικη! Το ίδιο θα εφαρμόσω και τώρα με το νέο μωρό. Γενικά όμως η συμβουλή μου είναι μέχρι να μεγαλώσει αρκετά το μωρό, ποτέ χωρίς επίβλεψη, όσο και να εμπιστεύεσαι το ζώο σου. Ξέρω φίλους που έχουν σκυλί, κάποια τα πήγαν μια χαρά, κάποια όμως δεν συνηθισαν ποτέ γιατί ζηλεύουν. Μια φίλη μου που ήταν κολλητή με το σκύλο, πήγαιναν παντού μαζί, δεν θέλει το παιδί της, της γρυλλίζει, ακόμα και τώρα που είναι 4 χρόνων η μικρή τις έχουν σε ξεχωριστό χώρο. Νομίζω επειδή τα σκυλιά είναι πιο δεμένα με το αφεντικό τους, πρέπει να προσπαθείς να αφιερώνεις χρόνο για το σκυλί για να μη ζηλέψει, μη νιώσει δηλαδή παραμεληση. Ο άντρας μου έχει σκύλο στο πατρικό του που τα πάει τέλεια με τον γιό μας, αλλά είναι σκυλί που μεγάλωσε στην αυλή παρέα με άλλα ζώα, και δεν έφερε μεγάλη αλλαγή στη ζωή του η άφιξη του μικρού. Γενικά προσοχή όμως για 1-2 χρόνια μέχρι να νιώσετε ότι είναι οκ, γιατί έχω ακούσει και κακές ιστορίες. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 47 λεπτά , Emmi@ είπε:

Εγώ δυστυχώς δεν έχω, αλλά έχω να σου πω παράδειγμα φίλης μου που έχει ένα σκυλάκι το οποίο το είχε πολλά χρόνια και τον είχε καλοκαίρι πολύ όταν δεν είχε παιδιά. Όταν ήρθε η μπέμπα λοιπόν ο σκύλος δεν ξεκολλαγε από το μωρό. Άσε που όταν ήταν μικρή, του τράβαγε αυτιά, μύτη, πήγαινε κοντά του, και αυτός δεν έκανε τίποτα. Εάν το κάνει η φίλη μου αυτό η εμείς, γριλιζει σαν τρελός.

Μην αγχώνεσαι, τα σκυλάκια είναι τα πιο τρυφερά πλάσματα όλου του κόσμου. Με επιβλέψη και αγάπη μια χαρά θα πάνε όλα. Εγώ θέλω να αλλάξουμε σπίτι για να υιοθετήσω ένα σκυλάκι, θέλω πολύ η μπέμπα να μεγαλώσει με σκυλάκι.

Θα είναι ότι καλύτερο για την μπέμπα σας να μεγαλώσει μαζί με σκυλάκι. Γενικά τα μωρά που μεγαλώνουν με κατοικίδια και παίρνουν από τόσο μωρά  τέτοια ερεθίσματα, μεγαλώνουν όμορφα και μαθαίνουν από νωρίς να διαχειρίζονται πολλές καταστάσεις. Εμείς αν δεν είχαμε ήδη θα ήθελα πολύ να πάρουμε μαζί με τον ερχομό του παιδιού μας. Από όταν τον υιοθετήσαμε άλλαξε η ζωή μας, γίναμε καλύτεροι και δεν θα άλλαζα με τίποτα εκείνη την μέρα. Νιώθω ότι θα πάνε όλα καλά, να το διαχειριστούμε σωστά για να μη νιώσει παραμελημένος. Παίρνει  τόση αγάπη και αγκαλιές από μας καθημερινά που σίγουρα θα υπάρξει μετάβαση αλλά θα φροντίσουμε να γινει όσο πιο ομαλά γίνεται. Να το κάνετε λοιπόν , η ζωή σας θα γίνει πιο όμορφη ακόμα:wub:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Amalia90 είπε:

Θα είναι ότι καλύτερο για την μπέμπα σας να μεγαλώσει μαζί με σκυλάκι. Γενικά τα μωρά που μεγαλώνουν με κατοικίδια και παίρνουν από τόσο μωρά  τέτοια ερεθίσματα, μεγαλώνουν όμορφα και μαθαίνουν από νωρίς να διαχειρίζονται πολλές καταστάσεις. Εμείς αν δεν είχαμε ήδη θα ήθελα πολύ να πάρουμε μαζί με τον ερχομό του παιδιού μας. Από όταν τον υιοθετήσαμε άλλαξε η ζωή μας, γίναμε καλύτεροι και δεν θα άλλαζα με τίποτα εκείνη την μέρα. Νιώθω ότι θα πάνε όλα καλά, να το διαχειριστούμε σωστά για να μη νιώσει παραμελημένος. Παίρνει  τόση αγάπη και αγκαλιές από μας καθημερινά που σίγουρα θα υπάρξει μετάβαση αλλά θα φροντίσουμε να γινει όσο πιο ομαλά γίνεται. Να το κάνετε λοιπόν , η ζωή σας θα γίνει πιο όμορφη ακόμα:wub:

Μην αγχώνεσαι καθόλου αλήθεια. Απλά χρειάζεται επίβλεψη και είναι και αυτό το μεταβατικό στάδιο που λέμε...όπως και οι άνθρωποι και τα ζώα θέλουν τον χρόνο τους να συνηθίσουν σε μια καινούρια κατάσταση.

Σίγουρα θα το κάνουμε, έχω μεγαλώσει με ζώα και υποφέρω που δεν έχω εδώ και αρκετό καιρό..είδα και εγώ την ανιψιά μου που μεγαλώνει με σκυλάκι πόσο κοινωνική, πόσο δεν τα φοβάται, τι ενσυναίσθηση έχει αποκτήσει και τι υπέροχη σχέση  έχει δημιουργηθεί ανάμεσα τους, είναι απίστευτο.

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια!! Τι κάνετε ;; 

Έχω να σας πω τον προβληματισμό μ... Πριν λίγες μέρες είχα πάει οδοντίατρο για καθαρισμό κ για μια διόρθωση σε ένα δόντι που έσπασε.. Από εκείνη την μέρα τα χείλη μ είναι μονιμα ξερά και σκασμένα δεν ξέρω άμα ήταν τυχαίο.. 

Πάντως σήμερα είδα πως βγάζω μάλλον κ ερπη στο πάνω χείλος.. Και έχω πάθει σοκ. Δεν είναι επικίνδυνο στην εγκυμοσύνη;; 

4 ώρες πρίν, Amalia90 είπε:

Εχω τέσσερα σκυλάκια τα δυο μεγάλα ντογκο αρτζεντινο και τα αλλά δυο παγκ ο πρωτοςου σκυλος ήρθε ενώ υπήρχε το παιδι το πρωτο όλα κυλησαν ομαλά και είναι υπέρ προστατευτικά μέ τα, παιδια. 

• Μου αρέσει 2

Κορίτσια, εγω δεν είχα ποτέ σκύλο αλλά πολύ θα το ήθελα!! Και έχω γραφτεί σε όλες τις φιλοζωικες της Αττικής για να με ενημερώνουν για τα αδέσποτα!!Θα ήθελα να υιοθετησω ένα σκυλάκι λίγο αργότερα, σε 3,4 χρόνια,να μεγαλώσουν κάπως τα παιδιά!! 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Polly1 είπε:

Κορίτσια, εγω δεν είχα ποτέ σκύλο αλλά πολύ θα το ήθελα!! Και έχω γραφτεί σε όλες τις φιλοζωικες της Αττικής για να με ενημερώνουν για τα αδέσποτα!!Θα ήθελα να υιοθετησω ένα σκυλάκι λίγο αργότερα, σε 3,4 χρόνια,να μεγαλώσουν κάπως τα παιδιά!! 

Μην περιμένεις από τα. Παιδιά παντως χαχαχαχα εσυ θα το νταντευεις στο λέω εκ πειρας . 

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

Ζωάκια δεν έχουμε...όχι, βασικά, έχουμε μια χελώνα.

Ευτυχώς, κοιμάται τώρα κάνα τρίμηνο.

Θέλουμε πολύ σκύλο αλλά είμαστε στο ενοίκιο και ο σπιτονοικοκυρης δεν θέλει.

Μόλις πάμε σε δικό μας σπίτι θα το τολμήσουμε!

Αυτές τις μέρες έψαξα όλο το Google σχετικά με τον τραχηλο και με έριξε πολύ. Είπα λοιπόν, για τρεις μέρες τουλάχιστον, ότι δεν θα ψάξω ξανά τίποτα άλλο!

Λίγο πρέπει να ηρεμήσω, διότι έτσι δεν βγαίνει!

Πώς είστε εσείς;

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου! 

Το ιντερνετ πραγματικά μπορει να μας τρελάνει…

Εγώ εδώ ακόμα θετική από τη περασμένη Τετάρτη… μάλλον θα την χασω τη β επιπέδου μεθαύριο και με έχει πάρει από κάτω. 
απο συμπτώματα είμαι εντάξει εδώ και 2 μέρες ο μικρός μου είναι ακόμα με δέκατα… 

Εμεις έχουμε μια γάτα 12 χρόνων η οποίο είναι αρκετά ιδιότροπη και γρατζουνιές και όταν έμεινα έγκυος ήμουν πολύ αγχωμένη τι θα γίνει γιατί ουσιαστικά μαζί της μεγάλωσα δεν ήθελα να την διώξω. 
Εν τελη έχουμε καταλήξει μια χαρά, από την αρχή δεν ασχολείται καθόλου με το μικρό τώρα που μεγάλωσε αυτός την ενοχλεί αρκετά αλλά αυτή σηκώνεται και φεύγει! Πάντα όμως έχω το νου μου γιατί ξέρω ότι είναι ύπουλη..

πρίν από 50 λεπτά , iwanna24 είπε:

Αυτές τις μέρες έψαξα όλο το Google σχετικά με τον τραχηλο και με έριξε πολύ. Είπα λοιπόν, για τρεις μέρες τουλάχιστον, ότι δεν θα ψάξω ξανά τίποτα άλλο!

Πώς είστε εσείς;

3μερες καλά είναι. Η χελώνα ζει καλε? Μην ψάχνεις τίποτα και άσε τα πράγματα να έρθουν οπως έρθουν όλα καλά θα πανε 

πρίν από 44 λεπτά , Martinaa είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! 

Εγώ εδώ ακόμα θετική από τη περασμένη Τετάρτη… μάλλον θα την χασω τη β επιπέδου μεθαύριο και με έχει πάρει από κάτω. 
απο συμπτώματα είμαι εντάξει εδώ και 2 μέρες ο μικρός μου είναι ακόμα με δέκατα… 

Εμεις έχουμε μια γάτα 12 χρόνων η οποίο είναι αρκετά ιδιότροπη και γρατζουνιές και όταν έμεινα έγκυος ήμουν πολύ αγχωμένη τι θα γίνει γιατί ουσιαστικά μαζί της μεγάλωσα δεν ήθελα να την διώξω. 
Εν τελη έχουμε καταλήξει μια χαρά, από την αρχή δεν ασχολείται καθόλου με το μικρό τώρα που μεγάλωσε αυτός την ενοχλεί αρκετά αλλά αυτή σηκώνεται και φεύγει! Πάντα όμως έχω το νου μου γιατί ξέρω ότι είναι ύπουλη..

Γιατι να την χασεις την πεμπτη δεν έχεις ραντεβου? 

πρίν από 30 λεπτά , Dimi84 είπε:

3μερες καλά είναι. Η χελώνα ζει καλε? Μην ψάχνεις τίποτα και άσε τα πράγματα να έρθουν οπως έρθουν όλα καλά θα πανε 

Γιατι να την χασεις την πεμπτη δεν έχεις ραντεβου? 

Ρε συ ζει. Αυτή πέφτει σε χειμερία νάρκη...της έχουμε πάρει βιταμίνη και φαντάσου δεν τρώει ...απλά η βιταμίνη λιώνει και την παίρνει μέσω νερού ώστε να επιβιώσει. 

Σταμάτησα το διάβασμα. 

1 hour ago, Martinaa είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! 

Αν βγεις αρνητική γιατί να μην πας;

Εγώ πήγα κανονικά. 

fH1Pp2.png

1 hour ago, iwanna24 είπε:

Πώς είστε εσείς;

Καλημέρα ..! Θα σου έλεγα να μην ψάχνεις στο Ίντερνετ γενικά! Το έκανα εγώ συνέχεια με το παραμικρό έψαχνα!! Το καλύτερο είναι ότι σε απασχολεί να ρωτάς το γιατρό σου που θα σου δώσει τη σωστή απάντηση!! Όταν εγώ έκανα αυτό το πράγμα με τις αναζητήσεις στο Ίντερνετ είχα αρρωστήσει.. κάθε μερα σκεφτόμουν Κ αγχωνόμουν για κάτι άλλο!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...